2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Belki doğar doğmaz sen odaya çıkartılana kadar girecektir ondan bahsediyodur. Hani her bebeği sokuyolarya oksijen falan veriyolar kontrollerini yapıyolar belki öyle birşeydir
Gectim artik herseyden yeterli saglikli olsunlar napim kavusmamiz gec olsun guc olmasin insallah :)

Canm biran önce baslasan iyi edersin artık, ben 3. Ayimdan beri biseyler aliyorum o zaman cok erken başladim demistim ama şimdi iyiki oyle yapmışım diyorum, bir türlü eksikleri bitmiyor son olarak ana kucağımz kalmisti o da dün geldi kargoyla. Şimdi kendi cantam kaldi onuda hazirlarsam kafam rahat edicek dinlenmeye bakicam artık

Canim masallahin var ama artik kollari siva onceligi artik hastane cantana ver acil birsey olursa ortada kalma hemen bir gecelik takimi ve bebisin icin hastane cikis takimi al valizini yap listeler var nette sonrasinda biyerden basla son zamanlar zor geciyor inanki

Maşallah ilk sen gibi görünüyor inşallah sagsaglim o gününde görürüz
Bir iki.gun once olanlar var benden ama sezeryan olunca ben olabilirim. Tabi sabirsiz bebisler olmazsa :)amin canim insallah..

Ne var canim tabiki goreceksin Hepimiz sglikla kucagimiza alacagiz insallah.. Sonra ben sizleri takip edecegim bakalim en son kim dogum yapacak

Ayy sona yaklaştık yani :) yediğim içtiğimde de değişiklik yok sona yaklaştık diye demek ki.. İlacı daha önce sormuştum sürekli kullanmamak şartıyla alabilirsin dedi.. Ablam hamileliği boyunca içti.. Hamilelikte sıkıntı yaratacak bir şey değil çok şükür.. Başlarda da içmiştim o ilacı. Yine de korkuyorum o ayrı :) kayısı da yiyorum ama banamısın demiyor.. Zaten günlük taş gibi karınlayım.. Düzenli olmasa da kasılmam var gün içinde. Doğum evine de gitmek istemiyorum pat diye alttan muayene yapar ki yasak plasenta olayım yüzünden.. Doktorumun izinde olması kötü oldu.

Sen almıştın sanırım doğum tarihini demi cnm ? Bu hafta bende konusucam doğumu, bakalım ne dicek

Geçmiş olsun canım sancı çıkması normal mi sence 32 haftadasin ne dedi doktor
Canim bebekler buyudugu icin yerleri daraliyor.biryere toplandiklari zamanda nst bunu sanci olarak goruyor zaten nst de inadima hangisini dinliyorlarsa digeri hareketleniyor:)) komik oluyor senin haftanda bolca tepiniyorlardi..ilac aliyorum bunun icin dr kontrol altinda tutuyor herhafta cagariyor..

Sen almıştın sanırım doğum tarihini demi cnm ? Bu hafta bende konusucam doğumu, bakalım ne dicek
Almistim ama bu hafta gittigimde doktor cok erken dedi tarih icin o zamana kadar neler olur neler dedi :) Hakli dogumun günümü olur bi bakmissin gelmis .. Ayy insallah haziranin 12den sonra gelir once gelirse kimse yok yanimda

Daha once izin ciktiysa dene bakalim canim iyi gelir belki cep telden msj yazsan geri donmezmi

Daha once izin ciktiysa dene bakalim canim iyi gelir belki cep telden msj yazsan geri donmezmi

Evet izin var canım akşam içeyim diyorum :) normal izin değil eğitim mi konrgre mi öyle bir şey ilk kez bu kadar izinli çünkü normalde hafta sonu 1 gün falan olurdu. Hemşiresi dedi de ben unuttum işte :) mesaj atmak istemedim o yüzden..

Üzüldüm canım yazdıklarına.Sorumluluk senin üstüne binmiş,okurken nefes alamadım.Sana yardım etmek,sorumluluklarını paylaşmak zorundalar.Erkekler bizim kadar düşünmüyor.Sadece herkesin bir huyu var,neyi nasıl yaptıracağını bulmalısın.Eşinin de oldukça genç biri sanırım.Her şey bu kadar yaklaşmışken mobilyayla falan uğraşma.Bir park yatak alırsın.Annenden rica et gelirken nevresim takımı,lastikli çarşaf falan alsın yıkayıp getirsin.Yıkama ütüleme annenler yapar.Kendi dolabında bebeğe yer ayırırsın.Bırak her şey tam olmasın.İlk zamanlar sana yetecek kadar,olduğu kadar olsun.

Kızlar doktora gittim bebişimi gördüm çok uzun zaman olmuştu kızım 42 cm 1990 gr olmuş. Doğum pozisyonuna geçmiş kızım. Doktor sağlıklı olduğunu suyumun da iyi olduğunu söyledi. Doğum iznimi aldım. Şimdilik 5 hafta. Ama kendimi iyi hissetmezsem salı günleri olmak şartı ile rapor alabilirmişim. Dayanabilirsem Haziran 20 ye kadar daha işe gelicem. Kan ilacı kalsiyum ve magnezyum yazdı. İki haftada bir kontrole gel dedi. En güzel yanı buydu. Ayrıca ben gözlük kullanıyorum göz doktoruna sorman gerek normal doğumu da genelde göz numarasının yüksek olmaması gerekiyor göz retinası yırtılabiliyor dedi. Ama kaç numaraya kadar bilmiyorum dedi. Ayrıca bana çalışabilir izni için ne tahlil yaptı ne de nts ye bağladı. Gerek yok gayet sağlıklısın dedi. Pek içime sinmedi bu açıdan ama bilemedim.

Kizlar doktordan ciktim nts de hic hareket etmedi kan tahlili icin aç gitmistim sanirim ondan sukur sanci da cikmadi. bas cevresi 2 bacak boyu 1 hafta ilerde ama karin cevresiymis kiloyu belirleyen 10 gun geride cikti kilosu 1892 ama karin cevresi baya geride dedi doktorumuz ve haftaya pazartesi tekrar cagirdi.proteine yuklen dedi suyum da sinirdaymis ilk defa bu kadar moralim bozuk geldim hastaneden allah daha buyuk sikintilari olanlara yardim etsin insan basina ufak da olsa biseyler gelmeden tam olarak anlayamiyor.

O kadar olumlu yaklasmissin ki cok tesekkur ederim cok duygulandim.
Esim genc degil:)) 34 yasinda:)) ben cok planci oldugum icin ona düsünme firsati kalmiyor. Sagolsun o da hic kendini yormuyor. Ev isidir, yemektir her turlu seyde cok yardimci olsa da heves ettigim seylere de yardimci olsun istiyorum ama herkesin bir kusuru var iste.:))
Bi park yatagi var 3. Ayda almistim. Suan tek güvencem o :)) ama odasi da olsun istiyorum. 9 ay cok uzun gibi geliyordu ama simdi cok kisaymis anliyorum :)))

Ayy inşAllah Alpicim her gören öyle diyor ama hayırlısı bakalım, sağlıklı olsunlar da nezaman gelirlerse bekliyoruz,
Ben sürekli bir kuzucuk peşinde olduğum için çok da fazla dinlenemiyorum, haftasonu 25kişilik kahvaltı misafirimiz vardı Pazar günü 2nikah 1düğün, kalabalık ailede gelin olmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…