2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah kuzum gözün aydın ne mutlusunuzdur şimdi. Maşallah yusuf akifimize de. Kocamanda olmuş. Kaçkiloyla çıktınız hastaneden?

Kızlar yemek yapmam lazım, çamaşırlar katlancak hiç halim yok, kolumu kaldiramiyorum. .Yatasım varrrr

Nasıl yıkacaksın peki :)

Benim ilk bebiş..ben ne hale gelirim bilmiyorum heveslik işte
Yaptır ozaman canım icinde kalmasın saclarda berbat benim röfleli normalde simdi uclar sari ustler siyah bide beyazlar cikti birsuru berbat bir halde boyatmak ta istemedim icim rahat etmedi bisey olsa kendimi sucluycam dogumdan sonra solugu kuaforde alicam :)

Bugun tenceredeki yemekleri iftarda yiyecegiz Sonra aksam bulasiklar yikanacak bir tencereye su koyup icinede biberonu emzigi koyup bir kac damlada sirke damlatip iki kaynatip kapatacagim
Timam bende öyle yapayım. Cam demi biberonların?

Ah kızlar ah 2aydır yatıyorum görümcem alt katta her hafta annem uzaktan gelip 1haftalik yemeklerimi yapip gidiyor alt katta 1kere kapimi calmiyor okadar cok iyiligimiz olan bir insan bide 8yil evimde oturttum kira almadim ev aldi para yardimi yaptim esim hergun soruyordu ablam geliyormu diye yok diyorum inanamiyor adam sasiriyordu bu hafta esim izne ayrildi artik doktor tamamen kalkmami yasakladigi icin gecen hafta da kardesim jalmisti bende neyse esime dedimki bak gòr sen bu hafta evdesin ablan yalandan hep bize gelicek simdi hergun geliyor kardesi evdeya yapilicak yemek varmi yapiyim ediyim bir numaralar agzimi acicam bu sefer ben gerilicem onun yuzunden erkenden dogurucam diye korkuyorum zor tutuyorum kemdimi esimde bana sakayla karisik sen yalanmi soyluyordun bak kadin hergun ugruyor benim ailemle arami acicaksin diyor gülüyor bir yandan bana inandigini biliyorum

@selo86 yaaa MaşAllah Yusuf Akif'ine
Bahar sizin eve bugün gelmiştir işte, abiler nasıl mutludur kim bilir, Rabbim ağzınızın tadını bozmasın

Takmaya değmez kendini uzdugunle kalırsın.. kk dan tanistigim arkadasim hediye gonderiyorda gorumcem bir igne bile vermedi. Birak hediyeyi gectim. Ne arama sorma ne bir merak. Umrumda mi hayir. Ben onun için insaniyetlik gorevimi fazlasiyla yaptim. Sende yapmissin. Basimin gozumun sadakasi olsun. Ama bundan sonra da yok yani, sende izin verne. Gelip yalanciktan yapip, yaptim yaptim deyip millete anlatir bunlar. Gecen hafta annemle kaynanam evimi temizlemeye geldi kaç yaşındaki kadınlar bunlar. Gelipte bir işe de ben dokunayım demedi. Ama yeğeni doğunca yalancıktan onu bunu yapayım edeyim, seveyim yegenimi der. Zor bulur. Ustelik kendi cocugu olmuyor isi gucu kiskanclik. Bazen diyorum bende gorumce olacagim bende mi boyle olacagim yoksa. Ama yok olmam bence..

bende yatamıyorum kızlar
O yatak dürtüklüyor beni sanki, uzanınca midem rahatsız oluyor, kızım içerden sıkıştırıyor, oğlum dışardan
Ayakta daha iyiyim gerçekten, tek sorun gün içinde uzanmadığım için akşama ayaklarım şişiyor artık

Ben çantamı hazırladım sayilir. Gerci hâla aklima gelen bazi seyleri atsamda ivir zivir onlar kizlik soyadimi taşıyorum malesef her konuda çok tezcanlıyım aklimda birseyin olacak diye yer etmesini hic sevmiyorum. Sorum şu ki çikolatayi ne zaman alacagiz. Hadi sezeryan olanlar gunu biliyor. Normal doğum olacaklar ne yapacak 2 hafta sonra alayim dolaba koyayim diyorum. Bi yandan da zaten hastanenin yaninda avm var şubesi varmiş hacı şerifin adresi hastane versem aynı gün gelir mi acaba

Merhabalar ben çok memnun kalmıştım 4sene önce anne bebek bakımı mükemmeldi, Leyla hanım vardı ozamanlar sonra ayrıldı, Esra hanımı kesinlikle tavsiye ederim

Y Yellu kullan at kulotu denedim hasta bezi ni bilmiyorum nasil bişey ama bu tam kavradı potluk felan olmadı. depont emici külot diye satiliyo e bebekte, çok kanama olur diye aldım bulunsun. Ben 36-38 bedenim medium oldu.

Bu arada çikolatayı ben instragramdan sipariş vericem arkadaş denedi çok beğendik Bebek Çikolatacısı diye bir sayfa, Pelit in madenleri ile hazırlıyor kendi metal kutusunda 1yıl ömrü var, haftaya getirtecem ben ama ah bir seçebilsem

kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaa. doktora söyledim normal diyor. bacak aram felaket ağrıyot. makatıma doğru basınç hissediyorum, ayaklarım çok şiş. ellerimi kapatamıyorum şişliğinden. geceleri ellerimin ağrısından uyanıyorum. yürüyemiyorum bile düzgünce....

Aynen canım oyuzden hic birsey yaptirmiyorum kardesinin yaninda sutekli yemek yapiyim yemeginiz varmi diyor 2aydir nerdeydi var diyorum bende 1kere yapsa hergun yapmis gibi anlaticak nefret ettim iyice az once esime yılın tiyatrocu ödülünü ablana vericem dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…