- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
El emeği herşeyden daha güzel ve anlamlı olurAynen canim benimkide pembe cicekli beyazin ustune dikicemiki tane taç toka aldim ciceklerini sokup benimkini incili taca bebisinkini beyaz sapkanin ustune dikicem ..
Tembelligim üstümde yapsam iyi olacak doguracagim hala hazir degil :))El emeği herşeyden daha güzel ve anlamlı olur.Keşke malzeme temin edebilseydim de bende kendim yapsaydım.Yaptığında resmini paylaşır mısın çok merak ettim
Ahh canim hic kirmizi et yemeyen biri olarak artik canima yetti hergun yiyorum zaten ondan 9.5 da duruyor yesillikle takviye ediyorum ben hamileligim boyunca sadece folik asit kullandim. Hap olarak sonra enzimler yuksek gelince herseyi biraktik tek clexan birde troid ilaci ne balik yagi ne takviye..vucut artik medikal tedavi istiyo dusun kan ignesi oldum o bile yukseltmedi.korkmaya basladim ameliyatta problem olucak diye
Ellerine saglik guzel olmus .. Gule gule kullan .. Ben sicak olur diye terlik almadim bunlardan boyle goruncede alsam mi acaba diyorum :)Eki Görüntüle 1997741 Benim KV bebişe ve bana kurdelelerden taç ve terlik yapmış kızlar, nasıl sizce?
Ellerine saglik guzel olmus .. Gule gule kullan .. Ben sicak olur diye terlik almadim bunlardan boyle goruncede alsam mi acaba diyorum :)
Bende terlik hiç düşünmemiştim çok gerekli değil ama yapınca mecbur artık kullanıcaz :)Ellerine saglik guzel olmus .. Gule gule kullan .. Ben sicak olur diye terlik almadim bunlardan boyle goruncede alsam mi acaba diyorum :)
Ne ilgili becerikli kv MaşAllah onaEki Görüntüle 1997741 Benim KV bebişe ve bana kurdelelerden taç ve terlik yapmış kızlar, nasıl sizce?
Cnm bn e bebegin yeni çıkan yenidoğan bezinden aldım dun iki paket denemek için fiyatı 12.50 ydi ve 50 adet yorumlara baktm memnun olanlar varmışKızlar cekmece düzenleyici soran vardı bugün a101in 25 Mayıs katologunda gördüm ama nasıl bişey çok inceleyemedim. Almak isteyen varsa aklınızda olsun.
Bende bebek bezini sormak istiyorum alanlara. Şimdi ilk başta hangisinden memnun kalacağımız belli değil die stok yapmak istemiyorum. Ama baktıgım zan 60lı 120lı 160lı falan görüyorum. Bunların daha az sayıda olanını nerden buluruz? Numara olarak kaç alıcaz? Ortalama fiyatları neler? Ilk 10 gün için ne kadar bez gider?
Gerçekten çok becerikli, benim annem çalışıyor zamanı olmuyor.Ne ilgili becerikli kv MaşAllah ona
Benimki de kredi kartını alın beğendiğinizi kendiniz alın ben zevkinizi bilmem diyor
Arkadaslar bugun 2. Bi doktora daha gittim suyun %80dedi karin cevresi de gerideymis.3 litre su ic dedi ama bi cok yazi okudum su icmekle amniyon sivisinin alakasi olmadigini söylüyorlar.havuc ve armut duydum.baska bisey bilen var mi?
Tesekkur ederim canim tansiyonum hep dusuk benim insallah duzelir benim debenim de azalmisti, bir hafta boyunca sürekli su içtim. Etkisi oldu mu bilmiyorum ekstra olarak gunde 1 maden suyu içtim ve 1 armut yedim 1 haftada normale donmustu. Ama tansiyonunuz varsa maden suyu onerilmiyor.
Canım çok geçmiş olsun. Neden olmuş peki. İyisinizya şükür. Sağlıkla çıkarsınız hastaneden inşallahKızlar dun evde bi anda kanamam oldu.Hemen eşimi aradım ambluns geldi.cok şükür bebek iyi suan.kanamaya durdu gibi.erken doğuma karşı hala hastanedeyim.
Ne kadara aldın canım. Güzel günlerde kullan inşallahKeseyi dün aldım madame cocodan çok beğendim kumaşı falan çok iyi.
yok ya seninki o kadarda suslu degildi .. Cok sade idi :) Ben bilmiyorum bakalim dusuneyim azcik belki alirimAy benim bi hevesim vardı ki terlikte sorma
Abartı sevmem aslında ama terliklerim çok süslü oldu
Ooo maşallah kız tostoparlak olmuşya o :) ikinizin dediğinide geçti mi :) az birazcıkta olsjn göstermiş bunada şükür annesiBiz kontrolden çıktık kızlar,
Herşey yolunda çok şükür, 2400gr olmuşuz
Bu defa bize yandan da olsa azıcık suratını gösterdi melek kızım
10gün sonra tekrar çağırdı,
34itibariyle haftaya kan sulandırıcı bırakmamı söyledi,
Y Yellu ikimizde tutturamadık canım, ama baba az bi küsüratla daha yakın tahmin etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?