Geçmiş olsun inşallah kasılmalar şimdilik düzelirKızlar biz de bugun hastanelik olduk 11 gibi portakal yemistim demir ilacı sonrası emilim fazla olsun diye 12 gibi de yemeğe çıktık corbami icmemle bulantı bastırdı sonrası malum aşağı iner inmez durmak bilmeyen çıkarma süreci çıkardıkça kasılma arttı 3 e kadar zor dayandım soluğu Dr umda aldık bebek iyi ama kasılma fazla dr bebege bakarken bi anda karsjmda yuzu belirdi parmağniı emiyordu ilk kez gordum yuzunu gozyaslarima engel olamadjm tabi babasi da rahim ağzı giderek Uzama yapmış normal seviyede 10 gün ilerde gidiyor tosbik biraz da kızım boyu da babası gibi epeyce uzun fakat yatis yaptı kasılmalar yüzünden gözlem altında kalicam
Masaallah ona hemencecik buyur insaallah hep yanindami kuveze almadilar insaallah1kilo 575 gram cnm mini minnacık :)
Geçmiş olsun canım..bende aralıksız 6 saat istifra etmiştim.çok kötü olmuştum.. kendimize dikkat etmwliyiz..kızını görmenede çok sevindim.. bende burda hiç görememiştim, hep merak ediyordum kime benziyor nasıl diye.. türkiyede hastalanınca gittiğim hastanede dr herşeyini inceledi ,yüzünü kapattı ama son anda dr yakaladı bi fotosunu.. yanakları tombiş tombişti kuzumun.. ama ağlamaklıydı, üzgündü..Kızlar biz de bugun hastanelik olduk 11 gibi portakal yemistim demir ilacı sonrası emilim fazla olsun diye 12 gibi de yemeğe çıktık corbami icmemle bulantı bastırdı sonrası malum aşağı iner inmez durmak bilmeyen çıkarma süreci çıkardıkça kasılma arttı 3 e kadar zor dayandım soluğu Dr umda aldık bebek iyi ama kasılma fazla dr bebege bakarken bi anda karsjmda yuzu belirdi parmağniı emiyordu ilk kez gordum yuzunu gozyaslarima engel olamadjm tabi babasi da rahim ağzı giderek Uzama yapmış normal seviyede 10 gün ilerde gidiyor tosbik biraz da kızım boyu da babası gibi epeyce uzun fakat yatis yaptı kasılmalar yüzünden gözlem altında kalicam
İnşallah canım ama hala devam ediyor hayırlısı ile normale döneriz inşallahGeçmiş olsun inşallah kasılmalar şimdilik düzelir
Kızlar biz de bugun hastanelik olduk 11 gibi portakal yemistim demir ilacı sonrası emilim fazla olsun diye 12 gibi de yemeğe çıktık corbami icmemle bulantı bastırdı sonrası malum aşağı iner inmez durmak bilmeyen çıkarma süreci çıkardıkça kasılma arttı 3 e kadar zor dayandım soluğu Dr umda aldık bebek iyi ama kasılma fazla dr bebege bakarken bi anda karsjmda yuzu belirdi parmağniı emiyordu ilk kez gordum yuzunu gozyaslarima engel olamadjm tabi babasi da rahim ağzı giderek Uzama yapmış normal seviyede 10 gün ilerde gidiyor tosbik biraz da kızım boyu da babası gibi epeyce uzun fakat yatis yaptı kasılmalar yüzünden gözlem altında kalicam
Çok saol canım Biz yüzünü hiç görmemiştik birde 4 boyutlu ultrason olduğu için çok net aynı babası ağzı cenesi burnu yuvarlak aşık oldum bi kez daha. Mide olayı benim en büyük zaafim bebisimi de harekete geçirdi maalesef yediklerime daha da dikkat etmem gerekGeçmiş olsun canım..bende aralıksız 6 saat istifra etmiştim.çok kötü olmuştum.. kendimize dikkat etmwliyiz..kızını görmenede çok sevindim.. bende burda hiç görememiştim, hep merak ediyordum kime benziyor nasıl diye.. türkiyede hastalanınca gittiğim hastanede dr herşeyini inceledi ,yüzünü kapattı ama son anda dr yakaladı bi fotosunu.. yanakları tombiş tombişti kuzumun.. ama ağlamaklıydı, üzgündü..
Birde hakiki zeytinyagi diyen arkadaslar var asitini almadan bebegin poposuna surmeyin bir cezvede uzerinden duman cikana kadar isitin fokurdamiycak sadece dumani cikicak ve aygazdan alicaksiniz. Yoksa bebegin poposuna hicbi faydasi yok. Internettende bakabilirsiniz.Sagol canim deneyecegim bu yontemi hassas popisler icin cok mantiklibilmedigim birseyi surmektese bunu yaparim
Adini hatirlayamadm islak mendil icin bi kap dedi arkadas.Ne kabı olarak geçiyor acaba
Çok teşekkürler canım inşallah ama insan kendini kötü hissediyor yine deCanım çok geçmiş olsun.. Gözlem altında olmak iyidir. En azından rahatlatırlar seni ve bebişi.
Geçmiş olsun canım inşallah gününde gelir bebisÇok teşekkürler canım inşallah ama insan kendini kötü hissediyor yine de
Ben bu haftada gittimya doktor sizi ben mi çağırdım dedi :)) yok geçen acil gelmiştik hiç konuşamadık konuşmak istediklerimiz vardı bide kızımızı göremedik cihazınız bozuktu dedik ne konuşcaktık dedi bozuldu :) ama sonra ortam yumuşadı neyseki :)Doktor niye geldin derse ne diyecegim :))) Hic arkadasim dedi ki özleyince git bu gunler bi daha gelmezmis bende geldim derim
Ayy benimkide siyah beyaz veriyor ama yuzunu goruyordum gecen ay gormedim ya bu ay iskence resmen gecmedi bi turlu.. Renkli gosteriyor ama vermedi henuz birde ayrintilida aldiklarim var bakalim belki bu hafta yuzunu gosterirse renkli isterim varsa imkani verir heralde :)
Kuzum aman diyim dikkat et herşey yapılır dert etme. Annenin erken gelme ihtimali yok mu?Kızlar bizde muayenemizi olduk.. rahim agzında kısalma olmuş ama açılma yok henüz, bebiş olması gerekenden biraz daha aşağıya inmiş, suyu iyi dedi, sancımız çıkmadı.. tr verilen antibiyotiğede devam dedi.. salıya tekrar kontrole çağırdı.. erken gelebilirmiş bizim kız.. bol bol dinlenme önerdi..hayırlısı heyecan bastı beniii.. kıyafetler yıkanıp ütülenecek, odamız henüz gelmedi, duvar kağıdı yapılmadı, ev temizlenmedi.. offfff kim yapacak bunları şimdiii..
gecmis olsun canim insallah hersey yolunda saglikla evinize donersiniz.Kızlar biz de bugun hastanelik olduk 11 gibi portakal yemistim demir ilacı sonrası emilim fazla olsun diye 12 gibi de yemeğe çıktık corbami icmemle bulantı bastırdı sonrası malum aşağı iner inmez durmak bilmeyen çıkarma süreci çıkardıkça kasılma arttı 3 e kadar zor dayandım soluğu Dr umda aldık bebek iyi ama kasılma fazla dr bebege bakarken bi anda karsjmda yuzu belirdi parmağniı emiyordu ilk kez gordum yuzunu gozyaslarima engel olamadjm tabi babasi da rahim ağzı giderek Uzama yapmış normal seviyede 10 gün ilerde gidiyor tosbik biraz da kızım boyu da babası gibi epeyce uzun fakat yatis yaptı kasılmalar yüzünden gözlem altında kalicam
Canım ben 30+3 te gittim 1570 gram dedi. Ne alaka kilolu ve yediklerin. Bence doktorun saçmalamışkızlar 31 haftalık bebeğe 1600 gram çok mu? doktor bana kızdı ve iri bebek dedi yediklerinden dolayı bu böyle olmuş dedi şekerine baktır ded bana. sizinkiler nasıl?
Hahah bende o yuzden gidemedim oysaki yuzunu gormedik diye hafta ici gelin gorelim demisti ama biz hafta ici izin alamadigimiz icin gidemedik haftasonuda niye geldiniz der diye korktum :))Ben bu haftada gittimya doktor sizi ben mi çağırdım dedi :)) yok geçen acil gelmiştik hiç konuşamadık konuşmak istediklerimiz vardı bide kızımızı göremedik cihazınız bozuktu dedik ne konuşcaktık dedi bozuldu :) ama sonra ortam yumuşadı neyseki :)
Canım benimkide hep dertli dertli :) gören ne kederli bu kız diyolar :)Geçmiş olsun canım..bende aralıksız 6 saat istifra etmiştim.çok kötü olmuştum.. kendimize dikkat etmwliyiz..kızını görmenede çok sevindim.. bende burda hiç görememiştim, hep merak ediyordum kime benziyor nasıl diye.. türkiyede hastalanınca gittiğim hastanede dr herşeyini inceledi ,yüzünü kapattı ama son anda dr yakaladı bi fotosunu.. yanakları tombiş tombişti kuzumun.. ama ağlamaklıydı, üzgündü..
Ama seninki çağırmış ben kaçırmazdım bu fırsatı :) neyseki 2 haftada bire düştü görüş günümüz kaldı 12 :)Hahah bende o yuzden gidemedim oysaki yuzunu gormedik diye hafta ici gelin gorelim demisti ama biz hafta ici izin alamadigimiz icin gidemedik haftasonuda niye geldiniz der diye korktum :))
Gecmis olsun canim dikkat et kendine gozlem altinda kalman daha iyi olmus..sancilarin ne durumda ciger gelistirici igne vs yapiyorlarmiKızlar biz de bugun hastanelik olduk 11 gibi portakal yemistim demir ilacı sonrası emilim fazla olsun diye 12 gibi de yemeğe çıktık corbami icmemle bulantı bastırdı sonrası malum aşağı iner inmez durmak bilmeyen çıkarma süreci çıkardıkça kasılma arttı 3 e kadar zor dayandım soluğu Dr umda aldık bebek iyi ama kasılma fazla dr bebege bakarken bi anda karsjmda yuzu belirdi parmağniı emiyordu ilk kez gordum yuzunu gozyaslarima engel olamadjm tabi babasi da rahim ağzı giderek Uzama yapmış normal seviyede 10 gün ilerde gidiyor tosbik biraz da kızım boyu da babası gibi epeyce uzun fakat yatis yaptı kasılmalar yüzünden gözlem altında kalicam
Çok saol canım şimdi daha iyiyiz bulantı azaldikca kasılmalar da azaldi gerek gormedi Dr iğneyeGecmis olsun canim dikkat et kendine gozlem altinda kalman daha iyi olmus..sancilarin ne durumda ciger gelistirici igne vs yapiyorlarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?