2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay ama yani hakikaten öyle.. aydı haftaydı kafa karışıyor.. bazısı da karnın aşağıda doğum yakın demez mi çıldırıyorum diyorum zaten hep öyleydii

Ayy o karın muhabbeti, bana da herkes daha çoooook var karnın çok yukarıda diyor

Ayy o karın muhabbeti, bana da herkes daha çoooook var karnın çok yukarıda diyor

İlkinde karnım göğüslerimle birdi neredeyse ama 38+1 de doğdu ki hep normal doğum pozisyonunaydı.. daha çoook var dediler 13 gün önce doğdu şimdi de makat geliş sıpam.. şekil bozukluğu ondan kaynaklı.. hayır karnın şekilden anlaşılmıyor ki zaten ama anlayamadılar o ayrıo

Benimde şuan öyle göğüs altında hemen, alt tarafim bomboş,
tövbe allahım sütyen telini tekmeliyor rahatsız oluyor okadar yukarıda ki, mideme hiç yer yok

Benim de ilki öyleydi bu daha mideme gelemedi cadı..hepsinin duruşu farklı işte
Benim hep sagda ayaklari bi ara kaburgama girdi ayagi sanirim Nefes alamadim ayagi kalktim. Birde hep göbek deligimin ettafinda gezdikce huylaniyorum :)) ama gogus altim dolu gogusle bitismis durumda

Kizlar oğlum 2000 kg olmuş.haftasi ile uyumlu dedi dr.hersey yolunda.malum riskli gebelik.34 ı bitir daha da rahatliycaz diyor dr.insallah şimdilik rahim agzi iyi durumda.ama riskli olmasına rağmen 10 gün sonra nar 3 hafta sonra kontrol dedi dr.ben 2 haftada bir bekliy ordum ama öyle uygun gördü.aksilik olmazsa Cinarlida olacak doğum.izmirdeki arkadaşlar var mi çınarlı da doğum yapan memnun kaldınız mi

3 hafta ya düştü bir aydan. Gerçi ben bir ay dayanamadım 3. Haftada gittim de :)
Ahaha iyi ne güzel kabul etmiş. Benim dr bi tuhaf yaa. Ultrasonda çok az bakıyor. Videoya çekiyorum tam tamına 2 dk bakmış. Ertesi günü tekrar gittim testimin sonucu vardı göstermek için. Bide rica ettim yüzüne bakabilir miyiz diye. Beni reddetti. Ultrason ses dalgası yayıyormuş zararlıymış bebeğe çok fazla bakmayalım fln fln dedi birşeyler. Bir daha ki kontrole bakarız dedi yolladı beni. Bide özel hastane olacak.. Değiştiricem galiba doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…