2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cibinlik cok baktim ama gercekten pahali gerekte yok diye dusundum illa. Zaten biziim karyolanin kendi tul cibinligi vardi basit bisey ama zaten amac sineklerden falan korumak degilmi. Sahsen ben o kadar para versem icim acır
Bitane olsa yine alirdim tam takim uyku setiyle bir olsun diyede banada pahali geldi o paraya kiyafet alirim diye dusundum bakiniyorum uygun gorursem alcam birseyler

Benim hamilelikte olmuştu göbeğimde almazsan dökülür dediler gerçekten döküldü alırsamda dökülürmüydü bilmiyorum şimdi bunda da göbeğimde başladı yine almıcam

Burası da 33 derece ama bana 45 gibi.. Yürürken dedim tamam evi göremem ben bunaldım o kadar sıcaktı. Yaparsın canım.. Çekmecede neden tozlansın.. Hiçbir şey olmaz
Bu haftalardan sonra zorunlu olmadıkça gündüz çıkmasak en iyisi olacak canım. Yıkamalar bitti, ütü de gözümde büyüyordu ama yatak takımları, havlular,battaniyeler dışında zaten tüm giysiler el kadar şöyle bakınca uzun sürmez gibi.

Bugün oğluşu gördük bizde 2180 olmuş ama bıyunu demedi bende sormayı unuttum herşey yolunda haftasınla tam uyumlu suyu kilosu herşeyi iyi dedi diyete devam dedi şekerim vardı onun için yapıyorum geçen ayla aynı kilodayım çok başarılı bir diyet yapıyosun dedi Bu yüzünü göstermiyo abisi gibi yakışıklı değil galiba dedim bi tekme yedim ve yüzünü gördük şaka gibi :)))

Bitane olsa yine alirdim tam takim uyku setiyle bir olsun diyede banada pahali geldi o paraya kiyafet alirim diye dusundum bakiniyorum uygun gorursem alcam birseyler
Bi ara tülcüye gidip sorsammi diye dusundumde vazgectim ben tamamen. Bu arada benim karyola carsafla örtülü uyku setini bebis dogunca yikamaya karar verdim. Yine karyolayi da bebek dogunca mi acsam nevresim falan o zaman sersem sizde durumlar ne o basit iş nasilsa toz olmasin diye dusundum. Ama bi yandan da soyle hamileyken bir resim ceksem diye de dusunmuyor degilim. Planimda sezeryan yok doktorda aksi bi durumdan bahsetmiyr icimde kalmasin diyorum bi dahaki ay suslesemmi karyolayi

Amin canim bu son trimester dedikleride resmen panik donemiymis hayirlisiyla sagsalim kavussak bebiskolara :)
Senin hazirliklar bittimi oda yapcaktin aldinmi
Yok canım henüz dolabı bile almadım aslında oda almicam bi odama benim bi koltuk ve tekli koltuk vardı onu koydum bi duvarını pembe boyattım oraya beşikte cibinlik koyucam duvara stikerlar bi duvara da dolap alıcam odası öyle olacak bu haftasonu almayı planlıyorum artık evde olucam yıkayıp yerlestiririm herşeyi hastane çantamı ayarlicam çalışırken bişey yapamadım sadece kıyafet almışım :)

Ufaklığı okula götürüyorum hem de tam öğle saatinde.. O çok zorluyor beni.. Bazen götürmesem mi diyorum yani.. El kadar ütülemesi biraz daha zor canım çünlü çok minik parçaalar ve ütü büyük geliyor

Nevredim takini bende yikamakta terddut ettim bozulur gibi geliyor yanlari..yikayacak arkadaslar vardi onlar yazcakti ne oldu son durumlar Al_pi yikadinmi canim..evet bende ozeniyorum bol bol resim cekmeye rabbim agiz tadimizi bozmasin her isteyenede nasip etsin insallah

Olsun kuzum Allah icine sindirsin odasi olacak yine oyalanirsin evdeyken onlarla bende cok isterdim bir koltuk atayim ama yer kalmadi bebislerle ayni odada uyurdum..anca bi sandalye sigdi odaya..

şu çekmece düzenleyiceleri bulamadım netten...ikea diyorlar ama sitesinde bulamadım....yarın da bizim görüş günümüz...kızım kaç gündür ufaklığı ne zman greceğiz diye sayıklıyor...sanki kendi komacan:)

Olsun kuzum Allah icine sindirsin odasi olacak yine oyalanirsin evdeyken onlarla bende cok isterdim bir koltuk atayim ama yer kalmadi bebislerle ayni odada uyurdum..anca bi sandalye sigdi odaya..
Ah yavrum iki melekle kaldın ayakta iyimi :) siz de koyun koyuna uyursunuz oh misss

Evidea ya bak canim orda vardi..guzel haberlerle gelin muayeneden

Kızlar kac kilo ile hamile kaldiniz ve su an kac kilosunuz ben 63 ile kaldim su an 76 yi gördüm cok canim sıkıldı surekli bi artış var.. 20 haftalikken 3 kilo almistim daha simdi cok hizli aliyorum
ben 57 ile basladim, ilk uc ay 4 kilo kadar verdim. Simdi 63. Dikkatli yesek de kullandigimiz vitaminler-takviyeler illa ki istah aciyor ya da kilo yapiyor.

Bende oğlumu her gün parka götürüyordum bugün gözüm yemedi evin içi bile serin olmasına rağmen 28in altına düşmedi çok yanıyorum haziran temmuz ne yapacağız bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

Kızlar kac kilo ile hamile kaldiniz ve su an kac kilosunuz ben 63 ile kaldim su an 76 yi gördüm cok canim sıkıldı surekli bi artış var.. 20 haftalikken 3 kilo almistim daha simdi cok hizli aliyorum
64le hamile kaldım ilk 3 ay 5 kilo verdim çıkarmaktan şimdi 66.5 67 gidip geliyorum ama daha alıcam hızlı bi şekilde ben de bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…