2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar eve geldim. serum sancıyı kesti. 5 dk da bire düşünce gel dedi doktor. bebeğim tersti normalde. şükür dönmüş. herkese duaları ve güzel dilekleri için çok teşekkür ederim.
Cok sükür hadi bakalım biraz daha dayansınlar kac haftalık senin bebis

Gözün aydın canım hayırlı olsun bebegin senin haftan iyiymis erken dogum sayılmıyorsun en azından bebekte iyidir umarım

Hahah ay güldürdün beni spinalden bende korkuyorum genel olucam yine ben fenalasirim gibi geliyor anestestezi uzmani bile soylemisti bana oglumda fenalasip genele dondurdugumuz cok oluyor diye neyse sonucta yavrularina sag salim kavustun seninkiler küvezde cok kalmazlar cok yakında alırsın kucagina canîm

Canm bz ayrancılarda oturuoz kntrlleri burada özelde oldum doğumu tepeck egtm araştırmada yapıcm ilkni orda sezeryan oldgum için guvnıyrum sen nerde yapıcan
Tepecik bni korkutuo ege uni de dusunuom.ama daha kararsisim

Günaydın kızlar sabah sabah doğum hikayeleri izledim sezeryn izldm ay bi tuhaf oldum ben belime agrılar girdi
Kız Allah iyiliğini versin izleme sen onları :) ben iki kez geçirdim biri genel biri epidural aman sezeryan olmak zorunda kalırsanız sakın genel istemeyin panik hele hiç olmayın heyecan panik olursanız dayarlar narkozu, ben ilk doğumumda kızçemi doğurmadan ameliyathaneden kaçmaya kalktım baydılar beni
Ama o genelin acısını yaşadıktan sonra oğlumda epidural sezeryan oldum böyle bir güzellik yok yahu 2 saatte bir ilacı veriyorlar omzumdaki hortumdan oh miss. Lavaboya kendim gittim kendim kalktım kendim yürüdüm koridorlarda bol bol . Onun için izlemeyin videolar cıss

Son düzenleme:
Canım humana stil tea var bana oglumds hemen hastaneden onu aldirmislardi sutum gelmedigi icin simdi hemen alip hastane cantama koydum ondan ic ve bol su kayisi kompostosu getirsinler yakinlarin hadtaneye onu ic gelir allahin izniyle

bende genel anesteziden çok memnun kaldım nasıl yattım öyle kalktım işin özü evham heyecan yapmadan doktora ekibine güvenmek

Gunaydin kizlar buraya cok yazamiyorum ama hergun takipteyim dogum yapan anneleri tebrik ediyorum bebislerini saglikla sihhayle buyutsunler datisida diger anne adaylarina bende izmirde ikamet ediyorum ikinci bebegim olucak inss ilk bebegimi ist dogum yapmistim simdi izmirde bi kac hastane gezdim bugunde buca dogum hastanesine gidicem ona gore karar vericem hayirlisi artik

ameliyat yeri acımaz olurum tabi ki acıyor kaç kat kesik var orada ama ağrı kesici ile hiçbirşey kalmıyor ayrıca ben bir haftaya hiç ameliyat olmamış gibi zımba gibi iyileşmiştim:)

yine şifremi unutmuşum kaç gündür giremedim 3 bebiş daha gelmiş çok sevindim allah uzun sağlıklı ömürler hepsine kuzucukların darısı başımıza inşallh. kızlar dün akşam gittim nst için normal çıktı 150 civarlarında çekti hep çok sevindim kahveden olmuş yani kafeinsiz kahve aldım hemen onu içerim çok canım isterse. hastaneden de eşimin babasına gittik yarım saatliğine gittğime pişman oldum kızlar babasının eşi k v olmuyo benim annesi vefat etmiş ikinci evliliği kadın gider gitmez bana ay çok şişmişsin yoksa ikiz mi dedi çok kararmışım niye böyle esmerleşmişim antalya da yaşıyorum sonuçta otobüste bile yanıyoruz esmerleşsem nolcak ayrıca sırf moral bozmak için yapıyo bebeğin fotografını gösterdi eşim ona da koca ağızlı mı olcak bu dedi karnıma ağrılar girdi sinirden cevap vermedim işaret ettim eşime kalkalım diye daha doğmamış bebeğe koca agızlı mı denir ya

aaa gözün aydın canım :)) bu seneki bebekler hayata atılmaya fazla hevesliler.. sağlıkla büyüsünnn :))
evet canım çok doğru söylüyosun içimde çırpınıyor resmen hiç durmuyo sabahlara kadar kuzular can atıyor çıkmak için yengeç burçları böyle hareketli olur mu ya

Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım gözünaydın:) kimsenin ne dediğine takılma. Bir patavatsız insan örneği. Benim de erken doğum riskim var doktor 34 e kadar tutmaya çalışıyor bebeği. Dün kv geldi ay 7 aylık bebek yaşar da 8 aylık doğanın şansı az dedi yüzüme bir de emekli ebe bu kadın. Bütün akşam ağladım sonra karın ağrısı bel ağrısı kasılmalar başladı mahvoldum bütün gece. Yani duymıycaz mecbur yoksa olan yine bize oluyor. O kim ki beğenmek zorunda da değil yani. Patavatsız kadın özellikle yapmış belli ki üzülme sen

Gırmedım dunden berı bı bakyım dedım ne cok dogum olmus saglıcakla buyusnler ınsallah saglıkla hasteneden cıksınlar aklıma bısey takıldı belkı alakasız ama kızlar bebek erken dogup küvezde oldugu zaman özel hastanede kaldıgı hergun para mı alınıyor yoksa alınmıyormu neolur neolmaz herseye hazırlıklı olmak ıstıyorum maddı olarak da

Ben konuştum canım. Yenidoğanlar devlet güvencesindeymiş. Yenidoğan yoğunbakımlarının bütün hastanelerde ücretsiz olması gerekiyormuş. Benm doğum yapacağım hastanenin hiç ssk anlaşması yokmuş. Ama ücretsiz dedi. Sadece bebeğin kimliğini hemen çıkarıp getirmeniz gerekiyor dedi. Fırsata çeviren hastane yoksa 28 gün ücretsiz olması gerekiyor kanunen.

doğurcağımız yoksa da bunlar yüzaünden sinir stres oluyoruz. allah ın izniyle hiçbir sey olmaz sıkma canını tıp ne kadar gelişti artık o yok 7 aylık şöyle 8 aylık böyle eskidenmiş hiç üzülme canım sen bol bol dinlenmemiz lazım kulaklarımızıda tıkıcaz mecbur gevşek insanlara karşı inşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza kuzuları gevşek diyorum başka kelime bulamadım dualarım hep sizlerle sıkma güzel canını

benim de aklıma takılmıstı oyle erken gelırse nasıl basa cıkılır dıye dusunmustum bı yazı da okudum ama emın olamadım benım hastanenın ssk anlasması var demekkı tamamen özel de olsa almıyorlar ınsallah oyledir gercı bebeklerımız gunlerınde gelsın ama neolur neolmaz tabi

Tepecik bni korkutuo ege uni de dusunuom.ama daha kararsisim
Nie korkıosun ki orda olan uzmnlr hc biyerde yok üçüncü basamak hastane olduğu için gdıom gerçi üniversitelerde 3.basamak BN gcn yıl tepckte yaptgm için ve sezertn olduğu için oraya guvnıom cnm normal doğum olsa herhangi bı yere gderdm zaten yaknmda olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…