2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun inşallah kasılmalar şimdilik düzelir

Geçmiş olsun canım..bende aralıksız 6 saat istifra etmiştim.çok kötü olmuştum.. kendimize dikkat etmwliyiz..kızını görmenede çok sevindim.. bende burda hiç görememiştim, hep merak ediyordum kime benziyor nasıl diye.. türkiyede hastalanınca gittiğim hastanede dr herşeyini inceledi ,yüzünü kapattı ama son anda dr yakaladı bi fotosunu.. yanakları tombiş tombişti kuzumun.. ama ağlamaklıydı, üzgündü..

Canım çok geçmiş olsun.. Gözlem altında olmak iyidir. En azından rahatlatırlar seni ve bebişi.

Çok saol canım Biz yüzünü hiç görmemiştik birde 4 boyutlu ultrason olduğu için çok net aynı babası ağzı cenesi burnu yuvarlak aşık oldum bi kez daha. Mide olayı benim en büyük zaafim bebisimi de harekete geçirdi maalesef yediklerime daha da dikkat etmem gerek

Sagol canim deneyecegim bu yontemi hassas popisler icin cok mantikli bilmedigim birseyi surmektese bunu yaparim
Birde hakiki zeytinyagi diyen arkadaslar var asitini almadan bebegin poposuna surmeyin bir cezvede uzerinden duman cikana kadar isitin fokurdamiycak sadece dumani cikicak ve aygazdan alicaksiniz. Yoksa bebegin poposuna hicbi faydasi yok. Internettende bakabilirsiniz.

Ben bu haftada gittimya doktor sizi ben mi çağırdım dedi :)) yok geçen acil gelmiştik hiç konuşamadık konuşmak istediklerimiz vardı bide kızımızı göremedik cihazınız bozuktu dedik ne konuşcaktık dedi bozuldu :) ama sonra ortam yumuşadı neyseki :)

Kuzum aman diyim dikkat et herşey yapılır dert etme. Annenin erken gelme ihtimali yok mu?

gecmis olsun canim insallah hersey yolunda saglikla evinize donersiniz.
Kizinida gordun en guzel yani bu olsa gerek :))

kızlar 31 haftalık bebeğe 1600 gram çok mu? doktor bana kızdı ve iri bebek dedi yediklerinden dolayı bu böyle olmuş dedi şekerine baktır ded bana. sizinkiler nasıl?
Canım ben 30+3 te gittim 1570 gram dedi. Ne alaka kilolu ve yediklerin. Bence doktorun saçmalamış

Hahah bende o yuzden gidemedim oysaki yuzunu gormedik diye hafta ici gelin gorelim demisti ama biz hafta ici izin alamadigimiz icin gidemedik haftasonuda niye geldiniz der diye korktum :))

Canım benimkide hep dertli dertli :) gören ne kederli bu kız diyolar :)

Hahah bende o yuzden gidemedim oysaki yuzunu gormedik diye hafta ici gelin gorelim demisti ama biz hafta ici izin alamadigimiz icin gidemedik haftasonuda niye geldiniz der diye korktum :))
Ama seninki çağırmış ben kaçırmazdım bu fırsatı :) neyseki 2 haftada bire düştü görüş günümüz kaldı 12 :)

Gecmis olsun canim dikkat et kendine gozlem altinda kalman daha iyi olmus..sancilarin ne durumda ciger gelistirici igne vs yapiyorlarmi

seher0607 Al_pi çok saolun kızlar en güzel yani kızımi gormekti ilaç gibi geldi bana hele parmak emme refleks i gözümün önünden girmiyor buarada hickirik arttı bizim hergün uzun uzun hickiriyir kızım Dr uma sordum bu gayet güzel birsey dedi güldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…