- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
https://www.tuniko.com/owli-dogum-sonrasi-inceltici-korse-siyah-m-lTunikoda böyle korseler satılıyor,birtanıdık da idrar kaçırmana neden olabilir korse demişti.İşe yarayacaksa kullanırım da sezeryanda nasıl olur,sıkar mı,rahatsız eder mi bilemedim.
Ameliyat yerin agrıyablr cnm ama ilerde kullnrsn bse olmz kesik tamamen iyilesnceTunikoda böyle korseler satılıyor,birtanıdık da idrar kaçırmana neden olabilir korse demişti.İşe yarayacaksa kullanırım da sezeryanda nasıl olur,sıkar mı,rahatsız eder mi bilemedim.
begendın mı pekı canım kumasını falan bı tane gecelik bı tane de pıjama alayım dıyorumBedenini al.Ben de aldım l beden büyük geldi.kendi bedenimi m almalıymışım.Sezeryanda da kanamamız oluyormuş,onu da tam bedenine göre almak lazımmış,sızıntı oluyormuş.
Begendim ama ince içi biraz gösteriyor.Marily ve Bone marka aldım.Bir de fiyat fazla.Mağazasından daha uyguna alan arkadaşlar var.Bence gidebiliyorsan öyle al.3 parçaya 150 verdim,7 parçayı 200 e alanlar var,aynı markanın.begendın mı pekı canım kumasını falan bı tane gecelik bı tane de pıjama alayım dıyorum
evet pahalı begendıgım gecelıgın tanesı 130 du magazası ıstanbuldadıt muhtemelen ızmırde bulabılırmıym bı bakayım ınce oldugu fotodan bıle bellı aslındaBegendim ama ince içi biraz gösteriyor.Marily ve Bone marka aldım.Bir de fiyat fazla.Mağazasından daha uyguna alan arkadaşlar var.Bence gidebiliyorsan öyle al.3 parçaya 150 verdim,7 parçayı 200 e alanlar var,aynı markanın.
Benim arkadasim sezeryan oldu ve hastaneden vermislerdi al bu korseyi iste 5 gun sonra kullan diye.(gunu salladim) kullananlar gobek kalmadigini soyluyor. Eltim kullanmis onda yokmus,gorumcem kullanmamais onda varmis gobek:)) ama bünye de onemli korse kadar:))Peki bu korseler gercekten fayda ediyor mu ki ? Kendi veya yakininda kullanan varmi
Bedenine uygun var midie bilmiyorum ama daginin internet sitesinde indirimde olan pijama ve gecelik var canim istersen bi bakbegendın mı pekı canım kumasını falan bı tane gecelik bı tane de pıjama alayım dıyorum
Ben de ilk duyduğumda sasirmistim ama bence de mantıklıDuymadım ama mantıklı gorunuyor
Sezeryan olursa kullanamıyorsun korse.normal doğumda kullanılıyor.benim ilki sezeryandi ama kalmadı göbek.ikinci doğumdan sonra göbek cok kalıyor diyorlar.bakalim yaşayıp görücez.
Duydugum kişi direk korse bile demedi bi kumaşı kuşak gibi sarmış bel ve gobek kısmınaBende duymamistim ozel bir korsesimi var yoksa normal kirse mi bide normal dogum icin degil mi
Çok sıkı sarılırsa sorun olabilir evet.zaten sıcaklara geliyor hiç bisey olmazsa pişik oluruzTunikoda böyle korseler satılıyor,birtanıdık da idrar kaçırmana neden olabilir korse demişti.İşe yarayacaksa kullanırım da sezeryanda nasıl olur,sıkar mı,rahatsız eder mi bilemedim.
Pek bilmiyorum ama kullanan çok varmışPeki bu korseler gercekten fayda ediyor mu ki ? Kendi veya yakininda kullanan varmi
Aynen herşey bünye meselesi zatenBenim arkadasim sezeryan oldu ve hastaneden vermislerdi al bu korseyi iste 5 gun sonra kullan diye.(gunu salladim) kullananlar gobek kalmadigini soyluyor. Eltim kullanmis onda yokmus,gorumcem kullanmamais onda varmis gobek:)) ama bünye de onemli korse kadar:))
Emzigi daha almadim alirsam kaynatip buzdolabi posetine koyup atacagim valize artik erkeni geci yok hazir dursun kullanacagin zaman sicak suyla calkalar kullanirsin.Hastane çantasına biberon emzik falan koydunuz mu,gideceğiniz hafta mı koyacaksınız?Malum temizlemek lazım.o zamana akadar emzik kabında olsa bile tekrar mı kirlenir acaba?
Korse degilde bel kusagi sararim ben korse cok acıtır ilk etapta hani bir şal sarilir anladin mi demek istedigimi gobek cabuk topluyor sarilinca once yavas yavas sonra sıkı sarariz cabuk toplar diye dusunuyorum..kızaşr bir de bişey duymuştum ben doğumdan sonra karnımız için korse giymek iyi geliyormuş.sarkmaması için falan.Siz duydunuz mu böyle bişey?
Benimde böyle aynı Güle güle yatsın bebisinHerkes bebeğini odasına taşıyor bizde kızımın odasına taşınacağız. Misafir odamda iki tane tekli bazam vardı onları birleştirdim kocaman yatak oldu. Bebek odası da kuruldu aynı odaya. O odasına alışsın geçeriz bizde odamıza.
Evet canim ben ilk kiyafetlerini koydum hemsireye verirler esiminde eli ayagi birbirine dolanmazKızlar bu keseler içinde bebeğin kiyafetimi olucak hemşireye vermek icinmi hazirladiniz?
Canım bu depend kulot hasta bezi gibi bişey mi külot gibi ama pedli mi doğum sonrası kanama için mi bide eczanede falan mı satılıyor yoksa ebebek gibi magazalarda mıSelam kızlar..Doğum yaptığımda ben de depend külot kullanmıştım 5 buçuk sene önce. Dr.um çok beğenmişti ne güzel demişti. Bunda da almayı düşünüyorum. Çok fazla olmadı kanamam ama bunda daha fazla olur belki kan sulandirici kullandığım için. Doğumum sezeryan dı yine sezeryan..Sezeryandan sonra korse kullanılmaz diye biliyorum en azından bir süre, ne zaman kullanılabileceğini dr.a sormak lazım. 7 kat kesilip 7 kat dikilyoruz..Emziği bilmem ama biberon mutlaka koymak lazım. Benim sütüm hemen gelmemişti mama verilmişti biberonla.Buzdolabi poşeti ne koyulursa tozlanmaz şimdiden de koyulsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?