2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım bebişine ne kadar uzun boyu 31. Haftada 47 cm boy kilosu da iyi tabi benim 30+5 te 1650 çıktı normal dedi kilosuna. Hiç sıkıntı yapma kendine.
Canını sıkma canım allahın işi belli olmaz bakarsın son dakka bile değişir herşey

Canim kuvez ihtimalleri var ama artik yerleri cok cok daralmis 2400ler.benim boy kisa oldugu icin daha buyumekte zorlaniyorlar ciksinlarda rahayladinlar kuzucuklar :))
Evettt gelsinler:) cesaret verdin bana canım inş 34 ü bi bitireyim erken doğumdan falan korkmam daha :)) Allah yar ve yardımcın olsun

Melissa81 canım allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişlerine :) herşey hayal ettiğinden çok daha kolay ve çok daha güzel olur inşallah
Aminnnn canim cok tesekkurler insallah tatlim ya hem cok stresli hem cok heyecanli rabbim hepimizi saglikla kavustursun bebeklerimize

Sagol tatlim amin insallah cumlemiz kavusalim ilk planli dogum alpinin dedigi gibi artik pespese dogumlar olucak dualarinizi esirgemeyin canim

Canım gözün aydın şimdiden pazartesi hepimiz heyecanla güzel haberini bekliycez sağlıcakla gelsin kuzuların, 2 tane birden ne heyecanlı:)

30+6 da başı yukarısaydı bebeğimin, bugüb 32+2 de dönmüş aşağı. Ama birşey ifade etmiyor yine dönebilirmiş..

arkadaşlar hastane çantasına koyduklarınızı paylaşır mısınız benimle ben şuan hazırlıyorum da eksik bişey olsun istemiyorum orda kalmayalım öyle :) teşekkür edwrm şimdiden

Kızlar son adet tarihimi unuttum ben ya.. burdaki takvim bi hafta önde gösteriyordu sanırım ..

kizlar pazartesi ikizlerim geliyorAllahin izniyle..sancilarim artti dr artik riske girmeyelim dedi.riskli donemide atlattik sukur cok heyecanliyimmmm
Ayy canimmm çok heyecanlı, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını. .Allah yardımcın olsun senin de.

arkadaşlar hastane çantasına koyduklarınızı paylaşır mısınız benimle ben şuan hazırlıyorum da eksik bişey olsun istemiyorum orda kalmayalım öyle :) teşekkür edwrm şimdiden
HASTANE BAVULU (bavul, hurç)

Anne için;

• 3 lohusa pijaması (1 uzun kollu, diğerleri kısa yazlık)
  • 2 hamile külotu +depend
  • 1 emzirme atleti, 2 normal atlet
  • 2 emzirme sütyeni (1 süngerli 1 süngersiz)
  • Sabahlık
  • 3 çorap 1 patik
  • Göğüs ucu pedi
  • Ped
  • Diş macunu, diş fırçası, toka
  • Deodorant
  • Lansinoh
  • Makyaj malzemeleri
  • Bebek dosyası
  • Kirli çamaşır kesesi
  • 2 Terlik (1i ucu açık olandan,diğeri süs terliği)
  • lohusa tacı
  • 2 el havlusu
  • Humana çay
  • Foto için şal
  • Yazma
  • Emzirme önlüğü
  • Yastık yüzü
Bebek için;

• Bebek bezi 12
  • 2 alt açma bezi tek kullanımlık
  • Islak mendil 2
  • banyo havlusu
  • 3 hastane çıkış (10 lu)
  • Yelek
  • 3 çorap
  • Müslin battaniye,nohut battaniye
  • Hazır Kundak
  • Otokoltuğu
  • Emzik ve kutusu, biberon
  • Silikon kaşık ( burda bir konuda okumuştum)
  • Cevşen
  • Ağız bezi 4-5
Bende eksik varsa söyleyin anneler forumdaki konulardan derlediklerimle oluşturmuştum

Son düzenleme:

Vatanseverr küçük bir hurca hemşireye vereceklerimi koydum karışmasın diğerleriyle diye.Bir de çıkış için kendinize de kıyafet koyun diyordu bazı topiklerde ama geldiğim kıyafetlerle çıkarım diye düşündüm. Çok gerekli ise tecrübeli olan anneler cevaplarsa sevinirim.
Ve kaç bez koyalım 12 koydum ???

Vatanseverr 2 tane penye battaniye de var hastane çıkışının içinde olduğu için belirtmedim
Nohut battaniye de tavşan kundak gibi pusete sereriz yumuşak olsun diye düşündüm

Canım ben çıkış için kendime de hamile taytı ve tshirt koydum birer tane. Bence koysan iyi olur. Sonuçta doğuma nasıl gidicez bilmiyoruz belki kirli olurlar
Bir de benim yanımda eşim kalacak 2 gün. Onun için de bir eşofman bir tshirt ve yedek çorap koydum

vaov baya detaylı teşekkür ederim :)
Vatanseverr 2 tane penye battaniye de var hastane çıkışının içinde olduğu için belirtmedim
Nohut battaniye de tavşan kundak gibi pusete sereriz yumuşak olsun diye düşündüm
valla ben çocuğa koymaktan kendimi pek düşünmemişim =D teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…