2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bir daha yasatmasin canim insallah bu sefer sağ salim alırsın kucagina.. Anlatilamaz kesinlikle cok zor. Insallah bu sefer Rabbim nasip edicektir sağlıkla sihhatle kavusucaz insallah.. Dediğin gibi son aylara geldikce daha cok gerilmeye başlıyoruz bu da normal aslinda. Insallah su iki ay cabucak gecer kucagimiza aliriz kuzularimizi.

Amin canim Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah. Bu zor süreçleri hayirlisi ile atlatır bebislerimize kavustugumuz gunleri gormekte nasip olur insallah

Alpi senin gebelik takviminde 46 gün kaldı yazıyor,panik yapıyorum :)Sezeryanda olunca 36 gün,amanın!

Çok sağol ya içim rahatladı sayenizde takmamaya çalışacağım.

Kizlar siz bebişlerin dolaplarini yerleştirdiniz mi? Yıkadıklarınızı hurçta mı bekletiyorsunuz?

Kizlar siz bebişlerin dolaplarini yerleştirdiniz mi? Yıkadıklarınızı hurçta mı bekletiyorsunuz?
Ben yerleştirdim canım gardıroba astıklarımın da şifonyere koyduklarımın da üzerini bi örtüyle örttüm toz olmasın ne olur ne olmaz diye

Ben yerleştirdim canım gardıroba astıklarımın da şifonyere koyduklarımın da üzerini bi örtüyle örttüm toz olmasın ne olur ne olmaz diye
Kizlar esyalar kiyafetler tozlanmiyor merak etmeyin benimkiler 1 aydir askida hergun gidip acip kokluyorum misss gibi kokuyor katladiklarimda normal hic toz yok dolabin icinde herhafta bir gun acip havalandiriyorum sadece yataklari polar battaniyeyle orttum okadar

Ahh canim hic kirmizi et yemeyen biri olarak artik canima yetti hergun yiyorum zaten ondan 9.5 da duruyor yesillikle takviye ediyorum ben hamileligim boyunca sadece folik asit kullandim. Hap olarak sonra enzimler yuksek gelince herseyi biraktik tek clexan birde troid ilaci ne balik yagi ne takviye..vucut artik medikal tedavi istiyo dusun kan ignesi oldum o bile yukseltmedi.korkmaya basladim ameliyatta problem olucak diye

Reactions: SGd
Amin canim insallah olana olmayana burdaki tum arkadaslarima hep duaciyim..Rabbim anneligi isteyen dileyen herkese yasatsin canim

Alpi senin gebelik takviminde 46 gün kaldı yazıyor,panik yapıyorum :)Sezeryanda olunca 36 gün,amanın!
evet canim bi bende heyecan yok sanirim hala cok varmis gibi geliyor ama zaman su gibi akiyor :))
Ama yavastan evin isine de basladim artik son hazirliklara giristim bugun butun nevresimlerimi utuledim yerlestirdim ..
Kizimin bebek arabasi pusetide geldi sanirim artik haziriz biz ☺

bu gün kont vardı çok berbattı....anlatmıştım il 1 bucuk saat bu sefer devlette gideceğiz diye....yok böyle bişey sinir oldum girdim bilgilerimi aldı sat kangrubu filan...sonra yat dedi öyle sedye filan değil doğumda yattığımız var ya ondan adınıda bilmiyorum baktı baltı yardımcısına yazdırdı...eee udrasyon kağıdı filan yok açıklama ben sorum kilosu 1.700 2 hafta geri eeee başka bişey yok elinde telefon normal dedi çıkardı....eşimde giremedi muayeneye kızımı girsin istedim oda bişey görmemiş...çıktım artık daha sonra eşime dedim ben bişey anlamadım tekrar girdim sen bana bi açıklama yapmadın...cvp sen bu zamana kadr bana mı geldin ki ben ne söyleyim sana 2 hafta geri işte....
bi de yolla çıkmadan eşimle her zmaan ki gibi kavga ettik oda sinirle radara girmiş....gıcık bi gündü

Geçmiş olsun canım malesef devlet hastanelerinde durum her yerde aynı. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde bi kaç kez gitmiştim gitmez olaydım bir de kadın doğum hastanesiydi. Aklında soru işareti kaldıysa kendi doktoruna bir daha git ama bence bir geriliği filan da yoktur. Sıkma canını herşeyde bir hayır vardır.

Kızlar cekmece düzenleyici soran vardı bugün a101in 25 Mayıs katologunda gördüm ama nasıl bişey çok inceleyemedim. Almak isteyen varsa aklınızda olsun.

Bende bebek bezini sormak istiyorum alanlara. Şimdi ilk başta hangisinden memnun kalacağımız belli değil die stok yapmak istemiyorum. Ama baktıgım zan 60lı 120lı 160lı falan görüyorum. Bunların daha az sayıda olanını nerden buluruz? Numara olarak kaç alıcaz? Ortalama fiyatları neler? Ilk 10 gün için ne kadar bez gider?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…