2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim ben ilk kiyafetlerini koydum hemsireye verirler esiminde eli ayagi birbirine dolanmaz

Ya orasını hic dusunmemistim, hemsire gelip isteyince eşim cantadan çıkarıp verir diye dusunmustum ama hazir bi kesenin içinde olmasi tabi daha mantıklı

Kızlar onu soracaktım bende bebegin kıyafetlerini nasıl vericez ebelere posete mi koycaz özel bi kabı falan mı var kese yi falan özel mi alıyoruz nerden alıcaz

Normal bi posette olurmu acaba kese bulamazsak?

Gecmis olsun insallah bekler bebis
Nedenini soylediler mi ve cok mu oldu kanaman
Doktor kasilman olmus kanama yapmış dedi.anlamadım ne olduğunu bi baktım kan akıyordu.bebekte skinti yok dediler.daha once ciğer geliştirici iğne yapılmıştı.dun gece tekrar yapıldı.bekliyorum hala

Ya orasını hic dusunmemistim, hemsire gelip isteyince eşim cantadan çıkarıp verir diye dusunmustum ama hazir bi kesenin içinde olmasi tabi daha mantıklı

Keseyi dün aldım madame cocodan çok beğendim kumaşı falan çok iyi.

Eklentiler

• IMG_5730.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 101
Kızlar dun evde bi anda kanamam oldu.Hemen eşimi aradım ambluns geldi.cok şükür bebek iyi suan.kanamaya durdu gibi.erken doğuma karşı hala hastanedeyim.
cok gecmis olsun canim umarim bebisin bekler nsil korkmussundur.

Canim ben kumascidan bebek yastik kilifi aldim ona yaptim bulamazsan secenek olabilir

Kızlar dun evde bi anda kanamam oldu.Hemen eşimi aradım ambluns geldi.cok şükür bebek iyi suan.kanamaya durdu gibi.erken doğuma karşı hala hastanedeyim.
Gecmis olsun canim insallah saglikla iyiledir cikarsin bebidinde zamaninda dogar dikkat et kendine..

Biz kontrolden çıktık kızlar,
Herşey yolunda çok şükür, 2400gr olmuşuz
Bu defa bize yandan da olsa azıcık suratını gösterdi melek kızım
10gün sonra tekrar çağırdı,
34itibariyle haftaya kan sulandırıcı bırakmamı söyledi,

Y Yellu ikimizde tutturamadık canım, ama baba az bi küsüratla daha yakın tahmin etmiş

Masallah kizina tontis olmus :) Kan sulandirici derken aspirin mi kullaniyordun senden igne hic duymadim da :) Biz 36ya kadar devam igneye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…