Perşembe günü inşallah canımCan'ım evlilik yıldönümünüz mü ?
Ben çıkmam istedim özellikle 2 haftadır evden çıkamıyorum hastalık yüzünden 3 gündürde kalkmıyorum. Saol canım sende söyle açık açıkBen sanki dışarda yemeğe cıkmak istemiyorum bu yıl.. hediyeleriniz güzelmiş valla .. ben kolye görmüştüm dizide onun sinyalini verdim bakalım ama ben ne alacağımı bilmiyorum
Stres yaptıkça tansiyonun artar cnm sakın olmaya çalış. Bisey olmaz Allah in izniyle, içini ferah tut.Benim de canım sıkkın kızlar,
Ayaklarımda ödemim çok arttı,
Tansiyonum hep 9/6 10/7ydi en baştan beri dündendir 12/8 12/9 görüyorum, oğlumda da 35te ani yükselmesiyle Doğum yapmıştım, sakin kalayım diyorum ama yeniden gebelik zehirlenmesi mi başlıyor diye endişe etmeden duramıyorum, yarına riskli gebelikten randevu aldım, dua edin olur mu
Nasıl ya bunu kendi doktorunmu söyledi başka servistedemi yer yokmuşkızlar açılmam yok ama büyük büyük sancıların var dedi. yer olmadığı için yatış yazamıyorum mutlaka başka hastaneye git dedi. gidiyorum ben de...
Sagol Canim ❤Mutlu yıllar cnm sevdiklerinle
Gecmis olsun canım benide oyle yatirdilar 2hafta once benim hastanede yer yoktu kendileri baska hastane buldular arayip bilgilerimi verdiler muhakkak yeni dogan ünitesiolan hastane olmasi gerek dedi doktor sende oyle yap canım insallah 1gecr yatar cikarsınızkızlar açılmam yok ama büyük büyük sancıların var dedi. yer olmadığı için yatış yazamıyorum mutlaka başka hastaneye git dedi. gidiyorum ben de...
Perşembe günü inşallah canım
Mutlu yıllarınız olsun canım. Nasılya hatırlamadı mıBugün de benim yıldönümüm ama hatırlayan bir eş yok malesef ..
Yok Canım hatırlamadı, amaaaan herkesin bahtı bir değil işte kimine kavun kimine kelek misali .Mutlu yıllarınız olsun canım. Nasılya hatırlamadı mı
Iyi yapmissin yellu merak ediyordum bebisleri :) Maşallah onlara, kilolari nasıl eşit almışlar aferin kuzulara :)). Selam soyle bizdende.Selam kızlar. Melissaa ile yazıştım. Sabah telefonunu düşürmüş ekranı kırılmış yazamıyormuş. İyiymiş kendisi, bebişlerde küvözdelermiş ama solunumları falan gayet iyiymiş, gidip sevmiş konuşmuşbiri 2000 biri 2100 doğmuş. Hepimize de dua etmiş. Haber aldıkça yazarım tekrar. Hepinize duyurulur
Canım tuzu azaltmayı dene tamamen kesmeden ama.. tansiyon yürüyünce falan da yükseliyor. Kötü düşünme o ilk yaramaz öyle geldi belki bu erken gelmeyecek zamanını bekleyecek
Aynen oyle bak bende senin gibi erken dogum yaptum 35+4 de zaten bizim erjen dogum riskimiz oluyor bende 1hafta daha gecerse oglumun haftasinda olucam biraz daha rahatliyor insan ikimizde sorun yasamamisiz oncekilerde artik seninkide gelse hos gelmis olur
Neyseki 37.haftaya kadar kimse kacinci haftadasin diye sormamisti kafam karismamisti
Nasilsa bitti artik dogacak yakinda
Canım kötü düşünme bir defa yaşadığın talihsizliği bir daha yaşayacaksın diye birşey yok benimde şimdiye kadar hep 9-5 veya 10-6 oluyordu tansiyonum bu hafta 12-8 olmuş doktor bundan sonra biraz daha yüksek olması normal dedi seninde çok değil artık sen 35 haftalık oldun takip et daha yüksek olmasın hemen endişelenme lütfen bebeğe kötü enerji gönderme
Hiç cıkasım yok bu yıl evde eşim hazırlasa ne süper olurdu :) iyi fikir ama yetişmez
Buradaki takvim ornek veriyorum
33+1 i sen 34.haftanın içindeyim yazıyor
33+6 34+0 a kadar boyle
34+1 i sen 35.haftanın içindeym Dior o sekl gdıor canm
kızlar açılmam yok ama büyük büyük sancıların var dedi. yer olmadığı için yatış yazamıyorum mutlaka başka hastaneye git dedi. gidiyorum ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?