2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynen bazen bir düşünce alıyor beni geç kaldın cnm diyorum:) herşey sil baştan ve bambaşka bir düzen hayırlısı olsun inşallah

Bu duyguyu tek yaşayan ben değilim demek, oğlum doğduktan sonra cennet gibiydi hayat çok sevmiştim zorlanmamıştım annelik mucize gibi gelmişti ama şimdi ne yalan söyliyim 2çocukla nasıl olacak diye gözüm korkuyor

Git canım muhakkak benimde oldu 2hafta once leke geldi sadecd peceteye hemen alttan bakti nst ye soktu progestan kullandim

Günaydın kızlar bie gün daha yakınlaşttık kavusmaya bebişlere çok şükür. Bugun oğlumu görmeye gidicem uçak raporu almak için birde tahlil yapsın doktora sorucam yaparsa artık.1 mayısda gördüm oğluşu yine de heyecanlıyım

Bir-Yolcu maşAllah kuzucuğa hayırla hastaneden çıkıp kardeşlerine kavuşsun
İsmi ne oldu ilk bebeğimizin ben kaçırmışım

Ben daha da geç gördüm canım, evet 35haftada doğum yaptım, ama korkma hazırlıklı ol erken oldu ama inan hiç problem olmadı, senin farklı sanırım benim preeklampsiydi direk tüm gün yatırdıkları halde 20altına inmeyen tansiyonla doğuma girdim ama ilaç vs kullandırmadılar hiç

Ayy sizin bebekler gece uyutmuyor benim kide sabahları akşam erkenden uykum geliyor ama sabahları
Saat 6da tekmelerine uyanıyorum, Allahım çok güçlü bir kız olacak sanırım, onun tekmeleriyle sallanıyorum resmen yatakta

Bir tamamda ikinciyi cok istememe ragmen cok zor geliyor. Ben iki cocuklu anne olamam ya cok zorlanirim diyorum hayatim kısıtlanırmış gibi geliyor esimde diyor ki hic bisi olmaz 1yada 2 :))
Biz aliskiniz gece gunduz gezmelere sabah ani bir kararla baska sehire gitmeye simdi uykusuydu yemegiydi derken hep kizimi dusunecegim ikinci olursa abuu ben evden cikamam ki 10 saatte

Günaydın doktor önde gidiyor dedi dün adete göre 28 ultrasona göre 29+4 normalmiki birde hiç iri çocuk dogurdunmu diye sordu

İkinciyi isterim canım ama oğluşumu ihmal etmek istemiyorum,bebekliğinin doya doya tadını çıkarsın.O 4 yaşındayken falan isterim de o zaman ben 39 eşim 49 yaşında oluyor,cesaret edemeyebilirim,geleceklerini de düşünmek lazım.Yine de kısmet,kazayla falan olursa da doğururum kaç yaşında olursam olayım.

biz 18 aylıkken yaptırmıştık. çok zordu çoook ama yenidogan da onerilmiyir diye biliyorum ben. en iyisi 2 aylikken falan sanirim...
Cnm benim oglanlarda da hafif derecede hemofili var gerçi biz kan tahlili yaptirana kadar hiç anlamadik. Sünnetleri ni 6, 7 yaşlarında kendi istekleriyle, Ankara da Kadir Mutlu beye yaptırdık. Local anestezi ile hepimiz yanındayken, çocuk sevdiği oyunu oynarken o yapıyor. Ilk defa bu kadar rahat Sünnetleri tanıştım.
Masaallah ona hemencecik buyur insaallah hep yanindami kuveze almadilar insaallah
Daha cok ben hep onun yanındayım cnm, vücut Isisi için kuvez de kalıyor. Kontrol altında, hemencecik buyur ıns. Süt çoğaltma çabaları içerisindeyim şuan :) küçük olduğundan çok ememiyor. Hedef koydum bu hafta sonuna kadar 2 kilo yapacağım diye :) bakalim

bende varım 2ciyi isteyen eşimde istiyor..ama kızım 4 yada 5 yaşına gelince olsun istiyorum.. tabii benim yaşımda 39-40 oluyor 5 yıl sonra..kısmet herşey...bekleyip göreceğiz..

Canim nasil gecti ilk gununuz kuveze senmi gidiyorsun emzirmeye sen nasilsun dikisin felan yoktu merak ediyorum ilk gununuzu :)
Ben dogum odasından çıkıp direk onun yanına gittim. Kucağıma alıp 1, 2saat oturdum. Emzirmeye çalıştım. Sonra yerine bırakıp odama geldim, arası çok yakın. Hemen pompa isteyip süt sagidim 10ml yapıp 2 saat sonra tekrar gittim bunu verin diye. Yoksa onlar bebege uygun bir mama veriyorlar. İstediğim zaman gidip istediğim kadar kalabiliyorum cnm. Altını değiştirdim, ısısını ölctum. Kan şekerine bakıyorlar. Tansiyonunu olcuyorlar. Kalbi, oksijeni, ısısı hep takip altında. Tek derdim biran önce sütüm çoğalsın ve emsin. Şuan ihtiyacı olduğu herşey benim sütumde ancak öyle sorunsuz buyuyebilecegine inanıyorum. Bu arada ilk kakasınıda biraz önce yapti :)
Benim dikisim olmadığından, normal doğum olduğundan dolayı daha rahatim. Yoksa orada yaninda uzun süre kalmakta zorlanabilirdim.

Canim nasil gecti ilk gununuz kuveze senmi gidiyorsun emzirmeye sen nasilsun dikisin felan yoktu merak ediyorum ilk gununuzu :)
Ben dogum odasından çıkıp direk onun yanına gittim. Kucağıma alıp 1, 2saat oturdum. Emzirmeye çalıştım. Sonra yerine bırakıp odama geldim, arası çok yakın. Hemen pompa isteyip süt sagidim 10ml yapıp 2 saat sonra tekrar gittim bunu verin diye. Yoksa onlar bebege uygun bir mama veriyorlar. İstediğim zaman gidip istediğim kadar kalabiliyorum cnm. Altını değiştirdim, ısısını ölctum. Kan şekerine bakıyorlar. Tansiyonunu olcuyorlar. Kalbi, oksijeni, ısısı hep takip altında. Tek derdim biran önce sütüm çoğalsın ve emsin. Şuan ihtiyacı olduğu herşey benim sütumde ancak öyle sorunsuz buyuyebilecegine inanıyorum. Bu arada ilk kakasınıda biraz önce yapti :)
Benim dikisim olmadığından, normal doğum olduğundan dolayı daha rahatim. Boyleyken bile tekerlekli sandalye ile goturulup getirilmeyi isteyebilirsin. Yoksa orada yaninda uzun süre kalmakta zorlanabilirdim. Hep olumlu düşün meLisa gerçekten çok etkiliyor. Ben hep bu hafta dogsa bile şaşırtacak biliyorum dedim, oylede oldu şükür.

çok tesekkurler canım suyumda falan sukur azalma yok sadece midemı çıkarırken zorlamadan dolayı kasılmalar artmıstı ama bebeğimde bende ıyıyız suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…