- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Bende oğlumu her gün parka götürüyordum bugün gözüm yemedi evin içi bile serin olmasına rağmen 28in altına düşmedi çok yanıyorum haziran temmuz ne yapacağız bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Oğlum bir odada sabit kalmıyor yerinde durmuyor zaten klimada beni hasta ediyor ilk doğumda 15 gün zor dayandım sonra yaylaya çıktık bu defa öyle bir şansımda yokİnan bende bilmiyorum canım.. Klima açıp oturcaz sanırım.. Ama o da odadan çıkınca suratına tokat patlatır gibi sıcak vuruyor. Vantilatör desen pek yeterli gelmiyor.. Allah yardımcımız olsun bu sıcaklarda...
Denizlidemi canım angaradami?bide sen 29 haftwlikken bebekler kaç kg diAnammmm hemsehrimmmm ikizimmm :))
Tum sulalem ordada biz ben burdayim :))
şu çekmece düzenleyiceleri bulamadım netten...ikea diyorlar ama sitesinde bulamadım....yarın da bizim görüş günümüz...kızım kaç gündür ufaklığı ne zman greceğiz diye sayıklıyor...sanki kendi komacan:)
82 ile ögrendim. Suan 97 civariyim. Ilk 3 ve son 1.5 ay hic almadim. Ne olduysa bir anda oldu:)) beni 20li haftalar mahvetti:))@aceranne galiba içinizde en kilolu benim 72-73 le hamile olduğumu öğrendim şimdi 88-89 arası olmuşum maalesef 16 kg aldım sağlık olsun doğumdan sonra vereceğiz inşallah hiç kafaya takmaya gerek yok
Bende tuy coktu,epilasyon yaptirdim.Gobekte falan vardi cok az,inceler epilasyonda zor gidiyor,onlar da hamileyken dokuldu.Ozel bolgemde seyrek,koltuk altinda tek tuk kaldi.Baska bir yerimde yok.Oraya da agda yaptiracagim,mecburen uyusturucu krem surup,agrisina dayanamam.Benim hamilelikte olmuştu göbeğimde almazsan dökülür dediler gerçekten döküldü alırsamda dökülürmüydü bilmiyorum şimdi bunda da göbeğimde başladı yine almıcam
Bebeklerimizin canı sağolsun kilolar geldiği gibi gider hiç kafama takmıyorum ilk hamileliğimde 100 le doğuma girdim 72 ye düştüm hamile kalmasaydım daha da verecektim yine veririm inşallah82 ile ögrendim. Suan 97 civariyim. Ilk 3 ve son 1.5 ay hic almadim. Ne olduysa bir anda oldu:)) beni 20li haftalar mahvetti:))
Istanbul serin.Hazirani bilmem ama temmuz ayi evden cikamam.Allah yardimcimiz olsun.Benim de kasikta,kaburgalarda sizi basladi.Ic bacaklarda da hafif agri var.Gunde 15-16 saat yataktayim,sıkıldim valla.Bende oğlumu her gün parka götürüyordum bugün gözüm yemedi evin içi bile serin olmasına rağmen 28in altına düşmedi çok yanıyorum haziran temmuz ne yapacağız bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Kizlarim yeni konum cibinlik .. aldinizmi resim veya tavsiye edebileceginiz memnun kaldigiz bir marka varmi
Ben alfemoda takimininkini sormustum 170-170 340 pahali geldi almadim..
Canım bebekler aç kaldığı zaman sarılık oluyor ben bebeğe yeni doğduğunda hiçbir şey verme taraftarı değilim ilk 5 gün bebeğin emdiği sütte çok yüksek oranda antikor var inşallah sütümüz bol olurda hiçbir şeye ihtiyacımız olmasınYeni duydum yaparmisiniz bilmem dogumhaneye giderken yarım bardak zemzemsuyuna bir hurmayı bölüp atın siz doğumdan gelene kadar o hurma eriyormus bebeğin ağzına 3 çay kaşığı verin tamamen doğal şeker yok hurması şekeri kanserini yuksrltiyormus ve bebek SARILIK olmuyormus yeni doğum yapan arkadaşım dedi sarılık olmamış birde her 1 saate beslemış kendi için yani anneler için mutlaka kayısı kompostosu çok çabuk toparliyormus ilgilenirseniz paylaşmak istedim
Antalya da misin?Oğlum bir odada sabit kalmıyor yerinde durmuyor zaten klimada beni hasta ediyor ilk doğumda 15 gün zor dayandım sonra yaylaya çıktık bu defa öyle bir şansımda yok
Bende 12 kilo aldım malesef son 1bucuk aydır hep yatıyorum hic hareket yokKızlar kac kilo ile hamile kaldiniz ve su an kac kilosunuz ben 63 ile kaldim su an 76 yi gördüm cok canim sıkıldı surekli bi artış var.. 20 haftalikken 3 kilo almistim daha simdi cok hizli aliyorum
Bende 15-16 saat ayaktayım çok şükür bugün evden dışarı çıkmadım sözde 1 saat evde top oynadık 1 saat arabacılık oynadık 1 saat boyama yaptık yemek çorba pilav derken 2 saat mutfakta kaldım onun dışında oturduğum söylenemez ama benimde ağrılarım başladı akşam olunca pert oluyorumIstanbul serin.Hazirani bilmem ama temmuz ayi evden cikamam.Allah yardimcimiz olsun.Benim de kasikta,kaburgalarda sizi basladi.Ic bacaklarda da hafif agri var.Gunde 15-16 saat yataktayim,sıkıldim valla.
Yok canım Adana dayımAntalya da misin?
Ben daha beter tüylendim ya ama geç çıkıyor Allahtan düzene girerim inşBende tuy coktu,epilasyon yaptirdim.Gobekte falan vardi cok az,inceler epilasyonda zor gidiyor,onlar da hamileyken dokuldu.Ozel bolgemde seyrek,koltuk altinda tek tuk kaldi.Baska bir yerimde yok.Oraya da agda yaptiracagim,mecburen uyusturucu krem surup,agrisina dayanamam.
Ben oğlumda yapmıştım sünnet die biliyorum ağzına hurmq vermek yanlış hatırlamıyorsam bazılarıda şekerli su veriyor zatenYeni duydum yaparmisiniz bilmem dogumhaneye giderken yarım bardak zemzemsuyuna bir hurmayı bölüp atın siz doğumdan gelene kadar o hurma eriyormus bebeğin ağzına 3 çay kaşığı verin tamamen doğal şeker yok hurması şekeri kanserini yuksrltiyormus ve bebek SARILIK olmuyormus yeni doğum yapan arkadaşım dedi sarılık olmamış birde her 1 saate beslemış kendi için yani anneler için mutlaka kayısı kompostosu çok çabuk toparliyormus ilgilenirseniz paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?