Cok doğru diyosun valla canım.yikamasi kolay da ütü işi cok zorhavalar hazir serinlemisken utu islerini aradan cikarin kizlar. dun sicakta fenalik geldi utulerken.minik minik ne zaman bitecek bilmiyorum.
Canim valla elif nerde nerde diye araniyordum merdivenlerden in cik bende hic uymuyorum sabah serinliginde bir iki saat..ayy iyi hadi yuzdun yuzdun kuyruguna geldin yarindan itibaren keyfini cikartirsin dinlenirsin bol bol..inan calisinca cokkkk cokkk iyi geliyor evde kalmak..Ah canım nasıl gördün ? Uykusuz bi gece daha sonrasında işteyim yarın son artık var gücümle bitirmeye çalışıyorum mesailerimi gece olsun istemiyorum artık yine uyuyamicam panigi geliyorsen nasılsın ?
Ayy benimkide bundan ysnlismiymisEki Görüntüle 1996938 Eki Görüntüle 1996940
Emzik konusu acilmis bende aldim bi gittigimde ama yanlis mi almisim yahuo kadar da bakmistim..bir de yenidogan icin silikon degil de digerinden diyorlar kaucuk muydu neydi var mi bilgisi olan
Evet canim ama Duzcedeyim 5 yildir. Tatillerde 2 haftalik gidip donuyoruz. Biz 1 aylik bebekle gitsek mi dedik simdi cesaret edemiyoruz. Arkadaslar uc bes aylik olsa neyse ama gitmeyin dediler. 2 ayda anca kendine geliyormussun. Bu sene Duzcedeyiz.Denizlilimisin canm yakinmisiz senle oraya en son bi kaç sene önce babam icin şifalı sularına gitmistik biraz hava değişimi iyi gelmisti bu seferde eşim ve bebisimle gidesim var aslında pamukkalesine:))
evt canım agırlastıkca enerjm düştu kola da ıctm kahve de ıcıyorum bıkere dedıgın gıbı sarap içenler var yararlı dıye deısık ınsanlar var:) ama ızmır konusuna katılmıyorum medenı oldugunu da dusunmuyorum her cesıt ınsan var sevemedim hıc ben buraya buyuksehır demıyorum gelısmemıs köy burası ulasım kotu hıcbısey gelısmemiş ankaraya gore kotu ıstanbulu da bılıorm ama trafıgı ayrı tabı:) keske eşim ankaradan iş bulsa hemen tayın ıstıcem hamılelerın duası kabul olur dıye bol bıl dua edıorm ama burda klcam galıba ben bu gıdısle malesef :))Kız sen de,hemen de enerjini düşürüyorsun.Bir taneden bir şey olmaz diyorlar ya.Benim bir tanıdık her gün bir kadeh şarap içmiş,beni de bir kere kola içmişim için eleştiriyordu.Bir de şarap içmem için beni ikna etmeye çalışıyor.Ne deliler var ya :)O her gün içenin bile çocuğu sağlıklı.Bu arada İzmir sevilmez mi ya,insanlar medeni,eğlenceli.Sen depresifleştin yine,bi silkelen,oh ne güzel İzmir de yaşıyorsun.Çok istiyorsan şehirleri değiştirelim bir İst trafiğine gir de gör :)
Gozun aydin canim masallah iyi bence kilolari canim cok takma 30 dan sonra daha hizla aliyorlar..ciger gelistiriciyi sordunmuSelam kızlar kontrolden çıktım hersey iyi doğum sezaryen bebislermin biri 1200.. diğeri 1240.. 29 hafta bugün son haftasına uyumlu sizce nasıl kilolari
Ca im buralardayim telefonum bozuluyor tamda dogum ustu format felan attirdim cok girip cikamadimSağol canım tsk Melisa yok biseymi oldu acaba
Bura bugün 25 derece bana 35 gibi geliyor. Son aylar böyle geçecek heraldeBu akşam herşeyi ütüleyip en azından bebeğin hastane çantasını hazırlamak istiyorum. Diğer eşyalarını da ütüleyip dolabına yerleştirsem ne ala. Dolapta, çekmecede doğana kadar toz olmaz heralde . Daha bir de kendime hazırlık yapmam lazım.
Izmirin bunaltici havasinda bayginlik geciriyordur :)) Birseycik olmaz ona bebisleri akilli biz konustuk en az 36ya kadar bekleyeceklerMelissa81
Evet canim ama Duzcedeyim 5 yildir. Tatillerde 2 haftalik gidip donuyoruz. Biz 1 aylik bebekle gitsek mi dedik simdi cesaret edemiyoruz. Arkadaslar uc bes aylik olsa neyse ama gitmeyin dediler. 2 ayda anca kendine geliyormussun. Bu sene Duzcedeyiz.
Ah canım o merdiven inip çikmalar kosturmacalar hepimizin kabusu sanırım sürekli ben de koşturuyorum bazen hastane koridorunda bazen bilmediğim bi yerler hayırlısıyla son haftaları da atlatsakCanim valla elif nerde nerde diye araniyordum merdivenlerden in cik bende hic uymuyorum sabah serinliginde bir iki saat..ayy iyi hadi yuzdun yuzdun kuyruguna geldin yarindan itibaren keyfini cikartirsin dinlenirsin bol bol..inan calisinca cokkkk cokkk iyi geliyor evde kalmak..
Başta düşündük sonra çok pahalı diye vazgeçtik.Kizlarim yeni konum cibinlik .. aldinizmi resim veya tavsiye edebileceginiz memnun kaldigiz bir marka varmi
Ben alfemoda takimininkini sormustum 170-170 340 pahali geldi almadim..
Kizlarim yeni konum cibinlik .. aldinizmi resim veya tavsiye edebileceginiz memnun kaldigiz bir marka varmi
Ben alfemoda takimininkini sormustum 170-170 340 pahali geldi almadim..
Amin canim bu son trimester dedikleride resmen panik donemiymis hayirlisiyla sagsalim kavussak bebiskolara :)Ah canım o merdiven inip çikmalar kosturmacalar hepimizin kabusu sanırım sürekli ben de koşturuyorum bazen hastane koridorunda bazen bilmediğim bi yerler hayırlısıyla son haftaları da atlatsak
Uygunmus fiyati canim net sitesinden bibakim varmiIkeadan aldim canim tavana asilandan.cok afilli bir sey degil ama sineklerden korur diye dusunuyorum.daha asmadik gerci ama fotografini alirsam atarkm.fiyati 35 liraydi
Cibinlik cok baktim ama gercekten pahali gerekte yok diye dusundum illa. Zaten biziim karyolanin kendi tul cibinligi vardi basit bisey ama zaten amac sineklerden falan korumak degilmi. Sahsen ben o kadar para versem icim acırAmin canim bu son trimester dedikleride resmen panik donemiymis hayirlisiyla sagsalim kavussak bebiskolara :)
Senin hazirliklar bittimi oda yapcaktin aldinmi
Evet instgrmdanda sordum onlarda 150 den aciyor agizlariniBaşta düşündük sonra çok pahalı diye vazgeçtik.
Bir buyuk bir kucuk olani var gonderdigim linkteki hangisi cozemedimUygunmus fiyati canim net sitesinden bibakim varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?