2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun canım serummu veriyorlar peki baya rahatlatıyor

Canm ben alman marka Bübchen veya SebaMed arasından gidip geliyorum. Belki almanyadan annemlerede getirttiririm Bübcheni. Ikiside güzel marka artık hangisi denk gelirse onu alıcam:)

Doğru sebamed çok güzel marka hiç aklıma gelmemişti:) tamam teşekkür ederim

M mer_4260 canım çok geçmiş olsun. Inşallah uzun sürmez kasılmaların. Ama hastanede gözlem altında olman daha iyi sanki. Evde olmak tedirgin ederdi insanı. Suyunda azalma da yok sanırım. Inşallah kuzucuğun sabreder erkenden gelmez canım

Ben olsam sacini basini yolardim o doktorun gecendede aynisini demisti sana ne bu ya salak mi ne doktor olmus ama insan olamamis.
Kilosu coksa ne yapacak sanki sacmalik sinirlendim ya
evet alpi o zamanda 850 gramdı kilolu dediğinde doktora gidesim gelmiyor valla..
ya benim kilom var bebeğede öyle diyince üzüldüm yani sanki rencide oldum gibi
aynen öyle her doktor çıkışı moralim bozuk ya benim kiloma laf ediyo yada bebeğin :/
Canım ben 30+3 te gittim 1570 gram dedi. Ne alaka kilolu ve yediklerin. Bence doktorun saçmalamış
eşimin yanında söylediği için oda bana sonra canım dikkat et biraz fln dedi etkilenşyo sonra ya bende bebeğimi gördüm sevincim kursağımda kaldı

Kizlar bu aksam 9dan sonra kanamam olmaya basladi. Pembe renkli her zamanki olan ğibi. Daha bugün doktordaydim. Doktorum anormal bi durumdan bahsetmedi.. şaşırdım kaldim. Yorgunluğum yuzunden mi oldu neden oldu anlayamadimm. doktora gitsemmi onu da bilemedim daha dün geldin der mi acaba. Ustelik kanaman var mi dedi yok dedim bende ve aksamina basladi cok saskinim

Mutlaka gitmelisin bence doktora canım ihmal etme , ne diyebilir ki dün yoktu akşam başladı dersin .

M mer_4260 canım geçmiş olsun, açılma yoksa magnezyum serumla falan kasılmayı kontrol altına alabiliyorlar çoğu zaman. Hem gözlem altında olman daha güvenli.Yarın inşallah iyileşmiş olarak eve dönersiniz.

Sabah doktora gideceğiz bebeğimi göreceğim için içim içime sığmıyor. Oğlum 3gündür 5 dakika rahat durmadı. Gece gündüz kıpır kıpır, o da bendeki heyecanı anlıyordur belki. Bu gece yine uyutmayacak gibi. Bakalım doktoru uzun bir aradan sonra ne diyecek bize.

Canim gecmis olsun gitmende fayda var canim

Kızlar nolcak bu uykusuz geceler çalışıyorum yoruluyorum ama gece uyku yok sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum yok sığamıyorum yatağa daralıyorum kalkıyorum artık sabah ediyoruz böyle gün aydinlanirken uyku basiyo

Ah kuzum yine bugun her sasti gordum 2-3-4-5-6 az uykuya dalsam iyi olcak calisana zor Allah kolaylik versin tatlim

canim git doktora sana niye geldin demez sonucta kanaman olmus arama sansin yok sanirim sorsan bile gel der aslinda..
Artik uslu anne ol evinde otur yorma kendini bak erkenden gelmesin kizin 1 gun 1 gundur dursun icerde.. Cemiyet filan yok bundan sonra evdeyim diye rapor ver bize :)

Benim de kilom var her defasında beni uyarır dikkat et diye. Ama asla bebekle ilgili böyle konuşmaaz. Sen kilolusun da bebek ondan şöyle böyle asla demedi. Dese değiştiririm. Bu süreçte moral bozan bir doktorla asla devam etmem yani. Oğlumda kilolu doğdu o doktorum da demedi böyle bir şey. Çok saçma yani gerçekten sinir oldum o doktora.

Canım gitmen lazım doktora.. Bir şey demez niye diye.. Gerçi yazalı sen çok olmuş. Naptın gittin mi

günaydın güzel anneler :))) yine bir saçma sapan uyku ve wc seansı sonrası sabah oldu çok şükür. bebişlerimize bir gün daha yaklaştık. dün oğlum karnıma elini koyup kardeşiyle konuştu dakikalarca. isim bulmaya çalışıyoruz. hangi isme tekme atıcak diye bekledik durduk. hiçbirini sevmedi :) iki çocuklu olmak nasıl olucak çok merak ediyorum. tek çocuklu hayat çok güzeldi inşallah iki çocuk için de aynısını düşünürüm. gerçi gelmişim 31 haftaya düşünmek için biraz geç ama olsun :) bebişi gelince ikinciyi de yapıyım diyen var mı aranızda?

Parasıyla değilmi karrdeşimm :) allah allah doktora gitmeye korkuyoruz yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…