2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 31 haftalık bebeğe 1600 gram çok mu? doktor bana kızdı ve iri bebek dedi yediklerinden dolayı bu böyle olmuş dedi şekerine baktır ded bana. sizinkiler nasıl?
Ben olsam sacini basini yolardim o doktorun gecendede aynisini demisti sana ne bu ya salak mi ne doktor olmus ama insan olamamis.
Kilosu coksa ne yapacak sanki sacmalik sinirlendim ya

Al canım pijama bn 2 tane koydum. Hatta son gün birkaç parça daha koycam. Bez işi belli olmuyor 1 paket prima premium 1 no aldım hastane için. 2 no prima aktif aldım. Alerji durumuna göre bakacağım. Beğendiğin marka varsa ona göre bakarsın bakım ürünlerini. Ben jhonsons baby ürünlerini seviyorum şahsen. Ama pişik kremi olarak nivea

Bendede pihtilasma var canim nasil birsey oluyor ne sikintisi yasaniyor anlamadim
canım sen sanırım iğne yapıyosundur kendine kanın sulansın diye. hani kan sulandırıcıyı kesiyorlar ya doğumdan önce, doğumda çok kanama olmasın diye. bendeki de seninkinin tam tersi. sen ilacı kestiğin haftada ben ilaç almaya başlıyorum kanama durması için.

Sagol canim deneyecegim bu yontemi hassas popisler icin cok mantikli bilmedigim birseyi surmektese bunu yaparim

Son düzenleme:
hem de nasıl güzel geçecek :) ben de düşündükçe nasıl heycanlanıyorum...

ben de e bebekten aldım müslin 120 120 ölçüsü ana kucağı için biraz büyük geldi sanki ama kundak için falan ideal bence.lcw dekileri de anakucağının üstüne örtmek için alınabilir

Yaaa oylemi degisik degisik hastaliklar var.rabbim yardimcimiz olsun canim .evet ben igne yapiyorum

Bende yenidoğan sünnetine cesaret edemiyorum ama evet ilerde çok daha zor oluyor
ben de doğumda yaptırmayı düşünüyorum bir sıkıntımız olmazsa göbek bağı düşene kadar o da iyileşir aradan çıkmış olur diye düşünüyorum.hazır havalar da sıcakken bişey de giydirmeyiz hva alır

Canim gozun aydin bebisin iyiya butun isler yapilir merak etme yavas yavas yap esinden yardim al. Cok yuklenme kendine
aynen canımm.. eşim artık hafta içi işyerinde hafta sonuda evde çalışacak.. garibim dinlenmek nasip olmuyor.. daha bunun çocuk doğduktan sonraki süreci var :)

Ne kabı olarak geçiyor acaba

aynen canım kız kardeşim şişli memorialda çalışıyor ve oradaki doktorlarda doğumda öneriyorlarmış.beni de kardeşim ikna etti zaten

kızlar 31 haftalık bebeğe 1600 gram çok mu? doktor bana kızdı ve iri bebek dedi yediklerinden dolayı bu böyle olmuş dedi şekerine baktır ded bana. sizinkiler nasıl?
Gayet iyi canım.. benim 29+4 1600 gr dı.. dr iyi dedi.. ayrıca doğuma hazırlık kursunda anne adayına bebeğinin boyu kilosu ile ilgili bilgiler verilmemesi gerekiyormuş.. çünkü anne adayını olumsuz etkilermiş.. iri bebek ise nasıl doğum yapacağı konusunda korkulara kapılıyorlarmış, kilounun düşük olması durumundada sağlıksız mı gibi endişeler olurmuş..drumuz ters giden bişeyler olduğunda bilgilendirmeliymiş..her bebeğin ver kadının gebelik süreci hiçbirzaman aynı olmuyormuş..

aynen canım kız kardeşim şişli memorialda çalışıyor ve oradaki doktorlarda doğumda öneriyorlarmış.beni de kardeşim ikna etti zaten
Canım sana yakın mı Şişli?Nagihan Hocanın derslerine girebilirsin enerjin varsa.Kardeşin yer ayarlardı sana.

Kızlar biz de bugun hastanelik olduk 11 gibi portakal yemistim demir ilacı sonrası emilim fazla olsun diye 12 gibi de yemeğe çıktık corbami icmemle bulantı bastırdı sonrası malum aşağı iner inmez durmak bilmeyen çıkarma süreci çıkardıkça kasılma arttı 3 e kadar zor dayandım soluğu Dr umda aldık bebek iyi ama kasılma fazla dr bebege bakarken bi anda karsjmda yuzu belirdi parmağniı emiyordu ilk kez gordum yuzunu gozyaslarima engel olamadjm tabi babasi da rahim ağzı giderek Uzama yapmış normal seviyede 10 gün ilerde gidiyor tosbik biraz da kızım boyu da babası gibi epeyce uzun fakat yatis yaptı kasılmalar yüzünden gözlem altında kalicam

En çok korktuğum şey gaz çok çektik off bu hamileliğimde bende çok çekiyorum bari bebeğim çekmese , diğer şeyler hepsi işgüdüsel insanın kendi kendine öğrendiği geliştirdiği şeyler hiç düşünmeyin bile bir anda anne oluveriyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…