2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Valla pişik kremininniçinde çinko olacak bunu bilirim çok net, nivea mavi çinkolu bir pişik kremi kullandım çok memnundum her beZ açışta sürüyorsunuz zaten baya katı koyu bir katman oluyor hiç pişik falan olmadık biz

Bu külot bezi de ben kullanmadım ama ped takıyoruz ya mecburen sürekli geliyor bişeyler bez sızdırdımı diye düşünene kadar bu daha mantıklı

Dün bebek çantamı aldım jokerden kırmızı :)) emzik cam biberon bebek bezi ıslak mendil kova maşrapa ağız mendili penyeden , kulak çubuğu , bebe şampuan, bebe deterjanı, biberon temizleme fırçası, küvetimiz vardı küvet içine bebek filesi , bebek havlusu , lansinoh göğüs kremi aldım daha da vardır da unuttum

Yani sadece pişik kremimi lazim peki saçma bi soru olucak ama hastaneye götürmek icin zeytinyağını nasil götürüceksin, başka bir şeyin icine koysam olurmu acaba
Watsons veya gratiste isi bos siseler var kucuk biri fisfisli biri basmali.birine zeytinyagi birine bademyagi koydum. 2si 3.5 tl mi neydi. Öyle bir seyler goturebilirsin. Kullanmasi da kolay olur.

Cok gecmis olsun canim bol bol dinlen vucud artik uyariyor hoopp diyor dinlenin yormayin igne gelistiricinin ikinci dozunuda yapip cikarirlar istirahat verirler insallah..sanci cikmadiysa merak etme
Ikinci dozu vurdular sira doktorda nst cekiliyor tekrardaan bekliyoruz bakalim tesekkur ederim canim

aa niye öyle diyorsun ki ben hep arastirip okuyorum bakiyorum cogu kisi ayni seyde karar kilmis bende listeme yaziyorum. Sende iyi bir anne olacaksin merak etme ilk olunca normal

ohh gule gule kullansin bebisin.. Tabi sende

Alemsin yaa sesli güldüm kiz listede olmasi evde bulunsun anlaminda :))) Hastaneye götürmeye gerek yok Bebisini banyo yaptirirsin eve gelince o zaman arada bir misler gibi yaglarsin
:)) Aman gül kız bebisinde sallanir oda güler.
Kizlar biz bu bebislerin altini temizlemicezmi dogdugu gun odamizda olurlarsa pamuklu suylami yapcaz islaklami ilk etsplarda sulu pamukla yapin Diyolar ne koycaniz bavula

Evet dünden beri arastiriyorm baya pahalı kararsız kaldım bende
Canim mustellanin tum setini almadim konak onleyici sampuanini cok ovuyorlar eczaci arkadaslarim vs tavsiye etti aldim..pahali geliyorsa ilk etapta uygun birsey al bazi bebeklerin cildi kabul etmiyormus urunleri ozaman sanirim dr tavsiyesine gore sebamed felan alinir diye dusunuyorum..ben unibayb aldim ilk etapta kullanmazlarda ozaman daha pahali birsey alirim diye dusundum.elimde kalmamasi acisindan

İyi ki buraya üye olmuşuz,ben de depend külodu ilk kez burada duydum.Bebek hazırlığı için listelerde var,üye olmasak da oradan görürdük.Endişe etme,ilk defa anne olacaklar,yakınında bebek olamayanlar,aynı durumdayız.Benim kafama da alt bağlama,altını temizleme,banyo yaptırma takılıyor,en azından daha önceden deneseydim...Doğum sonrasında kimsenin bana bir şey öğretme pozisyonunda olmasını istemiyorum.Bir kere ipleri verirsem bir daha zor.Videolardan izleyeceğim artık.Bence sen de bilmiyorum yapamam deme,eksik hissettiğin konuyu araştır.Bebek o güvensizliği de hissediyormuş ayrıca.Aslan gibi anneneleriz,bakarız bebişimize,en iyi biz bakarız :)

Masallah canim anlattigina gore ne kolay olmus rabbim bundan sonrasindada kolaylik versin kuzucun biran once toparlansin saglikla kavusun ailenize insallah
Doğum olayı tamamen kendi başına gerceklesebilen bir mucize cnm, hiç korkmayın. Sadece biteceğini ve finalini düşünün ozaman dahada kolaylaşıyor... Artık heyecanla sizlerin haberlerini bekleyeceğim :)

Kizlar biz bu bebislerin altini temizlemicezmi dogdugu gun odamizda olurlarsa pamuklu suylami yapcaz islaklami ilk etsplarda sulu pamukla yapin Diyolar ne koycaniz bavula
Hemşireler temizlemeyecek mi altını?Kardeşiminkinde öyle olmuştu,o hiçbir şey yapmamıştı.Sormak lazım olmazsa kaynatılmış soğutulmuş su,pamuk götürürüz.Unibaby yenidoğana iyi diyorlar ama ben su pamuk kullanırım. Bir de doğduğu günün ertesi günü sünnet yaptıracağız.Doğum yapacağım katta çok iyi bir hemşire varmış,dr onu yakala öğrenebildiğin her şeyi öğren dedi.

Canım hiç merak etme alt açmada hiçbirşey yok. Bende ilkkez yeğenimde denedim. İğrenirim diyodumda hiç iğrenmedimde. Sadece hijyene dikkat etmek lazım. Örneğin kız bebekse kukusunu sildiğin tarafla totosunu silmiyosun. İlk zamanlar göbeğine değmesin diye bezin üst tarafını katlıyosun kapattıktan sonra. Banyo konusunda bende tedirginim elimden kayar gider diye :) ama hiç korkma diyor ablam

Amin cnm, sagolasin. Darısı sizlere ıns.

ben şu kare buyuk pamuklar varya ondan aldim canim islatirim onu hazir suyla temizlerim diye dusundum..
Yanima islak mendilde alacagim her ihtimale karsi onuda bi guzel yikayip kullanacagim kullanirsam.
Mecburen 1 gun boyunca yanimizda kalacklar hastanede tabiki altini kac sefer temizleyecegiz hemde :))

Ay yook ben oynamadim zaten düşme fobisi var oturdum oturdum izledim :)

Annem 40 gun yanimda kalir o bakar yikar bende yardim ederim altinida yavas yavas yaparim alisirim birde senin olunca insana ayri bir guc kuvvet geliyor.
Banyo konusundada ben kucagima alip yikarim ya :)) Ayy ne tatli olur bacagimin arasina koyarim
Alt temizleme konusuda yaz oldugu icin misler gibi yikarim her seferinde suyla pamukla silerim .

geçmiş olsun canım başınız sağ olsun. bol bol dinlen kendini yorma umarım zamnında sağlıkla gelir kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…