- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
- 103
Ne denir cok zor benımde ilk gebelikte aynısı olmustu sizinle hemen hemen aynı zamanlarda neden olduğu belli değildi yapılan testlerde cok az düzeyde cıkmıstı ama sebep bu diyemeyiz dediler önlem amaclı bende iğne kullanıyorum coraspin ile seni cok iyi anlıyorum benım her iki gebeliktede renkli doppler ile bakılıyordu bizim korkumuz sonlara yaklastıkca daha farklı oluyor ben hep koldan vuruluyorum 2 hafta kadar göbekten denemiştim cok rahattı ama bebek büyüdükce korktum iyice evhamlı oldum kirpik diplerim ağırsa onda bile ay bişey mi oldu diyeceğim inşallah bu günler gelir geçer sağ salim alırız kucağımıza
Benim 3 kaybım oldu, ilk gebeligimde hiç kalp atışı duymadık, 9.haftada kürtaj oldum.sonra oğlum oldu çok şükür, onda hiçbişey kullanmadım. Ikinciyi istedik, 2015 ekim ayında 8 haftalık bebegimin kalbi durdu,2016 mart ayında 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. .Bu Hamileliğimin 12.haftasina kadar kalbi atiyomu diye kontrollerde strese girdim. Sonra kalbi atıyor diye sevinmisken ikili testim riskli çıktı, fetal dna yaptırdım çok şükür sonuç temiz geldi.Simdiki hamileliğimin başından beri kan sulandirici iğne ve coraspin kullanıyorum. Hep bi stres inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Senin de kaybın geç olmuş, daha da zordur.Allah yardımcımız olsun.
Alpi senin gebelik takviminde 46 gün kaldı yazıyor,panik yapıyorum :)Sezeryanda olunca 36 gün,amanın!O patavatsiz insanlarin agzina ıslak odunla vurmak istiyorumNeyse benim göbek degil bebek aşagiya inmis senin göbege ne demeli deseydin..
Canim normal benimde ilk zamanlarki gibi degil gobegim bebek dogum pozisyonuna geciyor artik normal yani hic panik yapma duyma görme bilme tadini cikart
Amin canım inşallah, hepimizin inşallah. .Canım çok zor bir süreç geçirmişsin.Nasıl korktuğunu,strese girdiğini anlayabiliyorum.Allah evlatlarından yüzünü güldürsün.
Aminnnnn inşallah canım. .Amin canim Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah. Bu zor süreçleri hayirlisi ile atlatır bebislerimize kavustugumuz gunleri gormekte nasip olur insallah
Çok korktum ya inşallah söylediğin gb olur teşekkür ederimPanik yapma gobegnın yapısı aşağıdadır senin bnmde aşağıda karnın yumusaksa genel de daha yapmazsn doğum korkmasadece dikkat et ağır falan kaldrmamaya çalış
Çok sağol ya içim rahatladı sayenizde takmamaya çalışacağım.O patavatsiz insanlarin agzina ıslak odunla vurmak istiyorumNeyse benim göbek degil bebek aşagiya inmis senin göbege ne demeli deseydin..
Canim normal benimde ilk zamanlarki gibi degil gobegim bebek dogum pozisyonuna geciyor artik normal yani hic panik yapma duyma görme bilme tadini cikart
Ben yerleştirdim canım gardıroba astıklarımın da şifonyere koyduklarımın da üzerini bi örtüyle örttüm toz olmasın ne olur ne olmaz diyeKizlar siz bebişlerin dolaplarini yerleştirdiniz mi? Yıkadıklarınızı hurçta mı bekletiyorsunuz?
Toz meselesi düşündürüyor beni.mermer ocağı var civarda ve patlama yapiyorlar sürekli ve evin içi sürekli toz oluyor.örtü iyi fikirBen yerleştirdim canım gardıroba astıklarımın da şifonyere koyduklarımın da üzerini bi örtüyle örttüm toz olmasın ne olur ne olmaz diye
Masallah masallah canim :)) benimkininde gobusu cok buyuk diyor kilosunu gobekten almis diyor :))Koca kafalı bir kız diyorlar ama bakalım görücez
Kizlar esyalar kiyafetler tozlanmiyor merak etmeyin benimkiler 1 aydir askida hergun gidip acip kokluyorum misss gibi kokuyor katladiklarimda normal hic toz yok dolabin icinde herhafta bir gun acip havalandiriyorum sadece yataklari polar battaniyeyle orttum okadarBen yerleştirdim canım gardıroba astıklarımın da şifonyere koyduklarımın da üzerini bi örtüyle örttüm toz olmasın ne olur ne olmaz diye
Ahh canim hic kirmizi et yemeyen biri olarak artik canima yetti hergun yiyorum zaten ondan 9.5 da duruyor yesillikle takviye ediyorum ben hamileligim boyunca sadece folik asit kullandim. Hap olarak sonra enzimler yuksek gelince herseyi biraktik tek clexan birde troid ilaci ne balik yagi ne takviye..vucut artik medikal tedavi istiyo dusun kan ignesi oldum o bile yukseltmedi.korkmaya basladim ameliyatta problem olucak diyeGünde bir öğün parça kırmızı eti bol bir yemek ve yanında taze sıkılmış portakal suyu iç canım. (Kutu meyve suyu değil ama ) Ya da portakalla uğraşamam dersen iki limon ye yemeğin yanına. Senin bebekler ikiz ama yine de hemen çok fark eder. Doktor bana hala demir vs. bile vermedi, hemoglobinim 13-12.5 arası çünkü. Doktorum bunu tavsiye ediyor çünkü Demir verirsem yoktan yere kabıza sebep olur diyor. Mide yanmasına da taze havuç ve ceviz, fındık,fıstık öneriyor. Burda resmen vücuduna ilaç takviyesi yapmamak için çabalıyorlar.
Amin canim insallah olana olmayana burdaki tum arkadaslarima hep duaciyim..Rabbim anneligi isteyen dileyen herkese yasatsin canimAllah hepimizin yardimcisi olsun kızlar.. Tedbirimizi aldık kismetimizde varsa kucagimiza da aliriz insallah. Yine de ne olursa olsun insan bi tedirgin oluyor. Hic kaybi olmayanlar bile tedirginlik yasarken bizlerin ara ara evham yapması gayet normal aslında.. Benim son aylarda olduğu için bu aralar biraz daha stres oluyorum ara ara.. Dualarınızı eksik etmeyin belki akliniza gelirim dua etmişken misirpatlagina da dua ediiim diyiverin:) Rabbim saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin insallah
evet canim bi bende heyecan yok sanirim hala cok varmis gibi geliyor ama zaman su gibi akiyor :))Alpi senin gebelik takviminde 46 gün kaldı yazıyor,panik yapıyorum :)Sezeryanda olunca 36 gün,amanın!
Kizlar siz bebişlerin dolaplarini yerleştirdiniz mi? Yıkadıklarınızı hurçta mı bekletiyorsunuz?
Masallah masallah canim :)) benimkininde gobusu cok buyuk diyor kilosunu gobekten almis diyor :))
Geçmiş olsun canım malesef devlet hastanelerinde durum her yerde aynı. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde bi kaç kez gitmiştim gitmez olaydım bir de kadın doğum hastanesiydi. Aklında soru işareti kaldıysa kendi doktoruna bir daha git ama bence bir geriliği filan da yoktur. Sıkma canını herşeyde bir hayır vardır.bu gün kont vardı çok berbattı....anlatmıştım il 1 bucuk saat bu sefer devlette gideceğiz diye....yok böyle bişey sinir oldum girdim bilgilerimi aldı sat kangrubu filan...sonra yat dedi öyle sedye filan değil doğumda yattığımız var ya ondan adınıda bilmiyorum baktı baltı yardımcısına yazdırdı...eee udrasyon kağıdı filan yok açıklama ben sorum kilosu 1.700 2 hafta geri eeee başka bişey yok elinde telefon normal dedi çıkardı....eşimde giremedi muayeneye kızımı girsin istedim oda bişey görmemiş...çıktım artık daha sonra eşime dedim ben bişey anlamadım tekrar girdim sen bana bi açıklama yapmadın...cvp sen bu zamana kadr bana mı geldin ki ben ne söyleyim sana 2 hafta geri işte....
bi de yolla çıkmadan eşimle her zmaan ki gibi kavga ettik oda sinirle radara girmiş....gıcık bi gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?