2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Şanslıymışsın :)) beni her gören soruyor kaç aylık diye.. bende hafta olarak yanıtlıyorum kaç aylık oluyor kiiiii dye bir soru daha patlatıyorlar bilsem söylerim yanii
Kim haftadan anlayacak ki canim ben ay olarak soyluyorum :))

Riskim hep var diye minimum kullanıyorum tuzu en başından beri canım, abiye benzemez inşAllah aceleci olmaz bu kız

Anladım canım.. benzemesin de gelmesin erkenden:)) ama tansiyona takma.. sağlık ocağı 12/8 ölçtü dedim evde hep 9/5 çıkıyor ama yürüdün efor sarf ettin çok normal dedii..

Şanslıymışsın :)) beni her gören soruyor kaç aylık diye.. bende hafta olarak yanıtlıyorum kaç aylık oluyor kiiiii dye bir soru daha patlatıyorlar bilsem söylerim yanii
Bende herkese başka birşey söylüyormuşum eşim farketmiş beynim yandı ona kaç haftalık şöyle ötekine kaç aylık şöyle, doğumumu kimse kestiremiyor sanırım

Yaşlı teyzeler olsa anlamaz canım tamam da daha 1 yıl önce doğum yapan da aynı soruyu soruyor
Dogum yapana gecen yil sor o bile bilmiyo ki hesabini :)) O yuzden diyorum bana da aynisi denk geliyo kac aylik diyo 30 haftalik diyorum mesela kac ay oluyo su an diyor :))) Yasli teyzeler daha iyi anliyo :)))

Y Yellu nice yıllarınız olsun canım birimde 26sında yıldönümümüz bayrama geliyor bakalım tek çocukla mı 2çocukla mı karşılayacağız

Bende herkese başka birşey söylüyormuşum eşim farketmiş beynim yandı ona kaç haftalık şöyle ötekine kaç aylık şöyle, doğumumu kimse kestiremiyor sanırım
Hahah seninkide güzelmis ben unutuyorum buradaki haftayla karistiriyorum 36diyorum 35 diyorum :)) Esim benden iyi biliyo ben yalnis soyleyince yok 35 diyor hemen

Dogum yapana gecen yil sor o bile bilmiyo ki hesabini :)) O yuzden diyorum bana da aynisi denk geliyo kac aylik diyo 30 haftalik diyorum mesela kac ay oluyo su an diyor :))) Yasli teyzeler daha iyi anliyo :)))

Ben bazen temmuzun sonuna doğru doğum diyorum valla ay işi hafta işi pek dert

Ay ama yani hakikaten öyle.. aydı haftaydı kafa karışıyor.. bazısı da karnın aşağıda doğum yakın demez mi çıldırıyorum diyorum zaten hep öyleydii

Bende bayrama diyorum Bayram sekeri gelicek diyorum ayyy yerim bayram cifte bayram mi olacak simdi topik temmuz anneleri ama haziranda yarimiz dogum yapacak

Ayyy en güzel şeker ama :)) valla canım öyle oldu temmuz sıcaklarına kalmak istemedi bebişlerimiz :) bende bekliyorum bakalım abimiz gibi mi olacak yoksa bekleyecek mii

Öyle deme erkekler düz mantık işte. Bizde ben çok hassasım önemli günlerde bunu bildiği için oda önemsiyor

Bende hassasımdır da bu aralar aramız limoni iyi değil, belki se hatırladı ama kutlamıyor, nasılsa unutmam ben bu günleri ...

Benim de annem bundan almış oğluşuma da diyorum yahu bu ağzını burnunu kapatmaz mı nefes alabilir mi vs :) inşallah kullanabilir kuzular
Ben ondan bi tanıdık ta gördüm canım, küçücük bebeğin suratıni kaplıyor nerdeyse, onlar da anne memesine en yakın emzik diye almışlar ama hem ağır hem büyük, bebek kendi ememiyo sürekli tutmak gerekiyo, zincir takacak yeri de yok, görüntüsünü beğendiğim için ben de almak istiyodum ama görünce öyle vazgeçtim. Inşallah siz rahat kullanabilirsiniz.

Bana da öyle geldi işte, ben nuk marka emzikleri de beğeniyorum kızım onu güzel kavrıyordu. Bi tane yedek bulundurayım nolur nolmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…