2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sanki dışarda yemeğe cıkmak istemiyorum bu yıl.. hediyeleriniz güzelmiş valla .. ben kolye görmüştüm dizide onun sinyalini verdim bakalım ama ben ne alacağımı bilmiyorum
Ben çıkmam istedim özellikle 2 haftadır evden çıkamıyorum hastalık yüzünden 3 gündürde kalkmıyorum. Saol canım sende söyle açık açık

Stres yaptıkça tansiyonun artar cnm sakın olmaya çalış. Bisey olmaz Allah in izniyle, içini ferah tut.

Selam kızlar. Melissaa ile yazıştım. Sabah telefonunu düşürmüş ekranı kırılmış yazamıyormuş. İyiymiş kendisi, bebişlerde küvözdelermiş ama solunumları falan gayet iyiymiş, gidip sevmiş konuşmuş biri 2000 biri 2100 doğmuş. Hepimize de dua etmiş. Haber aldıkça yazarım tekrar. Hepinize duyurulur

kızlar açılmam yok ama büyük büyük sancıların var dedi. yer olmadığı için yatış yazamıyorum mutlaka başka hastaneye git dedi. gidiyorum ben de...
Gecmis olsun canım benide oyle yatirdilar 2hafta once benim hastanede yer yoktu kendileri baska hastane buldular arayip bilgilerimi verdiler muhakkak yeni dogan ünitesiolan hastane olmasi gerek dedi doktor sende oyle yap canım insallah 1gecr yatar cikarsınız

Iyi yapmissin yellu merak ediyordum bebisleri :) Maşallah onlara, kilolari nasıl eşit almışlar aferin kuzulara :)). Selam soyle bizdende.

Canım tuzu azaltmayı dene tamamen kesmeden ama.. tansiyon yürüyünce falan da yükseliyor. Kötü düşünme o ilk yaramaz öyle geldi belki bu erken gelmeyecek zamanını bekleyecek

Riskim hep var diye minimum kullanıyorum tuzu en başından beri canım, abiye benzemez inşAllah aceleci olmaz bu kız

Evet canım hamdolsun ilklerde sorun yaşamamışız 35+5te doğmuştu oğlum şimdi de aynı haftadayız, hayırlısı Allah tan artık

Neyseki 37.haftaya kadar kimse kacinci haftadasin diye sormamisti kafam karismamisti
Nasilsa bitti artik dogacak yakinda

Şanslıymışsın :)) beni her gören soruyor kaç aylık diye.. bende hafta olarak yanıtlıyorum kaç aylık oluyor kiiiii dye bir soru daha patlatıyorlar bilsem söylerim yanii

Ayy sizlerde de olduğunu duyunca içim rahatlıyor gerçekten, aslında çok sakin yapılıyordur hep pozitif bakarım ama elimde değil sanki içten içe stres yapıyorum hatta eşime göre kendim yükseltiyorum tansiyonu da

Hiç cıkasım yok bu yıl evde eşim hazırlasa ne süper olurdu :) iyi fikir ama yetişmez

O zaman o hazırlasın işi ne :))

Buradaki takvim ornek veriyorum
33+1 i sen 34.haftanın içindeyim yazıyor
33+6 34+0 a kadar boyle
34+1 i sen 35.haftanın içindeym Dior o sekl gdıor canm

Evet canım farklı gidiyor haftası.. ama zaten 34 haftalık gebelik 33+ 0 ve 33+6 yı kapsıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…