Öyle deme erkekler düz mantık işte. Bizde ben çok hassasım önemli günlerde bunu bildiği için oda önemsiyorYok Canım hatırlamadı, amaaaan herkesin bahtı bir değil işte kimine kavun kimine kelek misali .
Kim haftadan anlayacak ki canim ben ay olarak soyluyorum :))Şanslıymışsın :)) beni her gören soruyor kaç aylık diye..bende hafta olarak yanıtlıyorum kaç aylık oluyor kiiiii dye bir soru daha patlatıyorlar bilsem söylerim yanii
Başüstüne canım iletiyorum :) valla maşallah. Melissa da iyi demekki ayağa kalkmış küvözdeki minnaklarıma bakmaya gitmiş.Iyi yapmissin yellu merak ediyordum bebisleri :) Maşallah onlara, kilolari nasıl eşit almışlar aferin kuzulara :)). Selam soyle bizdende.
Riskim hep var diye minimum kullanıyorum tuzu en başından beri canım, abiye benzemez inşAllah aceleci olmaz bu kız
Stres yaptıkça tansiyonun artar cnm sakın olmaya çalış. Bisey olmaz Allah in izniyle, içini ferah tut.
Kim haftadan anlayacak ki canim ben ay olarak soyluyorum :))
Bende herkese başka birşey söylüyormuşum eşim farketmişŞanslıymışsın :)) beni her gören soruyor kaç aylık diye..bende hafta olarak yanıtlıyorum kaç aylık oluyor kiiiii dye bir soru daha patlatıyorlar bilsem söylerim yanii
Dogum yapana gecen yil sor o bile bilmiyo ki hesabini :)) O yuzden diyorum bana da aynisi denk geliyo kac aylik diyo 30 haftalik diyorum mesela kac ay oluyo su an diyor :))) Yasli teyzeler daha iyi anliyo :)))Yaşlı teyzeler olsa anlamaz canım tamam da daha 1 yıl önce doğum yapan da aynı soruyu soruyor
Hahah seninkide güzelmis ben unutuyorum buradaki haftayla karistiriyorum 36diyorum 35 diyorum :)) Esim benden iyi biliyo ben yalnis soyleyince yok 35 diyor hemenBende herkese başka birşey söylüyormuşum eşim farketmişbeynim yandı ona kaç haftalık şöyle ötekine kaç aylık şöyle, doğumumu kimse kestiremiyor sanırım
Dogum yapana gecen yil sor o bile bilmiyo ki hesabini :)) O yuzden diyorum bana da aynisi denk geliyo kac aylik diyo 30 haftalik diyorum mesela kac ay oluyo su an diyor :))) Yasli teyzeler daha iyi anliyo :)))
Bende herkese başka birşey söylüyormuşum eşim farketmişbeynim yandı ona kaç haftalık şöyle ötekine kaç aylık şöyle, doğumumu kimse kestiremiyor sanırım
Bende bayrama diyorumBen bazen temmuzun sonuna doğru doğum diyorum valla ay işi hafta işi pek dert
Bende bayrama diyorumBayram sekeri gelicek diyorum ayyy yerim bayram cifte bayram mi olacak simdi topik temmuz anneleri ama haziranda yarimiz dogum yapacak
Öyle deme erkekler düz mantık işte. Bizde ben çok hassasım önemli günlerde bunu bildiği için oda önemsiyor
Ben ondan bi tanıdık ta gördüm canım, küçücük bebeğin suratıni kaplıyor nerdeyse, onlar da anne memesine en yakın emzik diye almışlar ama hem ağır hem büyük, bebek kendi ememiyo sürekli tutmak gerekiyo, zincir takacak yeri de yok, görüntüsünü beğendiğim için ben de almak istiyodum ama görünce öyle vazgeçtim. Inşallah siz rahat kullanabilirsiniz.Benim de annem bundan almış oğluşuma da diyorum yahu bu ağzını burnunu kapatmaz mı nefes alabilir mi vs :) inşallah kullanabilir kuzular
Bana da öyle geldi işte, ben nuk marka emzikleri de beğeniyorum kızım onu güzel kavrıyordu. Bi tane yedek bulundurayım nolur nolmazBen ondan bi tanıdık ta gördüm canım, küçücük bebeğin suratıni kaplıyor nerdeyse, onlar da anne memesine en yakın emzik diye almışlar ama hem ağır hem büyük, bebek kendi ememiyo sürekli tutmak gerekiyo, zincir takacak yeri de yok, görüntüsünü beğendiğim için ben de almak istiyodum ama görünce öyle vazgeçtim. Inşallah siz rahat kullanabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?