2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aa niye öyle diyorsun ki ben hep arastirip okuyorum bakiyorum cogu kisi ayni seyde karar kilmis bende listeme yaziyorum. Sende iyi bir anne olacaksin merak etme ilk olunca normal

ohh gule gule kullansin bebisin.. Tabi sende
haklısın canım tedırgıb oluyo ınsan yaklastıkça smdıden daha dogmadan ben nasıl ebbegımı ufakcıkken bırakıp ıse baslıycam dıye aglamaya basladım dun nelerı dusunur oldum:) ınsallah herseyı ogrenıcez

evet canım ılk defa annr olucaz ve dah once hıc kucuk bebek gormedım yakınımda ondan benım de annem yanımfa olucak sonra bı ay sonra brn ankaraya gıdıp kalcam ama annem de 30 yıl once dogum yaptıgı ıcın ama yınede bılıo onlar tabı kı en ıyı bız bakıcaz ınsallah :)))

Canim bende burda sizlerden ogrendim bircok seyi netten arastiriyorum listelere bakiyorum ayy ben napim aglayasim geliyo ikisine nasil yeticem 36 yasindayim ama hic yakinimda bebek buyumedi ben nasil asiya goturcem hasta olursa napicam aglarsa napicam diyorum :))
Herkes nasil yapiyorsa bizde alisicaz tatlim insallah

Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
Gözünaydın canimm, maşallah bebişine.Hoşgeldi kuzuuu.Topigin ilk bebişi.

Canim benimde ilk bebeğim ve daha önceleri hiç bu kadar ilgimi çeken bi konu değildi. Bizde bebek bi tane oldu o da 11 sene önce hatırlamıyorum bile yigenimin dogum zamanı neler yapılıyordu. Bende burdan öğrendim bi çok şeyi. Hatta unutmayım diye adı geçen bir çok malzemenin adını yazdım liste çantada geziyorum aklıma geldikçe bakıp tamamlamaya çalışıyorum. Eksikler illa ki oluyor yavaş yavaş hepsi tmm olur inşallah

Eklentiler

• 20170508_133345.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 85
Canım acemilik için kendime sadece ilk seferinde izin veriyorum,sonrasında uzman olacağız

Peki ben bir soru sorayim mi hastanede ne isi var zeytin yaginin

Bilmem listede yağ yazıyor ama hic düşünmedim ne işe yarayacaginj

İlahi kızlar güldürdünüz beni :) yalnız zeytinyağı konusuna dikkat edin. Zeytin ve zeytinyağı alerjisi olanlar var.. Bebişinize sürmeden minik bir bölgede deneyin kızarıklık vs. olmazsa kullanın.. Hastanede pişik kremini kullanabilirsiniz ki önleyici zaten.. Bebeyağını da popoya kullanabilirsiniz o da pişik için önleyici olabiliyor.

Sunnet var dimi bide☺

Geldi kuzuuuummm.... Allah ima bin şükür. Şuanda kucagimda emziriyorum. Detayları yazarim ıns. Çok mutluyum...
aaa önceki yoruma yazarken gelmiş bile Maşallah hayırlı olsun sağlıkla büyüsün çok heycanlı topiğimizin ilk bebeği geldi

haklısın canım senın bır de 2 tane ama olsun allah gucunu ve sabrıını verecektir ben de 31 yasındayım ama dedıgın gıbı bısey bılmıyorum alısıcaz ınsallah :))

saol tatlım ben de bır lıste olusturayım bari baslarda hersey kolay gıbı gelmıstı alınır dıyordum sımdı galıba erken dogunları falan gordukce panık oldum ınsallah tamamlıycaz

Geçmiş olsun canım, inşallah bekler kuzun, zamanında gelir..

haklısın canım senın bır de 2 tane ama olsun allah gucunu ve sabrıını verecektir ben de 31 yasındayım ama dedıgın gıbı bısey bılmıyorum alısıcaz ınsallah :))

Hiç tedirgin olma canım.. İnan 40 çocuk varmış gibi oluyor doğduğunda :) bilip bilmemek inan o kadar önemli olmuyor alışıyorsun dediğin gibi. O annelik içgüdüsü var ya yıllardır bebek kucağında gibisin. Yeğen falan görmekten elbette farklı ama o duygu bambaşka.. Alınacaklara gelince illa ki tamamlanıyor önce veya sonra ama tamamlanıyor.. Neler aldın mesela onları yaz bir kenara hatta buraya da yaz eksikleri yazarız burda biz :)

Bu grubumuz cok iyi canim biz dogumdan sonrada burada fikir alisverisinde bulunucaz insallah birbirimize yeteriz :))

Sen çok iyi bakarsın,bebeklere anne karnında bakmandan belli,beslenmene bile bu kadar dikkat ettin.Yalnız kendine çok yüklenme senin yardıma ihtiyacın var.Yardım almazsan iki bebiş yıpratıcı olur.İkiz annesi olmak hem çok güzel hem de zor.Hem çifte mutluluk hem de çifte sorumluluk.

Aksam 1.5 yasinda oglu olan ablamla konustuk. Hep cesaretli davrandim diyo. Daha birkac saat olmusken dogali uzerini degistirdik, basta narin narin tuttum kolu geciremedim hadi cesaret et boyle olmaz dedim ve giydirdim diyo
Sadece kakasini almada birkac gun yapmamis. Esi ve annesi almis, normalde oyle seylerden midem kalkar ama yine ben yapmazsam hep onlar mi yapcak deyip almaya basladim diyor birde sezeryanliydi ama masallah hep ilgilendi kendisi.. simdi altini baskasi alinca acaba iyi temizlendimi, bezi iyi baglayabildilermi diye aklim kaliyor diyor.. insallah bizde alisacagiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…