2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canim benimkide pembe cicekli beyazin ustune dikicem iki tane taç toka aldim ciceklerini sokup benimkini incili taca bebisinkini beyaz sapkanin ustune dikicem ..
El emeği herşeyden daha güzel ve anlamlı olur.Keşke malzeme temin edebilseydim de bende kendim yapsaydım.Yaptığında resmini paylaşır mısın çok merak ettim

El emeği herşeyden daha güzel ve anlamlı olur.Keşke malzeme temin edebilseydim de bende kendim yapsaydım.Yaptığında resmini paylaşır mısın çok merak ettim
Tembelligim üstümde yapsam iyi olacak doguracagim hala hazir degil :))
Sapka da almadim ki dikeyim üstünde Atarim canim yapayim .

O zaman senin bebişler annelerine hortum atmış sömürüyorlar kuzucum. Bir şekilde takviye verir doktorun . Biz birine zor yetiyoruz, çoğul gebelikler vücudu fena hırpalıyor olmalı .Kolay gelsin ,az kaldı ama canım, sabır...

Cnm bn e bebegin yeni çıkan yenidoğan bezinden aldım dun iki paket denemek için fiyatı 12.50 ydi ve 50 adet yorumlara baktm memnun olanlar varmış
Genede molfix yeni dogan alablrsn ondan almzsan

Arkadaslar bugun 2. Bi doktora daha gittim suyun %80dedi karin cevresi de gerideymis.3 litre su ic dedi ama bi cok yazi okudum su icmekle amniyon sivisinin alakasi olmadigini söylüyorlar.havuc ve armut duydum.baska bisey bilen var mi?

benim de azalmisti, bir hafta boyunca sürekli su içtim. Etkisi oldu mu bilmiyorum ekstra olarak gunde 1 maden suyu içtim ve 1 armut yedim 1 haftada normale donmustu. Ama tansiyonunuz varsa maden suyu onerilmiyor.

benim de azalmisti, bir hafta boyunca sürekli su içtim. Etkisi oldu mu bilmiyorum ekstra olarak gunde 1 maden suyu içtim ve 1 armut yedim 1 haftada normale donmustu. Ama tansiyonunuz varsa maden suyu onerilmiyor.
Tesekkur ederim canim tansiyonum hep dusuk benim insallah duzelir benim de

new mother ben suyum siziyor mu diye doktoruma gittigimde dediki suyunda azalma yok ustelik burda beklerken su da içmemişsindir birkaç saattir dedi gercektende oyleydi. Bence su icmeyle alakasi vardir. Su icmeyi arttir, armut ve havuc suyuda ic yine takviye. Bide anlamadigim senin bebegin kilosu benimkinden fazlaydi nasil geri diyorlar bana oyle birsey demedi doktorum.. kac gun geriymis seninki

Kızlar dun evde bi anda kanamam oldu.Hemen eşimi aradım ambluns geldi.cok şükür bebek iyi suan.kanamaya durdu gibi.erken doğuma karşı hala hastanedeyim.
Canım çok geçmiş olsun. Neden olmuş peki. İyisinizya şükür. Sağlıkla çıkarsınız hastaneden inşallah

Ooo maşallah kız tostoparlak olmuşya o :) ikinizin dediğinide geçti mi :) az birazcıkta olsjn göstermiş bunada şükür annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…