Haklı bence Dr lar.ben kan aldırırken bile kötü oluyor eşim.hic teklif bile etmemiştim git diye bilirim giremez dogumaBenim dr.almamisti esimi, orda bayılır bi de onla ugrasmayalim dedi.
Aynen canım oyuzden hic birsey yaptirmiyorum kardesinin yaninda sutekli yemek yapiyim yemeginiz varmi diyor 2aydir nerdeydi var diyorum bende 1kere yapsa hergun yapmis gibi anlaticak nefret ettim iyice az once esime yılın tiyatrocu ödülünü ablana vericem dedim
ayy çok şükür çok sevindim çabuk atlattı allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinYUSUF AKİF İM GELDİ KİZLAR!!!
Bugün evimize güneşimiz doğdu cok şükür. Yusuf Akif im evine geldi :) yarın tam 36 haftalik oluyor kuzum. Darısı diğer kuzularimiza ıns. İçimde kelebekler uçuşuyor anlatamam duygularımı...
Rabbim hepinize hayırlı dogumlar sağlıklı beboşver nasip etsin inş.
Çok geçmiş olsun canim.bacak arası agrisi ben de de başladı.kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaa. doktora söyledim normal diyor. bacak aram felaket ağrıyot. makatıma doğru basınç hissediyorum, ayaklarım çok şiş. ellerimi kapatamıyorum şişliğinden. geceleri ellerimin ağrısından uyanıyorum. yürüyemiyorum bile düzgünce....
Aman canim,oyle bir duruma sokma kendini.Iyi konus esinle,ayni sehirde yatili olmaz.Ama yardim ediyor dersin o baska.Ben gunahlarini almayayim.Haber vermeden hic gelmediler.Iki yilda en fazla 10 kez gelmislerdir.Daha cok biz gittik.Gorumcem esim rahatsizlaninca bir kez bizde kaldi.Benim ailemde farkli sehirde ama hic kalmadilar.Sen sessiz kalma canimBenim kocamda hep ben dengeleri ayarlarım demişti. Allahı var bana laf ettirmez ama anasına da bişi dense bozulur çok. Eşimle 3 ay önce konuşmuştum zaten geçenlerde hatırlatma amaçlı bi konu açtım yatılı asla istemiyorum diye. Birde şurdan girdim evimize geldiğimizde ilk günlerimizi çekirdek aile geçirelim bakalım nasıl oluyor 3 kişilik aile kızımıza bakabilecek miyiz falan dedim. 5 km uzaklıktalar bize birde arabamız var eşim akşam bıraksın ne olurki. Ama kaynanamla görümcelerim bu konuda düşüncesizler. Balayından döndüğümüz akşam bizde kalmak istediler eşim sabah 6da evden çıkıcaz ama sizi sabah bırakırım ozaman diyince çok bozulmuşlardı ve gidelim şimdi bari demişlerdi. Gece 2ye doğru eşim evlerine bırakmıştı. Böyle düşüncesiz bir anneden doğumdan sonra düşünce beklemiyorum
Ben de ordan verecektim ama haci serif de fiyat daha uygun geldi canim oryaa da bi bak istersenBu arada çikolatayı ben instragramdan sipariş vericem arkadaş denedi çok beğendik Bebek Çikolatacısı diye bir sayfa, Pelit in madenleri ile hazırlıyor kendi metal kutusunda 1yıl ömrü var, haftaya getirtecem ben ama ah bir seçebilsem
iki ay önce de bizde böyle sorun oldu yeğeninin doğum günü vardı beni sürüklüyor gezmediğimiz avm kalmadı çocuk yani bu al bi oyuncak yetmez mi gez gez eve geldim artık oyuncaklaa bakarken çöktüm kaldım ağrıdan ölcektim demediğim laf kalmadı hadi bu çocuk yeğen alınır senin ki daha iyiymiş ne hediyesi koskoca kadına ya anlamıyorum bizim mi hersey gözümüze batıyo hamilelikten büyütüyoruz herseyi o kadar insandan soğudum ki şu dönemde lohusalıkta allah yardımcımız olsunBugün ablasinin dogumgunu haftasonu esim diyorki ablaminda dogumgunu ne alsak. 2.5 yillik evliyiz dogumgunumde hicbirsey almamis. Ustelik benim ona aldigim hediyeleri begenmeyip giymeyen hatta annesine veren birine hediye almak istemedim. Daha da acayibi eşim bana hediye almamiş ama ablasini dusunuyorm ben artik sikintilarimi esimide anlatmiyorum. Sonucta ablasi cunku bazen hak versede bazen toz kondurmuyor
Benimde ondan iki tane pembis morBen bu acente ayıcık emzikten aldım çok merak ediyordum denedim valla
Hayirdir ne oldu ki.. benim 1900gramdi 32.haftadaKızlar 32.haftada bebekleriniz kaç kiloydu bana yazar mısınız biraz canım sıkkın doktordan geldim
Amin çok şükür cnm, sagolasinayy çok şükür çok sevindim çabuk atlattı allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Masallah kizina kocaman olmus oda .. hersey yolunda olmasina sevindim icin rahatlamistir.Kizlaaar kızım çok şükür haftasiyla uyumlu 44.5 cm 1760 gr olmuşuz bi haftada 260 gr almış en güzeli de bana benziyooor :) içim rahatladı baş ağrısından oldum resmen Allah sağlık versin evlatlarımıza
Amin cnm, Rabbim tekrar yaşatmasın ıns. boyle acilari, hep güzel haberler alalimBir-Yolcu maşallah bebişimize. Huzurla saglikla mutlulukla buyut insallah
Boyle icimizin daraldigi gunlerde bebislerimizle gunes gibi umut doguyor icimize..
Hem de nasıl rahatladı ya nasıl iki hafta geri çıkar nasıl bakmaktı o öyle az değil ki fark içime kurt oturttu çok şükür keyfim yerinde Allah bozmasınMasallah kizina kocaman olmus oda .. hersey yolunda olmasina sevindim icin rahatlamistir.
Sagol cnm, eve gelirgelmez yazdım size. Samimiyetinizi hissediyorum. Darısı sizlere :)Bir-Yolcu kendi çocuğum eve gelmiş gibi hissettim okuyunca ve sevindim :) gözün aydın bol bol kokla miniğini
Cok sukur cnm, sagolasin. Mutluyuz ya :) 2kilo 115 grama ciktikAh kuzum gözün aydın ne mutlusunuzdur şimdi. Maşallah yusuf akifimize de. Kocamanda olmuş. Kaçkiloyla çıktınız hastaneden?
Cok sukur cnm. Darısı Cinarimizla, kızımıza olsun ins.İşte bugünün en güzel haberi canım çooook sevindim fazlada kalmadı masallah ona cok güclü bir erkek oldugu belliydi zaten rabbim birdaha hic ayırmasın sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?