2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

MaşAllah kızına, göz olayını ilk defa duydum ne kadar değişik, bende henüz hiç nst istemedi ama idrar her kontrolde bakıcaz bundan sonra dedi, kan tahlilini de haftaya istedi
hiç bir şeye bakmadı canım benim sağlık ocağında yaptığım tahlile göre kalsiyum kan-demir ilacı yazdı magnezyumu da ben söyledim. Zaten idrar tahlili de sadece bir kez istedi. Sözde özel hastane ben anlamadım gitti.

canım bana göz doktoruna sor dedi ama bilgisi olmadığı için belki bazı kadın doğumcular kaç numaradan sonrası normal doğum için uygun değildir biliyorlardır. Sen ilk önce kadın doğuma gidiceksen ona sorarsın o bilmiyorsa zaten seni yönlendirir. Bana direkt göz doktoruna sor dedi.

Halamiz da bize seramik uzerine ebrudan aksesuar isimlik yapmis :)Sincap,gergedan,su aygiri,timsah seramik kaliplari almis,topragi atolyede 1000 derecede pisirmis.Uzerine ebru yapip harfleri yazmis :)Cok cici :)Minicik,sevimli

Eklentiler

Canım benim de hicbirseyim yok.Arabayi dert etme ben oğlumda 6 aydan sonra aldım, hemen alınması gereken birsey değil. Bez de almadım son haftaya kadar, heryerde bulunan birşey alınır son gün de olsa..Bu hafta alışveriş yapıcam eşim hemen yoruluyor ve beni geriyor o yüzden teyzem ve ablamla gidicem alışverişe.Oglumda daha hevesliydin diyorum.Bizim büyük eşyalar olduğu için de biraz rahatım Oğlumdan kalan, beşik, araba, park yatak vs..Ben de eşime geçen gün hastaneye soralım doğum fotoğrafçısı var mı diye dedim, yoksa napcaz dedi, fotoğrafçı ayarlarız dedim, gereksiz dedi oturdum ağladım sinirden, hiç hevesin yok dedim.Hamilelik cekiminin filan adını bile anmadim çünkü biliyorum gereksiz diyeceğini. Kardeşim makinesiyle çekti birkaç poz..Ben de çok plancı ve tezcanliyim eşim tam tersi çok rahat.Bu da aramızda gerginliğe yol açıyor. Kartı verdi bana, ne istersen al diye ona da şükür napalım değiştiremiyorum adamı.

10 gün gecerli oldugu icin mecburen her gidiste para verecegiz.. Zaten 2 haftada birler haftaya duser yakinda o zman vermeyiz..

Sakın üzülme geçen hafta banada suyu az erken dogum riskin var ,Suyun azlığı bebeğin beslenemediğini gösterir dedi. Araştırdım ibrahim saraçoğlu sabah akşam bir bardak havuç suyu için diyor. Bugün kontrole gittim suyu gayet yeterli dedi bebekte 400 gram almış bir haftada çok sevindim. Ayrıca kabızlığada iyi geliyor. Dene istersen.

Git dene canim madem para vermeyeceksin. Memnun kalmazsan ozele gidersin.

Hangi erkek hayatım hamile çekimi,doğum çekimi çok gerekli bişi,lütfen yaptıralım canım,hatıra kalsın der ki :)Kartı vermiş canım işte,ne istiyorsun daha.Adamı çok zorlama bir erkek olarak yapacağını yapmış.

Canım hastaneye gidiyorsan alıyorlar benim doktorum o 10 günlük süreci mutlaka değerlendiriyor. Ama bundan sonra nasıl olur bilmiyorum.

Kayısı oldu bitti iyi gelmiyor ama yine de belki bi ihtimal diyip yiyorum.decavit demir hep kabızlık yapıyor zaten..magnezyum içiyorum her gün. Hatta içtiğim rahatlatıcııydı ama şimdi tık demiyor. Sağol canım sana da geçmiş olsun

Git dene canım beğenmezsen eğer başka doktora gidersin..

merhaba herkese... hamileliğinde kulak tıkanıklığı yaşayan var mı benim gibi? kaç tane kbb uzmanı gezdim kulağında bişey yok diyip yolladılar. hormonlardan basınç oluyormuş kulakta o yüzden oluyormuş ama çözüm de üretmediler. 10 gün oldu artık çok bunaldım. yaşam kalitemi çok düşürdü. kulağım tıkalı diye kendi sesimi beynimde daha çok duyuyorum. sizler de de oldu mu böyle bi durum?

bir de 4-5 gündür farkediyorum göbeğim dik ve yukardaydı şimdi aşağı doğru sarkmaya başladı. iş arkadaşlarım da söyledi farkediliyo demekki değişiklik. sizce niye böyle oldu dersiniz?

mayhosmelek senin halada heyecanli sanirim ne guzel seyler yaptirmis. Cok begendim ♡♡
Birde dedigine katiliyorum sonuna kadar bizim.heyecanimiz erkeklerde yok bunu kabul etmek lazim bana ne istiyorsan yap diyor arada bak sunuda alalim diyor onu deyince cok sasiriyorum :)) Allahtan her istedigimi yapiyor hamile cekimini ben sana yaparim beni hic bulastirma diyor :))) Bende yenidogan cekimini yaptiracagim beni cekecek ameliyathanede birde aile ile kavusmayi sonrada bir poz aile resmi :)) Napayim o sevmiyor diye fotografi bendemi cekilmeyeyim :-/

Ayy o cok feci bir durum ben normaldede yasarim yuruyeyim uzun sure kulagim tikanir cinlar. Gecene kadar sinir olurum..Gecer insallah canim.. Birde gobekler asagi indi artik cunku bebek bas asagi dogum pozisyonuna gecti korkma normal bir durum artik gobusler asagida

Merhaba bende antalya'da yaşıyorum bu hafta sıcak artık beni de mahvetmeye başladı ki çoğu iş hala beni bekliyor allah yardımcımız olsun Doktor konusuna gelecek olursak benim doktorum bir muayenede alıyordu 2 hafta sonraki randevuda almıyordu böylece ayda 1 e geliyordu şimdi bu hafta itibariyle bizde 2 haftada bir gitmeye başlarız galiba.

selam kızlar. herkesler iyi çok şükür. cumartesi günü kontrolümüz vardı bizim de. 2070 gr olmuş miniğim. gecen cuma günü hastaneye gittiğimde nst bağladılar. o güne kadar epey kasılmam vardı. nst bağlanılan yerde iki tane gebe doğum sancısı yaşıyordu. ikisi de karşılıklı bağırıştığından ben de kasılma masılma kalmadı. ciddi ciddi geçti kasılmalarım. sanırım ben bi 5 ay daha hamile kalırım

alpicim içimi ferahlattın. herkes gelip gelip göbeğin sarktı diyince bi huzursuz oldum. forumu da sizler kadar takip edemiyorum. dünyanın kitabını aldım daha hiç birini bitiremedim hep iş hep iş

Bebegine masallah kac haftaliktin? Ay bende olsam korkardim neden ayni yerde tutuyolarsa :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…