2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyyy ciddimisin canmm hadi sağ salim kavuşmak nasip olsun inşallah hic bir sıkıntı yaşamadan kucağına alirsin bebislerini ay cok heyecanli yaaaa
Amin canim insallah hepimiz saglikla kavusalim bebislerimize :) evet heyecan dorukta :))

kizlar pazartesi ikizlerim geliyorAllahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Ayyy heyecanlandım aynı tarihlerimiz neredeyse seninle canım:)) bebişler kaçar gram olmuşlar, küvete falan sokmayacaklar inşallah dimi Allah kolaylıkla kurtarsın sizi

kizlar pazartesi ikizlerim geliyorAllahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
aman artik gelsinler zaten :)) Geldi gelecekler derken bak kacinci haftaya geldin..
Saglikla gelsinler saglikla kavusun ohh ilk planli dogumumuz da oluyor ♡♡

Ayyy heyecanlandım aynı tarihlerimiz neredeyse seninle canım:)) bebişler kaçar gram olmuşlar, küvete falan sokmayacaklar inşallah dimi Allah kolaylıkla kurtarsın sizi
Canim kuvez ihtimalleri var ama artik yerleri cok cok daralmis 2400ler.benim boy kisa oldugu icin daha buyumekte zorlaniyorlar ciksinlarda rahayladinlar kuzucuklar :))

Aaa ilk defa duydum

Gercektenmi.. Cok oluyor bu hani ciğer gibi nasıl ciğeri elleyenlerde ben çıkıyor herhangi bir yerlerinde gülde de böyle çocuğun bir yerinde bi kırmızılık oluşuyor tabi herkeste olucak diye bişey yok ama..

aman artik gelsinler zaten :)) Geldi gelecekler derken bak kacinci haftaya geldin..
Saglikla gelsinler saglikla kavusun ohh ilk planli dogumumuz da oluyor ♡♡
Evet canim ha geldiler ha gelecekler derken Allahin izniyle saglikla gelsinler planli olmak cok iyi cumlemizin hakkinda hayirlisi olsun sagsalim tum topik kavusalim yavrulara :)

Sizin doktorlar ne cabuk sezeryana dönüyor. Benimki su an donmus ama hic belli olnaz ters donebilir dedi. Son an onemli ona gore karar veririz dedi. 36ya kadar donebilirmis. Somdiden bunlari kafaniza takmayin. Dua edin ve bebisinizle konusun:)) Ben kuzuma annem bas asagi don normal normal gel diyorum :))

Evet canim ha geldiler ha gelecekler derken Allahin izniyle saglikla gelsinler planli olmak cok iyi cumlemizin hakkinda hayirlisi olsun sagsalim tum topik kavusalim yavrulara :)
Hayirlisiyla saglikla kucaginiza alin insallah. Ayyy cok heyecanlandim.

ayyyy minnoşlar geliyooor. çok heyecanlıııı :))) canım yaa sağlıkla kucağına al inşallah :))

Cigeri duydugumdan beri hic yemedim bile dokunmayi gec:)) eti bile eldivensiz yikamadim ya da esime yikattim:) Gulu de ogrenmis oldum sayende:)) Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…