Bende aynen bazen bir düşünce alıyor beni geç kaldın cnm diyorum:) herşey sil baştan ve bambaşka bir düzen hayırlısı olsun inşallahgünaydın güzel anneler :))) yine bir saçma sapan uyku ve wc seansı sonrası sabah oldu çok şükür. bebişlerimize bir gün daha yaklaştık. dün oğlum karnıma elini koyup kardeşiyle konuştu dakikalarca. isim bulmaya çalışıyoruz. hangi isme tekme atıcak diye bekledik durduk. hiçbirini sevmedi :) iki çocuklu olmak nasıl olucak çok merak ediyorum. tek çocuklu hayat çok güzeldi inşallah iki çocuk için de aynısını düşünürüm. gerçi gelmişim 31 haftaya düşünmek için biraz geç ama olsun :) bebişi gelince ikinciyi de yapıyım diyen var mı aranızda?
günaydın güzel anneler :))) yine bir saçma sapan uyku ve wc seansı sonrası sabah oldu çok şükür. bebişlerimize bir gün daha yaklaştık. dün oğlum karnıma elini koyup kardeşiyle konuştu dakikalarca. isim bulmaya çalışıyoruz. hangi isme tekme atıcak diye bekledik durduk. hiçbirini sevmedi :) iki çocuklu olmak nasıl olucak çok merak ediyorum. tek çocuklu hayat çok güzeldi inşallah iki çocuk için de aynısını düşünürüm. gerçi gelmişim 31 haftaya düşünmek için biraz geç ama olsun :) bebişi gelince ikinciyi de yapıyım diyen var mı aranızda?
Servisi bekliyoruz şimdi bebek olunca kim vereecek çocuğu servise buyrun birinci sorun mesela
Git canım muhakkak benimde oldu 2hafta once leke geldi sadecd peceteye hemen alttan bakti nst ye soktu progestan kullandimKizlar bu aksam 9dan sonra kanamam olmaya basladi. Pembe renkli her zamanki olan ğibi. Daha bugün doktordaydim. Doktorum anormal bi durumdan bahsetmedi.. şaşırdım kaldim. Yorgunluğum yuzunden mi oldu neden oldu anlayamadimm. doktora gitsemmi onu da bilemedim daha dün geldin der mi acaba. Ustelik kanaman var mi dedi yok dedim bende ve aksamina basladi cok saskinim
Biraz gec gördüm canim kusura bakma.erken dogum mu yaptın pekiŞu sıralar en cok ondan korkuyorum magnezyum verdi doktorum alfamet kullanıyordum gunde 2 tane 4 e cikardi.surekli olcuyorum.yorulmak yok surekli dinlen dedi.butun gun yatistqyim evde. Inan ciktigini anlamiyorum kalkip lavaboya gidip gelsem tansiyonum çıkıyor .
Bir tamamda ikinciyi cok istememe ragmen cok zor geliyor. Ben iki cocuklu anne olamam ya cok zorlanirim diyorum hayatim kısıtlanırmış gibi geliyor esimde diyor ki hic bisi olmaz 1yada 2 :))günaydın güzel anneler :))) yine bir saçma sapan uyku ve wc seansı sonrası sabah oldu çok şükür. bebişlerimize bir gün daha yaklaştık. dün oğlum karnıma elini koyup kardeşiyle konuştu dakikalarca. isim bulmaya çalışıyoruz. hangi isme tekme atıcak diye bekledik durduk. hiçbirini sevmedi :) iki çocuklu olmak nasıl olucak çok merak ediyorum. tek çocuklu hayat çok güzeldi inşallah iki çocuk için de aynısını düşünürüm. gerçi gelmişim 31 haftaya düşünmek için biraz geç ama olsun :) bebişi gelince ikinciyi de yapıyım diyen var mı aranızda?
İkinciyi isterim canım ama oğluşumu ihmal etmek istemiyorum,bebekliğinin doya doya tadını çıkarsın.O 4 yaşındayken falan isterim de o zaman ben 39 eşim 49 yaşında oluyor,cesaret edemeyebilirim,geleceklerini de düşünmek lazım.Yine de kısmet,kazayla falan olursa da doğururum kaç yaşında olursam olayım.günaydın güzel anneler :))) yine bir saçma sapan uyku ve wc seansı sonrası sabah oldu çok şükür. bebişlerimize bir gün daha yaklaştık. dün oğlum karnıma elini koyup kardeşiyle konuştu dakikalarca. isim bulmaya çalışıyoruz. hangi isme tekme atıcak diye bekledik durduk. hiçbirini sevmedi :) iki çocuklu olmak nasıl olucak çok merak ediyorum. tek çocuklu hayat çok güzeldi inşallah iki çocuk için de aynısını düşünürüm. gerçi gelmişim 31 haftaya düşünmek için biraz geç ama olsun :) bebişi gelince ikinciyi de yapıyım diyen var mı aranızda?
Cnm benim oglanlarda da hafif derecede hemofili var gerçi biz kan tahlili yaptirana kadar hiç anlamadik. Sünnetleri ni 6, 7 yaşlarında kendi istekleriyle, Ankara da Kadir Mutlu beye yaptırdık. Local anestezi ile hepimiz yanındayken, çocuk sevdiği oyunu oynarken o yapıyor. Ilk defa bu kadar rahat Sünnetleri tanıştım.biz 18 aylıkken yaptırmıştık. çok zordu çoookama yenidogan da onerilmiyir diye biliyorum ben. en iyisi 2 aylikken falan sanirim...
Daha cok ben hep onun yanındayım cnm, vücut Isisi için kuvez de kalıyor. Kontrol altında, hemencecik buyur ıns. Süt çoğaltma çabaları içerisindeyim şuan :) küçük olduğundan çok ememiyor. Hedef koydum bu hafta sonuna kadar 2 kilo yapacağım diye :) bakalimMasaallah ona hemencecik buyur insaallah hep yanindami kuveze almadilar insaallah
Sagol cnm, yapılmıştı evet çok şükür. Onlara yetisebildik en azından :) oksijene ihtiyacı yok şükür.Masallah canim.saglik sıhhat versin allah.nasil şimdi.ciger geliştirici igne yapılmıştı dimi.
günaydın güzel anneler :))) yine bir saçma sapan uyku ve wc seansı sonrası sabah oldu çok şükür. bebişlerimize bir gün daha yaklaştık. dün oğlum karnıma elini koyup kardeşiyle konuştu dakikalarca. isim bulmaya çalışıyoruz. hangi isme tekme atıcak diye bekledik durduk. hiçbirini sevmedi :) iki çocuklu olmak nasıl olucak çok merak ediyorum. tek çocuklu hayat çok güzeldi inşallah iki çocuk için de aynısını düşünürüm. gerçi gelmişim 31 haftaya düşünmek için biraz geç ama olsun :) bebişi gelince ikinciyi de yapıyım diyen var mı aranızda?
Ben dogum odasından çıkıp direk onun yanına gittim. Kucağıma alıp 1, 2saat oturdum. Emzirmeye çalıştım. Sonra yerine bırakıp odama geldim, arası çok yakın. Hemen pompa isteyip süt sagidim 10ml yapıp 2 saat sonra tekrar gittim bunu verin diye. Yoksa onlar bebege uygun bir mama veriyorlar. İstediğim zaman gidip istediğim kadar kalabiliyorum cnm. Altını değiştirdim, ısısını ölctum. Kan şekerine bakıyorlar. Tansiyonunu olcuyorlar. Kalbi, oksijeni, ısısı hep takip altında. Tek derdim biran önce sütüm çoğalsın ve emsin. Şuan ihtiyacı olduğu herşey benim sütumde ancak öyle sorunsuz buyuyebilecegine inanıyorum. Bu arada ilk kakasınıda biraz önce yapti :)Canim nasil gecti ilk gununuz kuveze senmi gidiyorsun emzirmeye sen nasilsun dikisin felan yoktu merak ediyorum ilk gununuzu :)
Ben dogum odasından çıkıp direk onun yanına gittim. Kucağıma alıp 1, 2saat oturdum. Emzirmeye çalıştım. Sonra yerine bırakıp odama geldim, arası çok yakın. Hemen pompa isteyip süt sagidim 10ml yapıp 2 saat sonra tekrar gittim bunu verin diye. Yoksa onlar bebege uygun bir mama veriyorlar. İstediğim zaman gidip istediğim kadar kalabiliyorum cnm. Altını değiştirdim, ısısını ölctum. Kan şekerine bakıyorlar. Tansiyonunu olcuyorlar. Kalbi, oksijeni, ısısı hep takip altında. Tek derdim biran önce sütüm çoğalsın ve emsin. Şuan ihtiyacı olduğu herşey benim sütumde ancak öyle sorunsuz buyuyebilecegine inanıyorum. Bu arada ilk kakasınıda biraz önce yapti :)Canim nasil gecti ilk gununuz kuveze senmi gidiyorsun emzirmeye sen nasilsun dikisin felan yoktu merak ediyorum ilk gununuzu :)
saol tatlım evet serum aldık çok sukur sonra zaten gozlerımı tutamadım sızmısızCok gecmis olsun canım serummu veriyorlar peki baya rahatlatıyor
çok tesekkurler canım suyumda falan sukur azalma yok sadece midemı çıkarırken zorlamadan dolayı kasılmalar artmıstı ama bebeğimde bende ıyıyız suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?