2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Böl su içince o şişler iniyor dediler deneyin isterseniz bi kızlar

Kızlar iki gün önce gül kokladım burnuma değdi
Artık paylaco gibi gezer oğlum

Ablamda hamileyken alnına degdirmis yanlislikla gülü şimdi kızının alnında sinirlenince gül beliriyor kipkirmizi.. Acaba bisey olurmu bilemedim ama gorucez bakalm

Haklısın canım bende kilolu olsun değil derdim de, acaba bu az kilo alması başka bi sıkıntıdan mı diye tereddüt ettim. Elimden geleni yapıp Allah a tevekkül etmeliyim biliyorum inşallah kavuşuruz sağlıkla

Amin inşallah ya ben son haftalarda bebeğimi kaybetmiştim sebebi de bilinemedi o yüzden hep kontrol etme isteğim var herşeyi ince ince düşünüyo zihnim son haftalara yaklaştıkça stresleniyorum sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah

Birşey olmaz Allahın izniyle canım iki arkadaşım kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıp doğum yaptılar. Onlar da coraspin i 32 de bırakmıştı. Bende 2 gün önce bıraktım. İğne de 1 gün önce bırakılıyor dediğin gibi.

Kızlar bende haftaya dr gidecem iğne coraspin kullanıyorum geçen yıl coraspini hangi haftada bıraktığımı unutmuşum sizde kaçta bıraktınız doktorumda bişey demedi en son gittiğimde..
ev temizliğim bitti şükür ama nasıl ağrılarım var anlatamam.. karnım cok kasılıyor...

Kızlar bebisimi 1,5 aydır görmüyorum cok özledim cumartesi hyırlısıyla görcem inşallah..içim içime sıgmıyor.
Umarım annesine babasına cok güzel pozlar verir ve saglıklıdır inşallah
Rabbim tüm bebeklerimizi korusun saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Ben de canim stresleniyorum.Biz size gelelim kismini cok iyi dusunmussun.Kv hicbir akrabasiyla beni yanastirmiyor, gecmiste dili yanmis sanirim.Bana su ana kadar hicbir akraba gelmedi.Mevlitte gelecekler evi gorecekler.Esimin bekarken takildigi arkadaslari da bir kez geldi,artik gorusmuyorlar.Zaten sosyal biri degil.Yani bize ne akraba ne arkadas gelir.Bu kadari da iyi degil ama.En azindan disarida yemek yiyecegimiz evde de cay,kahve icecegimiz arkadaslarimiz olsa.Genelde herkes calistigi icin evde misafir agirlamayi kimse sevmiyor sanirim.Ben agirladim da kimse bizi tekrar cagirmadi :)Napayim belki boylesi daha iyi.

32+2 de 1.750 gr çıktı 10 gün önce 1.650 idi.. doktor haftasıyla uyumlu diyor ama 100 gr çok az değil mi ilk bebeğimde çok üzüldüğüm için çok endişeleniyorum
Canim benim ki de tam zamanini hatirlaniyorum ama önceki gittiğimde 31 32.haftalarda 1600 falandı.33+5 de gittim cumartesi günü,2300 çıktı.
Maşallah canım ben bir yumurtayı zorla yiyorum son günlerde onu da yemiyorum

Ben de meyve yedim hep.şu sıralar tatlı şeylerde aklım yine.karnım şişiyor yemekten ama aklımda acaba ne yesem soruları dönüyor

Ben bir ara 4 yumurta yiyordum sabah :) ekmek hic yemiyorum ama karnim yumurta ile doyuyor.Dr kizdi 2 ye dusurdum.Sabah bir kase yogurt,iki yumurta,bol peynir.Meyve,et,karbonhidrat ne bulursam yiyorum.Son donemde hurmaya taktim o iyi olmadi.

Esin neden gorusmuyorsun diye kizmiyor mu?

Aa bizde ordan sipariş vericez daha üstüne düşmedim şu 100lük metal yuwarlak kutulardan söyleyeceğim. Çok güzel erimez paketlerde kargoluyolarmış. 3 hafta önce sipariş verin demişti bana

Aynen canım çok beğendim bende, sonradan kutusuna da tokalarını falan koyarız dedik
Alan arkadaşlarım da beğenince 100lük kutu sipariş vericem bende ama çok model var seçemedim

Normalde 32 dedi dr ama 34tw bıraktık biz

Çok güzel artmış maşallah canım, inşallah benim bebeğim de kilo alıp gelişir güzelce

ben de işte.. yemeği bile zor yapıyorum resmen. heleki bugun hiç iyi hissetmiyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…