- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
Maşallah canım bebişine ne kadar uzun boyuBu gün kontroldeydim 31 haftadaymisim bizim oğlan 1860 Gr olmuş ters mis eğer doğuma kadar dönmezse sezaryen dedi doktor nts girdim sancim yok dedi ama gününden önce alabiliriz dedi doktor canım sıkıldı normalmiki oğlanın kilosu boyunda 47 cm yaklaşık dedi 10 kg almisim
Sagol tatlim amin insallah cumlemiz kavusalim ilk planli dogum alpinin dedigi gibi artik pespese dogumlar olucak dualarinizi esirgemeyin canim
Evettt gelsinler:) cesaret verdin bana canım inş 34 ü bi bitireyim erken doğumdan falan korkmam daha :)) Allah yar ve yardımcın olsunCanim kuvez ihtimalleri var ama artik yerleri cok cok daralmis 2400ler.benim boy kisa oldugu icin daha buyumekte zorlaniyorlar ciksinlarda rahayladinlar kuzucuklar :))
Evet ca im oyle olucak bakalim kuvezede giderlerse 1 haftaya alirsiniz dediler hakkimizda hayirlisi heyecan esim surekli guluyor agzi kulaklarinda :)Ayy hadi hayirlisi,heyecanlandim.36 haftaya mi girmis olacaksin?
Duamız sizlerle canımm Rabbim sizi korusun sagsalim kucağına alrsın inşallah mucizelerniSagol tatlim amin insallah cumlemiz kavusalim ilk planli dogum alpinin dedigi gibi artik pespese dogumlar olucak dualarinizi esirgemeyin canim
Aminnnn canim cok tesekkurler insallah tatlim ya hem cok stresli hem cok heyecanli rabbim hepimizi saglikla kavustursun bebeklerimizeMelissa81 canım allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerine :) herşey hayal ettiğinden çok daha kolay ve çok daha güzel olur inşallah
Sen buraya dogum diye yazmaya basladiginda insallah 36 demistim :)Valla ne temiz kalpliyim ya,hissetmisimEvet ca im oyle olucak bakalim kuvezede giderlerse 1 haftaya alirsiniz dediler hakkimizda hayirlisi heyecan esim surekli guluyor agzi kulaklarinda :)
Sagol tatlim amin insallah cumlemiz kavusalim ilk planli dogum alpinin dedigi gibi artik pespese dogumlar olucak dualarinizi esirgemeyin canim
Bu gün kontroldeydim 31 haftadaymisim bizim oğlan 1860 Gr olmuş ters mis eğer doğuma kadar dönmezse sezaryen dedi doktor nts girdim sancim yok dedi ama gününden önce alabiliriz dedi doktor canım sıkıldı normalmiki oğlanın kilosu boyunda 47 cm yaklaşık dedi 10 kg almisim
Ay masallah canim.cok heyecanlandım.ikiz olmasına rağmen iyi dayandın canim.saglikla gelsinler insallah:)) artik yavastan vakti geliyor yine ikiz olarak iyi geldik dimi bu noktaya sizlerede az kaldi :))
Ayy canimmm çok heyecanlı, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını. .Allah yardımcın olsun senin de.kizlar pazartesi ikizlerim geliyor Allahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
HASTANE BAVULU (bavul, hurç)arkadaşlar hastane çantasına koyduklarınızı paylaşır mısınız benimle ben şuan hazırlıyorum da eksik bişey olsun istemiyorum orda kalmayalım öyle :) teşekkür edwrm şimdiden
HASTANE BAVULU (bavul, hurç)
Anne için;
- 3 lohusa pijaması (1 uzun kollu, diğerleri kısa yazlık)
- 2 hamile külotu +depend
- 1 emzirme atleti, 2 normal atlet
- 2 emzirme sütyeni (1 süngerli 1 süngersiz)
- Sabahlık
- 3 çorap 1 patik
- Göğüs ucu pedi
- Ped
- Diş macunu, diş fırçası, toka
- Deodorant
- Lansinoh
- Makyaj malzemeleri
- Bebek dosyası
- Kirli çamaşır kesesi
- 2 Terlik (1i ucu açık olandan,diğeri süs terliği)
- lohusa tacı
- 2 el havlusu
Bebek için;
- Humana çay
- Foto için şal
- Yazma
- Emzirme önlüğü
- Bebek bezi 12
- 2 alt açma bezi tek kullanımlık
- Islak mendil 2
- banyo havlusu
- 3 hastane çıkış (10 lu)
- Yelek
- 3 çorap
- Müslin battaniye,nohut battaniye
- Hazır Kundak
- Otokoltuğu
- Emzik ve kutusu, biberon
- Silikon kaşık ( burda bir konuda okumuştum)
- Cevşen
Bende eksik varsa söyleyin anneler
- Ağız bezi 4-5
forumdaki konulardan derlediklerimle oluşturmuştum
Canım ben çıkış için kendime de hamile taytı ve tshirt koydum birer tane. Bence koysan iyi olur. Sonuçta doğuma nasıl gidicez bilmiyoruz belki kirli olurlarVatanseverr küçük bir hurca hemşireye vereceklerimi koydum karışmasın diğerleriyle diye.Bir de çıkış için kendinize de kıyafet koyun diyordu bazı topiklerde ama geldiğim kıyafetlerle çıkarım diye düşündüm. Çok gerekli ise tecrübeli olan anneler cevaplarsa sevinirim.
Ve kaç bez koyalım 12 koydum ???
vaov baya detaylı teşekkür ederim :)HASTANE BAVULU (bavul, hurç)
Anne için;
- 3 lohusa pijaması (1 uzun kollu, diğerleri kısa yazlık)
- 2 hamile külotu +depend
- 1 emzirme atleti, 2 normal atlet
- 2 emzirme sütyeni (1 süngerli 1 süngersiz)
- Sabahlık
- 3 çorap 1 patik
- Göğüs ucu pedi
- Ped
- Diş macunu, diş fırçası, toka
- Deodorant
- Lansinoh
- Makyaj malzemeleri
- Bebek dosyası
- Kirli çamaşır kesesi
- 2 Terlik (1i ucu açık olandan,diğeri süs terliği)
- lohusa tacı
- 2 el havlusu
Bebek için;
- Humana çay
- Foto için şal
- Yazma
- Emzirme önlüğü
- Yastık yüzü
- Bebek bezi 12
- 2 alt açma bezi tek kullanımlık
- Islak mendil 2
- banyo havlusu
- 3 hastane çıkış (10 lu)
- Yelek
- 3 çorap
- Müslin battaniye,nohut battaniye
- Hazır Kundak
- Otokoltuğu
- Emzik ve kutusu, biberon
- Silikon kaşık ( burda bir konuda okumuştum)
- Cevşen
Bende eksik varsa söyleyin anneler
- Ağız bezi 4-5
forumdaki konulardan derlediklerimle oluşturmuştum
valla ben çocuğa koymaktan kendimi pek düşünmemişim =D teşekkür ederim canımVatanseverr 2 tane penye battaniye de var hastane çıkışının içinde olduğu için belirtmedim
Nohut battaniye de tavşan kundak gibi pusete sereriz yumuşak olsun diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?