Kizlar doktordan ciktim nts de hic hareket etmedi kan tahlili icin aç gitmistim sanirim ondan sukur sanci da cikmadi. bas cevresi 2 bacak boyu 1 hafta ilerde ama karin cevresiymis kiloyu belirleyen 10 gun geride cikti kilosu 1892 ama karin cevresi baya geride dedi doktorumuz ve haftaya pazartesi tekrar cagirdi.proteine yuklen dedi suyum da sinirdaymis ilk defa bu kadar moralim bozuk geldim hastaneden allah daha buyuk sikintilari olanlara yardim etsin insan basina ufak da olsa biseyler gelmeden tam olarak anlayamiyor.
Oy maşallah kuzuna nasıl tombik olmuşta annesini sömürmüş:) inşallah testinde temiz çıkar ishalinde geçer canım benim. Çok iyi beslen sebzeleri meyveleri çok iyi yıka. Bol beyaz leblebi yeAnnişlerrrrr bizde kontrolden çıktık.. kızımız poposunu dönmüş yatıyordu yüzünü görmek nasip olmadı yine.. kızım 2.220 gr olmuş, boyumuzda 45,5cm.. dr MaşaAllah herşey yolunda dedi.. midem için ilaç verdi.. ben 1,5 kilo zayıflamışım.. ishal ve kusma beni mahvetmişti ona rağmen kızım kilo almış.. hücrelerime kadar emmiş galiba :)) ishalim Allah şükür geçti, test yaptılar bakteri gözükmedi..ve bide hepatit b için kan aldılar.. bizde son durumlar böyle...
Benimde tüp bebek başlangıç88Selam kızlar. Bu aralar kafama çok takılan bir şey var. Benim bebeğim tüp bebek olduğu için doktorum 7 aydır aralıksız günde 2 tane progestan kullandırıyor. Şükür ki hiç kanama lekelenme yaşamadım. Rahim ağzı uzunluğuna da her seferinde iyi dedi.En son geçen hafta 4.12 cm idi. Ama ben hâlâ neden bu ilaca devam etmeliyim anlamıyorum. Ben normal doğumu denemek istiyorum. Bebeğimi riske atamam. Tabiki bi sıkıntı varsa sezeryan olurum. Ama doktorum sürekli planlı sezaryen yapmak istiyor. Ben bu progestana devam edersem zaten rahim ağzı açılmaz ben normal doğum yapamam diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bir de aranızda hâlâ progestan kullanan var mı?
Benimde tüp bebek başlangıçta crinone jel kullandım 8. Haftada kanamam oldu progestan kullanmaya başladım halada kullanıyorum.Selam kızlar. Bu aralar kafama çok takılan bir şey var. Benim bebeğim tüp bebek olduğu için doktorum 7 aydır aralıksız günde 2 tane progestan kullandırıyor. Şükür ki hiç kanama lekelenme yaşamadım. Rahim ağzı uzunluğuna da her seferinde iyi dedi.En son geçen hafta 4.12 cm idi. Ama ben hâlâ neden bu ilaca devam etmeliyim anlamıyorum. Ben normal doğumu denemek istiyorum. Bebeğimi riske atamam. Tabiki bi sıkıntı varsa sezeryan olurum. Ama doktorum sürekli planlı sezaryen yapmak istiyor. Ben bu progestana devam edersem zaten rahim ağzı açılmaz ben normal doğum yapamam diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Bir de aranızda hâlâ progestan kullanan var mı?
Bunyeden bunyeye fark ediyor sanirim.Ben gunduz uykusuna da basladim son iki gundur.Tv izleyemiyorum beynim yoruluyor,haftasonu kocamin enerjisine uyum saglayamiyorum,yoruluyorum.Adam isten geldi,balkon yikiyor,bebegin odasinin mobilyalarini sirkeli suyla silecekmis,uzan dinlen dedim,kafayi takmis,kokuyu gecirmek icin her gun silecekmis.Sorma canım bir haftasonunda tüm bunlar, ve badana boya temizliğimden yeni çıktım, enerjim iyi çok şükür Allah güç veriyor, enerjik bir oğluşun peşindeyim sürekli, onu okula götür getir oyna yedir
Ee sen tek cocukta 31 sin,bu agustosta ben 35 im :)Aman sen iki cocugu yapmissin yaş 33 ben tek cocukta 31im :)) Ikea dan aldim canim dolap ici duzenleyicileri ama nette yazinca gitti gidiyor yaziyordu. Resimleri ordan aldim.
Bana da artik gelsin diyorlar durun yahu diyorum 6 hafta daha var sonra gelsin :))
MaşAllah kızına
Bizim aldığımız kiloyla alakası olmuyor sanırım, ama takviye al mutlaka kendilerini vitaminsiz bırakmıyor kuzular ama bizim bütün depolardakileri sömürüyorlar
bu gitgide artar :))) Simdi biri cikar 40 yasindayim derEe sen tek cocukta 31 sin,bu agustosta ben 35 im :)
Beyaz leblebi vazgeçilmezimiz oldu canım..bol bol yiyoruz.. aman tatlım sizde dikkat edin özellikle dışardan bişeyler yememeye çalışın.. biz kaptık bakteriyi vucuttan atıncaya kadar kaç kere hastanelik olduk.. şükür iyiyiz şimdi..hayırlısıyla bi de doğumu atlatsak değme keyfimizeOy maşallah kuzuna nasıl tombik olmuşta annesini sömürmüş:) inşallah testinde temiz çıkar ishalinde geçer canım benim. Çok iyi beslen sebzeleri meyveleri çok iyi yıka. Bol beyaz leblebi ye
32+4 bugün.. 7-10 gün arası önde çıkıyor genelde.. böyle giderse babası gibi tosun olcakGulsumiklima kaç haftalik bebegin :)
ömer faruk geldi aklima faruk deyince .. :) Erkeklerde inatlar ya ne var yani o isim olmasin baska isim olsun ailede varmis zaten .. kizin bestenaz oglun faruk hic uyuyormu ama laf anlatamazsin.. Bari sende kizina uygun bisi bul faruk kalsin onuda eklersin yanina sen o ismi soylersen herkeste soyler zamanla..yaa off bizim gibi isim bulamayan var mı ???eşim demin sinirlendi...o faruk diyor bende istemiyorum kızım da kötü diyor...eşimde sen çocuğun aklına koyuyorsun diyor ama ben istemiyorum
hem babamın hem kayınpederin ismi....ama gel gelelim benim içime sinmiyor..yanına bi isim bul diyor ama nüfusta ismi uzaktan başka birşey değil herkes faruk der...ağlayacağım yaa kızım üzülür diye sabrediyorum....kızımın ismi de bestenaz eşim buldu...kayınvalide ben beste derim o neymiş demişti...onlara göre ben bulduğum için.offfffffffff neden ben anlaşamıyorum
Canım Ömer Faruk genelde kullanılıyor hem dilde zorluk olmuyo tabi ne düşünürsün bilmem işim işi gerçekten karışık ömür boyu onunla gidecek insan stres oluyo gercektenyaa off bizim gibi isim bulamayan var mı ???eşim demin sinirlendi...o faruk diyor bende istemiyorum kızım da kötü diyor...eşimde sen çocuğun aklına koyuyorsun diyor ama ben istemiyorum
hem babamın hem kayınpederin ismi....ama gel gelelim benim içime sinmiyor..yanına bi isim bul diyor ama nüfusta ismi uzaktan başka birşey değil herkes faruk der...ağlayacağım yaa kızım üzülür diye sabrediyorum....kızımın ismi de bestenaz eşim buldu...kayınvalide ben beste derim o neymiş demişti...onlara göre ben bulduğum için.offfffffffff neden ben anlaşamıyorum
bu gitgide artar :))) Simdi biri cikar 40 yasindayim derKuzular saglikla dogsunda benim yasin önemi yok zaten kardesi onun icin yapacagim yaparsam bize birsey olursa ayni kandan biri olsun yaninda destegi olsun..
Peki doğum şeklinle ilgili konuştun mu hiç doktorunla?Hem senin 34 hafta olmuş. Ne zaman kesmen gerektiğini söyledi mi?Benimde tüp bebek başlangıç88
Benimde tüp bebek başlangıçta crinone jel kullandım 8. Haftada kanamam oldu progestan kullanmaya başladım halada kullanıyorum.
ömer faruk geldi aklima faruk deyince .. :) Erkeklerde inatlar ya ne var yani o isim olmasin baska isim olsun ailede varmis zaten .. kizin bestenaz oglun faruk hic uyuyormu ama laf anlatamazsin.. Bari sende kizina uygun bisi bul faruk kalsin onuda eklersin yanina sen o ismi soylersen herkeste soyler zamanla..
Canım Ömer Faruk genelde kullanılıyor hem dilde zorluk olmuyo tabi ne düşünürsün bilmem işim işi gerçekten karışık ömür boyu onunla gidecek insan stres oluyo gercekten
S samedbest aklıma ömer faruk ismi geldi ama kızınla uyumlu olarak Faruk Berk geldi aklıma..[/QUOTE
çok saolun kızlar...cvp vermeniz bile beni mutlu etti...kayınpederin asıl ismi zaten ömer faruk eltim ömerini vermiş...berk ismini kızım da ilk düşündüğüm isimdi ama yaaa biz konuşamıyoruz...bu ara hep böyle her şeye ters cvp veriyor....kızımı uyuturken ağladım...doğuma az kaldı....çok saolun gerçekten...hayırlısı olsun....o nufüsa gidecek faruk yazdıracak ben de o ismi kullanmayacağım işte
En küçükleriniz ben miyim yani?28 yaşım.. İkinci sıpayı bekliyorum :) acelem mi vardı acaba
36. Hafta kesicekmişim. Ben sezeryan istiyorum. Kuyruk sokumu kemiğimde eğrilik var.. ben sezeryanla doğmuşum 36 yaşındayım yapıma aykırı normal dogum.Peki doğum şeklinle ilgili konuştun mu hiç doktorunla?Hem senin 34 hafta olmuş. Ne zaman kesmen gerektiğini söyledi mi?
Canim Faruk kulaga eski moda gibi geliyor da ismin enerjisi cok iyi.Bilmiyorum k.baba nasil biri ama benim tanidigim tek Faruk var,o da cok basarili.Himm esini vazgecirmek istiyorsan boyle seylerden de etkileniyorsa yeni doganin adini k.b ya da babanin adini koyarsan buyugun omru kisalirmis derler.Kandirirsin belki.yaa off bizim gibi isim bulamayan var mı ???eşim demin sinirlendi...o faruk diyor bende istemiyorum kızım da kötü diyor...eşimde sen çocuğun aklına koyuyorsun diyor ama ben istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?