2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum olayı tamamen kendi başına gerceklesebilen bir mucize cnm, hiç korkmayın. Sadece biteceğini ve finalini düşünün ozaman dahada kolaylaşıyor... Artık heyecanla sizlerin haberlerini bekleyeceğim :)
Kac kilo dogdu canm :)

Drlar kulak cubugunu onermiyor bilgin olsun canim. Dogumundan sonra cocuk druna danis.

Masallah canim kuzucuna buyuyorlar arka arkaya

Bu grubumuz cok iyi canim biz dogumdan sonrada burada fikir alisverisinde bulunucaz insallah birbirimize yeteriz :))
Merak etmw dogduklarinda sanki 40 yildir anneymissin gibi oluyor hic korkacak birsey yok biraz cesaret oldumu allah yardm ediyor. Birde pamuk durumuna 2 bebekle yetiseblirmisin bilemem ama ben iyi bir markadan aldigim islak mendili suyla guzel yikayip kavonaza tek tek koysum ve 6 ay oglumu bu sekilde temizledm hic pisik yasamadk cok sukur fazla islak birakmamak gerekiyor. Bhepanthol baby extta kullandim hala onu kullaniyorum hic skbtim olmadi :) benden bu kadar.

Drlar kulak cubugunu onermiyor bilgin olsun canim. Dogumundan sonra cocuk druna danis.
Niye ki ben önceki oğlumda kullandım zaten içine giremeyecek şekilde yapılmış o bebek için özel doktorumuz hiç öyle bişeyden bahsetmedi sanmıyorum bir sıkıntı olacağını , zaten yıkarken şunu da söyleyeyim kızlar kulakları katlayıp kapatmak gerekiyor içine su girdimi fena , ben katlamaya kıyamadım havlu ile hep kapattım aman su kaçırmayın sonra da kulak çubuğuyla hafifçe nemini alıyoruz

Insallah canim elimizden ne gelirse yapicaz.canim nasil yikiyorsun islagi suyun altindami bak bunu duymadim ben ?

biz 18 aylıkken yaptırmıştık. çok zordu çoook ama yenidogan da onerilmiyir diye biliyorum ben. en iyisi 2 aylikken falan sanirim...
Bende erteleye erteleye çocuğu evlendirene kadar bekletiyordum az kalsın , aklı ersin yaptırsın banane oldum bir ara :)) ama mecbur tabi 8 yaşında yapalım artık dediler am zormış tahminimden çok acılı bişey tabi yenidoğan olunca hiç hissetmiyormuş bike iki arkadaşım yaptırdı göbek gibi hemen düzeldi ama yine de yaptıramam (

Sen o kadar hareketli ve laf anlamayan bir dönemde niye yaptırdın:)
ahh ahh sorma. ben de kan pıhtılaşmaması var yani hemofili. malesef oğluma da yarınyarıya oranında geçmiş... böyle çocuklarda da 18 aylıkken yapılıyor. daha küçükken ya da daha büyükken olmuyormuş.. oğlumu ameliyathanenin orda bekleyişimi bir ben bilirim bir Allah... stresten saçkıran olmuştum.. bak gene aklıma geldi neyse duygusala bağlamıyorum hemen..

Geçmiş olsun sanada doğumda falan nasıl oluyor bu durumun , neyse canım sünnette bitti gitti de yenisi için ben yine bekleyebildiğim kadar beklerim sanırım

Insallah canim elimizden ne gelirse yapicaz.canim nasil yikiyorsun islagi suyun altindami bak bunu duymadim ben ?
Sabah bende dedim ya sana hastaneye de goturursen islak mendili yika kullan diye :)) Dogru demis sen iki cocukla pamukla yetisemezsin ki cok zor olur al islak mendili yika istersen kurut islat kullan istersen kavanoza koy ordan kullanirsin..
Sonucta yikayinca kimyasali gidiyor

biz 18 aylıkken yaptırmıştık. çok zordu çoook ama yenidogan da onerilmiyir diye biliyorum ben. en iyisi 2 aylikken falan sanirim...
Gittiğim iki hastanenin eğitimlerinde de önerdiler,birinde dr kendi oğluna da doğumun ertesi günü yaptırmış.Yenidoğan olduğ için çok çabuk ,göbek bağı ile birlikte iyileşiyormuş,işte insan kıyamıyor.

Ilk üç ay içinde sünneti doktorlar öneriyor şahsen bende yenidoğan sünneti yaptirmaktan yanayım, henüz hic bişey anlamiyorken yaptirmakta fayda var diye düşünüyorm hem travmayada yol acmaz daha çabuk iyileşir:)

Onu kacirmisim ben canim dur biarastirayim onu netten mantikliymis biraz stok yaptim pamuktan islakta mantikli geldi simdi zararsiz

Kizlar pişik kremi konuşulmuş.kiz çocuğu olacak arkadaşlar pişik kremi çok kullanmayın derim.vajinal yapışıklık yapi yor.ben kızımda bu durumdan cok çektim.pisik kremi yerine doğal zeytin yagi kullanın.mesela su ve pamuk yerine evde zeytin yagi ve pamukla temizlerdim sonrasında hic pişik olması.

Geçmiş olsun sanada doğumda falan nasıl oluyor bu durumun , neyse canım sünnette bitti gitti de yenisi için ben yine bekleyebildiğim kadar beklerim sanırım
bence bir oroblem yoksa bekleme, aklı ermiyorsa yaptır gitsin.. ya da iyice aklının ermesi gerek.. benim doğumda epey problemim oluyor. kanım pıhtılaşsın diye plazma denen bir şey veriyorlar. bakalım bunda ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…