Ah kuzum gözün aydın ne mutlusunuzdur şimdi. Maşallah yusuf akifimize de. Kocamanda olmuş. Kaçkiloyla çıktınız hastaneden?YUSUF AKİF İM GELDİ KİZLAR!!!
Bugün evimize güneşimiz doğdu cok şükür. Yusuf Akif im evine geldi :) yarın tam 36 haftalik oluyor kuzum. Darısı diğer kuzularimiza ıns. İçimde kelebekler uçuşuyor anlatamam duygularımı...
Rabbim hepinize hayırlı dogumlar sağlıklı beboşver nasip etsin inş.
Nasıl yıkacaksın peki :)Yok benim yeni tasindi mutfagaYikadim bi guzel bide kaynatayim dedim misafir gelince kaldi tencereler yemekle doldu
Dogumda yanima almam kizimi riske atamam. Çünkü esim bayilirAma cikista ve o gun hep yanimda olsum yeter Sezeryana aliyorlar sanirim konus bakalim.
Yaptır ozaman canım icinde kalmasın saclarda berbat benim röfleli normalde simdi uclar sari ustler siyah bide beyazlar cikti birsuru berbat bir halde boyatmak ta istemedim icim rahat etmedi bisey olsa kendimi sucluycam dogumdan sonra solugu kuaforde alicam :)Benim ilk bebiş..ben ne hale gelirim bilmiyorumheveslik işte
Bugun tenceredeki yemekleri iftarda yiyecegizNasıl yıkacaksın peki :)
Timam bende öyle yapayım. Cam demi biberonların?Bugun tenceredeki yemekleri iftarda yiyecegizSonra aksam bulasiklar yikanacak bir tencereye su koyup icinede biberonu emzigi koyup bir kac damlada sirke damlatip iki kaynatip kapatacagim
Ah kızlar ah 2aydır yatıyorum görümcem alt katta her hafta annem uzaktan gelip 1haftalik yemeklerimi yapip gidiyor alt katta 1kere kapimi calmiyor okadar cok iyiligimiz olan bir insan bide 8yil evimde oturttum kira almadim ev aldi para yardimi yaptim esim hergun soruyordu ablam geliyormu diye yok diyorum inanamiyor adam sasiriyordu bu hafta esim izne ayrildi artik doktor tamamen kalkmami yasakladigi icin gecen hafta da kardesim jalmisti bende neyse esime dedimki bak gòr sen bu hafta evdesin ablan yalandan hep bize gelicek simdi hergun geliyor kardesi evdeya yapilicak yemek varmi yapiyim ediyim bir numaralar agzimi acicam bu sefer ben gerilicem onun yuzunden erkenden dogurucam diye korkuyorum zor tutuyorum kemdimi esimde bana sakayla karisik sen yalanmi soyluyordun bak kadin hergun ugruyor benim ailemle arami acicaksin diyor gülüyor bir yandan bana inandigini biliyorum
Yok degil canim avent aldim ama plastik. Emziklerim cook tatli ama ben bi test yapsam mi kizimdan önce diye düsünüyorumTimam bende öyle yapayım. Cam demi biberonların?
Yok degil canim avent aldim ama plastik. Emziklerim cook tatli ama ben bi test yapsam mi kizimdan önce diye düsünüyorum
Hmm mantıklı aslında anladım teskkur ederimCanim vucut susuz kalıncada cok agri olurmus oyuzden icmek iyiymis
merhablar bende medicalpark fatihte doğum yapmayı dşünüyorum nasıldı memnun kaldınızmı çok merak ediyorum doğum yapan birilerini arıyorum orda ayşegül hanıma gidiyorum bende hemşirelerin ebelerin tavırları nasıldı
Aynen canım oyuzden hic birsey yaptirmiyorum kardesinin yaninda sutekli yemek yapiyim yemeginiz varmi diyor 2aydir nerdeydi var diyorum bende 1kere yapsa hergun yapmis gibi anlaticak nefret ettim iyice az once esime yılın tiyatrocu ödülünü ablana vericem dedimTakmaya değmez kendini uzdugunle kalırsın.. kk dan tanistigim arkadasim hediye gonderiyorda gorumcem bir igne bile vermedi. Birak hediyeyi gectim. Ne arama sorma ne bir merak. Umrumda mi hayir. Ben onun için insaniyetlik gorevimi fazlasiyla yaptim. Sende yapmissin. Basimin gozumun sadakasi olsun. Ama bundan sonra da yok yani, sende izin verne. Gelip yalanciktan yapip, yaptim yaptim deyip millete anlatir bunlar. Gecen hafta annemle kaynanam evimi temizlemeye geldi kaç yaşındaki kadınlar bunlar. Gelipte bir işe de ben dokunayım demedi. Ama yeğeni doğunca yalancıktan onu bunu yapayım edeyim, seveyim yegenimi der. Zor bulur. Ustelik kendi cocugu olmuyor isi gucu kiskanclik. Bazen diyorum bende gorumce olacagim bende mi boyle olacagim yoksa. Ama yok olmam bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?