Günde bir öğün parça kırmızı eti bol bir yemek ve yanında taze sıkılmış portakal suyu iç canım. (Kutu meyve suyu değil ama ) Ya da portakalla uğraşamam dersen iki limon ye yemeğin yanına. Senin bebekler ikiz ama yine de hemen çok fark eder. Doktor bana hala demir vs. bile vermedi, hemoglobinim 13-12.5 arası çünkü. Doktorum bunu tavsiye ediyor çünkü Demir verirsem yoktan yere kabıza sebep olur diyor. Mide yanmasına da taze havuç ve ceviz, fındık,fıstık öneriyor. Burda resmen vücuduna ilaç takviyesi yapmamak için çabalıyorlar.Benimde oylegecmiyor ne yesek icsek
Geçmiş olsun canım.Kızlar dun evde bi anda kanamam oldu.Hemen eşimi aradım ambluns geldi.cok şükür bebek iyi suan.kanamaya durdu gibi.erken doğuma karşı hala hastanedeyim.
Cuftli lansioh elektirikli aldim,yorumlarda ses yapildigini yazmislar.Sonra gordum.Avent in de yorumlara bak bence.bence avente bak ama elektrikli olsun elle sagmaya vaktin olmaz kolun dayanmaz ..
ciftli avent elektrikli En guzeli alacak olsam ben onu tercih ederdim
Masallah kizina tontis olmus :) Kan sulandirici derken aspirin mi kullaniyordun senden igne hic duymadim da :) Biz 36ya kadar devam igneye .
Masallah canim tospik mi bu kaymak ne nazar degmesin :))
Maşallah kuzucuğa benim doktorumda 34 de kesicez dedi coraspini
Kizlar pompa arastirmasina gireyim oyleyse ebebektede indirim vardi gecen teklimi alsam ciftlimi elektrikli olsun degil mi manuelle ugrasilmaz lansinohla avent tavsiye ediliyor sanirim
Ben almayacagim zaten evdeyim elle sagarim cok lazim olursa alirim diye dusunuyorum. Bakmistim yorumlarada ordan avent alirim alacaksam diye aklimda kalmisti. Tabi kullananlar daha iyi bilir.Cuftli lansioh elektirikli aldim,yorumlarda ses yapildigini yazmislar.Sonra gordum.Avent in de yorumlara bak bence.
Ne denir cok zor benımde ilk gebelikte aynısı olmustu sizinle hemen hemen aynı zamanlarda neden olduğu belli değildi yapılan testlerde cok az düzeyde cıkmıstı ama sebep bu diyemeyiz dediler önlem amaclı bende iğne kullanıyorum coraspin ile seni cok iyi anlıyorum benım her iki gebeliktede renkli doppler ile bakılıyordu bizim korkumuz sonlara yaklastıkca daha farklı oluyor ben hep koldan vuruluyorum 2 hafta kadar göbekten denemiştim cok rahattı ama bebek büyüdükce korktum iyice evhamlı oldum kirpik diplerim ağırsa onda bile ay bişey mi oldu diyeceğim inşallah bu günler gelir geçer sağ salim alırız kucağımızaYa kızlar ne kadar çok kan sulandırıcı ve iğne kullanan varmış görünce yazmak istedim bende. Daha önceden kaybınız mı oldu neden kullanıyorsunuz?
Benim ilk gebeligimde 8. Ayda bebegimin kalbi durmuştu ve pıhtılaşma çıkmıştı ben de. Bebek saglikliydi neyden vefat ettiğini bilmiyoruz ama pıhtılaşmadan olabilir diyor doktorlar. Zaten orta derecede de pıhtılaşma cikti. Coraspin ve clexane kullanıyorum.. Artık karnımdan değil bacağımdan vuruluyorum iğneyi.. 24unde kontrolüm var ondan sonra da dra rica edicem rekli dopplere girip bebegin damar geçişlerine bakilsin 2 haftada bir falan.. Yani sonlara yaklastikca daha cok geriliyorum.. İğne vurulan arkadaslar sizlerde nasil durumlar??
Panik yapma gobegnın yapısı aşağıdadır senin bnmde aşağıda karnın yumusaksa genel de daha yapmazsn doğum korkmaMerhaba kızlar 30. Haftadayım etrafındaki arkadaşlar göbeğin aşağıya inmiş erken doğum yapabilirsin diyorlar. Panik yaptım böyle birşey olabilir mi sizce?
Benim 3 kaybım oldu, ilk gebeligimde hiç kalp atışı duymadık, 9.haftada kürtaj oldum.sonra oğlum oldu çok şükür, onda hiçbişey kullanmadım. Ikinciyi istedik, 2015 ekim ayında 8 haftalık bebegimin kalbi durdu,2016 mart ayında 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. .Bu Hamileliğimin 12.haftasina kadar kalbi atiyomu diye kontrollerde strese girdim. Sonra kalbi atıyor diye sevinmisken ikili testim riskli çıktı, fetal dna yaptırdım çok şükür sonuç temiz geldi.Simdiki hamileliğimin başından beri kan sulandirici iğne ve coraspin kullanıyorum. Hep bi stres inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Senin de kaybın geç olmuş, daha da zordur.Allah yardımcımız olsun.Ya kızlar ne kadar çok kan sulandırıcı ve iğne kullanan varmış görünce yazmak istedim bende. Daha önceden kaybınız mı oldu neden kullanıyorsunuz?
Benim ilk gebeligimde 8. Ayda bebegimin kalbi durmuştu ve pıhtılaşma çıkmıştı ben de. Bebek saglikliydi neyden vefat ettiğini bilmiyoruz ama pıhtılaşmadan olabilir diyor doktorlar. Zaten orta derecede de pıhtılaşma cikti. Coraspin ve clexane kullanıyorum.. Artık karnımdan değil bacağımdan vuruluyorum iğneyi.. 24unde kontrolüm var ondan sonra da dra rica edicem rekli dopplere girip bebegin damar geçişlerine bakilsin 2 haftada bir falan.. Yani sonlara yaklastikca daha cok geriliyorum.. İğne vurulan arkadaslar sizlerde nasil durumlar??
Canım çok zor bir süreç geçirmişsin.Nasıl korktuğunu,strese girdiğini anlayabiliyorum.Allah evlatlarından yüzünü güldürsün.Benim 3 kaybım oldu, ilk gebeligimde hiç kalp atışı duymadık, 9.haftada kürtaj oldum.sonra oğlum oldu çok şükür, onda hiçbişey kullanmadım. Ikinciyi istedik, 2015 ekim ayında 8 haftalık bebegimin kalbi durdu,2016 mart ayında 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. .Bu Hamileliğimin 12.haftasina kadar kalbi atiyomu diye kontrollerde strese girdim. Sonra kalbi atıyor diye sevinmisken ikili testim riskli çıktı, fetal dna yaptırdım çok şükür sonuç temiz geldi.Simdiki hamileliğimin başından beri kan sulandirici iğne ve coraspin kullanıyorum. Hep bi stres inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Senin de kaybın geç olmuş, daha da zordur.Allah yardımcımız olsun.
O patavatsiz insanlarin agzina ıslak odunla vurmak istiyorumMerhaba kızlar 30. Haftadayım etrafındaki arkadaşlar göbeğin aşağıya inmiş erken doğum yapabilirsin diyorlar. Panik yaptım böyle birşey olabilir mi sizce?
Evet bizim topikte cok var igne kullanan Benimde iki kaybim oldu ama cok erken haftalarda senin baya kotu olmus 8.ay şuan ki korkunu anliyorum bende ilk 3 ay o korkuyla beklemistim.
Ayrintilida bakildi kan akisi normal ondan sonra hic bakilmadi bana hic aklima onu getirmekte istemedim cunku hem igne hem coraspirin kullaniyorum yeterli olur diye dusunuyorum.
Ben hala gobekten yapiyorum sanirim doguma kadarda baska yere gecmem :) Saglikla gelsin kuzucuklar insallah..
Canim ben bir dusuk bir bos gebelik yasadim gittim test yaptirim pihtilasmanin 3-4 cesidide varmis..
Evet son yillarda cogu kisiden duyuyorum..genetikle ilgili diyorlar ama ailemde kimsede yok..oturarak calisma hareketsiz yasam disardan hormonlu yemek sigara kullanimi sanirim hepsinin bir etkisi var..Allaha hamdolsun bugunlere geldik insallah cumlemiz sagsalim aliriz..ben 3 ay gobekten 2 ay bacaktan artik 3 aydirda koldan yapiyorum..ama artik yer kalmadi agliyorum bazen cok canim yaniyo yeterki bebislerimiz iyi olsun..
Sanada rabbim sabir versin insallah bunu saglikla kucaklarsin
Benimde ilk gebeliğimde 11. haftada kalbi durmuş 13. haftada öğrenmiştimSonra 3 genim de mutasyon çıktı, 0,6 lık cleksan ve coraspirin kullanıyorum. Sanırım bacağa kola geçemiycem hala göbekten vurmaya devam ediyorum. Doktorum her gittiğimde bakıyor kan akışlarına, çok şükür şimdilik bir sıkıntımız yok umarım hiç olmazda Bende ilk haftalarda çok gergindim sürekli doktora gidiyordum. Sende gerilme canım bak tedavi oluyoruz iğne kullanıyoruz, allahın izniyle hiçbirşey olmıycak sağlıkla kavuşacağız bebişlerimize
Gecen sene 11 haftalık bebegimin kalbi durdu canım önlem amaçlı kullanıyorum allah korusun insallah bisey olmazSen neden kullanıyordun canım,
Ben şimdi korkuyorum bırakınca tansiyon yükselmesi olma ihtimali var
Amin canım Allah hepimize bebekleri sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah.Allah hepimizin yardimcisi olsun kızlar.. Tedbirimizi aldık kismetimizde varsa kucagimiza da aliriz insallah. Yine de ne olursa olsun insan bi tedirgin oluyor. Hic kaybi olmayanlar bile tedirginlik yasarken bizlerin ara ara evham yapması gayet normal aslında.. Benim son aylarda olduğu için bu aralar biraz daha stres oluyorum ara ara.. Dualarınızı eksik etmeyin belki akliniza gelirim dua etmişken misirpatlagina da dua ediiim diyiverin:) Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?