hiç bir şeye bakmadı canım benim sağlık ocağında yaptığım tahlile göre kalsiyum kan-demir ilacı yazdı magnezyumu da ben söyledim. Zaten idrar tahlili de sadece bir kez istedi. Sözde özel hastane ben anlamadım gitti.MaşAllah kızına, göz olayını ilk defa duydum ne kadar değişik, bende henüz hiç nst istemedi ama idrar her kontrolde bakıcaz bundan sonra dedi, kan tahlilini de haftaya istedi
canım bana göz doktoruna sor dedi ama bilgisi olmadığı için belki bazı kadın doğumcular kaç numaradan sonrası normal doğum için uygun değildir biliyorlardır. Sen ilk önce kadın doğuma gidiceksen ona sorarsın o bilmiyorsa zaten seni yönlendirir. Bana direkt göz doktoruna sor dedi.Bu konu beni ilgilendiriyor ve gic duymamistim. Kac numara ustu riskli acaba? Benim goz numaram dokuz sene once 9 numaraydi miyop. 2008de laze oldum sifirlandi ve sonra tekrar ilerlemeye basladi. Suan 3.50 ikiside. Gozluk kullaniyorum. Normal dogum dusunuyordum. Bu durumu doktoruma mi yoksa goz doktoruna mi sormaliyim?
Sen içini ferah tut kuzum hiç bir sorun çıkmayacak Allahın izniyleGectim artik herseyden yeterli saglikli olsunlar napim kavusmamiz gec olsun guc olmasin insallah :)
Canım benim de hicbirseyim yok.Arabayi dert etme ben oğlumda 6 aydan sonra aldım, hemen alınması gereken birsey değil. Bez de almadım son haftaya kadar, heryerde bulunan birşey alınır son gün de olsa..Bu hafta alışveriş yapıcam eşim hemen yoruluyor ve beni geriyor o yüzden teyzem ve ablamla gidicem alışverişe.Oglumda daha hevesliydin diyorum.Bizim büyük eşyalar olduğu için de biraz rahatım Oğlumdan kalan, beşik, araba, park yatak vs..Ben de eşime geçen gün hastaneye soralım doğum fotoğrafçısı var mı diye dedim, yoksa napcaz dedi, fotoğrafçı ayarlarız dedim, gereksiz dedi oturdum ağladım sinirden, hiç hevesin yok dedim.Hamilelik cekiminin filan adını bile anmadim çünkü biliyorum gereksiz diyeceğini. Kardeşim makinesiyle çekti birkaç poz..Ben de çok plancı ve tezcanliyim eşim tam tersi çok rahat.Bu da aramızda gerginliğe yol açıyor. Kartı verdi bana, ne istersen al diye ona da şükür napalım değiştiremiyorum adamı.Günaydın. Takvim doguma 43 gun kaldi diyor. Doktor 10 gun once 10 gun sonra olur genelde dedi. Minimum 33 gunum var yani. Daha ortada hic bir seyim yok. Dolabi yok, arabasi yok, yatagi yok, nevresimi yok, bezi yok vs vs... Kiyafetleri yikanmadi,utulenmedi. Bavulu hazir degil. Anca 3 haftada odasini bosaltabildim. Mobilyayi siparis versek 45 gun sure diyorlar. Eşim "dogunca aliriz" kafasinda. Dogunca ne halde olacagimizi on goremiyor:)) Daha bir cöp almisligi yok ama benim aldiklarima da karismiyor cok sukur. Yine insan dusunsun istiyor. Pazar arastirmasi yapmaktan beynim yandi aylardir.
Yogun calistigim ve gunluk 3 saat arac kullandigim icin eve gidince hic bir sey yapasim gelmiyor. 3 haziranda annemler gelecek, 7 haziranda izne cikacagim.
Insanlar minigim bekler annesinin hazirlanmasini. Erken gelmesinden cok hazirliksiz yakalanmaktan korkuyorum
10 gün gecerli oldugu icin mecburen her gidiste para verecegiz.. Zaten 2 haftada birler haftaya duser yakinda o zman vermeyiz..merhaba kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir. antalya çok sıcak artık evden dışarı çıkmak çok yorucu eziyet gibi keşke havalar serinken herşeyi halletseydim kalan eksikleri artık netten söylicem bir de bir sey sorucam şimdi biz iki haftada bir gidicez ya doktora her gittğimizde normal ücret mi veriyoruz kontrol süresi 10 gün sonuçta keşke bi indirim olsa
Sakın üzülme geçen hafta banada suyu az erken dogum riskin var ,Suyun azlığı bebeğin beslenemediğini gösterir dedi. Araştırdım ibrahim saraçoğlu sabah akşam bir bardak havuç suyu için diyor. Bugün kontrole gittim suyu gayet yeterli dedi bebekte 400 gram almış bir haftada çok sevindim. Ayrıca kabızlığada iyi geliyor. Dene istersen.Kizlar doktordan ciktim nts de hic hareket etmedi kan tahlili icin aç gitmistim sanirim ondan sukur sanci da cikmadi. bas cevresi 2 bacak boyu 1 hafta ilerde ama karin cevresiymis kiloyu belirleyen 10 gun geride cikti kilosu 1892 ama karin cevresi baya geride dedi doktorumuz ve haftaya pazartesi tekrar cagirdi.proteine yuklen dedi suyum da sinirdaymis ilk defa bu kadar moralim bozuk geldim hastaneden allah daha buyuk sikintilari olanlara yardim etsin insan basina ufak da olsa biseyler gelmeden tam olarak anlayamiyor.
Git dene canim madem para vermeyeceksin. Memnun kalmazsan ozele gidersin.Slm kızlar .. mersinde annemdeyim halen.. doktora gitmeyeli bi ay oldu kızçemi merak ediyorum bırda devlete bağlı kadındoğum yeri varmış hiç gitmedim.. acaba mersinde olup giden varmı bi gidip göriniyim diyorum sonra eve döndüğümde kendi doktoruma giderim.. merak ediyorum uzun zaman oldu herşey yolundamı bilmek istiyorum.. özelede gidebilirim ama eğer orası iyiyse bi kere gidiyim diyorım boşuna para vermiyim
Hangi erkek hayatım hamile çekimi,doğum çekimi çok gerekli bişi,lütfen yaptıralım canım,hatıra kalsın der ki :)Kartı vermiş canım işte,ne istiyorsun daha.Adamı çok zorlama bir erkek olarak yapacağını yapmış.Canım benim de hicbirseyim yok.Arabayi dert etme ben oğlumda 6 aydan sonra aldım, hemen alınması gereken birsey değil. Bez de almadım son haftaya kadar, heryerde bulunan birşey alınır son gün de olsa..Bu hafta alışveriş yapıcam eşim hemen yoruluyor ve beni geriyor o yüzden teyzem ve ablamla gidicem alışverişe.Oglumda daha hevesliydin diyorum.Bizim büyük eşyalar olduğu için de biraz rahatım Oğlumdan kalan, beşik, araba, park yatak vs..Ben de eşime geçen gün hastaneye soralım doğum fotoğrafçısı var mı diye dedim, yoksa napcaz dedi, fotoğrafçı ayarlarız dedim, gereksiz dedi oturdum ağladım sinirden, hiç hevesin yok dedim.Hamilelik cekiminin filan adını bile anmadim çünkü biliyorum gereksiz diyeceğini. Kardeşim makinesiyle çekti birkaç poz..Ben de çok plancı ve tezcanliyim eşim tam tersi çok rahat.Bu da aramızda gerginliğe yol açıyor. Kartı verdi bana, ne istersen al diye ona da şükür napalım değiştiremiyorum adamı.
Magnezyum alıyor muydun canım, bana kabızlık olursa 2ye çıkar demişti
merhaba kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir. antalya çok sıcak artık evden dışarı çıkmak çok yorucu eziyet gibi keşke havalar serinken herşeyi halletseydim kalan eksikleri artık netten söylicem bir de bir sey sorucam şimdi biz iki haftada bir gidicez ya doktora her gittğimizde normal ücret mi veriyoruz kontrol süresi 10 gün sonuçta keşke bi indirim olsa
Günaydın canım. Ben de yaşıyorum aynı sorunu, önceden dr.uma söylediğimde magnezyum vermişti 1 kere bile icmedim ilaçlar bana yaramıyor diye.Decavit bile yaramıyor. .Bir de bende hemoroid var o çok rahatsız edici.Tlfnla sordurdum eşime hemoroid için krem söylemiş onu kullanıyorum. Kabızlık sorunum kizligimdan beri var.Cok şey denedim, tuvalette ağladığımı biliyorum. Birkaç kuru kayısı yiyip üstüne sıcak su icince iyi geliyordu, şimdi de incir ve kayısı yiyip üzerine su içiyorum bol bol..Geçmiş olsun.
Slm kızlar .. mersinde annemdeyim halen.. doktora gitmeyeli bi ay oldu kızçemi merak ediyorum bırda devlete bağlı kadındoğum yeri varmış hiç gitmedim.. acaba mersinde olup giden varmı bi gidip göriniyim diyorum sonra eve döndüğümde kendi doktoruma giderim.. merak ediyorum uzun zaman oldu herşey yolundamı bilmek istiyorum.. özelede gidebilirim ama eğer orası iyiyse bi kere gidiyim diyorım boşuna para vermiyim
Ayy o cok feci bir durum ben normaldede yasarim yuruyeyim uzun sure kulagim tikanir cinlar. Gecene kadar sinir olurum..Gecer insallah canim.. Birde gobekler asagi indi artik cunku bebek bas asagi dogum pozisyonuna gecti korkma normal bir durum artik gobusler asagidamerhaba herkese... hamileliğinde kulak tıkanıklığı yaşayan var mı benim gibi? kaç tane kbb uzmanı gezdim kulağında bişey yok diyip yolladılar. hormonlardan basınç oluyormuş kulakta o yüzden oluyormuş ama çözüm de üretmediler. 10 gün oldu artık çok bunaldım. yaşam kalitemi çok düşürdü. kulağım tıkalı diye kendi sesimi beynimde daha çok duyuyorum. sizler de de oldu mu böyle bi durum?
bir de 4-5 gündür farkediyorum göbeğim dik ve yukardaydı şimdi aşağı doğru sarkmaya başladı. iş arkadaşlarım da söyledi farkediliyo demekki değişiklik. sizce niye böyle oldu dersiniz?
merhaba kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir. antalya çok sıcak artık evden dışarı çıkmak çok yorucu eziyet gibi keşke havalar serinken herşeyi halletseydim kalan eksikleri artık netten söylicem bir de bir sey sorucam şimdi biz iki haftada bir gidicez ya doktora her gittğimizde normal ücret mi veriyoruz kontrol süresi 10 gün sonuçta keşke bi indirim olsa
alpicim içimi ferahlattın. herkes gelip gelip göbeğin sarktı diyince bi huzursuz oldum. forumu da sizler kadar takip edemiyorum. dünyanın kitabını aldım daha hiç birini bitiremedimAyy o cok feci bir durum ben normaldede yasarim yuruyeyim uzun sure kulagim tikanir cinlar. Gecene kadar sinir olurum..Gecer insallah canim.. Birde gobekler asagi indi artik cunku bebek bas asagi dogum pozisyonuna gecti korkma normal bir durum artik gobusler asagida
Bebegine masallah kac haftaliktin? Ay bende olsam korkardim neden ayni yerde tutuyolarsa :/selam kızlar. herkesler iyi çok şükür. cumartesi günü kontrolümüz vardı bizim de. 2070 gr olmuş miniğim. gecen cuma günü hastaneye gittiğimde nst bağladılar. o güne kadar epey kasılmam vardı. nst bağlanılan yerde iki tane gebe doğum sancısı yaşıyordu. ikisi de karşılıklı bağırıştığından ben de kasılma masılma kalmadı. ciddi ciddi geçti kasılmalarım. sanırım ben bi 5 ay daha hamile kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?