Daha geçen perşembe ayrıldım izne canım tam dinlenecek kendimi oğlumla olan zmanalara hazirlayacaktim ama geliverdi kuzum. Perşembe kontrolde 2550 gr demişti doktor cumartesi nişan ve iki gün boyunca suyum geldi az az ama ben araba kullandım alış veriş temizlik ne varsa yaptım. Bu gün sabah sancı başladı yine ciddiye almadım bir gibi eşimi aradım hastaneye geldik. Su azalmış ama şükür bitmemiş açılma başlamış 1cm yatış verdi. Sonra dayanamadım sancılara sezeryan istedim. Ameliyathane ye inince işim rengi değişti açıklık 10cm olmuş. Spinal anestezi yapılmıştı ama o yüzden benim yerime Erkek hemşire ıkındı sağ olsun. 21:17 de geldi Emir Bera m ama 2 kilo dediler çok az gördüm paşamı . Yoğun bakıma götürdüler Yarın çocuk bölümü başkanı karar verecek duruma İnşallah çıkarız hemenAa gözün aydın kuzum. Allah seninle ve babasıyla büyümesini nasip etsin inşallah. Neden asıyodun suratını herşey hallolur. Nasılsınız, oğluş nasıl ne kadar doğdu?
Sağol canım darısı başınaHayirli olsun canim,iyi misiniz? Hazir degildim derken
Çok sağol canım bu gece kuvözde ben iyiyim şükür yarın belli olacakCanım 36 yı görmüşsünüz çok şükür. Haftası iyi kendi de iyidir inşallah bebişin. Kuvözde mi? Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin. Sana da geçmiş olsun.
Allah razı olsun canım. Valla annemin şom ağzı oldu resmen kadın taktı teyzesi 3 haziran aynı gün olsunlar diye bir ay erken geldi paşamCanm seninkide yolda gibi hadi hakkında hayırlısı olsun
Nasıl ya sen ne zaman dogurdun
Allah analı babalı büyütsün inşallah canm yaaa aceleci çıktı temmuz bebisleri
Gözünaydın canım, erken bir minik daha.Nasilsiniz, sezeryan mı normal mi oldu, kaç kilo doğdu bebiş?[/QUOTE]QUOTE="asfarovski, pos gelen t: 5 1660660daha.aer: 438990"]Merhaba kızlar benim aceleci minik oğlum da geldiben daha hazır değildim ama
Sağol canım çok az gördüm oğlumu ama iyi dedilerBende aynı 33 ten gidiom 2 hafta önce kontrol vardı önümüz ay görüşürüz dedi doktorum. Aslında erken gitmek lazım nolur nolmaz tabi boşver sen git erken niye geldin diyecek hali yok ya
Aaaaa gözlerin aydın olsun inşallah Can'ım yaa nasılsın bebiş Nasıl
Canım aman dikkat et benim gibi suyu anlamadan doguruvermekızlar eve geldim. serum sancıyı kesti. 5 dk da bire düşünce gel dedi doktor. bebeğim tersti normalde. şükür dönmüş. herkese duaları ve güzel dilekleri için çok teşekkür ederim.
Sağol canım buna çok şükür binlerce elhamdülillahGözün aydın canım ikinizde iyisinizdir inŞAllah
Kizlar anca kendime gelddim ayyy ne saskindik biz yaaaa bi hengameyle geldik hastaneye.sabaha karsi uyuyunca gec kaldik apartopar taksi cagardik cunku esimin eli ayagi birbirine girdi.:))hediyelikler telefonlar sacildi.iyice paketleyin goturceklerinizi.geldik odamiza yerlestik sagolsun akrabalarimda pesdimizden damladi :)) bi gurultuyle 10 gibi indim.
Ameliyathane ortamini spinalden genele gecme macerami anlatmicam cunku cogumuz ilk olcaz korkuyoruz:)
Sadece cesaret diyebilirim.cesur olun ben az nanemollayim pek ajiteydim
Genel olunca o kisimlari hatirlamiyorum.dondugumde odadaydim esime sariyordum:))Allaha sukur bebislerimiz iyi ama tabiki gozetim altinda bir sure cunku ultrasonla dogan arasinda fark oldu.akcigerleri gelismis fakat bidiklikler gittim gordum ayyy ne minnaciklar yaaa rabbim hepinize zamaninda nasip etsin saglikla insallah..
Kizzz bide sezeryan acimiyo diyenler bugece hepsine kufur ediyorum normasl dogurun bacim yaaa :))
Opuyorum evden yazarim artik
Biri daha gelmis bebislerin hayirli ugurlu olsun saglikla annesine kavussun dua edin minislerime kavusayim hemen
Yaa bide giydirirlerken ortaligi yikmislar sonra bian elleri kenetlenmis susmus yavrularim ahh ahh tek dilegim dogdugu gibi yavrulariniz yaninizda olsun Allaha emanet olun
Canım günün dördüncü bebiş ı olmuş. Allah hayırlı ömür versin inşallah analı babalı büyütsünMerhaba hanımlar, ben de bugün aldım oğlumu kucağıma çok şükür :) sabah kontrole geldim hastaneye, sancılandım çok aşağıya inmişti tosbik tehlikeye atmak istemedik ki iyiki de öyle yapmışız yoksa bu gece o sancılarla normal doğum yoluna girecekmiş, son anda yine ters döndü tosbik üstelik... Şimdik odamızdayız çok şükür. Hepiniz de inşallah hayırlısı ve güzellikle alırsınız kucağınıza bebişlerinizi .
Amin inşallah canımAyy noluyor temmuz bebeklerine ben şoknathifa asfarovski hayirli ugurlu olsun allah anali babali buyutsun
Amin inşallah canım darısı başınıza
Maşallah canım gözün aydın ne zaman oldu şimdi küvözde mi kaç kg, adınız ne oldu sen nasılsın sağlığınız nasıl merak etme onlar bizim rahmimize düştüğü anda biz anne oluyoruz eğer hazırlık dediğin alınacaklarsa hepsi olur içini ferah tutMerhaba kızlar benim aceleci minik oğlum da geldiben daha hazır değildim ama
Bu gece 21:17 de oldu canım. Ismi zaten hazırdı Emir Bera. Şükür ben iyiyim ama oğlumu çok merak ediyorum yarın karar verecekmiş çocuk doktoruMaşallah canım gözün aydın ne zaman oldu şimdi küvözde mi kaç kg, adınız ne oldu sen nasılsın sağlığınız nasıl merak etme onlar bizim rahmimize düştüğü anda biz anne oluyoruz eğer hazırlık dediğin alınacaklarsa hepsi olur içini ferah tut
Delisin kız maşallah size atlattınız darısı başımıza inşallah tez vakitte bebişlerinle eve dönmen dileğiyleKizlar anca kendime gelddim ayyy ne saskindik biz yaaaa bi hengameyle geldik hastaneye.sabaha karsi uyuyunca gec kaldik apartopar taksi cagardik cunku esimin eli ayagi birbirine girdi.:))hediyelikler telefonlar sacildi.iyice paketleyin goturceklerinizi.geldik odamiza yerlestik sagolsun akrabalarimda pesdimizden damladi :)) bi gurultuyle 10 gibi indim.
Ameliyathane ortamini spinalden genele gecme macerami anlatmicam cunku cogumuz ilk olcaz korkuyoruz:)
Sadece cesaret diyebilirim.cesur olun ben az nanemollayim pek ajiteydim
Genel olunca o kisimlari hatirlamiyorum.dondugumde odadaydim esime sariyordum:))Allaha sukur bebislerimiz iyi ama tabiki gozetim altinda bir sure cunku ultrasonla dogan arasinda fark oldu.akcigerleri gelismis fakat bidiklikler gittim gordum ayyy ne minnaciklar yaaa rabbim hepinize zamaninda nasip etsin saglikla insallah..
Kizzz bide sezeryan acimiyo diyenler bugece hepsine kufur ediyorum normasl dogurun bacim yaaa :))
Opuyorum evden yazarim artik
Biri daha gelmis bebislerin hayirli ugurlu olsun saglikla annesine kavussun dua edin minislerime kavusayim hemen
Yaa bide giydirirlerken ortaligi yikmislar sonra bian elleri kenetlenmis susmus yavrularim ahh ahh tek dilegim dogdugu gibi yavrulariniz yaninizda olsun Allaha emanet olun
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün nasılsınız bebiş nasıl kaç kg oldu minikMerhaba hanımlar, ben de bugün aldım oğlumu kucağıma çok şükür :) sabah kontrole geldim hastaneye, sancılandım çok aşağıya inmişti tosbik tehlikeye atmak istemedik ki iyiki de öyle yapmışız yoksa bu gece o sancılarla normal doğum yoluna girecekmiş, son anda yine ters döndü tosbik üstelik... Şimdik odamızdayız çok şükür. Hepiniz de inşallah hayırlısı ve güzellikle alırsınız kucağınıza bebişlerinizi .
Amin canım olsun sen niyetine girmişsin ya Rabbim yapmış kabul etsin inşallah tez vakitte birbirinize kavuşun tez evinize gidin adıyla uzun ömürlü yaşasın inşallahBu gece 21:17 de oldu canım. Ismi zaten hazırdı Emir Bera. Şükür ben iyiyim ama oğlumu çok merak ediyorum yarın karar verecekmiş çocuk doktorualınacaklar zaten hiç bitmez bebekle ona takılmıyorum canım ama işten rapor aldıktan sonra hayallerim vardı. Konuşacaktık ona ramazan hatmi yapacaktım nasip karnımda değil koynumda imiş İnşallah darısı hayırlısı ile başına canım
Merhaba kızlar benim aceleci minik oğlum da geldiben daha hazır değildim ama
anamm ne ara dogurdunuz bi uyudum sahura kalktim iki minik daha gelmis :))Merhaba hanımlar, ben de bugün aldım oğlumu kucağıma çok şükür :) sabah kontrole geldim hastaneye, sancılandım çok aşağıya inmişti tosbik tehlikeye atmak istemedik ki iyiki de öyle yapmışız yoksa bu gece o sancılarla normal doğum yoluna girecekmiş, son anda yine ters döndü tosbik üstelik... Şimdik odamızdayız çok şükür. Hepiniz de inşallah hayırlısı ve güzellikle alırsınız kucağınıza bebişlerinizi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?