Cok gecmis olsun canım serummu veriyorlar peki baya rahatlatıyorKızlar biz de bugun hastanelik olduk 11 gibi portakal yemistim demir ilacı sonrası emilim fazla olsun diye 12 gibi de yemeğe çıktık corbami icmemle bulantı bastırdı sonrası malum aşağı iner inmez durmak bilmeyen çıkarma süreci çıkardıkça kasılma arttı 3 e kadar zor dayandım soluğu Dr umda aldık bebek iyi ama kasılma fazla dr bebege bakarken bi anda karsjmda yuzu belirdi parmağniı emiyordu ilk kez gordum yuzunu gozyaslarima engel olamadjm tabi babasi da rahim ağzı giderek Uzama yapmış normal seviyede 10 gün ilerde gidiyor tosbik biraz da kızım boyu da babası gibi epeyce uzun fakat yatis yaptı kasılmalar yüzünden gözlem altında kalicam
Canm ben alman marka Bübchen veya SebaMed arasından gidip geliyorum. Belki almanyadan annemlerede getirttiririm Bübcheni. Ikiside güzel marka artık hangisi denk gelirse onu alıcam:)
evet alpi o zamanda 850 gramdı kilolu dediğinde doktora gidesim gelmiyor valla..Ben olsam sacini basini yolardim o doktorun gecendede aynisini demisti sana ne bu ya salak mi ne doktor olmus ama insan olamamis.
Kilosu coksa ne yapacak sanki sacmalik sinirlendim ya
ya benim kilom var bebeğede öyle diyince üzüldüm yani sanki rencide oldum gibiVatanseverr canım 1600 gayet normal kilosu fakat doktorundan şüphe ettim. Haftalık bir durumu var ve haftana gayet uyumlu. Hayır iriyse bebek ne yapacak? Doğmamış bebeği diyete mi sokacak. Abarttığı yetmemiş saçmalamış!
aynen öyle her doktor çıkışı moralim bozuk ya benim kiloma laf ediyo yada bebeğin :/Gayet iyi canım.. benim 29+4 1600 gr dı.. dr iyi dedi.. ayrıca doğuma hazırlık kursunda anne adayına bebeğinin boyu kilosu ile ilgili bilgiler verilmemesi gerekiyormuş.. çünkü anne adayını olumsuz etkilermiş.. iri bebek ise nasıl doğum yapacağı konusunda korkulara kapılıyorlarmış, kilounun düşük olması durumundada sağlıksız mı gibi endişeler olurmuş..drumuz ters giden bişeyler olduğunda bilgilendirmeliymiş..her bebeğin ver kadının gebelik süreci hiçbirzaman aynı olmuyormuş..
eşimin yanında söylediği için oda bana sonra canım dikkat et biraz fln dedi etkilenşyo sonra ya bende bebeğimi gördüm sevincim kursağımda kaldıCanım ben 30+3 te gittim 1570 gram dedi. Ne alaka kilolu ve yediklerin. Bence doktorun saçmalamış
Mutlaka gitmelisin bence doktora canım ihmal etme , ne diyebilir ki dün yoktu akşam başladı dersin .Kizlar bu aksam 9dan sonra kanamam olmaya basladi. Pembe renkli her zamanki olan ğibi. Daha bugün doktordaydim. Doktorum anormal bi durumdan bahsetmedi.. şaşırdım kaldim. Yorgunluğum yuzunden mi oldu neden oldu anlayamadimm. doktora gitsemmi onu da bilemedim daha dün geldin der mi acaba. Ustelik kanaman var mi dedi yok dedim bende ve aksamina basladi cok saskinim
Tmm canim ozaman riskli bir durum gormedi masallah iyilesinde cikin hemen canim iyi gecelerÇok saol canım şimdi daha iyiyiz bulantı azaldikca kasılmalar da azaldi gerek gormedi Dr iğneye
Canim gecmis olsun gitmende fayda var canimKizlar bu aksam 9dan sonra kanamam olmaya basladi. Pembe renkli her zamanki olan ğibi. Daha bugün doktordaydim. Doktorum anormal bi durumdan bahsetmedi.. şaşırdım kaldim. Yorgunluğum yuzunden mi oldu neden oldu anlayamadimm. doktora gitsemmi onu da bilemedim daha dün geldin der mi acaba. Ustelik kanaman var mi dedi yok dedim bende ve aksamina basladi cok saskinim
Ah kuzum yine bugun her sasti gordum 2-3-4-5-6 az uykuya dalsam iyi olcak calisana zor Allah kolaylik versin tatlimKızlar nolcak bu uykusuz geceler çalışıyorum yoruluyorum ama gece uyku yok sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum yok sığamıyorum yatağa daralıyorum kalkıyorum artık sabah ediyoruz böyle gün aydinlanirken uyku basiyo
canim git doktora sana niye geldin demez sonucta kanaman olmus arama sansin yok sanirim sorsan bile gel der aslinda..Kizlar bu aksam 9dan sonra kanamam olmaya basladi. Pembe renkli her zamanki olan ğibi. Daha bugün doktordaydim. Doktorum anormal bi durumdan bahsetmedi.. şaşırdım kaldim. Yorgunluğum yuzunden mi oldu neden oldu anlayamadimm. doktora gitsemmi onu da bilemedim daha dün geldin der mi acaba. Ustelik kanaman var mi dedi yok dedim bende ve aksamina basladi cok saskinim
Allah yardımcımız olsun son iki hafta sabredicem başka çarem yok sonra gece oturur gündüz uyuruz artık :)Ah kuzum yine bugun her sasti gordum 2-3-4-5-6 az uykuya dalsam iyi olcak calisana zor Allah kolaylik versin tatlim
evet alpi o zamanda 850 gramdı kilolu dediğinde doktora gidesim gelmiyor valla..
ya benim kilom var bebeğede öyle diyince üzüldüm yani sanki rencide oldum gibi
aynen öyle her doktor çıkışı moralim bozuk ya benim kiloma laf ediyo yada bebeğin :/
eşimin yanında söylediği için oda bana sonra canım dikkat et biraz fln dedi etkilenşyo sonra ya bende bebeğimi gördüm sevincim kursağımda kaldı
Kizlar bu aksam 9dan sonra kanamam olmaya basladi. Pembe renkli her zamanki olan ğibi. Daha bugün doktordaydim. Doktorum anormal bi durumdan bahsetmedi.. şaşırdım kaldim. Yorgunluğum yuzunden mi oldu neden oldu anlayamadimm. doktora gitsemmi onu da bilemedim daha dün geldin der mi acaba. Ustelik kanaman var mi dedi yok dedim bende ve aksamina basladi cok saskinim
Parasıyla değilmi karrdeşimm :) allah allah doktora gitmeye korkuyoruz yawBen bu haftada gittimya doktor sizi ben mi çağırdım dedi :)) yok geçen acil gelmiştik hiç konuşamadık konuşmak istediklerimiz vardı bide kızımızı göremedik cihazınız bozuktu dedik ne konuşcaktık dedi bozuldu :) ama sonra ortam yumuşadı neyseki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?