2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaaa çok güzelmiş bu vallahi bayıldım nerde gördün şimdilerde ben takarım büyüyünce kendi takar
Eşim hediye alacakmis bana bundan bak yaptiralim dedi. Bende incelerken internette melisaya denk geldim hemen sana yolladim.
Bende öyle düsündüm ben takarim buyuyunce de ona hediye ederim Kuyumcuya özel yazdirmak lazim sen fotoyu esine ver o halleder :)((

Ay söylesem mi :) uyuyor şimdi kalksın kuyumcu açtırsın 45 dk sonra yeni yaşıma giriyorum

Ay söylesem mi :) uyuyor şimdi kalksın kuyumcu açtırsın 45 dk sonra yeni yaşıma giriyorum
Uyusun sahurda söylersin :))) Daha cok var gün bitmiyo zaten alamaz hemen sipariş verecek :) Bende hemen yarin isleme koymam lazim bunu .. bisi almayacak bana derken bunu dusunmus megerse ♡

Neyse uyusun bari :))) bakkk düşünmüş düşünceli kocan ne güzel. Gerçi kolye koleksiyonu yapcam bu gidişle :) anneler gününde de kolye aldı

Neyse uyusun bari :))) bakkk düşünmüş düşünceli kocan ne güzel. Gerçi kolye koleksiyonu yapcam bu gidişle :) anneler gününde de kolye aldı
Benimde boynumda hic cikarmadigim kolyem var ama kizimin adi yazan bi baska olur yaa :))
Birde i harflerini pirlanta yapsin Olmusken tam olsun :)))

Bu gün kontroldeydim her şey iyi gidiyor dedi doktor bir ay sonra gün vedi birde mide hapı verdi tablet niye bir aya attı çok uzun degilmi bu arada melisadan haber varmı Allah yardımcısı olsun
Gözun aydin canim masallah kuzuya..
Melisa iyiymis yellu gorusmus bebeklerde iyiymis cok sukur.

Aman kuzum ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz yapma o stresi unut oglunda yaşadıklarını çok şükür herşey yolunda gidiyor

Benimde boynumda hic cikarmadigim kolyem var ama kizimin adi yazan bi baska olur yaa :))
Birde i harflerini pirlanta yapsin Olmusken tam olsun :)))
Ahahah bencede pırlanta olsun bi zahmet :) bol i li isim seçmekte mantıklıymış :)) kızının adı başka olmaz mı ya prenses onlar

Ahahah bencede pırlanta olsun bi zahmet :) bol i li isim seçmekte mantıklıymış :)) kızının adı başka olmaz mı ya prenses onlar
Senin harfler fazla cok tutar benim iki i var onlar cok tutar pirlanta ya esit paraya yaptiririz :))

Waww güzel fikir :))) kime çekcek tabiki anasına çekcek diyeydin
Böyle anasina cekmis diyor. Fotolarina bakinca bana benziyor deyincede sen oyle san diyor :))
Iyi huylar kendine kötü huylar bana artik buna alismak lazim

Böyle anasina cekmis diyor. Fotolarina bakinca bana benziyor deyincede sen oyle san diyor :))
Iyi huylar kendine kötü huylar bana artik buna alismak lazim
Ahaha bizde de farklı değil :) birtek burnu sana benzesin demişti onu bile kendine benzetti adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…