- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
32+4 bugün.. 7-10 gün arası önde çıkıyor genelde.. böyle giderse babası gibi tosun olcak
Ben de 25 yaşındayımm
Biz hemen hemen dışardan yemiyoruz gibi birşey. Çıktığımızda yersekte gerçekten güvenilir yerlerden yiyoruz. Gerçekten dikkat etmemiz lazım. Bununla gelmiş geçmiş olsun canım benim. Ne kaldı bak bir günü daha yedkBeyaz leblebi vazgeçilmezimiz oldu canım..bol bol yiyoruz.. aman tatlım sizde dikkat edin özellikle dışardan bişeyler yememeye çalışın.. biz kaptık bakteriyi vucuttan atıncaya kadar kaç kere hastanelik olduk.. şükür iyiyiz şimdi..hayırlısıyla bi de doğumu atlatsak değme keyfimize
Sonuna kadar senin hakkın tabikide bizim hakkımız yani. Ne zorluklarla hamile kaldık nelerden geçtik. Rabbime bin şükür ama herşeyi çeken biz ismi koyma hakkı onların olsun. Oldu canımCanım vallahi çocuk konusunda hassasım.. çılgınlar gibi sevişmenin sonucu olmadı ki bu çocuktedavi sonucu oldu.. bir sürü iğne, ilaç kullandım.. adamın tedavi sürecinde yaptığı tek şey arı poleni yemekti.. onuda kırknazla yedi... ayyy hep nazlanırken onu kaşıkla dövmek geçerdi içimden belki bencillik olacak ama isim koymak benim hakkım diye düşünüyorum..
Ben de 36 oldum 1 ay önce:)) Ben de onun için en azından 1 kardeşi olsun istedim oğlumun. .bu gitgide artar :))) Simdi biri cikar 40 yasindayim derKuzular saglikla dogsunda benim yasin önemi yok zaten kardesi onun icin yapacagim yaparsam bize birsey olursa ayni kandan biri olsun yaninda destegi olsun..
Biz dr eşimle anlasamiyoduk isim konusunda, sin noktayı oğlum koydu. Ipek olsun dedi illa, biz de onu kırmadık.ikimizin de aklında olmayan bir isimdi.yaa off bizim gibi isim bulamayan var mı ???eşim demin sinirlendi...o faruk diyor bende istemiyorum kızım da kötü diyor...eşimde sen çocuğun aklına koyuyorsun diyor ama ben istemiyorum
hem babamın hem kayınpederin ismi....ama gel gelelim benim içime sinmiyor..yanına bi isim bul diyor ama nüfusta ismi uzaktan başka birşey değil herkes faruk der...ağlayacağım yaa kızım üzülür diye sabrediyorum....kızımın ismi de bestenaz eşim buldu...kayınvalide ben beste derim o neymiş demişti...onlara göre ben bulduğum için.offfffffffff neden ben anlaşamıyorum
En iyisini yapmışsın canım. Benim dr.um geçen kontrolde dediki aslında çocuk işini 27-28 de bitireceksin, sonra sıkıntı çıkabiliyor. Şimdiki gençler geç evleniyor geç çocuk yapıyor dedi.En küçükleriniz ben miyim yani?28 yaşım.. İkinci sıpayı bekliyorum :) acelem mi vardı acaba
Benim eşim de rahmetli babasının ismini koymak istedi oğlumda, hamileyim beni germe istemiyorum dedim.o zaman göbek adı olsun dedi ona bişey diyemedim.simdi oğluma diyorki senin göbek adın Gürsoy, sinir olsam da sesimi cikarmiyorum..Ben dedim benim babamın ismini de istemezdim eski isimler ve bana saçma geliyor büyüklerin isimlerini koymak..İsim konusu ilk başta bizdede sıkıntı olmuştu.. eşim babannesinin adı aliye koymak istedi yada beni sinir etmek için dedi tam bilmiyorum ama gerçektende işe yaramıştı beni delirtmişti..rahmetli kadını tanımıyorum ama resimlerde o kadar asık suratlı ki anlatamam.. fotografından tırsıyodum.. en son artık dayanamadım koyarsan soluğu mahkemede alırız konu kapanmıştır dedim.. artık benim yaptığım listeden "ikra" yı seçti.. ve öyle kaldı.. ayyyy geçen arkafaşları geldi onlarda göbek ismi adetmiş sizde koycakmısınız dediler.. bende bizde yok öyle bi adet dedim.. eşimde tutturdu göbek adı bari aliye olsun..".beni germeee" dedim ve öylelikle konu kapandı..
Canım vallahi çocuk konusunda hassasım.. çılgınlar gibi sevişmenin sonucu olmadı ki bu çocuktedavi sonucu oldu.. bir sürü iğne, ilaç kullandım.. adamın tedavi sürecinde yaptığı tek şey arı poleni yemekti.. onuda kırknazla yedi... ayyy hep nazlanırken onu kaşıkla dövmek geçerdi içimden belki bencillik olacak ama isim koymak benim hakkım diye düşünüyorum..
En iyisini yapmışsın canım. Benim dr.um geçen kontrolde dediki aslında çocuk işini 27-28 de bitireceksin, sonra sıkıntı çıkabiliyor. Şimdiki gençler geç evleniyor geç çocuk yapıyor dedi.
iyi geceler kızlar :)
aranızda bi emzikten alan var mı?
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de gerisi çok önemli değil bakalım neler yaşayacağız36. Hafta kesicekmişim. Ben sezeryan istiyorum. Kuyruk sokumu kemiğimde eğrilik var.. ben sezeryanla doğmuşum 36 yaşındayım yapıma aykırı normal dogum.
Evet eşimi ikna ettim bir hastaneden randevu aldım. Bir de başka bi dr un fikrini almak iyi gelcek biliyorum. Benim dr zaten çok yoğun bir Prof. Özel muayenehanesine gidiyorum. Hep dolu bazen 1 saatliğine doğuma gidiyo doğum yaptırıp geliyo. Yani normal doğumla uğraşmak işine gelmiyo tabi. Ben de yaptığı uygulama tamamen para amaçlıysa 30 haftadan sonra degistircem dr umu.Canim sen emin olmak adına başka bi doktora daha git bence. Bazi drlar bu konuda bencil ve paragöz davranıyor. Is arkadaşıma sonuna kadar normal doğum dedi profesörü eğitim araştırmada doğum yaptı arkadaşım. Prof bi gün normal doğum fiyatlarını yükseltirsek kimse sezaryene yaklaşmaz bu insanları parayla tehdit etmek lazım diyormuş.
Yine bizim oluyorAyyy gece gece kahkahalarla güldüm
Şimdi çılgınlar gibi sevişme sonucu olunca İsim hakkı kimde oluyor
Ayy bakmam mi birde yengec burcu olursa aglak bi kizim olacak deseneCanim ismindeki harflere gore hassas,duygusal,sanatci kisilik on plandaymis.Sen inci tanesi gibi bakarsin artik ona :)Akrofonoloji diye bak istersen.Biz de arastirdik ama cok icime sinen isim koyamadik.Hayirlisi artik.
Benim erken cikti karsimada hayat sartlari diyelimBen 32 de evlendim,ee daha once tanissaydim onla o zaman evlenirdim.Adam karsima gec cikti,napayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?