2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kaza atlatan arkadaslar gecmis olsun dikkat edin kendinize dun benimde basima ufak birsey geldi. Birde bayan soforlere laf atarlar konusmaya gelince ama kendileri sanki cok dikkatli kullaniyorlar.

Tunikoda böyle korseler satılıyor,birtanıdık da idrar kaçırmana neden olabilir korse demişti.İşe yarayacaksa kullanırım da sezeryanda nasıl olur,sıkar mı,rahatsız eder mi bilemedim.
Ameliyat yerin agrıyablr cnm ama ilerde kullnrsn bse olmz kesik tamamen iyilesnce

Peki bu korseler gercekten fayda ediyor mu ki ? Kendi veya yakininda kullanan varmi

begendın mı pekı canım kumasını falan bı tane gecelik bı tane de pıjama alayım dıyorum
Begendim ama ince içi biraz gösteriyor.Marily ve Bone marka aldım.Bir de fiyat fazla.Mağazasından daha uyguna alan arkadaşlar var.Bence gidebiliyorsan öyle al.3 parçaya 150 verdim,7 parçayı 200 e alanlar var,aynı markanın.

evet pahalı begendıgım gecelıgın tanesı 130 du magazası ıstanbuldadıt muhtemelen ızmırde bulabılırmıym bı bakayım ınce oldugu fotodan bıle bellı aslında

Selam kızlar..Doğum yaptığımda ben de depend külot kullanmıştım 5 buçuk sene önce. Dr.um çok beğenmişti ne güzel demişti. Bunda da almayı düşünüyorum. Çok fazla olmadı kanamam ama bunda daha fazla olur belki kan sulandirici kullandığım için. Doğumum sezeryan dı yine sezeryan..Sezeryandan sonra korse kullanılmaz diye biliyorum en azından bir süre, ne zaman kullanılabileceğini dr.a sormak lazım. 7 kat kesilip 7 kat dikilyoruz..Emziği bilmem ama biberon mutlaka koymak lazım. Benim sütüm hemen gelmemişti mama verilmişti biberonla.Buzdolabi poşeti ne koyulursa tozlanmaz şimdiden de koyulsa..

Peki bu korseler gercekten fayda ediyor mu ki ? Kendi veya yakininda kullanan varmi
Benim arkadasim sezeryan oldu ve hastaneden vermislerdi al bu korseyi iste 5 gun sonra kullan diye.(gunu salladim) kullananlar gobek kalmadigini soyluyor. Eltim kullanmis onda yokmus,gorumcem kullanmamais onda varmis gobek:)) ama bünye de onemli korse kadar:))

Korse kullanımı için doktordan izin almak gerekiyormuş ve korseyi biraz büyük almak lazım bence çok dar olmaz ve ben giyemem sezaryenden sonra imkan yok

Göbek kalma işi bir bünye meselesi bir arkadaşım çok zayıf normalde 7 kilo aldı doğuma kadar da doğurdu şimdi göbek sarktı kotun üsütünde duruyor doktor bir daha hamile bile kalamazsın demiş kasları çok zayıfmış çekemezmiş ve ameliyat haricinde o göbek topaarlanmazmış maalesef ama kardeşim mesela normalde göbeği yoktur iki sezaryen yaptı göbek yok maşallah tabi spor da yaptı yani sonra spor yapmak lazım bence korse bilmiyorum ne işe yarar mantiken

Duymadım ama mantıklı gorunuyor
Ben de ilk duyduğumda sasirmistim ama bence de mantıklı
Sezeryan olursa kullanamıyorsun korse.normal doğumda kullanılıyor.benim ilki sezeryandi ama kalmadı göbek.ikinci doğumdan sonra göbek cok kalıyor diyorlar.bakalim yaşayıp görücez.

Bende duymamistim ozel bir korsesimi var yoksa normal kirse mi bide normal dogum icin degil mi
Duydugum kişi direk korse bile demedi bi kumaşı kuşak gibi sarmış bel ve gobek kısmına
Tunikoda böyle korseler satılıyor,birtanıdık da idrar kaçırmana neden olabilir korse demişti.İşe yarayacaksa kullanırım da sezeryanda nasıl olur,sıkar mı,rahatsız eder mi bilemedim.
Çok sıkı sarılırsa sorun olabilir evet.zaten sıcaklara geliyor hiç bisey olmazsa pişik oluruz

Pek bilmiyorum ama kullanan çok varmış
Aynen herşey bünye meselesi zaten

Hastane çantasına biberon emzik falan koydunuz mu,gideceğiniz hafta mı koyacaksınız?Malum temizlemek lazım.o zamana akadar emzik kabında olsa bile tekrar mı kirlenir acaba?
Emzigi daha almadim alirsam kaynatip buzdolabi posetine koyup atacagim valize artik erkeni geci yok hazir dursun kullanacagin zaman sicak suyla calkalar kullanirsin.
kızaşr bir de bişey duymuştum ben doğumdan sonra karnımız için korse giymek iyi geliyormuş.sarkmaması için falan.Siz duydunuz mu böyle bişey?
Korse degilde bel kusagi sararim ben korse cok acıtır ilk etapta hani bir şal sarilir anladin mi demek istedigimi gobek cabuk topluyor sarilinca once yavas yavas sonra sıkı sarariz cabuk toplar diye dusunuyorum..
Ablam yengem hep sardi cidden farkediyor..

Kızlar korse ne kadar işe yarar bilmem ama benim size tavsiyem limonlu biberiye yağı alıp tüm vücudunuza özelliklede karniniza masaj yapin doğumdan sonra tabi bunu spora başlamadan önce ve duş sonrası tekrar uygulayin, ben bununla 20 kilo vermiştim.

(biberiye yağı bulmak kolay ama limonlusunu turkiyede nerde bulunur bilmiyorm ben almanyadan almıştım buraya gelin gelmeden önce bi araştırmak lazım)

Benimde böyle aynı Güle güle yatsın bebisin

Kızlar korse konusu konusulmus korseyi bazı doktorlar önermiyor sormakra fayda var ben normal doğumdan sonra sormadan çırtçırtlı olarak kullanmıstım doktorum kızmıstı bi yakınımızda göbeğini sıkı sardığı için rahmi ters dönmüştü bu kez bende korseyi düşünmüyorum kAlsada olur göbek napalım

Kızlar onu soracaktım bende bebegin kıyafetlerini nasıl vericez ebelere posete mi koycaz özel bi kabı falan mı var kese yi falan özel mi alıyoruz nerden alıcaz

Canım bu depend kulot hasta bezi gibi bişey mi külot gibi ama pedli mi doğum sonrası kanama için mi bide eczanede falan mı satılıyor yoksa ebebek gibi magazalarda mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…