Oyy kixlar neler neler kaynattiniz boyle 160 sayfa sabahtan beri :)
Sağolun kızlar.. kilosunun az olmasından ziyade 10 günde 100 gr alması canımı sıktı. Kan sulandırıcı filan da kullanıyorum. Bebeğe giden damarları kontrol etmesini isteyecektim onu da unutmuşum. İnşallah bir dahaki randevuda daha toparlanmış olur
Ahahah deli kız:) camlarıda dediğin gibi içme suyuna az sirke koyup içine biberonları koyup kaynatsam çatlarmı ki?Yok degil canim avent aldim ama plastik. Emziklerim cook tatli ama ben bi test yapsam mi kizimdan önce diye düsünüyorum
Çok teşekkür ederim haber verdiğin için canım alsam mı bende. Pijamadan belli oluyormu?
Aa bizde ordan sipariş vericez daha üstüne düşmedim şu 100lük metal yuwarlak kutulardan söyleyeceğim. Çok güzel erimez paketlerde kargoluyolarmış. 3 hafta önce sipariş verin demişti banaBu arada çikolatayı ben instragramdan sipariş vericem arkadaş denedi çok beğendik Bebek Çikolatacısı diye bir sayfa, Pelit in madenleri ile hazırlıyor kendi metal kutusunda 1yıl ömrü var, haftaya getirtecem ben ama ah bir seçebilsem
Bende bende fenalardayım. Sürekli kasılmam oluyor ve anında regli ağrısıda başlıyor canım yanıyor. Ellerimi söylemek bile istemiyorum. Gece gündüz farketmiyor. 2 saat önce kestirmişim bir saat kadar bi uyandım ellerim şişmiş. Uyurken farklı hormon mu salgılıyoruzda şişiyor anlamış değilimkızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaa. doktora söyledim normal diyor. bacak aram felaket ağrıyot. makatıma doğru basınç hissediyorum, ayaklarım çok şiş. ellerimi kapatamıyorum şişliğinden. geceleri ellerimin ağrısından uyanıyorum. yürüyemiyorum bile düzgünce....
Benimde çat kapı hiç gelmediler o sewiyeyi korudum. Kaynanam zaten biraz eski kafalı hakaret amaçlı demiyorum cidden biraz cahil otobüse falan kendi binemez taksiyede bişey yaparlar ederler diye asla binmez. Anca eşim alacak getirecek götürecek. Bu yüzden diyorum belki eşim her sabah almaya gidemeyeceğine göre hergün gelmezde diyorum. Zaten akrabalarından komşularından gelmek isteyen olursa biz size gelelim görmek isteyen size gelsin diyeceğim. Birde evde misafir ağırlayamam 2-3 ay geçse bile. Zaten arkadaşlar gelecek mecburi kabul edeceğiz. Ama gelen arkadaşlarımız elimi hiçbirşeye sürdürmüyorlar bulaşıkları bile halledip dönüyorlar. Sanırım şimdiden ozamanları düşünmek iyi değil stres oluyorum düşündükçeAman canim,oyle bir duruma sokma kendini.Iyi konus esinle,ayni sehirde yatili olmaz.Ama yardim ediyor dersin o baska.Ben gunahlarini almayayim.Haber vermeden hic gelmediler.Iki yilda en fazla 10 kez gelmislerdir.Daha cok biz gittik.Gorumcem esim rahatsizlaninca bir kez bizde kaldi.Benim ailemde farkli sehirde ama hic kalmadilar.Sen sessiz kalma canim
Canım seninki ne kadarlık?Kızlar 32.haftada bebekleriniz kaç kiloydu bana yazar mısınız biraz canım sıkkın doktordan geldim
Maşallah 3 haftada çok iyi kilo almış minnak :)Cok sukur cnm, sagolasin. Mutluyuz ya :) 2kilo 115 grama ciktik
30+6 da 1700 gr idi 31+6 da 1780 grdi yani sadece 80 gr almisti. İnanilmaz üzüldüm. Ama dikkat etmeye başladım. Benim sol damarda sorun vardi ve ben sola yatmaya dikkat etmiyordum. Sola yatmaya agirlik vermeye basladim. Peynir, yogurt, süt ve yumurtaya yumuldum. Ozellikle yumurtaya bazi gunler 2 bazı günler 3-4 yedigim oldu. Sonuç 17 gün sonra 2170 olmuş. Şimdide sahurda eşimle bir tane haşlama yumurta yiyorum sabah kalkinca da iki tane tavada. Biber domates sogan kavurdum bazi gunler menemen seklinde bazi gunlerde sucukla yapiyorum yumurtayi. Şuan gunde iki bardak süte devam. Akşam mutlaka yogurt yiyorum. Kendini uzme ve elinden geleni yap canim. Dr da her zaman ayni kilo almaz dedi. Mesela eskiden başı 2-3 hafta önde, bacaklari birkaç gün gerideydi. Son kontrolde bacak birkaç gün öne geçmiş kafa karın 1 haftaya yakin geride kalmış. Ama uyumlu diyor dr. O yuzden takma annesi yemeye devam
Ahahah deli kız:) camlarıda dediğin gibi içme suyuna az sirke koyup içine biberonları koyup kaynatsam çatlarmı ki?
Benim de 1865 gr.di o haftada, önceden 10 gün sonra bir hafta şimdi de 5 gün geride, ben de çok takarim dr.um bunu bildiği için bi sorun yok merak etme diyor.Bizim de bacak boyu muz kısa çıktı son kontrolde, boyu oğlun gibi olmayacak dedi, oğlum yapılı babasına çekmiş, kızım da bana çekmiştir diye takmamaya çalışıyorum. Dr.um da sen şimdi takarsin merak etme bi sorun yok dedi.o kadar çok okudumki kafası küçük dedikleri ya da sorunlu dedikleri bebeklerin sağlıklı doğduğunu o yüzden içim rahatliyor, elimizden gelen bişey yok, dua edelim hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin.32+2 de 1.750 gr çıktı 10 gün önce 1.650 idi.. doktor haftasıyla uyumlu diyor ama 100 gr çok az değil mi ilk bebeğimde çok üzüldüğüm için çok endişeleniyorum
Canım seninki ne kadarlık?
Canım benim bende 32+5 te gittiğimde 1840 gram dedi. Hatta doktora zayıf kilo almamış minyon mu olucak dedim. Hayır gayet iyi dedi grafik gösterdi bak tam ortasında hem 1900kg olup küveze girmeyen ama 3900olup küveze giren bebekler var önemli olan sağlıklı olsun dedi. Bak ben çok kafama taktım çok üzüldüm ama napalım bizimkilerde minnoş olcaklar sağlıklı olsun yeter annesi32+2 de 1.750 gr çıktı 10 gün önce 1.650 idi.. doktor haftasıyla uyumlu diyor ama 100 gr çok az değil mi ilk bebeğimde çok üzüldüğüm için çok endişeleniyorum
Benim de 1865 gr.di o haftada, önceden 10 gün sonra bir hafta şimdi de 5 gün geride, ben de çok takarim dr.um bunu bildiği için bi sorun yok merak etme diyor.Bizim de bacak boyu muz kısa çıktı son kontrolde, boyu oğlun gibi olmayacak dedi, oğlum yapılı babasına çekmiş, kızım da bana çekmiştir diye takmamaya çalışıyorum. Dr.um da sen şimdi takarsin merak etme bi sorun yok dedi.o kadar çok okudumki kafası küçük dedikleri ya da sorunlu dedikleri bebeklerin sağlıklı doğduğunu o yüzden içim rahatliyor, elimizden gelen bişey yok, dua edelim hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin.
Tavsiyelerin için sağol canım bende yapayım bunları. Peki akşamları ne yiyorsun? Birde damardaki durum düzeldi mi? Bana detaylı ultrason dışında kan akışına bakmadı doktorum insan söylemeye de çekiniyor akıl verir gibi.. doktorun perinatolog mu?
Bence bisey olmaz zaten soguk su koyuyorsun o kaynayinca kapatiyorsun. Ama yapan varsa cam biberonu sana söyler yine.Ahahah deli kız:) camlarıda dediğin gibi içme suyuna az sirke koyup içine biberonları koyup kaynatsam çatlarmı ki?
Kız bu ne yanaktan ibaret bin maşallahBuda benim bayan yanak ❤
Ben kaynattım canım çatlamadı, soğuk suya tencereye koydum, kaynayinca 5 dk.kaynattim bişey olmadı.Ahahah deli kız:) camlarıda dediğin gibi içme suyuna az sirke koyup içine biberonları koyup kaynatsam çatlarmı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?