Evet canim ben ilk kiyafetlerini koydum hemsireye verirler esiminde eli ayagi birbirine dolanmaz
Kızlar onu soracaktım bende bebegin kıyafetlerini nasıl vericez ebelere posete mi koycaz özel bi kabı falan mı var kese yi falan özel mi alıyoruz nerden alıcaz
Benimde oylekızlar benim hemoglobin değerim 9,5 düştükçe düştü sizde durum ne hamile anemisiyim
Suanda o isleri yapiyorum kaynamis suya attim bekletiyorum :))Hastane çantasına biberon emzik falan koydunuz mu,gideceğiniz hafta mı koyacaksınız?Malum temizlemek lazım.o zamana akadar emzik kabında olsa bile tekrar mı kirlenir acaba?
Kulot gibi ama pedli :) bimde bile vardi istanbulda ben henuz almadimCanım bu depend kulot hasta bezi gibi bişey mi külot gibi ama pedli mi doğum sonrası kanama için mi bide eczanede falan mı satılıyor yoksa ebebek gibi magazalarda mı
Gecmis olsun insallah bekler bebisKızlar dun evde bi anda kanamam oldu.Hemen eşimi aradım ambluns geldi.cok şükür bebek iyi suan.kanamaya durdu gibi.erken doğuma karşı hala hastanedeyim.
Doktor kasilman olmus kanama yapmış dedi.anlamadım ne olduğunu bi baktım kan akıyordu.bebekte skinti yok dediler.daha once ciğer geliştirici iğne yapılmıştı.dun gece tekrar yapıldı.bekliyorum halaGecmis olsun insallah bekler bebis
Nedenini soylediler mi ve cok mu oldu kanaman
Keseyi dün aldım madame cocodan çok beğendim kumaşı falan çok iyi.Ya orasını hic dusunmemistim, hemsire gelip isteyince eşim cantadan çıkarıp verir diye dusunmustum ama hazir bi kesenin içinde olmasi tabi daha mantıklı
Normal bi posette olurmu acaba kese bulamazsak?
Çok geçmiş olsunKızlar dun evde bi anda kanamam oldu.Hemen eşimi aradım ambluns geldi.cok şükür bebek iyi suan.kanamaya durdu gibi.erken doğuma karşı hala hastanedeyim.
cok gecmis olsun canim umarim bebisin bekler nsil korkmussundur.Kızlar dun evde bi anda kanamam oldu.Hemen eşimi aradım ambluns geldi.cok şükür bebek iyi suan.kanamaya durdu gibi.erken doğuma karşı hala hastanedeyim.
Aa ne guzel bundan yoktu bende aldim pembe bi tane kalmisti kucuk artik onun icine koyarim bezini de kiyafetinide ..Keseyi dün aldım madame cocodan çok beğendim kumaşı falan çok iyi.
Doktor kasilman olmus kanama yapmış dedi.anlamadım ne olduğunu bi baktım kan akıyordu.bebekte skinti yok dediler.daha once ciğer geliştirici iğne yapılmıştı.dun gece tekrar yapıldı.bekliyorum hala
Kızlar dun evde bi anda kanamam oldu.Hemen eşimi aradım ambluns geldi.cok şükür bebek iyi suan.kanamaya durdu gibi.erken doğuma karşı hala hastanedeyim.
Keseyi dün aldım madame cocodan çok beğendim kumaşı falan çok iyi.
Canim ben kumascidan bebek yastik kilifi aldim ona yaptim bulamazsan secenek olabilirYa orasını hic dusunmemistim, hemsire gelip isteyince eşim cantadan çıkarıp verir diye dusunmustum ama hazir bi kesenin içinde olmasi tabi daha mantıklı
Gecmis olsun canim insallah saglikla iyiledir cikarsin bebidinde zamaninda dogar dikkat et kendine..Kızlar dun evde bi anda kanamam oldu.Hemen eşimi aradım ambluns geldi.cok şükür bebek iyi suan.kanamaya durdu gibi.erken doğuma karşı hala hastanedeyim.
Canım bu depend kulot hasta bezi gibi bişey mi külot gibi ama pedli mi doğum sonrası kanama için mi bide eczanede falan mı satılıyor yoksa ebebek gibi magazalarda mı
Arkadasima dr.u sezeryandan bir hafta sonra onermisti kullandi ve memnun kalmisti yumusak bir dokusu vardi bildigimiz ser korseler gibi degildiPeki bu korseler gercekten fayda ediyor mu ki ? Kendi veya yakininda kullanan varmi
Masallah kizina tontis olmus :) Kan sulandirici derken aspirin mi kullaniyordun senden igne hic duymadim da :) Biz 36ya kadar devam igneye .Biz kontrolden çıktık kızlar,
Herşey yolunda çok şükür, 2400gr olmuşuz
Bu defa bize yandan da olsa azıcık suratını gösterdi melek kızım
10gün sonra tekrar çağırdı,
34itibariyle haftaya kan sulandırıcı bırakmamı söyledi,
Y Yellu ikimizde tutturamadık canım, ama baba az bi küsüratla daha yakın tahmin etmiş
En kucuk boy hurca koy uzerine de bir not ignele,bulamazsan kese:)Ya orasını hic dusunmemistim, hemsire gelip isteyince eşim cantadan çıkarıp verir diye dusunmustum ama hazir bi kesenin içinde olmasi tabi daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?