2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün ablasinin dogumgunu haftasonu esim diyorki ablaminda dogumgunu ne alsak. 2.5 yillik evliyiz dogumgunumde hicbirsey almamis. Ustelik benim ona aldigim hediyeleri begenmeyip giymeyen hatta annesine veren birine hediye almak istemedim. Daha da acayibi eşim bana hediye almamiş ama ablasini dusunuyorm ben artik sikintilarimi esimide anlatmiyorum. Sonucta ablasi cunku bazen hak versede bazen toz kondurmuyor

Bugün ablasinin dogumgunu haftasonu esim diyorki ablaminda dogumgunu ne alsak. 2.5 yillik evliyiz dogumgunumde hicbirsey almamis. Ustelik benim ona aldigim hediyeleri begenmeyip giymeyen hatta annesine veren birine hediye almak istemedim. Daha da acayibi eşim bana hediye almamiş ama ablasini dusunuyor ben artik sikintilarimi esimide anlatmiyorum. Sonucta ablasi cunku bazen hak versede bazen toz kondurmuyor

ayy çok şükür çok sevindim çabuk atlattı allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Çok geçmiş olsun canim.bacak arası agrisi ben de de başladı.

Aman canim,oyle bir duruma sokma kendini.Iyi konus esinle,ayni sehirde yatili olmaz.Ama yardim ediyor dersin o baska.Ben gunahlarini almayayim.Haber vermeden hic gelmediler.Iki yilda en fazla 10 kez gelmislerdir.Daha cok biz gittik.Gorumcem esim rahatsizlaninca bir kez bizde kaldi.Benim ailemde farkli sehirde ama hic kalmadilar.Sen sessiz kalma canim

Ben de ordan verecektim ama haci serif de fiyat daha uygun geldi canim oryaa da bi bak istersen

iki ay önce de bizde böyle sorun oldu yeğeninin doğum günü vardı beni sürüklüyor gezmediğimiz avm kalmadı çocuk yani bu al bi oyuncak yetmez mi gez gez eve geldim artık oyuncaklaa bakarken çöktüm kaldım ağrıdan ölcektim demediğim laf kalmadı hadi bu çocuk yeğen alınır senin ki daha iyiymiş ne hediyesi koskoca kadına ya anlamıyorum bizim mi hersey gözümüze batıyo hamilelikten büyütüyoruz herseyi o kadar insandan soğudum ki şu dönemde lohusalıkta allah yardımcımız olsun

Kizlaaar kızım çok şükür haftasiyla uyumlu 44.5 cm 1760 gr olmuşuz bi haftada 260 gr almış en güzeli de bana benziyooor :) içim rahatladı baş ağrısından oldum resmen Allah sağlık versin evlatlarımıza

Masallah kizina kocaman olmus oda .. hersey yolunda olmasina sevindim icin rahatlamistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…