2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İsim konusu konuşulmuş bence eşlerin ortak karar vermesi her zaman iyidir. Ozellikle erkek cocuklarda erkekler kadinlara pek hak tanimiyor anlamiyorum gitti.. bu arada yaş dün 23 bitti
Her es ortaga yanasmiyor ki canim.. Ben esime hangi ismi soylesem yok bunun modasi gecmis yok bu maillerde sorun olur yok yurt disina ciktiginda sorun olur :)) Ben ne dusuncedeydim o ne dusuncede Sonunda yine benim sectigim ismi koyduk ama bulana kadar akla karayi sectim :)))

Bu arada nice guzel yaslara saglikla huzurla bebisinle.. ♡♡ Sanslisin ikinci icin hic acelen yok benim iki sene de karar vermem 3.sene yapmam lazim yoksa artik cok gec

En iyisini yapmışsın canım. Benim dr.um geçen kontrolde dediki aslında çocuk işini 27-28 de bitireceksin, sonra sıkıntı çıkabiliyor. Şimdiki gençler geç evleniyor geç çocuk yapıyor dedi.

Valla canım ilki doğduğunda 21dim.. İstedim 2-3 yıl sonra bi türlü olmadı. Bırakmıştım artık umudum kalmamıştı ki geldi miniğim :) haklı doktor ablam 39 yaşında 3yü doğurdu. Benim de daha yolum var 3.yü istersem tabii

Günaydın kızlar.. İsim konusunda bizde oğlumda baya bi sıkıntı yaşamıştık.. İlla babasının adı olsun istiyor bende anne baba adı konmasından oldu bitti nefret ederim.. İstemedim adam hayatta zaten yani ne gerek var.. Ayrıca eniştemin adı diye ısrarla istemedim. Ne gerek var zaten zor isim :) annesi Anıl dedi çok hoşuma gitti dedim ben Anıl koycam.. Kimliği dedi bem çıkarcam çıkar dedim gider bi mahkemeye bakar değiştirirm :) doğdu neyse arayanlara adı Anıl Doruk dedi :) hah dedim yaa ne güzel oldu bak :) şimdi de dedim abinin hakkı isim.. Abi Damla ismini istedi.... Yanına da saçma sapan isimler önerdi eşim.. Annemle daha önce konuştuk kızım olursa Kumsal isterim demiştim.. Neyse biz dedik Kumsal Damla. Eşim Kumsalı beğenmedi değiştirmek istedi :) arkadaşım emzik zinciri yaptırmış o isimde.. Aha dedi ismi daha değişmez artık Kumsal Damla olacak.. Değiştirecektim ama olmaz artık dedi iyi de oldu

Bazi erkekler hic sans vermiyo o cok uzucu.. tesekkur ederim :) 30 a kadar defteri kapamali

Esyalarini almaya devam et canim hem kafan dagilir moral toplarsin..hemde inan sonlarda agirlasinca elini ayagini kipirdatamiyorsun..tekrar kontrole gittigindede guzel hbrlerini ver canim burdan

inşallah inşallah yeterki miniğim iyi olsun rabbim herkesin evlatlarını bağışlasın

ismiyle yaşasın :) kumsal tatlı geliyo kulağa

Canım akşam karnım patlayacak gibi gergindi nefes almakta zorlanıyordum gece sürekli uyandım dün fazla yoruldum o yüzden olduğunu düşündüm ama sabah uyandığımda karnım aşağıya inmişti sanki karnımın üst tarafı boşalmıştı ve bebek tamamen aşağıya inmişti şimdide tekmeleri daha farklı hissediyorum bebeğimin ters döndüğünü doğum için kendini hazırladığını düşünüyorum belkide senin kuzuda anne ben yoldayım geliyorum diyordur

Sorma canım bir haftasonunda tüm bunlar, ve badana boya temizliğimden yeni çıktım, enerjim iyi çok şükür Allah güç veriyor, enerjik bir oğluşun peşindeyim sürekli, onu okula götür getir oyna yedir
Canım bence 2. çocukta Allah o gücü veriyor evde benimde oğlum çok enerjik hiç yerinde durmuyor hatta evdede durmak istemiyor dün AVM ye gittik peşinde koşarken canım çıktı her günümüz farklı bir macera ama çok şükür çok yorulsamda Rabbim güç veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…