2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah canim tospik mi bu kaymak ne nazar degmesin :))

Ne kadar bekletiyorsun? Ben gogus pompasinin parcalarini da yapacagim hala cantami hazirlamadim kendimin,gıyıklanip duruyorum tam tabiri caizse sanki hazir olunca doguracakmisim gibi geliyor
Yarim saat beklettim canim biyerden az sirkede koyun diye duymustum birkac damla sirke koydum sonra calkaladim hepsini kurumaya biraktim.
Pompa almadim yaaa acaba alsammi diyorum simdiden bilemedim..
Yok kuzum hazir olmasinda fayda var birseycik olmaz icin rahat eder hem
hazir diye

Bence senin pompa alman sart :-/ Şahsi fikrim minikler uyurken sagarsin depolarsin ikisi ayni anda aglar acikir birini kaşık yada biberonla beslersin ..

Annemin zamanında da sarıyorlarmış,hatta çarşafla sıktıra sıktıra saranlar bile varmış,saranlar da göbek kalmadı,benimki sarktı dedi.İlk başta korse zor olursa şalla da sarılabilir bence.

İndrimden alsaydın keşke canım.Eninde sonunda alman gerekecek,süt vermeyi düşünüyorsan.

Di mi yaaa koyayim da bitsin pompayi ben daha cocuga bisey almadan almistim emzirme isi biraz korkutuyor beni,bir de calisma ihtimalim yuksek iznim bittikten sonra sagip birakirim eve diye aldim

Aa ne guzel bundan yoktu bende aldim pembe bi tane kalmisti kucuk artik onun icine koyarim bezini de kiyafetinide ..
Seninki kumas gibi dimi
Sitesinden sipariş verdim,hala paketleniyor diyor.Ne zaman gelecek bakalım.Hepsi kumaş gibi değil mi?

Maşallah tombiş olmuş meleğin :)

Kızlar dun evde bi anda kanamam oldu.Hemen eşimi aradım ambluns geldi.cok şükür bebek iyi suan.kanamaya durdu gibi.erken doğuma karşı hala hastanedeyim.
Çok gecmis olsun canım cok sükür bebegin iyi insallah bir an ònce cıkarsınız vaktinde gelsin kuzucuk

Doktor kasilman olmus kanama yapmış dedi.anlamadım ne olduğunu bi baktım kan akıyordu.bebekte skinti yok dediler.daha once ciğer geliştirici iğne yapılmıştı.dun gece tekrar yapıldı.bekliyorum hala

Allah yardım etsin canım inşallah bidaha yasamazsiin bebiş bekler en azından 37 ye kadar

Maşallah kuzucuğa benim doktorumda 34 de kesicez dedi coraspini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…