2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Seninde gözün aydın canmm Allah analı babalı büyütsün inşallah

Günaydın kızlar sabah sabah doğum hikayeleri izledim sezeryn izldm ay bi tuhaf oldum ben belime agrılar girdi

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün

Günaydın bayanlar dün iftara misafirim vardı dökülüyorum bugün iki gündür hiç bakamadım maşallah yeni bebişlerimiz gelmiş gözünüz aydın rabbim yez zamanda kucağınıza ve evinize kavuştursun bol sütler nasip olsun tez zamanda toparlasınlar inş

Benim hep sagda ayaklari bi ara kaburgama girdi ayagi sanirim Nefes alamadim ayagi kalktim. Birde hep göbek deligimin ettafinda gezdikce huylaniyorum :)) ama gogus altim dolu gogusle bitismis durumda

ayyy nasıl acımıştır yani canın.. göbek deliği üstü hareketleri daha çok benim sağ tarafa vurunca acıtıyor canımı ama :)) ben geçenlerde göbek deliği etrafında bi şişlik acıma hissettim bi dokundum yumruk yapmış elini parmakları geldi elime.. çok garip oldum :)) minnoş bunlar yaa :)) doğsalar da doysakkk :)

ayyy canım yaa :)) genel olduğun için acıyı sen hissettin emin ol.. herkesin acı duyma oranı da farklı tabii :)) sağlıkla evine de götürürsün bıdıklarını canım :))

aaa gözün aydın canım :)) sağlıkla büyüsünnn :))

GünAydın herkese topige bi girdim aman Yarabbim iki bebis daha gelmiş sizi okudukça beni heyecan basıyor erken olmasına rağmen:) yeni bebekler hayirla gelsin nathifa asfarovski kızlar gözünüz aydın hayırlı evlat , bol bol sütünüz olsun inşallah M melisa81 canım seninde gÖzün aydın tez zamanda sende bebislerle buluşursun inşallah

asfarovski nathifa masallah kizlar, gozunuzaydin.Rabbim anali babali buyutsun insAllah. Bu haftalardan sonra korkmayın artık, alırsınız kucağınıza tez zamanda.
Ruyamda bir bebek daha doğurdum hemde evde kendi başıma nasıl kolay güzel oldu :) .
Ben bu bebek sevdamin önüne nasıl geçeceğim acaba yoksa kaygısızlara döneceğiz bu gidişle

Daha 25 gun var takvimde o yuzden sen doguruyorsun ruyanda :)))
Ayy bende bu gobusu cok sevdim sanirim ikinciyi hemen yaparim özlerim ben göbüşümü :)

Daha 25 gun var takvimde o yuzden sen doguruyorsun ruyanda :)))
Ayy bende bu gobusu cok sevdim sanirim ikinciyi hemen yaparim özlerim ben göbüşümü :)
:)) doğru diyosun ondan galiba doktorun dediğine göre 7temmuzdu.
Sen hele birde tat o duyguyu birde ozaman gör içindeki isteği :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…