2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Devlet hastanesinde en sinir olduğum şey eşleri muayeneye almamaları.
Bir kere gittim ben hamileligimde onda da dedigin gibi oldu.goruntu falan vermedi.sadece burada eşleri almiyolar sanıyodum heryerde ayniymis demek ki

Ben bebek bezini ilk gun yetsin gerisi alinir diyorum.huggies yenidoğan aldim. Icinde 50 tane var sanırım.fiyati da 25 30 arasiydi galiba

Ben bebek bezini ilk gun yetsin gerisi alinir diyorum.huggies yenidoğan aldim. Icinde 50 tane var sanırım.fiyati da 25 30 arasiydi galiba
Aynen bende daha bir paket 1 numara huggies aldım. evin yanındaki markette satılıyor zaten cilt durumu uygun olursa huggiesden devam etmeyi düşünüyorum. Pişik yapma ihtimali olduğundan stoklamak çok mantıklı gelmedi

Gecmis olsun canim devlet hastanesimi bir adim geri duruyorum..Rabbim gercekten oraya gidenlerin yardimcisi olsun..
Bencede geri degildir onlari alet edavatlari zaten fiiii tarihinden kalmaa oluyor

Arkadaşlar çoğumuzun imkanı var özele gidiyoruz. Icimize sinmeyince doktor/hastane degistiriyoruz. Peki imkanı olmayan ne yapsın? Devlette çalışan doktorların çoğu vatandaşa karşı "nasıl olsa bana muhtaç burda patron benim" havasında takıldıkları için sorgulayamıyorsun bisi diyemiyorsun karşısında mum gibi kalıyorsun o ne derse o oluyor. Ben buna çok karşıyım. Böyle doktorları hemşireleri ya da orda herhangi bi personelı vatandaşa karşı vurdumduymaz davranırken gördüğümde sinirlerim hopluyor. Soluğu Başhekimin yanında alıyorum. Bakıyorum hırsımı alamıyorum. Bimere şikayet dilekçesi yazıyorum. Bende devlet memuruyum. İşimi titizlikle yapmaya çalışıyorum. 80 milyon insanın hakki var üzerimde. Maaşım vatandaşın vergileri ile ödeniyor gece yattığımda huzurla uyumak için vicdanımın rahat olması gerekiyor. Ben bunu düşünüyorsam devletin memuru olan herkesin düşünmesi lazım. Karşısındaki bu devletin vatandaşı, herşeyden önce insan. Hiç kimsenin azarlamaya saygısızlık etmeye hakkı yok ogretmende olsa doktorda olsa benim için orda. Ben ona değil o bana saygı duymak zorunda. O yüzden lütfen bu konularda sessiz kalmayın aklınıza gelecek her yere şikayet edin.

Ah
Ah keske hepsi senin gibi dusunse canim. Dusunsene oraya okuma yazmasi olmayan hicbirseyden haberi olmayan insanlar gidiyor.. aciklama bile yapmiyorlar. Bakirkoydeki hastaneye gittim gebelik egitiminden bahsetti gelemem esenyurttayim deyince neden oraya gitmedinde buraya geldin dedi. Gecen hafta kanamam olmustu bir muayene olayim dedim kendi doktoruna gitmedin mi sankindedi.. sanki kendileri dort dortlukler odada 2 erkek 3 bayan vardi muayene olamadan ciktim ve sikayet edemedim bin pismanim

Kizlar sut pompasi yorumlariniz icin tesekkurler arastirdim madelayi hic duymamistim ona baktim biraz fiyatlar ayni zaten 250-300 arasi avent alicam galiba
Ben bi tanidigimdan rica edicem lazim olursa. Ama sana lazim eder bence canim birini emzirirken digeri aglar sende uzulursun bu sefer en azindan arada biberonla takviye yaparsin. İnsallah bol sütümüz olsun

Arkadaslar bugun 2. Bi doktora daha gittim suyun %80dedi karin cevresi de gerideymis.3 litre su ic dedi ama bi cok yazi okudum su icmekle amniyon sivisinin alakasi olmadigini söylüyorlar.havuc ve armut duydum.baska bisey bilen var mi?

Arkadaslar bugun 2. Bi doktora daha gittim suyun %80dedi karin cevresi de gerideymis.3 litre su ic dedi ama bi cok yazi okudum su icmekle amniyon sivisinin alakasi olmadigini söylüyorlar.havuc ve armut duydum.baska bisey bilen var mi?

Demekki bi bildigi var ki 3litre ic demis. Benimde bildigim alakasi yok ama 3 saatte bir yenilendigine gore bu su demekki etkiside varmis. Ben havuc suyunu biliyorum :-/

Ben bu konuda çok mücadele veriyorum. Ayrımcılığı kabul etmiyorum. Okullarda bile parayla öğretmen seçiyormuşsun. Madem paran var git özelde okut. Madem devlette okutacaksın sana denk gelen öğretmene razı ol. Haa kötü öğretmen denk gelirse tutar şikayet edersin ya kendini değiştirir ya da iyisini verirler. Ama öyle bi hayat tarzı var ki bizlerde herşeyin en iyisi bizim olsun kötüsü kime denk gelirse gelsin bizi ilgilendirmez. Çoğu zaman böyle bencil düşünüyoruz hep nefsimi sorgularım bende mi böyle olucam diye inşallah böyle bencillikler yapmam çocuğum olunca.

Prima premium care aldim ben 22li yenidogan birde huggies aldim primayi hastaneye huggies eve :) Zaten 1 haftada biter bu aldiklarim..

İsteğe bağlı değiştirebiliyor. Teşekkür ederim haklısın daha şık ve gösterişli durur beyaz üstüne
Aynen canim benimkide pembe cicekli beyazin ustune dikicem iki tane taç toka aldim ciceklerini sokup benimkini incili taca bebisinkini beyaz sapkanin ustune dikicem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…