Ay hadi hyrlısı canmkızlar 10 dk bir sancı, 1 cm açılma. serum takıldı şimdi. sonra tekrar nst. sancı devam ederse yatış yazılacak
Hım anladım canım düzelir umarımBende hassasımdır da bu aralar aramız limoni iyi değil, belki se hatırladı ama kutlamıyor, nasılsa unutmam ben bu günleri ...
Yaaaa çok güzelmiş bu vallahi bayıldım nerde gördünEki Görüntüle 2005120 Y Yellu sana hediye buldum :)) Esine 3 taşa ek aldir bunu
Amanın canım durdurabilirler inşallah açılmayı. ALlaha emanetsiniz. Dikkat et kendinekızlar 10 dk bir sancı, 1 cm açılma. serum takıldı şimdi. sonra tekrar nst. sancı devam ederse yatış yazılacak
Eşim hediye alacakmis bana bundan bak yaptiralim dedi. Bende incelerken internette melisaya denk geldim hemen sana yolladim.Yaaaa çok güzelmiş bu vallahi bayıldım nerde gördünşimdilerde ben takarım büyüyünce kendi takar
Ay söylesem mi :) uyuyor şimdi kalksın kuyumcu açtırsın 45 dk sonra yeni yaşıma giriyorumEşim hediye alacakmis bana bundan bak yaptiralim dedi. Bende incelerken internette melisaya denk geldim hemen sana yolladim.
Bende öyle düsündüm ben takarim buyuyunce de ona hediye ederimKuyumcuya özel yazdirmak lazim sen fotoyu esine ver o halleder :)((
Uyusun sahurda söylersin :))) Daha cok var gün bitmiyo zaten alamaz hemen sipariş verecek :) Bende hemen yarin isleme koymam lazim bunu .. bisi almayacak bana derken bunu dusunmus megerse ♡Ay söylesem mi :) uyuyor şimdi kalksın kuyumcu açtırsın 45 dk sonra yeni yaşıma giriyorum
Benimde boynumda hic cikarmadigim kolyem var ama kizimin adi yazan bi baska olur yaa :))Neyse uyusun bari :))) bakkk düşünmüş düşünceli kocan ne güzel. Gerçi kolye koleksiyonu yapcam bu gidişle :) anneler gününde de kolye aldı
Gözun aydin canim masallah kuzuya..Bu gün kontroldeydim her şey iyi gidiyor dedi doktor bir ay sonra gün vedi birde mide hapı verdi tablet niye bir aya attı çok uzun degilmi bu arada melisadan haber varmı Allah yardımcısı olsun
Aman kuzum ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz yapma o stresi unut oglunda yaşadıklarını çok şükür herşey yolunda gidiyorAyy sizlerde de olduğunu duyunca içim rahatlıyor gerçekten, aslında çok sakin yapılıyordur hep pozitif bakarım ama elimde değil sanki içten içe stres yapıyorum hatta eşime göre kendim yükseltiyorum tansiyonu da
Ahahah bencede pırlanta olsun bi zahmet :) bol i li isim seçmekte mantıklıymış :)) kızının adı başka olmaz mı ya prenses onlarBenimde boynumda hic cikarmadigim kolyem var ama kizimin adi yazan bi baska olur yaa :))
Birde i harflerini pirlanta yapsinOlmusken tam olsun :)))
Senin harfler fazla cok tutar benim iki i var onlar cok tutar pirlanta yaAhahah bencede pırlanta olsun bi zahmet :) bol i li isim seçmekte mantıklıymış :)) kızının adı başka olmaz mı ya prenses onlar
Kocaların ikiside keselerin ağzını açacak bu gidişleSenin harfler fazla cok tutar benim iki i var onlar cok tutar pirlanta yaesit paraya yaptiririz :))
Diyorum ki kizin yuzunu gostermiyo yüz görümlügü istiyor anasina cekmis oda diyorKocaların ikiside keselerin ağzını açacak bu gidişle
Waww güzel fikir :))) kime çekcek tabiki anasına çekcek diyeydinDiyorum ki kizin yuzunu gostermiyo yüz görümlügü istiyor anasina cekmis oda diyor
Böyle anasina cekmis diyor. Fotolarina bakinca bana benziyor deyincede sen oyle san diyor :))Waww güzel fikir :))) kime çekcek tabiki anasına çekcek diyeydin
Ahaha bizde de farklı değil :) birtek burnu sana benzesin demişti onu bile kendine benzetti adamBöyle anasina cekmis diyor. Fotolarina bakinca bana benziyor deyincede sen oyle san diyor :))
Iyi huylar kendine kötü huylar bana artik buna alismak lazim
Insallah kesilir canım kac haftalıksın senkızlar 10 dk bir sancı, 1 cm açılma. serum takıldı şimdi. sonra tekrar nst. sancı devam ederse yatış yazılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?