2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım olsun sen niyetine girmişsin ya Rabbim yapmış kabul etsin inşallah tez vakitte birbirinize kavuşun tez evinize gidin adıyla uzun ömürlü yaşasın inşallah
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim güzel duaların için Rabbim hayırlı vakitte en az acıyla kurtarsın seni de inşallah

Sanki biraz tirtim sen öyle deyince Ben genel anestezi istemiyordum ama ayy bilemedim
Saglikla kavusursun insallah miniklerine hemencecik canim kilolari iyi masallah ..

Süt sağma bölüm 1 başarısız yirmiser dakika sagdim ama tık yok kırk dakika sonra bölüm iki

Kizlar hayirli ömürlü olsun bebisleriniz. Allahim saglicakla kucaginiza ve evinize almayi nasip etsin. Allaha emanet olun.

Kabul etmemek ne demek ya. Biz istediğimiz zaman gittik hep. Doktorlar çok garip gerçekten

asfarovski biz ne desekte Rabbim in dediği oluyor sezeryan istemişsin normal oldu vakitsiz dedin tez geldi sürekli hayırlısı için dua ediyoruz demekki senin içinde böylesi hayırlıymış bebeğinle geçireceğin zaman artmış oldu iyi tarafından bak inşallah tez vakitte kucaklarına da alırsın

Günaydın melisa yı düşünürken iki erkenci daha gelmiş:) rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin hepsine artık tecrübeli annelerimiz var grupta.önden bilgiler alırız bizim de bugün kontrolümü var.bakalım neler diycek doktorumuz.10 günde oğluş neler yapmış

Amentu canım muhakkak hayırlısını istedim baştan bu yana. Başta normal istedim hep ama son anda dayanamadım benim suyum erken geldiği için sancı da değişik oldu şükür Rabbim gönlüme göre verdi. Eksikler de birlikte yaparız artık oğlumla.

Yanına gittik şimdi emmeye denedik alabildi şükür ama benim hala sütüm yok bir an önce bunu çözmem lazım İnşallah dua edin kızlar

Allah razı olsun canım. Valla benimki son üç haftadır yalan söylemiş 2550 ölçtü doktor geçen perşembe pazartesi 2000 g doğdu sıpa

Gözünüz aydın canım benimmm cokk sevindim herşey yolunda olmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…