2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım isim konusu bizdede kriz oldu bi müddet. Uzun süre aklındaki ismi söylemedi eşim. Ben başından beri zehra die herkese söylüyordum sonra bigün geldi aslı olsun kızımın adı dedi. Bende zehra da olacak dedim. Zehra olmasın ya sadece aslı olsun yada zehra yerine başka bişi düşünelim dedi. Bende birini sen verdin diğerini ben vericem dedim. Bi ara inat etti nasıl olsa nüfusa ben gidicem ben ne istersem onu yazarlar dedi. Bende bu kadar net konuşunca dedim ki 1 yıl iÇinde annenin mahkemeye başvurup ismini değiştirme hakki var gider degistirirm sanaflda mahkeme kâğıtlarını imzalamak kalır dedim. Baktı ki çok ciddiyim vazgeçti şimdi herkese aslı zehra diyor. Bende kim isimli hediye getirecekse aslı zehra diyorum. Havlusu yastığı bilekligi hep aslı zehra oldu bu tarz konularda bencillik etmesine tahammül edemiyorum eşimin. 9 ay karnımda taşıdığım acısını sancısını her anını yaşadığım evladıma isim vermek benimde hakkım ve içimde uhde kalsın istemiyorum. Maddi hic bişeye önem vermem ama manevi durumlarda dediğimi yaparım

bu gitgide artar :))) Simdi biri cikar 40 yasindayim der Kuzular saglikla dogsunda benim yasin önemi yok zaten kardesi onun icin yapacagim yaparsam bize birsey olursa ayni kandan biri olsun yaninda destegi olsun..
En küçükleriniz ben miyim yani? 28 yaşım.. İkinci sıpayı bekliyorum :) acelem mi vardı acaba
Sen 3. yu ne zaman yapiyorsun :)

Asli Zehra guzel olmus.Ismin a ile baslamasi cok iyi zaten.

Peki doğum şeklinle ilgili konuştun mu hiç doktorunla?Hem senin 34 hafta olmuş. Ne zaman kesmen gerektiğini söyledi mi?
Canim sen emin olmak adına başka bi doktora daha git bence. Bazi drlar bu konuda bencil ve paragöz davranıyor. Is arkadaşıma sonuna kadar normal doğum dedi profesörü eğitim araştırmada doğum yaptı arkadaşım. Prof bi gün normal doğum fiyatlarını yükseltirsek kimse sezaryene yaklaşmaz bu insanları parayla tehdit etmek lazım diyormuş.

Bende ilk oğluma hamileyken öyleydim İnan ama iki
Valla canim masallah o enerjiye 23 yasinda 2 cocuk annesi olacagim desen inanirim

Ayy teşekür ediyorum canım,
ilk hamileliğimde sürekli bir uyku haliydi yata yata geçirmiştim ama oğlum enerjime enerji katıyor şimdi, o hamileliğimden etkilensin istemiyorum, zaten doğumdan sonra bir süre eskisi gibi olamam

Benim çevremde o kadar çok enerjisi düşük insan var ki ben onları görünce asla sizin gibi olmayacağım diyorum. 31 yaşındayım ve ilk bebeğim doğacak. 2.yi de düşünüyorum 3.yü de Rabbim izin verirse inşallah. Ama daha yaşı 25 i geçmemiş anne olmuş arkadaşım ben bi taneye zor bakıyorum 2.yi istemem diyor. Sen ilkini doğur ben seni görücem diyor. Ya ben bencil olamam illaki sıkıntıları olacaktır hangi birimiz sıkıntısız büyüdük ki. Ama kendi rahatım için bebeğimi ilerde yalnızlığa mahkum edemem. Kardeşleri olsun ailesi kalabalık olsun. Inşallah rabbim izin verir.

İsim konusu ilk başta bizdede sıkıntı olmuştu.. eşim babannesinin adı aliye koymak istedi yada beni sinir etmek için dedi tam bilmiyorum ama gerçektende işe yaramıştı beni delirtmişti..rahmetli kadını tanımıyorum ama resimlerde o kadar asık suratlı ki anlatamam.. fotografından tırsıyodum.. en son artık dayanamadım koyarsan soluğu mahkemede alırız konu kapanmıştır dedim.. artık benim yaptığım listeden "ikra" yı seçti.. ve öyle kaldı.. ayyyy geçen arkafaşları geldi onlarda göbek ismi adetmiş sizde koycakmısınız dediler.. bende bizde yok öyle bi adet dedim.. eşimde tutturdu göbek adı bari aliye olsun..".beni germeee" dedim ve öylelikle konu kapandı..

En küçükleriniz ben miyim yani? 28 yaşım.. İkinci sıpayı bekliyorum :) acelem mi vardı acaba
22-23 yasinda olanlar vardi sanki Senide gecerler simdi merak etme :)) Ben zaten 26da evlendim sana kavusmam imkansiz :))) Birde benim sipa beni 3bucuk sene bekletti ..

Ya canim cok tatlisin ya :) Otoriter kadin,hehe.Adamcagiz korkar bir daha lafini acamaz valla :)

mayhosmelek i harfiyle baslarsa nasıl oluyormus :)) Benim minnak kizimin adi inci ya merak ettim ..
Canim ismindeki harflere gore hassas,duygusal,sanatci kisilik on plandaymis.Sen inci tanesi gibi bakarsin artik ona :)Akrofonoloji diye bak istersen.Biz de arastirdik ama cok icime sinen isim koyamadik.Hayirlisi artik.

Erken yasta anne olmanin dezavantajlarini yasiyor arkadasin.Daha yasamadigi bir suru sey,hevesleri vardir.Agir gelmistir o sorumluluk.

Ya canim cok tatlisin ya :) Otoriter kadin,hehe.Adamcagiz korkar bir daha lafini acamaz valla :)
Canım vallahi çocuk konusunda hassasım.. çılgınlar gibi sevişmenin sonucu olmadı ki bu çocuk tedavi sonucu oldu.. bir sürü iğne, ilaç kullandım.. adamın tedavi sürecinde yaptığı tek şey arı poleni yemekti.. onuda kırknazla yedi... ayyy hep nazlanırken onu kaşıkla dövmek geçerdi içimden belki bencillik olacak ama isim koymak benim hakkım diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…