Stre yapma canım, inşallah bişey olmaz, dogsa bile büyüdü artık, sıkıntı olmaz inşallah.Riskim hep var diye minimum kullanıyorum tuzu en başından beri canım, abiye benzemez inşAllah aceleci olmaz bu kız
Ay ama yani hakikaten öyle.. aydı haftaydı kafa karışıyor.. bazısı da karnın aşağıda doğum yakın demez mi çıldırıyorumdiyorum zaten hep öyleydii
Kızlar doktorunuz hangi sıklıkla çağırdı sizi. Bnmki hala aylık çağırıyo
Ayy o karın muhabbeti, bana da herkes daha çoooook var karnın çok yukarıda diyor
Ayy okuyunca heyecan yaptım birdenn.. Dualarım seninle inşallah kolay geçer canımkızlar 10 dk bir sancı, 1 cm açılma. serum takıldı şimdi. sonra tekrar nst. sancı devam ederse yatış yazılacak
kızlar 10 dk bir sancı, 1 cm açılma. serum takıldı şimdi. sonra tekrar nst. sancı devam ederse yatış yazılacak
kızlar 10 dk bir sancı, 1 cm açılma. serum takıldı şimdi. sonra tekrar nst. sancı devam ederse yatış yazılacak
Ohh ne güzel yaaa valla aydan aya iple çekiyorumm. 20sinde kontrolüm sorucam bu sefer tak etti artıkk.Ay çok seyrek olmuyor mu diye soruverseydin canım 15te 1 gidiyorum ben 28den beri
NeeeKızlar doktorunuz hangi sıklıkla çağırdı sizi. Bnmki hala aylık çağırıyo
Kızlar doktorunuz hangi sıklıkla çağırdı sizi. Bnmki hala aylık çağırıyo
İlkinde karnım göğüslerimle birdi neredeyse ama 38+1 de doğdu ki hep normal doğum pozisyonunaydı.. daha çoook var dediler 13 gün önce doğduşimdi de makat geliş sıpam.. şekil bozukluğu ondan kaynaklı.. hayır karnın şekilden anlaşılmıyor ki zaten ama anlayamadılar o ayrıo
Seninki de aceleci cikti :) Temmuz bebislerinin durasi yok insallah serum ise yararda canim erken gelmez durur .kızlar 10 dk bir sancı, 1 cm açılma. serum takıldı şimdi. sonra tekrar nst. sancı devam ederse yatış yazılacak
Benimde şuan öyle göğüs altında hemen, alt tarafim bomboş,
tövbe allahım sütyen telini tekmeliyor rahatsız oluyor okadar yukarıda ki, mideme hiç yer yok
3 hafta ya düştü bir aydan. Gerçi ben bir ay dayanamadım 3. Haftada gittim de :)Kızlar doktorunuz hangi sıklıkla çağırdı sizi. Bnmki hala aylık çağırıyo
Benim hep sagda ayaklari bi ara kaburgama girdi ayagi sanirimBenim de ilki öyleydi bu daha mideme gelemedi cadı..hepsinin duruşu farklı işte
Ahaha iyi ne güzel kabul etmiş. Benim dr bi tuhaf yaa. Ultrasonda çok az bakıyor. Videoya çekiyorum tam tamına 2 dk bakmış. Ertesi günü tekrar gittim testimin sonucu vardı göstermek için. Bide rica ettim yüzüne bakabilir miyiz diye. Beni reddetti. Ultrason ses dalgası yayıyormuş zararlıymış bebeğe çok fazla bakmayalım fln fln dedi birşeyler. Bir daha ki kontrole bakarız dedi yolladı beni. Bide özel hastane olacak.. Değiştiricem galiba doktoru3 hafta ya düştü bir aydan. Gerçi ben bir ay dayanamadım 3. Haftada gittim de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?