2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz hemen hemen dışardan yemiyoruz gibi birşey. Çıktığımızda yersekte gerçekten güvenilir yerlerden yiyoruz. Gerçekten dikkat etmemiz lazım. Bununla gelmiş geçmiş olsun canım benim. Ne kaldı bak bir günü daha yedk

Sonuna kadar senin hakkın tabikide bizim hakkımız yani. Ne zorluklarla hamile kaldık nelerden geçtik. Rabbime bin şükür ama herşeyi çeken biz ismi koyma hakkı onların olsun. Oldu canım

bu gitgide artar :))) Simdi biri cikar 40 yasindayim der Kuzular saglikla dogsunda benim yasin önemi yok zaten kardesi onun icin yapacagim yaparsam bize birsey olursa ayni kandan biri olsun yaninda destegi olsun..
Ben de 36 oldum 1 ay önce:)) Ben de onun için en azından 1 kardeşi olsun istedim oğlumun. .

Biz dr eşimle anlasamiyoduk isim konusunda, sin noktayı oğlum koydu. Ipek olsun dedi illa, biz de onu kırmadık.ikimizin de aklında olmayan bir isimdi.

En küçükleriniz ben miyim yani? 28 yaşım.. İkinci sıpayı bekliyorum :) acelem mi vardı acaba
En iyisini yapmışsın canım. Benim dr.um geçen kontrolde dediki aslında çocuk işini 27-28 de bitireceksin, sonra sıkıntı çıkabiliyor. Şimdiki gençler geç evleniyor geç çocuk yapıyor dedi.

Benim eşim de rahmetli babasının ismini koymak istedi oğlumda, hamileyim beni germe istemiyorum dedim.o zaman göbek adı olsun dedi ona bişey diyemedim.simdi oğluma diyorki senin göbek adın Gürsoy, sinir olsam da sesimi cikarmiyorum..Ben dedim benim babamın ismini de istemezdim eski isimler ve bana saçma geliyor büyüklerin isimlerini koymak..

Ayyy gece gece kahkahalarla güldüm
Şimdi çılgınlar gibi sevişme sonucu olunca İsim hakkı kimde oluyor

En iyisini yapmışsın canım. Benim dr.um geçen kontrolde dediki aslında çocuk işini 27-28 de bitireceksin, sonra sıkıntı çıkabiliyor. Şimdiki gençler geç evleniyor geç çocuk yapıyor dedi.

Ben 30dan önce çocuk defterini kapamak istiyordum, 29da kapatıcam sanırım,
2çocuklu hayat nasıl olur bilmiyorum ama 3.yü gözüm almıyor

36. Hafta kesicekmişim. Ben sezeryan istiyorum. Kuyruk sokumu kemiğimde eğrilik var.. ben sezeryanla doğmuşum 36 yaşındayım yapıma aykırı normal dogum.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi çok önemli değil bakalım neler yaşayacağız

maşşallah herkes kocaya posta koyduğunu yazmış ...ben koyamıyorum bacım..ortada çocuk var onun yanında kavga gürültü olmasın diye sabrediyorsun...bakalım bizim isim ne olacak....

Evet eşimi ikna ettim bir hastaneden randevu aldım. Bir de başka bi dr un fikrini almak iyi gelcek biliyorum. Benim dr zaten çok yoğun bir Prof. Özel muayenehanesine gidiyorum. Hep dolu bazen 1 saatliğine doğuma gidiyo doğum yaptırıp geliyo. Yani normal doğumla uğraşmak işine gelmiyo tabi. Ben de yaptığı uygulama tamamen para amaçlıysa 30 haftadan sonra degistircem dr umu.

Canim ismindeki harflere gore hassas,duygusal,sanatci kisilik on plandaymis.Sen inci tanesi gibi bakarsin artik ona :)Akrofonoloji diye bak istersen.Biz de arastirdik ama cok icime sinen isim koyamadik.Hayirlisi artik.
Ayy bakmam mi birde yengec burcu olursa aglak bi kizim olacak desene
Ben 32 de evlendim,ee daha once tanissaydim onla o zaman evlenirdim.Adam karsima gec cikti,napayim :)
Benim erken cikti karsimada hayat sartlari diyelim Zaten cocuk 31 yasimda alnima yazilmis 19 yasimda evlenmis olsam daha zor olurdu iyiki gec evlenmisim 3.bucuk sene beklemek bile beni cok yordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…