Kızlar dun evde bi anda kanamam oldu.Hemen eşimi aradım ambluns geldi.cok şükür bebek iyi suan.kanamaya durdu gibi.erken doğuma karşı hala hastanedeyim.
Suanda o isleri yapiyorum kaynamis suya attim bekletiyorum :))
Masallah canim tospik mi bu kaymak ne nazar degmesin :))Biz kontrolden çıktık kızlar,
Herşey yolunda çok şükür, 2400gr olmuşuz
Bu defa bize yandan da olsa azıcık suratını gösterdi melek kızım
10gün sonra tekrar çağırdı,
34itibariyle haftaya kan sulandırıcı bırakmamı söyledi,
@Yellu ikimizde tutturamadık canım, ama baba az bi küsüratla daha yakın tahmin etmiş
Yarim saat beklettim canim biyerden az sirkede koyun diye duymustum birkac damla sirke koydum sonra calkaladim hepsini kurumaya biraktim.Ne kadar bekletiyorsun? Ben gogus pompasinin parcalarini da yapacagim hala cantami hazirlamadim kendimin,gıyıklanip duruyorum tam tabiri caizse sanki hazir olunca doguracakmisim gibi geliyor
Bence senin pompa alman sart :-/ Şahsi fikrim minikler uyurken sagarsin depolarsin ikisi ayni anda aglar acikir birini kaşık yada biberonla beslersin ..Yarim saat beklettim canim biyerden az sirkede koyun diye duymustum birkac damla sirke koydum sonra calkaladim hepsini kurumaya biraktim.
Pompa almadim yaaa acaba alsammi diyorum simdiden bilemedim..
Yok kuzum hazir olmasinda fayda var birseycik olmaz icin rahat eder hem
hazir diye
Dar olmazsa etkisi olmuyormuş.Korse kullanımı için doktordan izin almak gerekiyormuş ve korseyi biraz büyük almak lazım bence çok dar olmaz ve ben giyemem sezaryenden sonra imkan yok
Evet kumaş canım, çok da iyi 3 tane kalmıştı 3 ünü de aldımAa ne guzel bundan yoktu bende aldim pembe bi tane kalmisti kucuk artik onun icine koyarim bezini de kiyafetinide ..
Seninki kumas gibi dimi
Annemin zamanında da sarıyorlarmış,hatta çarşafla sıktıra sıktıra saranlar bile varmış,saranlar da göbek kalmadı,benimki sarktı dedi.İlk başta korse zor olursa şalla da sarılabilir bence.Emzigi daha almadim alirsam kaynatip buzdolabi posetine koyup atacagim valize artik erkeni geci yok hazir dursun kullanacagin zaman sicak suyla calkalar kullanirsin.
Korse degilde bel kusagi sararim ben korse cok acıtır ilk etapta hani bir şal sarilir anladin mi demek istedigimi gobek cabuk topluyor sarilinca once yavas yavas sonra sıkı sarariz cabuk toplar diye dusunuyorum..
Ablam yengem hep sardi cidden farkediyor..
İndrimden alsaydın keşke canım.Eninde sonunda alman gerekecek,süt vermeyi düşünüyorsan.Yarim saat beklettim canim biyerden az sirkede koyun diye duymustum birkac damla sirke koydum sonra calkaladim hepsini kurumaya biraktim.
hazir diye
Canim ben kumascidan bebek yastik kilifi aldim ona yaptim bulamazsan secenek olabilir
En kucuk boy hurca koy uzerine de bir not ignele,bulamazsan kese:)
Yarim saat beklettim canim biyerden az sirkede koyun diye duymustum birkac damla sirke koydum sonra calkaladim hepsini kurumaya biraktim.
hazir diye
Geçmiş olsun canımKızlar dun evde bi anda kanamam oldu.Hemen eşimi aradım ambluns geldi.cok şükür bebek iyi suan.kanamaya durdu gibi.erken doğuma karşı hala hastanedeyim.
Hımm ben de haftaya yapayım canım,olmazsa tekrar yaparım.Suanda o isleri yapiyorum kaynamis suya attim bekletiyorum :))
Sitesinden sipariş verdim,hala paketleniyor diyor.Ne zaman gelecek bakalım.Hepsi kumaş gibi değil mi?Aa ne guzel bundan yoktu bende aldim pembe bi tane kalmisti kucuk artik onun icine koyarim bezini de kiyafetinide ..
Seninki kumas gibi dimi
Maşallah tombiş olmuş meleğin :)Biz kontrolden çıktık kızlar,
@Yellu ikimizde tutturamadık canım, ama baba az bi küsüratla daha yakın tahmin etmiş
Evet kumaş canım, çok da iyi 3 tane kalmıştı 3 ünü de aldım
Ben lansinohun tekli elektrikli pompasını aldım bence de gerekli
Sitesinden sipariş verdim,hala paketleniyor diyor.Ne zaman gelecek bakalım.Hepsi kumaş gibi değil mi?
Çok gecmis olsun canım cok sükür bebegin iyi insallah bir an ònce cıkarsınız vaktinde gelsin kuzucukKızlar dun evde bi anda kanamam oldu.Hemen eşimi aradım ambluns geldi.cok şükür bebek iyi suan.kanamaya durdu gibi.erken doğuma karşı hala hastanedeyim.
Doktor kasilman olmus kanama yapmış dedi.anlamadım ne olduğunu bi baktım kan akıyordu.bebekte skinti yok dediler.daha once ciğer geliştirici iğne yapılmıştı.dun gece tekrar yapıldı.bekliyorum hala
Maşallah kuzucuğa benim doktorumda 34 de kesicez dedi coraspiniBiz kontrolden çıktık kızlar,
Netten sipariş verdiğim de böyle.Keşke kumaş olsaydıEki Görüntüle 1997532
Benim aldigim boyle kumas yoktu ama kumas olan cidden guzelmis tüh üzuldüm erken almadigima.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?