- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim güzel duaların için Rabbim hayırlı vakitte en az acıyla kurtarsın seni de inşallahAmin canım olsun sen niyetine girmişsin ya Rabbim yapmış kabul etsin inşallah tez vakitte birbirinize kavuşun tez evinize gidin adıyla uzun ömürlü yaşasın inşallah
Valla geldiler alpicim hatta sağ olsun benimki sessiz sedasız geldi. Bir de kucağıma gelseanamm ne ara dogurdunuz bi uyudum sahura kalktim iki minik daha gelmis :))
Bahti acik olsun insallah yavrularinizin saglikla evinize gelsin insallahh..
Sanki biraz tirtim sen öyle deyinceKizlar anca kendime gelddim ayyy ne saskindik biz yaaaa bi hengameyle geldik hastaneye.sabaha karsi uyuyunca gec kaldik apartopar taksi cagardik cunku esimin eli ayagi birbirine girdi.:))hediyelikler telefonlar sacildi.iyice paketleyin goturceklerinizi.geldik odamiza yerlestik sagolsun akrabalarimda pesdimizden damladi :)) bi gurultuyle 10 gibi indim.
Ameliyathane ortamini spinalden genele gecme macerami anlatmicam cunku cogumuz ilk olcaz korkuyoruz:)
Sadece cesaret diyebilirim.cesur olun ben az nanemollayim pek ajiteydim
Genel olunca o kisimlari hatirlamiyorum.dondugumde odadaydim esime sariyordum:))Allaha sukur bebislerimiz iyi ama tabiki gozetim altinda bir sure cunku ultrasonla dogan arasinda fark oldu.akcigerleri gelismis fakat bidiklikler gittim gordum ayyy ne minnaciklar yaaa rabbim hepinize zamaninda nasip etsin saglikla insallah..
Kizzz bide sezeryan acimiyo diyenler bugece hepsine kufur ediyorum normasl dogurun bacim yaaa :))
Opuyorum evden yazarim artik
Biri daha gelmis bebislerin hayirli ugurlu olsun saglikla annesine kavussun dua edin minislerime kavusayim hemen
Yaa bide giydirirlerken ortaligi yikmislar sonra bian elleri kenetlenmis susmus yavrularim ahh ahh tek dilegim dogdugu gibi yavrulariniz yaninizda olsun Allaha emanet olun
Gelir annesi bi bakmissin hop kucaginda insallah.. Cok guzel bir aydayiz Rabbim bos cevirmez dualarimizi insallahValla geldiler alpicim hatta sağ olsun benimki sessiz sedasız geldi. Bir de kucağıma gelse
Amin inşallah canım benim. Darısı başınaGelir annesi bi bakmissin hop kucaginda insallah.. Cok guzel bir aydayiz Rabbim bos cevirmez dualarimizi insallah
Sağol canım darısı başınaKizlar hayirli ömürlü olsun bebisleriniz. Allahim saglicakla kucaginiza ve evinize almayi nasip etsin. Allaha emanet olun.
Kabul etmemek ne demek ya. Biz istediğimiz zaman gittik hep. Doktorlar çok garip gerçektenAhaha iyi ne güzel kabul etmiş. Benim dr bi tuhaf yaa. Ultrasonda çok az bakıyor. Videoya çekiyorum tam tamına 2 dk bakmış. Ertesi günü tekrar gittim testimin sonucu vardı göstermek için. Bide rica ettim yüzüne bakabilir miyiz diye. Beni reddetti. Ultrason ses dalgası yayıyormuş zararlıymış bebeğe çok fazla bakmayalım fln fln dedi birşeyler. Bir daha ki kontrole bakarız dedi yolladı beni. Bide özel hastane olacak.. Değiştiricem galiba doktoru
Hayrlı olsun gözümüz aydın canm Allah Analı Babalı buyutsunn...Amin inşallah canım çok teşekkür ederim güzel duaların için Rabbim hayırlı vakitte en az acıyla kurtarsın seni de inşallah
Amentu canım muhakkak hayırlısını istedim baştan bu yana. Başta normal istedim hep ama son anda dayanamadım benim suyum erken geldiği için sancı da değişik oldu şükür Rabbim gönlüme göre verdi. Eksikler de birlikte yaparız artık oğlumla.asfarovski biz ne desekte Rabbim in dediği oluyor sezeryan istemişsin normal oldu vakitsiz dedin tez geldi sürekli hayırlısı için dua ediyoruz demekki senin içinde böylesi hayırlıymış bebeğinle geçireceğin zaman artmış oldu iyi tarafından bak inşallah tez vakitte kucaklarına da alırsın
Allah razı olsun canımHayrlı olsun gözümüz aydın canm Allah Analı Babalı buyutsunn...
Allah razı olsun canım. Valla benimki son üç haftadır yalan söylemiş 2550 ölçtü doktor geçen perşembe pazartesi 2000 g doğdu sıpaGünaydın melisa yı düşünürken iki erkenci daha gelmiş:) rabbim sağlıklı hayırlı ömür versin hepsineartık tecrübeli annelerimiz var grupta.önden bilgiler alırız bizim de bugün kontrolümü var.bakalım neler diycek doktorumuz.10 günde oğluş neler yapmış
Kizlar anca kendime gelddim ayyy ne saskindik biz yaaaa bi hengameyle geldik hastaneye.sabaha karsi uyuyunca gec kaldik apartopar taksi cagardik cunku esimin eli ayagi birbirine girdi.:))hediyelikler telefonlar sacildi.iyice paketleyin goturceklerinizi.geldik odamiza yerlestik sagolsun akrabalarimda pesdimizden damladi :)) bi gurultuyle 10 gibi indim.
Ameliyathane ortamini spinalden genele gecme macerami anlatmicam cunku cogumuz ilk olcaz korkuyoruz:)
Sadece cesaret diyebilirim.cesur olun ben az nanemollayim pek ajiteydim
Genel olunca o kisimlari hatirlamiyorum.dondugumde odadaydim esime sariyordum:))Allaha sukur bebislerimiz iyi ama tabiki gozetim altinda bir sure cunku ultrasonla dogan arasinda fark oldu.akcigerleri gelismis fakat bidiklikler gittim gordum ayyy ne minnaciklar yaaa rabbim hepinize zamaninda nasip etsin saglikla insallah..
Kizzz bide sezeryan acimiyo diyenler bugece hepsine kufur ediyorum normasl dogurun bacim yaaa :))
Opuyorum evden yazarim artik
Biri daha gelmis bebislerin hayirli ugurlu olsun saglikla annesine kavussun dua edin minislerime kavusayim hemen
Yaa bide giydirirlerken ortaligi yikmislar sonra bian elleri kenetlenmis susmus yavrularim ahh ahh tek dilegim dogdugu gibi yavrulariniz yaninizda olsun Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?