2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok cok sevindim canim hosgelmis bebesin evine annesine ailesini kavusmus rabbim birdaha ayirmasin insallah :)

Bende içte o sıcakta darlanırım diye düşünüyorum:) yazın regli olmaktan bile nefret ederdim tüm gün pedle çok zor geçerdi. Tampon takardım 3.gün itibariyle rahat ederdim
Doğum sonrası kanama regliden daha fazla oluyor ya benimde pedden tasarsa ondan nefret ediyorum iste, bide ikiz gebeyim daha fazlami olur kanama diye tedbiren aldim bulunsun, insallah ihtiyac olmaz fazla kanayip.

Kızlar 32.haftada bebekleriniz kaç kiloydu bana yazar mısınız biraz canım sıkkın doktordan geldim
Geç oludum ama biraz, bizimki 1,730 g dı. Ben biraz zayıf diye düşünmüştüm burda hep 2 kiloları okuyunca, doktor normal demişti. Bir dahaki hafta bakıcaz bakalım ne kadar oldu.

Bir-Yolcu canım gözünüz aydın.. ayrılık bitmiş..çok sevindim.. yusuf isminide çok severim eğer oğlum olsaydı ismi yusuf olacaktı :) ismi gibi güzel, temiz bir hayatı olsun.. sorunsuz sağlıcakla büyütün paşayı.. MaşaAllah çok çabuk topalanmış.

Makinanın sayaç türüne göre değişiklik gösterir canım. Ayrıca tek ağrı çıkması tek başına bir anlam ifade etmiyor. Benim 50lileri bulduğu geçtiğide oluyor
Druma göre hamile olduğum için herşey normal.. adamın rahatlığı bazen beni geriyor..normalde benim kan değerim düşük olur..eşime diyorum ki söyle kan değerlerime baksın ben söyleyince pimpirikli oluyorum..listede belirtilen kan tahlili haftası gelmediği için yapmadı.. artık kan tahlili haftası gelince yapıldı ve değerim 9,5 çıktı.. hemen ilaç yazdı.. benim söylediğinde yapılsaydı bu kadar düşmeyecekti...rabbime emanetiz..

Masallah canim tatlisko kizina :)

Bu gün kontroldeydim 31 haftadaymisim bizim oğlan 1860 Gr olmuş ters mis eğer doğuma kadar dönmezse sezaryen dedi doktor nts girdim sancim yok dedi ama gününden önce alabiliriz dedi doktor canım sıkıldı normalmiki oğlanın kilosu boyunda 47 cm yaklaşık dedi 10 kg almisim

Canim ben 34 te biraktim dr sordum belirli bir koruma suresi var dedi haftayada dogumum olcak insallah bir iki hafta once birakmis oldum

kizlar pazartesi ikizlerim geliyorAllahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm

Ayyyyy ciddimisin canmm hadi sağ salim kavuşmak nasip olsun inşallah hic bir sıkıntı yaşamadan kucağına alirsin bebislerini ay cok heyecanli yaaaa

Canim bizde adetten hastane odasina ziyarete gelenlere veriliyor is arkadaslarim mutlaka gelir tanidiklar ciko kolonya lokum dagitilir
Ya hiç hayatımda bebek gormeye de mevlidede gitmemistim ilk kendi bebeğimi görcem belki bizdede vardır ama boşver gelenler çikolata şeker çiçek getirir onları da diğer gelenlere ikram ederiz

Aaa ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…