Gectim artik herseyden yeterli saglikli olsunlar napim kavusmamiz gec olsun guc olmasin insallah :)Belki doğar doğmaz sen odaya çıkartılana kadar girecektir ondan bahsediyodur. Hani her bebeği sokuyolarya oksijen falan veriyolar kontrollerini yapıyolar belki öyle birşeydir
Günaydın. Takvim doguma 43 gun kaldi diyor. Doktor 10 gun once 10 gun sonra olur genelde dedi. Minimum 33 gunum var yani. Daha ortada hic bir seyim yok. Dolabi yok, arabasi yok, yatagi yok, nevresimi yok, bezi yok vs vs... Kiyafetleri yikanmadi,utulenmedi. Bavulu hazir degil. Anca 3 haftada odasini bosaltabildim. Mobilyayi siparis versek 45 gun sure diyorlar. Eşim "dogunca aliriz" kafasinda. Dogunca ne halde olacagimizi on goremiyor:)) Daha bir cöp almisligi yok ama benim aldiklarima da karismiyor cok sukur. Yine insan dusunsun istiyor. Pazar arastirmasi yapmaktan beynim yandi aylardir.
Yogun calistigim ve gunluk 3 saat arac kullandigim icin eve gidince hic bir sey yapasim gelmiyor. 3 haziranda annemler gelecek, 7 haziranda izne cikacagim.
Insanlar minigim bekler annesinin hazirlanmasini. Erken gelmesinden cok hazirliksiz yakalanmaktan korkuyorum
Canim masallahin var ama artik kollari siva onceligi artik hastane cantana ver acil birsey olursa ortada kalma hemen bir gecelik takimi ve bebisin icin hastane cikis takimi al valizini yap listeler var nette sonrasinda biyerden basla son zamanlar zor geciyor inankiGünaydın. Takvim doguma 43 gun kaldi diyor. Doktor 10 gun once 10 gun sonra olur genelde dedi. Minimum 33 gunum var yani. Daha ortada hic bir seyim yok. Dolabi yok, arabasi yok, yatagi yok, nevresimi yok, bezi yok vs vs... Kiyafetleri yikanmadi,utulenmedi. Bavulu hazir degil. Anca 3 haftada odasini bosaltabildim. Mobilyayi siparis versek 45 gun sure diyorlar. Eşim "dogunca aliriz" kafasinda. Dogunca ne halde olacagimizi on goremiyor:)) Daha bir cöp almisligi yok ama benim aldiklarima da karismiyor cok sukur. Yine insan dusunsun istiyor. Pazar arastirmasi yapmaktan beynim yandi aylardir.
Yogun calistigim ve gunluk 3 saat arac kullandigim icin eve gidince hic bir sey yapasim gelmiyor. 3 haziranda annemler gelecek, 7 haziranda izne cikacagim.
Insanlar minigim bekler annesinin hazirlanmasini. Erken gelmesinden cok hazirliksiz yakalanmaktan korkuyorum
Bir iki.gun once olanlar var benden ama sezeryan olunca ben olabilirim. Tabi sabirsiz bebisler olmazsa :)amin canim insallah..Maşallah ilk sen gibi görünüyor inşallah sagsaglim o gününde görürüz
Ne var canim tabiki goreceksinGünaydın Alpii sizi böyle kendimden 3-4 hafta önce görünce bende heyecanlanıyorum, allahım bana da o günleri göster diye diye bugünlere geldik şükürler olsun.Birde hepimiz sağlıkla kucaklasak bebişlerimizi sonra sütüydü gazıydı uykusuydu onları konuşsak :)
Sanirim bu sonlsra dogru her gebede oluyor ben hayatimda bilmem gecen gafta bende oldu berbatti en son bol ksyisi suyuyla bilerek bozdum birde sicak sut ictim..ilaci dr sormadan alma ishalde kabizda son zamanlarda dogum tetikcisiymisya Allah korusun cok gecmis olaun tatlim
Sen almıştın sanırım doğum tarihini demi cnm ? Bu hafta bende konusucam doğumu, bakalım ne dicekBir iki.gun once olanlar var benden ama sezeryan olunca ben olabilirim. Tabi sabirsiz bebisler olmazsa :)amin canim insallah..
Ne var canim tabiki goreceksinHepimiz sglikla kucagimiza alacagiz insallah.. Sonra ben sizleri takip edecegim bakalim en son kim dogum yapacak
İlaç verildiğini bilmiyordum canım inşallah rahat rahat geçiririzCanım ilaçlar verdikleri için ateş yaşamadım ben. İnşallah yaşamayız.. Sıcakta zor olur.. Neyse ki duş alabiliyoruz.. Yoksa insan bi tuhaf oluyor yazın..
Canim bebekler buyudugu icin yerleri daraliyor.biryere toplandiklari zamanda nst bunu sanci olarak goruyor zaten nst de inadima hangisini dinliyorlarsa digeri hareketleniyor:)) komik oluyor senin haftanda bolca tepiniyorlardi..ilac aliyorum bunun icin dr kontrol altinda tutuyor herhafta cagariyor..Geçmiş olsun canım sancı çıkması normal mi sence 32 haftadasin ne dedi doktor
İlaç verildiğini bilmiyordum canım inşallah rahat rahat geçiririz
Almistim ama bu hafta gittigimde doktor cok erken dedi tarih icin o zamana kadar neler olur neler dedi :) Hakli dogumun günümü olur bi bakmissin gelmis .. Ayy insallah haziranin 12den sonra gelir once gelirse kimse yok yanimdaSen almıştın sanırım doğum tarihini demi cnm ? Bu hafta bende konusucam doğumu, bakalım ne dicek
İnşallah canım hepimiz kolay atlatalımmAntibiytik ağrı kesici vs. Veriliyor canım.. Hatta göğüs ucu için ve dikiş için bile krem verilmişti bana. Atlatırsın rahat rahat korkma sakın:)
Daha once izin ciktiysa dene bakalim canim iyi gelir belki cep telden msj yazsan geri donmezmiAyy sona yaklaştık yani :) yediğim içtiğimde de değişiklik yok sona yaklaştık diye demek ki.. İlacı daha önce sormuştum sürekli kullanmamak şartıyla alabilirsin dedi.. Ablam hamileliği boyunca içti.. Hamilelikte sıkıntı yaratacak bir şey değil çok şükür.. Başlarda da içmiştim o ilacı. Yine de korkuyorum o ayrı :) kayısı da yiyorum ama banamısın demiyor.. Zaten günlük taş gibi karınlayım.. Düzenli olmasa da kasılmam var gün içinde. Doğum evine de gitmek istemiyorum pat diye alttan muayene yapar ki yasak plasenta olayım yüzünden.. Doktorumun izinde olması kötü oldu.
Daha once izin ciktiysa dene bakalim canim iyi gelir belki cep telden msj yazsan geri donmezmi
Üzüldüm canım yazdıklarına.Sorumluluk senin üstüne binmiş,okurken nefes alamadım.Sana yardım etmek,sorumluluklarını paylaşmak zorundalar.Erkekler bizim kadar düşünmüyor.Sadece herkesin bir huyu var,neyi nasıl yaptıracağını bulmalısın.Eşinin de oldukça genç biri sanırım.Her şey bu kadar yaklaşmışken mobilyayla falan uğraşma.Bir park yatak alırsın.Annenden rica et gelirken nevresim takımı,lastikli çarşaf falan alsın yıkayıp getirsin.Yıkama ütüleme annenler yapar.Kendi dolabında bebeğe yer ayırırsın.Bırak her şey tam olmasın.İlk zamanlar sana yetecek kadar,olduğu kadar olsun.Günaydın. Takvim doguma 43 gun kaldi diyor. Doktor 10 gun once 10 gun sonra olur genelde dedi. Minimum 33 gunum var yani. Daha ortada hic bir seyim yok. Dolabi yok, arabasi yok, yatagi yok, nevresimi yok, bezi yok vs vs... Kiyafetleri yikanmadi,utulenmedi. Bavulu hazir degil. Anca 3 haftada odasini bosaltabildim. Mobilyayi siparis versek 45 gun sure diyorlar. Eşim "dogunca aliriz" kafasinda. Dogunca ne halde olacagimizi on goremiyor:)) Daha bir cöp almisligi yok ama benim aldiklarima da karismiyor cok sukur. Yine insan dusunsun istiyor. Pazar arastirmasi yapmaktan beynim yandi aylardir.
O kadar olumlu yaklasmissin ki cok tesekkur ederim cok duygulandim.Üzüldüm canım yazdıklarına.Sorumluluk senin üstüne binmiş,okurken nefes alamadım.Sana yardım etmek,sorumluluklarını paylaşmak zorundalar.Erkekler bizim kadar düşünmüyor.Sadece herkesin bir huyu var,neyi nasıl yaptıracağını bulmalısın.Eşinin de oldukça genç biri sanırım.Her şey bu kadar yaklaşmışken mobilyayla falan uğraşma.Bir park yatak alırsın.Annenden rica et gelirken nevresim takımı,lastikli çarşaf falan alsın yıkayıp getirsin.Yıkama ütüleme annenler yapar.Kendi dolabında bebeğe yer ayırırsın.Bırak her şey tam olmasın.İlk zamanlar sana yetecek kadar,olduğu kadar olsun.
Senin kiz gelmeyecek ki bak gör Sen kendini yormasan doktor yeter alalim diyecekBenim ayaklarin altinda diken var sanki yurumekte zorlaniyorum disariya cikincada kendimi kaybediyorum o yuzden artik avm sahil harici bir yere gitmeme karari aldim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?