2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hala kendi yapıyor canım seramik,bu yıl sergiye katılacak,bize de yapmış :)Seninki ideal erkek en fazla bu kadar olabilir :)Ben de alttan giriyor,üstten çıkıyor,naz,işve,cilve,kapris bir şekilde yaptırtıyorum :) kocam da iyi ama ters biri olsa ne yaparsan yap dediğinin aksini yaptırtamazsın ama aklına gelmez.Anneler günü hediyemi de kendim sipariş verdim :)Senin adına kendime bunu alıyorum diyorum,napayım :)Kendi işi de olunca kafası bir dünya oluyor,bütün sorumluluk omuzlarında.Bu tarz şeyleri düşünecek enerjisi kalmıyor,kalsa da ilgisini çekmiyor.

Selam kızlar. Bu aralar kafama çok takılan bir şey var. Benim bebeğim tüp bebek olduğu için doktorum 7 aydır aralıksız günde 2 tane progestan kullandırıyor. Şükür ki hiç kanama lekelenme yaşamadım. Rahim ağzı uzunluğuna da her seferinde iyi dedi.En son geçen hafta 4.12 cm idi. Ama ben hâlâ neden bu ilaca devam etmeliyim anlamıyorum. Ben normal doğumu denemek istiyorum. Bebeğimi riske atamam. Tabiki bi sıkıntı varsa sezeryan olurum. Ama doktorum sürekli planlı sezaryen yapmak istiyor. Ben bu progestana devam edersem zaten rahim ağzı açılmaz ben normal doğum yapamam diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bir de aranızda hâlâ progestan kullanan var mı?

Canım 10 gün önce türkiyedeydim.. beni gören doğum yakın galiba diyip durdu.. annem , halamlar bile çocuk aşağıya inmiş, yakında doğurursun o çoçuk beklemez dediler.. moralman çöktüm resmen.. haftasonu burda acildeydim dr muayene etti ve gayet iyi dedi.. çocuğun pozisyonu, karnın iç yapısı, karnın duruş şeklini etkiliyormuş.. önce kızım baş aşağıdaydı cumartesi ise yan dönmüş boylu boyunca yatıyordu..bakalım bugün ne yapıyor??

Sorun yoksa neden kullandiriyor bilmiyorum ama muhtemelen 34.haftaya kadar kullandirip sonra keser doguma kadar kullandirmaz benim arkadasimin plesanta asagida idi oda hep kullandi sanirim 34.kestiler 36da normal dogum yapti. Birde kacinci haftadasin ve illa normal istiyorsan neden doktorunu degismiyorsun ..

progestanı sanırım 34 haftaya kadar kullandırıyor doktorlar. benım bı arkadasım doğuma kadar kullanmıstı. sancısı falan olmadı hıc. 41 haftada sezaryen oldu o yuzden. senın madem tüp bebek ve sezaryen zorunlu, hiç riske atma. doktorunu dinle, boşver.

Ben anneler gununu es gectim sakin bisi alma seneye kizimla alirsiniz dedim :) Gezmelere gittik gezdik dolastik o gun Dogum icinde hic birsey demiyorum bakalim alirmi birsey ne alir hic fikrim yok supriz yapmazsa eger bisi alacak gibi durmuyor simdilik :))
Benim kizimin odasini esyasini tam takim aldi gozumde bisi birakmadi ya gerisi bos bana almis almamis artik o kadarina bakmiycam :)

O zaman 1 kontrol daha bekleyim. Belki keser.30 haftalığım şu an. Ben başka dr a gitmek istiyorum ama dr sağolsun her gittiğimizde bunlar tüp bebek riske atılmaz sezeryanla alırız deyince eşimi ikna ediyo ve eşim de riske atmayalım diyo. Ama bana bir sıkıntı yoksa normal doğum yapmak riske atmak gibi gelmiyo. Teşekkürler cevabın için

Tam olarak ben de bundan korkuyorum işte. Size nasıl geliyo bilmiyorum ama ben sezaryenden daha çok korkuyorum. Insallah hakkımızda hayırlısı olsun. Bakalım ben de 34 e kadar beklemeliyim sanırım.

nereden aldınız bunları netten baltım da bulamadım.....

Günydin herkese.. Takvimde 34. Haftayi görunce heyecanlandim Adim adim yaklasiyoruz Artik son hazirliklari yapmam lazim hastane cantami hazirlasam iyi olur
çok şükür 34 olduk hayırlısı artık heyecan başladı.....eşimde çok heyecanlı dün akşam diyor ki artık gelse dimi...bende dedim ki daha dursun bir daha bu tadı özlerim...2 çocuk yeter ...cvp sen öyle san yaş olmuş 33 daha ne zman bi daha doğuracaksam....

Geçmiş olsun canım sancı çıkması normal mi sence 32 haftadasin ne dedi doktor
benimde kızımda 32 sancı çıktı devamlı yatış dinlenme 39 da doğum yaptım

maşallah ne güzel bende herşey hazır valize girecek resim paylaşabilirsen sevinirim merak ediyorum...bende akıllı tel yok foto paylamak çok isterdim

bende dediklerini yaptım kendimi yormadım hemde kiracısın herşey olduğu kadar....ama eşimden yardım istesem bi seferde düşünülecek şeyi 10 kere düşünüp alıyor oda bana göre değil inanın bez netten alacağız soğulttu beni ben diyorum hugges alalım o diyor burada marketlerde yok .....

herkesin yazıklarını okumak istiyorum ama yetişemedim....günler akıyor sağlıcakla gelsinler...bu sefer biz de devlet hastanesine gideciğiz buraya 20 dak mesafede ki ilçede kadın doğumcu varmış bu sefer ona gidelim dedik....bu haftada önemli bi tahlil filan var mı arkadaşlar...ben kendi drumdan memnunum ama eşim acil durum filan olursa gidip bi bakalım diyor...ama dedim ben göremem belki sizide almaz muayeneye bakalım ne ile karşılaşacağız....

Hic belli olmaz belki kendiliginden gelir senin istedigin olur.. Ama iste kiymetli bebek oluncada doktorlarda korkuyor ki normal dogumdan niye korkuyorlar onu anlamis degilim.. Hakkinda hayirlisi olsun sag salim kucagina alda artik dogumun sekli onemli degil..

Aman sen iki cocugu yapmissin yaş 33 ben tek cocukta 31im :)) Ikea dan aldim canim dolap ici duzenleyicileri ama nette yazinca gitti gidiyor yaziyordu. Resimleri ordan aldim.
Bana da artik gelsin diyorlar durun yahu diyorum 6 hafta daha var sonra gelsin :))

benimle aynı durumdasın tup bebekle oldu suan 30 haftalıgım progestanı doktorum 28 e kadar kullancaksın demıstı 28.haftada kestık artık ama acayıp rahatım 2 haftadır butun sıskınlıgımı kabızlıgımı o ılac yapıomuş sıslıgım gectı uykum gecti hatta tuvalete cok rahat cıkıyorum 7aydır mahvetmıstı benı bence sor bırdaha doktora unutmus olabılır atrıca tup bebek ılla sezeryanmı olmalı dıye sordum gecen hayır ne alakası var senın durumuna gore dedı ama bebım durumuma gore sezeryan olacak o ayrı

Canim cok saol hastaneden cikip aglayip icimi boşalttim usgye de gonderdi ordaki doktor normal diyo bizimkisi degil diyo hemen bu gun baslayatim havuca ben de duymustum bi de armut dediler.bacak boyu kisa ama boyu 1 hafta ilerde dedi nasil oluyorsa 6 gun sonraya cagirdi hepimiz saglikla alsaydik bi kucagimiza

Tam olarak ben de bundan korkuyorum işte. Size nasıl geliyo bilmiyorum ama ben sezaryenden daha çok korkuyorum. Insallah hakkımızda hayırlısı olsun. Bakalım ben de 34 e kadar beklemeliyim sanırım.
sezaryen de normal de zor... doğumun kolayı yok ki.. tüp bebeklerde neden genelde sezaryen yapıyorlar onu bilmiyorum. istersen başka doktora da sor dicem ama grup ta tüp bebekle gebe kalanlarının genelinin doktoru sezaryen diyor sanırım..

sezaryen de normal de zor... doğumun kolayı yok ki.. tüp bebeklerde neden genelde sezaryen yapıyorlar onu bilmiyorum. istersen başka doktora da sor dicem ama grup ta tüp bebekle gebe kalanlarının genelinin doktoru sezaryen diyor sanırım..

A arzuemr Canim ben de kullanıyorum progestaniprogestan.ama ben de rahim ağzı yetmezliği olduğu için dr 34 gerekirse 36.haftays kadar kullanırsın dedi.

Yarın gorusümuz var bizimde ciğer gelistirici vuracakmis yarın inşallah iyi çıkar hersey yarın 30 haftaya giriyoruz allahın izniyle

Senin kilosu gene iyi bizim dün 1780 dedi gecen haftaya gore sadece 80 gr almis bende oyle cok uzuldumki simdi biraz dikkat etcem beslenmeme

Sen sonradan üzülme diye olabilecek gibi hazırlıyordur seni canım, aynen böyle düşünmek en güzeli, sağlıklı olsunlar da küvez teferruat
Insallah canim oyle olur sagol destegin icin :)
Kaybetme korkusunu cok yasadim gercekten hic istifra etmedim hic yormadi beni kuzucuklar ama su zehirlenme enzim protein kacagiyla yuzlesmek korkulari arkada biraktikya buna sukur dedigin gibi onlar artik teferruat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…