2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Almistim ama bu hafta gittigimde doktor cok erken dedi tarih icin o zamana kadar neler olur neler dedi :) Hakli dogumun günümü olur bi bakmissin gelmis .. Ayy insallah haziranin 12den sonra gelir once gelirse kimse yok yanimda

Oo sana erken dediyse bana neler der ozaman :) sezeryane önceden gün belirliyorlar ama neden erken dio ki

Günydin herkese.. Takvimde 34. Haftayi görunce heyecanlandim Adim adim yaklasiyoruz Artik son hazirliklari yapmam lazim hastane cantami hazirlasam iyi olur

Bir çok şey hazır benim, keselere koydum ama valize koymadım niyeyse sanki valize koyunca hastaneye gidecekmişim gibi geliyor

Ah canım ben bilirim hazırlıksız yakalanmayı, hayırla sağlıkla gelsinler zamanında İnşAllah ama sen yine de ilk etapta hastane için olacakları en azından yıka hazır et derim

Magnezyum alıyor muydun canım, bana kabızlık olursa 2ye çıkar demişti

MaşAllah kızına, göz olayını ilk defa duydum ne kadar değişik, bende henüz hiç nst istemedi ama idrar her kontrolde bakıcaz bundan sonra dedi, kan tahlilini de haftaya istedi

Hiç takılma canım ya her kontrolde değişiyor bu ölçüler, sen su içmene ve beslenmene dikkat et bol soluna dinlen yemeklerden sonra moralini iyi tut İnan onların içimizde en çok ihtiyaç duydukları pozitif enerjimiz

Çok plancı olunca eşlere tembellik geliyor, kendiminkinden biliyorum, sence nasıl yapsak diye topu sürekli ona atarım ben, yükü paylaşmak lazım bundan sonrasında da çok ihtiyacın olacak canım, biraz sorumluluğu alsın bırak, Oda için de acele etme bence bu saatten sonra, Doğumdan sonra salim kafayla seçersin park yatak ilk etapta işini görecektir

Ayy ben ailelerin yaninda olsaydim bi yandan cok guzel olurdu bir kasik yemek yapmazdim :)) Ama gelen giden dugun dernek senin iki katin olurdum.O yuzden sessiz sakin kimsesiz hayatim iyi :)

Oo sana erken dediyse bana neler der ozaman :) sezeryane önceden gün belirliyorlar ama neden erken dio ki
Canim sat'a göre 10 gun once sezeryan gunu ama erken gelir risk olur sanci olur o yuzden tarih versemde o tarihe inanma diyor yani simdilik kesinligi yok son haftalara dogru ancak kesin gun verir.

merhaba kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir. antalya çok sıcak artık evden dışarı çıkmak çok yorucu eziyet gibi keşke havalar serinken herşeyi halletseydim kalan eksikleri artık netten söylicem bir de bir sey sorucam şimdi biz iki haftada bir gidicez ya doktora her gittğimizde normal ücret mi veriyoruz kontrol süresi 10 gün sonuçta keşke bi indirim olsa

Bu konu beni ilgilendiriyor ve gic duymamistim. Kac numara ustu riskli acaba? Benim goz numaram dokuz sene once 9 numaraydi miyop. 2008de laze oldum sifirlandi ve sonra tekrar ilerlemeye basladi. Suan 3.50 ikiside. Gozluk kullaniyorum. Normal dogum dusunuyordum. Bu durumu doktoruma mi yoksa goz doktoruna mi sormaliyim?

Evt canım çok kısaymış.Ben de annemin gelmesini bekliyorum.Eve yardım ediyormuş ya eşin o her şeye yeter.Geri kalanı halledersin.

Hastaneye gidiyorsanız 10gün sonrası kontrol süresi geçtiği için ücret alıyorlar, özel muayenehane ye gidiyorsanız birinde alıp birinde almıyorlar ücreti,
Bana dr um hastanede 10gün içinde gel kontrol olsun birdahakine 2hafta sonra gelirsin sesi böylece ayda bir gibi Ödemiş olucaz

Günaydın hanımlar... herkes iyi MaşaAllah.. bebeklerin kilo ve ölçümproblemleri çıkıyor ama bir sınraki kontrole herşey değişiyor.. çok fazla kafanıza takmayın..bizde yorgunluktan ölüyoruz baş sağlığı için gelen giden çok oldu.. yenice popomuzun üzerine oturabildik.. geceleri terlemekten ve sağa sola dönmekten sağlıklı bir uyku düzenimiz yok.. bugün bizimde kontrolümüz var inşaallah herşey yolundadır.. ishal kusma beni mahvetti kilo bile verdim.. bakalım kızımda kilo kaybı olmuş mu yoksa annesinin tüm vitaminlerini sömürmüş mü?? Offff ev temizliği yapmam lazımmmm.. hiç bitmiyor işler..

Günaydın canım. Ben de yaşıyorum aynı sorunu, önceden dr.uma söylediğimde magnezyum vermişti 1 kere bile icmedim ilaçlar bana yaramıyor diye.Decavit bile yaramıyor. .Bir de bende hemoroid var o çok rahatsız edici.Tlfnla sordurdum eşime hemoroid için krem söylemiş onu kullanıyorum. Kabızlık sorunum kizligimdan beri var.Cok şey denedim, tuvalette ağladığımı biliyorum. Birkaç kuru kayısı yiyip üstüne sıcak su icince iyi geliyordu, şimdi de incir ve kayısı yiyip üzerine su içiyorum bol bol..Geçmiş olsun.

tesekkür ederim öyleyse çok iyi olur son aylar bari azcık rahat edelim :)

Slm kızlar .. mersinde annemdeyim halen.. doktora gitmeyeli bi ay oldu kızçemi merak ediyorum bırda devlete bağlı kadındoğum yeri varmış hiç gitmedim.. acaba mersinde olup giden varmı bi gidip göriniyim diyorum sonra eve döndüğümde kendi doktoruma giderim.. merak ediyorum uzun zaman oldu herşey yolundamı bilmek istiyorum.. özelede gidebilirim ama eğer orası iyiyse bi kere gidiyim diyorım boşuna para vermiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…