2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

30+6 da 1700 gr idi 31+6 da 1780 grdi yani sadece 80 gr almisti. İnanilmaz üzüldüm. Ama dikkat etmeye başladım. Benim sol damarda sorun vardi ve ben sola yatmaya dikkat etmiyordum. Sola yatmaya agirlik vermeye basladim. Peynir, yogurt, süt ve yumurtaya yumuldum. Ozellikle yumurtaya bazi gunler 2 bazı günler 3-4 yedigim oldu. Sonuç 17 gün sonra 2170 olmuş. Şimdide sahurda eşimle bir tane haşlama yumurta yiyorum sabah kalkinca da iki tane tavada. Biber domates sogan kavurdum bazi gunler menemen seklinde bazi gunlerde sucukla yapiyorum yumurtayi. Şuan gunde iki bardak süte devam. Akşam mutlaka yogurt yiyorum. Kendini uzme ve elinden geleni yap canim. Dr da her zaman ayni kilo almaz dedi. Mesela eskiden başı 2-3 hafta önde, bacaklari birkaç gün gerideydi. Son kontrolde bacak birkaç gün öne geçmiş kafa karın 1 haftaya yakin geride kalmış. Ama uyumlu diyor dr. O yuzden takma annesi yemeye devam

Yok degil canim avent aldim ama plastik. Emziklerim cook tatli ama ben bi test yapsam mi kizimdan önce diye düsünüyorum
Ahahah deli kız:) camlarıda dediğin gibi içme suyuna az sirke koyup içine biberonları koyup kaynatsam çatlarmı ki?

Y Yellu kullan at kulotu denedim hasta bezi ni bilmiyorum nasil bişey ama bu tam kavradı potluk felan olmadı. depont emici külot diye satiliyo e bebekte, çok kanama olur diye aldım bulunsun. Ben 36-38 bedenim medium oldu.
Çok teşekkür ederim haber verdiğin için canım alsam mı bende. Pijamadan belli oluyormu?

Aa bizde ordan sipariş vericez daha üstüne düşmedim şu 100lük metal yuwarlak kutulardan söyleyeceğim. Çok güzel erimez paketlerde kargoluyolarmış. 3 hafta önce sipariş verin demişti bana

Bende bende fenalardayım. Sürekli kasılmam oluyor ve anında regli ağrısıda başlıyor canım yanıyor. Ellerimi söylemek bile istemiyorum. Gece gündüz farketmiyor. 2 saat önce kestirmişim bir saat kadar bi uyandım ellerim şişmiş. Uyurken farklı hormon mu salgılıyoruzda şişiyor anlamış değilim

Benimde çat kapı hiç gelmediler o sewiyeyi korudum. Kaynanam zaten biraz eski kafalı hakaret amaçlı demiyorum cidden biraz cahil otobüse falan kendi binemez taksiyede bişey yaparlar ederler diye asla binmez. Anca eşim alacak getirecek götürecek. Bu yüzden diyorum belki eşim her sabah almaya gidemeyeceğine göre hergün gelmezde diyorum. Zaten akrabalarından komşularından gelmek isteyen olursa biz size gelelim görmek isteyen size gelsin diyeceğim. Birde evde misafir ağırlayamam 2-3 ay geçse bile. Zaten arkadaşlar gelecek mecburi kabul edeceğiz. Ama gelen arkadaşlarımız elimi hiçbirşeye sürdürmüyorlar bulaşıkları bile halledip dönüyorlar. Sanırım şimdiden ozamanları düşünmek iyi değil stres oluyorum düşündükçe

Tavsiyelerin için sağol canım bende yapayım bunları. Peki akşamları ne yiyorsun? Birde damardaki durum düzeldi mi? Bana detaylı ultrason dışında kan akışına bakmadı doktorum insan söylemeye de çekiniyor akıl verir gibi.. doktorun perinatolog mu?

32+2 de 1.750 gr çıktı 10 gün önce 1.650 idi.. doktor haftasıyla uyumlu diyor ama 100 gr çok az değil mi ilk bebeğimde çok üzüldüğüm için çok endişeleniyorum
Benim de 1865 gr.di o haftada, önceden 10 gün sonra bir hafta şimdi de 5 gün geride, ben de çok takarim dr.um bunu bildiği için bi sorun yok merak etme diyor.Bizim de bacak boyu muz kısa çıktı son kontrolde, boyu oğlun gibi olmayacak dedi, oğlum yapılı babasına çekmiş, kızım da bana çekmiştir diye takmamaya çalışıyorum. Dr.um da sen şimdi takarsin merak etme bi sorun yok dedi.o kadar çok okudumki kafası küçük dedikleri ya da sorunlu dedikleri bebeklerin sağlıklı doğduğunu o yüzden içim rahatliyor, elimizden gelen bişey yok, dua edelim hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin.

32+2 de 1.750 gr çıktı 10 gün önce 1.650 idi.. doktor haftasıyla uyumlu diyor ama 100 gr çok az değil mi ilk bebeğimde çok üzüldüğüm için çok endişeleniyorum
Canım benim bende 32+5 te gittiğimde 1840 gram dedi. Hatta doktora zayıf kilo almamış minyon mu olucak dedim. Hayır gayet iyi dedi grafik gösterdi bak tam ortasında hem 1900kg olup küveze girmeyen ama 3900olup küveze giren bebekler var önemli olan sağlıklı olsun dedi. Bak ben çok kafama taktım çok üzüldüm ama napalım bizimkilerde minnoş olcaklar sağlıklı olsun yeter annesi

Amin canım. O haftada 1850 iken ne kadar geri olmuş oluyor?

Doktorum perinatolog değil. O kilo alimi olduğu muayenede sorcaktim ama sevincten unuttum. Daha once detaylidan sonra birkez bakmisti sanirim. Aksamlari mutlaka corba icerim. Simdi salata da yapiyorum sahurda da kahvaltida da domates salatalik mutlaka. Aksam yemekleri yine ette oluyor sebzede. Bakliyatim bitti alacagim. Kisin iki gun mutlaka bakliyat, iki gun sebze iki gun et yiyordum. Bide ben balik yiyemiyorum. Bu hafta sirf kilo alsin diye buzluktaki baligi pisirdim elimden geleni yapiyorum. Ama kanamam olduktan sonra kiloya takmaz oldum saglikli olsunda dogunca alir kilo insallah

Ahahah deli kız:) camlarıda dediğin gibi içme suyuna az sirke koyup içine biberonları koyup kaynatsam çatlarmı ki?
Bence bisey olmaz zaten soguk su koyuyorsun o kaynayinca kapatiyorsun. Ama yapan varsa cam biberonu sana söyler yine.

Ben kaynattım canım çatlamadı, soğuk suya tencereye koydum, kaynayinca 5 dk.kaynattim bişey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…