Cok cok sevindim canim hosgelmis bebesin evine annesine ailesini kavusmus rabbim birdaha ayirmasin insallah :)YUSUF AKİF İM GELDİ KİZLAR!!!
Bugün evimize güneşimiz doğdu cok şükür. Yusuf Akif im evine geldi :) yarın tam 36 haftalik oluyor kuzum. Darısı diğer kuzularimiza ıns. İçimde kelebekler uçuşuyor anlatamam duygularımı...
Rabbim hepinize hayırlı dogumlar sağlıklı beboşver nasip etsin inş.
Doğum sonrası kanama regliden daha fazla oluyor ya benimde pedden tasarsa ondan nefret ediyorum iste, bide ikiz gebeyim daha fazlami olur kanama diye tedbiren aldim bulunsun, insallah ihtiyac olmaz fazla kanayip.Bende içte o sıcakta darlanırım diye düşünüyorum:) yazın regli olmaktan bile nefret ederdim tüm gün pedle çok zor geçerdi. Tampon takardım 3.gün itibariyle rahat ederdim
Geç oludum ama biraz, bizimki 1,730 g dı. Ben biraz zayıf diye düşünmüştüm burda hep 2 kiloları okuyunca, doktor normal demişti. Bir dahaki hafta bakıcaz bakalım ne kadar oldu.Kızlar 32.haftada bebekleriniz kaç kiloydu bana yazar mısınız biraz canım sıkkın doktordan geldim
Amiiin cnm insAllah, sagolasin teyzesi :)Cok cok sevindim canim hosgelmis bebesin evine annesine ailesini kavusmus rabbim birdaha ayirmasin insallah :)
Amin ins. cnm dualarimiz onlarlaMasallah sampiyona :)
darisi diger kuzucuklara
Amin canım inşallah.azıcık yemeğe dikkat edince toparlıyorlar hiçç takma kafanaÇok güzel artmış maşallah canım, inşallah benim bebeğim de kilo alıp gelişir güzelce
Aramızda sorun oluyor canım bu mesele, şimdi hamileyim diye birşey demiyor, ama kendisi de görüyor annesinin huzurumuzu bozduğunu. .Esin neden gorusmuyorsun diye kizmiyor mu?
Druma göre hamile olduğum için herşey normal.. adamın rahatlığı bazen beni geriyor..normalde benim kan değerim düşük olur..eşime diyorum ki söyle kan değerlerime baksın ben söyleyince pimpirikli oluyorum..listede belirtilen kan tahlili haftası gelmediği için yapmadı.. artık kan tahlili haftası gelince yapıldı ve değerim 9,5 çıktı.. hemen ilaç yazdı.. benim söylediğinde yapılsaydı bu kadar düşmeyecekti...rabbime emanetiz..Makinanın sayaç türüne göre değişiklik gösterir canım. Ayrıca tek ağrı çıkması tek başına bir anlam ifade etmiyor. Benim 50lileri bulduğu geçtiğide oluyor
Masallah canim tatlisko kizina :)Benim geçen hafta doktorum saçları uzamış bayağı dedi ben bilmiyodum ultrasonda saçı görünsün yakından gösterdi kıvrılmıştı bile uçları saçlı olacak sanırım bugün epey netti artık :)
Canim bizde adetten hastane odasina ziyarete gelenlere veriliyor is arkadaslarim mutlaka gelir tanidiklar ciko kolonya lokum dagitilirYav bu çikolatalar ne içinburada kk yazıları okuyunca hiç bir şey bilmediğimi görüyorum
Canim ben 34 te biraktim dr sordum belirli bir koruma suresi var dedi haftayada dogumum olcak insallah bir iki hafta once birakmis oldumKızlar bende haftaya dr gidecem iğne coraspin kullanıyorum geçen yıl coraspini hangi haftada bıraktığımı unutmuşum sizde kaçta bıraktınız doktorumda bişey demedi en son gittiğimde..
ev temizliğim bitti şükür ama nasıl ağrılarım var anlatamam.. karnım cok kasılıyor...
Çok hoşsun canim ya dagitmalik gelen misafire dogumda
kizlar pazartesi ikizlerim geliyor Allahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Ya hiç hayatımda bebek gormeye de mevlidede gitmemistim ilk kendi bebeğimi görcemCanim bizde adetten hastane odasina ziyarete gelenlere veriliyor is arkadaslarim mutlaka gelir tanidiklar ciko kolonya lokum dagitilir
Aaa ilk defa duydumKızlar iki gün önce gül kokladım burnuma değdi
Artık paylaco gibi gezer oğlum
Ablamda hamileyken alnına degdirmis yanlislikla gülü şimdi kızının alnında sinirlenince gül beliriyor kipkirmizi.. Acaba bisey olurmu bilemedim ama gorucez bakalm
Canim ben 34 te biraktim dr sordum belirli bir koruma suresi var dedi haftayada dogumum olcak insallah bir iki hafta once birakmis oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?