Amin cnm sagolasin ❤Gözün aydın canm Allah bidaha ayrı komasın sizi insallahhh hayrlı uğurlu olsun
Cok sukur cnm, sagolasin. Mutluyuz ya :) 2kilo 115 grama ciktik
Kizlaaar kızım çok şükür haftasiyla uyumlu 44.5 cm 1760 gr olmuşuz bi haftada 260 gr almış en güzeli de bana benziyooor :) içim rahatladı baş ağrısından oldum resmen Allah sağlık versin evlatlarımıza
Hayirdir ne oldu ki.. benim 1900gramdi 32.haftada
Yaptır ozaman canım icinde kalmasın saclarda berbat benim röfleli normalde simdi uclar sari ustler siyah bide beyazlar cikti birsuru berbat bir halde boyatmak ta istemedim icim rahat etmedi bisey olsa kendimi sucluycam dogumdan sonra solugu kuaforde alicam :)
Bugün ablasinin dogumgunu haftasonu esim diyorki ablaminda dogumgunu ne alsak. 2.5 yillik evliyiz dogumgunumde hicbirsey almamis. Ustelik benim ona aldigim hediyeleri begenmeyip giymeyen hatta annesine veren birine hediye almak istemedim. Daha da acayibi eşim bana hediye almamiş ama ablasini dusunuyorm ben artik sikintilarimi esimide anlatmiyorum. Sonucta ablasi cunku bazen hak versede bazen toz
Ablanın Doğum günümde bana hediye ettiğinin aynısından hediye etmek istiyorum deseydin eşine. İllaki anlardı.
Hiic üzulme bak bebeklerinde dönem donem kilo alimi olurmus benim bebis hep az az aldi bu hafta 2500 deyince doktor ben bile sasirdim. Gerilik olmadiktan sonra varsin kilosu az olsun ..32+2 de 1.750 gr çıktı 10 gün önce 1.650 idi.. doktor haftasıyla uyumlu diyor ama 100 gr çok az değil mi ilk bebeğimde çok üzüldüğüm için çok endişeleniyorum
Benimde 1800 civarıydı çok normal demişti doktor az değilki seninki de32+2 de 1.750 gr çıktı 10 gün önce 1.650 idi.. doktor haftasıyla uyumlu diyor ama 100 gr çok az değil mi ilk bebeğimde çok üzüldüğüm için çok endişeleniyorum
Oyle canım ne olursa olsun yinede sesini cıkarmıyor ablacım ablacım diye peslerinde dolanıyor hepsinin ne diyim vallaBugün ablasinin dogumgunu haftasonu esim diyorki ablaminda dogumgunu ne alsak. 2.5 yillik evliyiz dogumgunumde hicbirsey almamis. Ustelik benim ona aldigim hediyeleri begenmeyip giymeyen hatta annesine veren birine hediye almak istemedim. Daha da acayibi eşim bana hediye almamiş ama ablasini dusunuyorm ben artik sikintilarimi esimide anlatmiyorum. Sonucta ablasi cunku bazen hak versede bazen toz kondurmuyor
Bu hafta eti bol yedim sabahları pekmez yedim ekstra başka bişey olmadı canımMaşallah canım özel bişiy yaptın mı beslenme olarak? Biz 10 günde 100 gr almışız çok üzgünüm
Hiic üzulme bak bebeklerinde dönem donem kilo alimi olurmus benim bebis hep az az aldi bu hafta 2500 deyince doktor ben bile sasirdim. Gerilik olmadiktan sonra varsin kilosu az olsun ..
Kendini streste sokma bebiside üzme sutü yogurdu biraz arttir bi daha ki kontrolde bak nasil kilo almis olacak
Canım bunu kafana takıp kendine stres yapma.32+2 de 1.750 gr çıktı 10 gün önce 1.650 idi.. doktor haftasıyla uyumlu diyor ama 100 gr çok az değil mi ilk bebeğimde çok üzüldüğüm için çok endişeleniyorum
bence uzulmenı gerektırcek bısey yok bak benımki 32+2 dün 650 gramdı daha ozman benım cok uzulmem gerek32+2 de 1.750 gr çıktı 10 gün önce 1.650 idi.. doktor haftasıyla uyumlu diyor ama 100 gr çok az değil mi ilk bebeğimde çok üzüldüğüm için çok endişeleniyorum
Amin insallah onlarda en kısa zamanda kavussunlar annelerineCok sukur cnm. Darısı Cinarimizla, kızımıza olsun ins.
32+1 de 1750 ydi canım olması gereken aralık zaten.. sürekli aynı hızda artmazki.. Dr Kağan Kocatepe'nin hamilelik kitabını okuyorum oradaki listeyi atayım sana istersen takip et benimki hep aynı çıkıyorKızlar 32.haftada bebekleriniz kaç kiloydu bana yazar mısınız biraz canım sıkkın doktordan geldim
Bu hafta eti bol yedim sabahları pekmez yedim ekstra başka bişey olmadı canımMaşallah canım özel bişiy yaptın mı beslenme olarak? Biz 10 günde 100 gr almışız çok üzgünüm
Kiloyu takmamak lazim canim doktor normal dediyse. Kilo boy genetige bagli bence.Kızlar 32.haftada bebekleriniz kaç kiloydu bana yazar mısınız biraz canım sıkkın doktordan geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?