2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım özel bişiy yaptın mı beslenme olarak? Biz 10 günde 100 gr almışız çok üzgünüm

Bir-Yolcu canım ailece gözünüz aydın. Çok mutlu oldum. Şampiyon artık ait olduğu yerde, kardeşlerinin yanında, anne baba kucağında. Nihayet hastene ev arası mekik dokuma bitti. Tüm enerjin bebeğe kalır. Mutluluklar

32+2 de 1.750 gr çıktı 10 gün önce 1.650 idi.. doktor haftasıyla uyumlu diyor ama 100 gr çok az değil mi ilk bebeğimde çok üzüldüğüm için çok endişeleniyorum
Hiic üzulme bak bebeklerinde dönem donem kilo alimi olurmus benim bebis hep az az aldi bu hafta 2500 deyince doktor ben bile sasirdim. Gerilik olmadiktan sonra varsin kilosu az olsun ..
Kendini streste sokma bebiside üzme sutü yogurdu biraz arttir bi daha ki kontrolde bak nasil kilo almis olacak

Oyle canım ne olursa olsun yinede sesini cıkarmıyor ablacım ablacım diye peslerinde dolanıyor hepsinin ne diyim valla

İnsallah canım iyi besleniyorum aslında ama daha dikkat edicem bakalım 2 hafta

32+2 de 1.750 gr çıktı 10 gün önce 1.650 idi.. doktor haftasıyla uyumlu diyor ama 100 gr çok az değil mi ilk bebeğimde çok üzüldüğüm için çok endişeleniyorum
Canım bunu kafana takıp kendine stres yapma.
32+1 de benim doktorun ultrason cihazı 1900-2000gr dedi. (Ki benim bebek % 75 persentilde 24.haftadan beri.)
32+2de perinatolog ayrıntılı bakarken 2220gr dedi. 1günde o kadar değişmeyeceğine göre ölçümden ölçüme farklar oluyor. O öyle ölçtü diye %100 öyle demek değil ki.

bence uzulmenı gerektırcek bısey yok bak benımki 32+2 dün 650 gramdı daha ozman benım cok uzulmem gerek en kucuk benım bebegım galıba ben herseyı gectım burda kıloları da gprunce insallah saglıgı ıyı olur

Kızlar 32.haftada bebekleriniz kaç kiloydu bana yazar mısınız biraz canım sıkkın doktordan geldim
32+1 de 1750 ydi canım olması gereken aralık zaten.. sürekli aynı hızda artmazki.. Dr Kağan Kocatepe'nin hamilelik kitabını okuyorum oradaki listeyi atayım sana istersen takip et benimki hep aynı çıkıyor

Eklentiler

• IMG_7505.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 105
Sağolun kızlar.. kilosunun az olmasından ziyade 10 günde 100 gr alması canımı sıktı. Kan sulandırıcı filan da kullanıyorum. Bebeğe giden damarları kontrol etmesini isteyecektim onu da unutmuşum. İnşallah bir dahaki randevuda daha toparlanmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…