2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Melissa81 canim ben kızımda mesela nin elektrikli sağma makinasını aldım.cok memnun kalmıştım.gucu tam ne göğsü deforme ediyor ne de az geliyor.tam kıvamında

Benimde oyle gecmiyor ne yesek icsek
Günde bir öğün parça kırmızı eti bol bir yemek ve yanında taze sıkılmış portakal suyu iç canım. (Kutu meyve suyu değil ama ) Ya da portakalla uğraşamam dersen iki limon ye yemeğin yanına. Senin bebekler ikiz ama yine de hemen çok fark eder. Doktor bana hala demir vs. bile vermedi, hemoglobinim 13-12.5 arası çünkü. Doktorum bunu tavsiye ediyor çünkü Demir verirsem yoktan yere kabıza sebep olur diyor. Mide yanmasına da taze havuç ve ceviz, fındık,fıstık öneriyor. Burda resmen vücuduna ilaç takviyesi yapmamak için çabalıyorlar.

Bu arada doktorum bana coraspine vermisti en bastan beri uzun süre cocugumuz olmamıs sora oldu rıske almayalım dedi verdş bende ıkı uc hafta once kendın kestım sımdı okuyunca kalp dırması falan korktm

Masallah kizina tontis olmus :) Kan sulandirici derken aspirin mi kullaniyordun senden igne hic duymadim da :) Biz 36ya kadar devam igneye .

Evet canım coraspirin kullanıyordum ben haftaya kesiyoruz normalde 32ymiş ama 34e kadar devam dedi

Kizlar pompa arastirmasina gireyim oyleyse ebebektede indirim vardi gecen teklimi alsam ciftlimi elektrikli olsun degil mi manuelle ugrasilmaz lansinohla avent tavsiye ediliyor sanirim

Bana hediye gelicek canım kuzenimden kendi de çok memnunmuş Lansinoh çiftli pompa

Cuftli lansioh elektirikli aldim,yorumlarda ses yapildigini yazmislar.Sonra gordum.Avent in de yorumlara bak bence.
Ben almayacagim zaten evdeyim elle sagarim cok lazim olursa alirim diye dusunuyorum. Bakmistim yorumlarada ordan avent alirim alacaksam diye aklimda kalmisti. Tabi kullananlar daha iyi bilir.

Merhaba kızlar 30. Haftadayım etrafındaki arkadaşlar göbeğin aşağıya inmiş erken doğum yapabilirsin diyorlar. Panik yaptım böyle birşey olabilir mi sizce?

Ne denir cok zor benımde ilk gebelikte aynısı olmustu sizinle hemen hemen aynı zamanlarda neden olduğu belli değildi yapılan testlerde cok az düzeyde cıkmıstı ama sebep bu diyemeyiz dediler önlem amaclı bende iğne kullanıyorum coraspin ile seni cok iyi anlıyorum benım her iki gebeliktede renkli doppler ile bakılıyordu bizim korkumuz sonlara yaklastıkca daha farklı oluyor ben hep koldan vuruluyorum 2 hafta kadar göbekten denemiştim cok rahattı ama bebek büyüdükce korktum iyice evhamlı oldum kirpik diplerim ağırsa onda bile ay bişey mi oldu diyeceğim inşallah bu günler gelir geçer sağ salim alırız kucağımıza

Merhaba kızlar 30. Haftadayım etrafındaki arkadaşlar göbeğin aşağıya inmiş erken doğum yapabilirsin diyorlar. Panik yaptım böyle birşey olabilir mi sizce?
Panik yapma gobegnın yapısı aşağıdadır senin bnmde aşağıda karnın yumusaksa genel de daha yapmazsn doğum korkma sadece dikkat et ağır falan kaldrmamaya çalış

Benim 3 kaybım oldu, ilk gebeligimde hiç kalp atışı duymadık, 9.haftada kürtaj oldum.sonra oğlum oldu çok şükür, onda hiçbişey kullanmadım. Ikinciyi istedik, 2015 ekim ayında 8 haftalık bebegimin kalbi durdu,2016 mart ayında 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. .Bu Hamileliğimin 12.haftasina kadar kalbi atiyomu diye kontrollerde strese girdim. Sonra kalbi atıyor diye sevinmisken ikili testim riskli çıktı, fetal dna yaptırdım çok şükür sonuç temiz geldi.Simdiki hamileliğimin başından beri kan sulandirici iğne ve coraspin kullanıyorum. Hep bi stres inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Senin de kaybın geç olmuş, daha da zordur.Allah yardımcımız olsun.

Canım çok zor bir süreç geçirmişsin.Nasıl korktuğunu,strese girdiğini anlayabiliyorum.Allah evlatlarından yüzünü güldürsün.

O patavatsiz insanlarin agzina ıslak odunla vurmak istiyorum Neyse benim göbek degil bebek aşagiya inmis senin göbege ne demeli deseydin..
Canim normal benimde ilk zamanlarki gibi degil gobegim bebek dogum pozisyonuna geciyor artik normal yani hic panik yapma duyma görme bilme tadini cikart

Allah hepimizin yardimcisi olsun kızlar.. Tedbirimizi aldık kismetimizde varsa kucagimiza da aliriz insallah. Yine de ne olursa olsun insan bi tedirgin oluyor. Hic kaybi olmayanlar bile tedirginlik yasarken bizlerin ara ara evham yapması gayet normal aslında.. Benim son aylarda olduğu için bu aralar biraz daha stres oluyorum ara ara.. Dualarınızı eksik etmeyin belki akliniza gelirim dua etmişken misirpatlagina da dua ediiim diyiverin:) Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Amin canım Allah hepimize bebekleri sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…