Ben olsam sacini basini yolardim o doktorun gecendede aynisini demisti sana ne bu ya salak mi ne doktor olmus ama insan olamamis.kızlar 31 haftalık bebeğe 1600 gram çok mu? doktor bana kızdı ve iri bebek dedi yediklerinden dolayı bu böyle olmuş dedi şekerine baktır ded bana. sizinkiler nasıl?
evet canım aslında en onemlı seylerı tamamladm kıyafetlrrı dolabı besıgı hersey bıttı küvetını aldım banyo malzemesı olarak bunun dısında işte bakım urunlerı almadım hıc bez ,kremler şampuanlar falan ıste arastırıp alıcam artık cok saol canım kendıme de gecelık falan alsam cıkıp ıyı olacak ben hep 32. Haftaya ızne ayrılmayı bekledım bu tur seyler ıcın bakalm kladı 3 haftam aktarmaktan vazgectım neolur neolmaz ızme ayrılaym
canım sen sanırım iğne yapıyosundur kendine kanın sulansın diye. hani kan sulandırıcıyı kesiyorlar ya doğumdan önce, doğumda çok kanama olmasın diye. bendeki de seninkinin tam tersi. sen ilacı kestiğin haftada ben ilaç almaya başlıyorum kanama durması için.Bendede pihtilasma var canim nasil birsey oluyor ne sikintisi yasaniyor anlamadim
Sagol canim deneyecegim bu yontemi hassas popisler icin cok mantikliIslak mendili ilik suyla yikiyorum herhangi birsey kullanmiosn sadece suyla canim uzerindeki madde gidene kadar sonra tek tek kavanoza koyuyorum cok rahat oluyor cok islak birakma hafif nemli olsun poposu islak kalirsa daha cabuk pisik oluyorlar. simdi tupperware in bi kabi ckmis onada bakicam.
hem de nasıl güzel geçecek :) ben de düşündükçe nasıl heycanlanıyorum...Hayalini kurdugumuz anlari yasayacak olmak ne guzel bir duygu ama dimi.
Dusunsene sana muhtac bir bebek gözünun icine bakacak anne aciktim anne altim pis diyemeyecek sen anlayacaksin..
Oyyş bu yaz nasil guzel gececek mis kokulu gececek ❤ Düsündukce bende aklimi kaybediyorum ya dislerimi sıkmaktan dislerim kopacak :)
Canim nasil gecti ilk gununuz kuveze senmi gidiyorsun emzirmeye sen nasilsun dikisin felan yoktu merak ediyorum ilk gununuzu :)1kilo 575 gram cnm mini minnacık :)
ben de e bebekten aldım müslin 120 120 ölçüsü ana kucağı için biraz büyük geldi sanki ama kundak için falan ideal bence.lcw dekileri de anakucağının üstüne örtmek için alınabilirBugün doğum haberinden sonra çok duygusal geçiyor benim için. Doktro kontrolümüze geldik. 1706 gr minnoşum 41 cm. Gelisimi boy kilo oranli dedi. Siyah beyaz azcikta olsa yuzunu gosterdi uyuyordu prensesim gozler hep dolu dolu.. lc waikikide ikili muslin 20 tl, ölçüsü 65x65 ama ilk etapta kullanirim diye aldim.. kiyafetlere bakip bakip almadan cikabildim ama :)
Yaaa oylemi degisik degisik hastaliklar var.rabbim yardimcimiz olsun canim .evet ben igne yapiyorumcanım sen sanırım iğne yapıyosundur kendine kanın sulansın diye. hani kan sulandırıcıyı kesiyorlar ya doğumdan önce, doğumda çok kanama olmasın diye. bendeki de seninkinin tam tersi. sen ilacı kestiğin haftada ben ilaç almaya başlıyorum kanama durması için.
Masallah canim.saglik sıhhat versin allah.nasil şimdi.ciger geliştirici igne yapılmıştı dimi.1kilo 575 gram cnm mini minnacık :)
ben de doğumda yaptırmayı düşünüyorum bir sıkıntımız olmazsa göbek bağı düşene kadar o da iyileşir aradan çıkmış olur diye düşünüyorum.hazır havalar da sıcakken bişey de giydirmeyiz hva alırBende yenidoğan sünnetine cesaret edemiyorum ama evet ilerde çok daha zor oluyor
aynen canımm.. eşim artık hafta içi işyerinde hafta sonuda evde çalışacak.. garibim dinlenmek nasip olmuyor.. daha bunun çocuk doğduktan sonraki süreci var :)Canim gozun aydin bebisin iyiya butun isler yapilir merak etme yavas yavas yap esinden yardim al. Cok yuklenme kendine
Ne kabı olarak geçiyor acabaIslak mendili ilik suyla yikiyorum herhangi birsey kullanmiosn sadece suyla canim uzerindeki madde gidene kadar sonra tek tek kavanoza koyuyorum cok rahat oluyor cok islak birakma hafif nemli olsun poposu islak kalirsa daha cabuk pisik oluyorlar. simdi tupperware in bi kabi ckmis onada bakicam.
aynen canım kız kardeşim şişli memorialda çalışıyor ve oradaki doktorlarda doğumda öneriyorlarmış.beni de kardeşim ikna etti zatenGittiğim iki hastanenin eğitimlerinde de önerdiler,birinde dr kendi oğluna da doğumun ertesi günü yaptırmış.Yenidoğan olduğ için çok çabuk ,göbek bağı ile birlikte iyileşiyormuş,işte insan kıyamıyor.
Gayet iyi canım.. benim 29+4 1600 gr dı.. dr iyi dedi.. ayrıca doğuma hazırlık kursunda anne adayına bebeğinin boyu kilosu ile ilgili bilgiler verilmemesi gerekiyormuş.. çünkü anne adayını olumsuz etkilermiş.. iri bebek ise nasıl doğum yapacağı konusunda korkulara kapılıyorlarmış, kilounun düşük olması durumundada sağlıksız mı gibi endişeler olurmuş..drumuz ters giden bişeyler olduğunda bilgilendirmeliymiş..her bebeğin ver kadının gebelik süreci hiçbirzaman aynı olmuyormuş..kızlar 31 haftalık bebeğe 1600 gram çok mu? doktor bana kızdı ve iri bebek dedi yediklerinden dolayı bu böyle olmuş dedi şekerine baktır ded bana. sizinkiler nasıl?
Canım sana yakın mı Şişli?Nagihan Hocanın derslerine girebilirsin enerjin varsa.Kardeşin yer ayarlardı sana.aynen canım kız kardeşim şişli memorialda çalışıyor ve oradaki doktorlarda doğumda öneriyorlarmış.beni de kardeşim ikna etti zaten
Uzman olucam ben:)Alt değiştirme,popo temizleme,gaz çıkartma uzmanı :)Üç ay sonra hepimiz olur,burada konuşuruz inşallah.Uzman olmaya çalışmaya gerek yok canım. Herkesin kendi stili olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?