2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aa gözün aydın kuzum. Allah seninle ve babasıyla büyümesini nasip etsin inşallah. Neden asıyodun suratını herşey hallolur. Nasılsınız, oğluş nasıl ne kadar doğdu?
Daha geçen perşembe ayrıldım izne canım tam dinlenecek kendimi oğlumla olan zmanalara hazirlayacaktim ama geliverdi kuzum. Perşembe kontrolde 2550 gr demişti doktor cumartesi nişan ve iki gün boyunca suyum geldi az az ama ben araba kullandım alış veriş temizlik ne varsa yaptım. Bu gün sabah sancı başladı yine ciddiye almadım bir gibi eşimi aradım hastaneye geldik. Su azalmış ama şükür bitmemiş açılma başlamış 1cm yatış verdi. Sonra dayanamadım sancılara sezeryan istedim. Ameliyathane ye inince işim rengi değişti açıklık 10cm olmuş. Spinal anestezi yapılmıştı ama o yüzden benim yerime Erkek hemşire ıkındı sağ olsun. 21:17 de geldi Emir Bera m ama 2 kilo dediler çok az gördüm paşamı . Yoğun bakıma götürdüler Yarın çocuk bölümü başkanı karar verecek duruma İnşallah çıkarız hemen

Canm seninkide yolda gibi hadi hakkında hayırlısı olsun

Nasıl ya sen ne zaman dogurdun
Allah analı babalı büyütsün inşallah canm yaaa aceleci çıktı temmuz bebisleri
Allah razı olsun canım. Valla annemin şom ağzı oldu resmen kadın taktı teyzesi 3 haziran aynı gün olsunlar diye bir ay erken geldi paşam

QUOTE="asfarovski, pos gelen t: 5 1660660daha.aer: 438990"]Merhaba kızlar benim aceleci minik oğlum da geldi ben daha hazır değildim ama
Gözünaydın canım, erken bir minik daha.Nasilsiniz, sezeryan mı normal mi oldu, kaç kilo doğdu bebiş?[/QUOTE]
Sağol canım benim. Normal sezeryan sonra anestezi altında normal oldu canım :d

Sağol canım çok az gördüm oğlumu ama iyi dediler

Canım sabah seni düşünüp dua ederken akşama ben doğurdum. Allah yavrularimizin hepsine hayırlı ömür nasip etsin inşallah. Yaz vakitte alalım yavruları kucağımıza

Bu arada sezeryan da direkten döndüm aneztesiye rağmen baya rahatım

Canım günün dördüncü bebiş ı olmuş. Allah hayırlı ömür versin inşallah analı babalı büyütsün

Merhaba kızlar benim aceleci minik oğlum da geldi ben daha hazır değildim ama
Maşallah canım gözün aydın ne zaman oldu şimdi küvözde mi kaç kg, adınız ne oldu sen nasılsın sağlığınız nasıl merak etme onlar bizim rahmimize düştüğü anda biz anne oluyoruz eğer hazırlık dediğin alınacaklarsa hepsi olur içini ferah tut

Bu gece 21:17 de oldu canım. Ismi zaten hazırdı Emir Bera. Şükür ben iyiyim ama oğlumu çok merak ediyorum yarın karar verecekmiş çocuk doktoru alınacaklar zaten hiç bitmez bebekle ona takılmıyorum canım ama işten rapor aldıktan sonra hayallerim vardı. Konuşacaktık ona ramazan hatmi yapacaktım nasip karnımda değil koynumda imiş İnşallah darısı hayırlısı ile başına canım

Delisin kız maşallah size atlattınız darısı başımıza inşallah tez vakitte bebişlerinle eve dönmen dileğiyle

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün nasılsınız bebiş nasıl kaç kg oldu minik

Amin canım olsun sen niyetine girmişsin ya Rabbim yapmış kabul etsin inşallah tez vakitte birbirinize kavuşun tez evinize gidin adıyla uzun ömürlü yaşasın inşallah

Merhaba kızlar benim aceleci minik oğlum da geldi ben daha hazır değildim ama

anamm ne ara dogurdunuz bi uyudum sahura kalktim iki minik daha gelmis :))
Bahti acik olsun insallah yavrularinizin saglikla evinize gelsin insallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…