Cok sükür hadi bakalım biraz daha dayansınlar kac haftalık senin bebiskızlar eve geldim. serum sancıyı kesti. 5 dk da bire düşünce gel dedi doktor. bebeğim tersti normalde. şükür dönmüş. herkese duaları ve güzel dilekleri için çok teşekkür ederim.
Gözün aydın canım hayırlı olsun bebegin senin haftan iyiymis erken dogum sayılmıyorsun en azından bebekte iyidir umarımMerhaba hanımlar, ben de bugün aldım oğlumu kucağıma çok şükür :) sabah kontrole geldim hastaneye, sancılandım çok aşağıya inmişti tosbik tehlikeye atmak istemedik ki iyiki de öyle yapmışız yoksa bu gece o sancılarla normal doğum yoluna girecekmiş, son anda yine ters döndü tosbik üstelik... Şimdik odamızdayız çok şükür. Hepiniz de inşallah hayırlısı ve güzellikle alırsınız kucağınıza bebişlerinizi .
Hahah ay güldürdün beni spinalden bende korkuyorum genel olucam yine ben fenalasirim gibi geliyor anestestezi uzmani bile soylemisti bana oglumda fenalasip genele dondurdugumuz cok oluyor diye neyse sonucta yavrularina sag salim kavustun seninkiler küvezde cok kalmazlar cok yakında alırsın kucagina canîmKizlar anca kendime gelddim ayyy ne saskindik biz yaaaa bi hengameyle geldik hastaneye.sabaha karsi uyuyunca gec kaldik apartopar taksi cagardik cunku esimin eli ayagi birbirine girdi.:))hediyelikler telefonlar sacildi.iyice paketleyin goturceklerinizi.geldik odamiza yerlestik sagolsun akrabalarimda pesdimizden damladi :)) bi gurultuyle 10 gibi indim.
Ameliyathane ortamini spinalden genele gecme macerami anlatmicam cunku cogumuz ilk olcaz korkuyoruz:)
Sadece cesaret diyebilirim.cesur olun ben az nanemollayim pek ajiteydim
Genel olunca o kisimlari hatirlamiyorum.dondugumde odadaydim esime sariyordum:))Allaha sukur bebislerimiz iyi ama tabiki gozetim altinda bir sure cunku ultrasonla dogan arasinda fark oldu.akcigerleri gelismis fakat bidiklikler gittim gordum ayyy ne minnaciklar yaaa rabbim hepinize zamaninda nasip etsin saglikla insallah..
Kizzz bide sezeryan acimiyo diyenler bugece hepsine kufur ediyorum normasl dogurun bacim yaaa :))
Opuyorum evden yazarim artik
Biri daha gelmis bebislerin hayirli ugurlu olsun saglikla annesine kavussun dua edin minislerime kavusayim hemen
Yaa bide giydirirlerken ortaligi yikmislar sonra bian elleri kenetlenmis susmus yavrularim ahh ahh tek dilegim dogdugu gibi yavrulariniz yaninizda olsun Allaha emanet olun
Tepecik bni korkutuo ege uni de dusunuom.ama daha kararsisimCanm bz ayrancılarda oturuoz kntrlleri burada özelde oldum doğumu tepeck egtm araştırmada yapıcm ilkni orda sezeryan oldgum için guvnıyrum sen nerde yapıcan
Kız Allah iyiliğini versin izleme sen onları :) ben iki kez geçirdim biri genel biri epidural aman sezeryan olmak zorunda kalırsanız sakın genel istemeyin panik hele hiç olmayın heyecan panik olursanız dayarlar narkozu, ben ilk doğumumda kızçemi doğurmadan ameliyathaneden kaçmaya kalktım baydılar beniGünaydın kızlar sabah sabah doğum hikayeleri izledim sezeryn izldm ay bi tuhaf oldum ben belime agrılar girdi
Canım humana stil tea var bana oglumds hemen hastaneden onu aldirmislardi sutum gelmedigi icin simdi hemen alip hastane cantama koydum ondan ic ve bol su kayisi kompostosu getirsinler yakinlarin hadtaneye onu ic gelir allahin izniyleAmentu canım muhakkak hayırlısını istedim baştan bu yana. Başta normal istedim hep ama son anda dayanamadım benim suyum erken geldiği için sancı da değişik oldu şükür Rabbim gönlüme göre verdi. Eksikler de birlikte yaparız artık oğlumla.
Yanına gittik şimdi emmeye denedik alabildi şükür ama benim hala sütüm yok bir an önce bunu çözmem lazım İnşallah dua edin kızlar
evet canım çok doğru söylüyosun içimde çırpınıyor resmen hiç durmuyo sabahlara kadar kuzular can atıyor çıkmak için yengeç burçları böyle hareketli olur mu yaaaa gözün aydın canım :)) bu seneki bebekler hayata atılmaya fazla hevesliler.. sağlıkla büyüsünnn :))
Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım gözünaydın:) kimsenin ne dediğine takılma. Bir patavatsız insan örneği. Benim de erken doğum riskim var doktor 34 e kadar tutmaya çalışıyor bebeği. Dün kv geldi ay 7 aylık bebek yaşar da 8 aylık doğanın şansı az dedi yüzümeyine şifremi unutmuşum kaç gündür giremedim 3 bebiş daha gelmiş çok sevindim allah uzun sağlıklı ömürler hepsine kuzucukların darısı başımıza inşallh. kızlar dün akşam gittim nst için normal çıktı 150 civarlarında çekti hep çok sevindim kahveden olmuş yani kafeinsiz kahve aldım hemen onu içerim çok canım isterse. hastaneden de eşimin babasına gittik yarım saatliğine gittğime pişman oldum kızlar babasının eşi k v olmuyo benim annesi vefat etmiş ikinci evliliği kadın gider gitmez bana ay çok şişmişsin yoksa ikiz mi dedi çok kararmışım niye böyle esmerleşmişim antalya da yaşıyorum sonuçta otobüste bile yanıyoruz esmerleşsem nolcak ayrıca sırf moral bozmak için yapıyo bebeğin fotografını gösterdi eşim ona da koca ağızlı mı olcak bu dedi karnıma ağrılar girdi sinirden cevap vermedim işaret ettim eşime kalkalım diye daha doğmamış bebeğe koca agızlı mı denir ya
Ben konuştum canım. Yenidoğanlar devlet güvencesindeymiş. Yenidoğan yoğunbakımlarının bütün hastanelerde ücretsiz olması gerekiyormuş. Benm doğum yapacağım hastanenin hiç ssk anlaşması yokmuş. Ama ücretsiz dedi. Sadece bebeğin kimliğini hemen çıkarıp getirmeniz gerekiyor dedi. Fırsata çeviren hastane yoksa 28 gün ücretsiz olması gerekiyor kanunen.Gırmedım dunden berı bı bakyım dedım ne cok dogum olmus saglıcakla buyusnler ınsallah saglıkla hasteneden cıksınlaraklıma bısey takıldı belkı alakasız ama kızlar bebek erken dogup küvezde oldugu zaman özel hastanede kaldıgı hergun para mı alınıyor yoksa alınmıyormu neolur neolmaz herseye hazırlıklı olmak ıstıyorum maddı olarak da
doğurcağımız yoksa da bunlar yüzaünden sinir stres oluyoruz. allah ın izniyle hiçbir sey olmaz sıkma canını tıp ne kadar gelişti artık o yok 7 aylık şöyle 8 aylık böyle eskidenmiş hiç üzülme canım sen bol bol dinlenmemiz lazım kulaklarımızıda tıkıcaz mecbur gevşek insanlara karşı inşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza kuzuları gevşek diyorum başka kelime bulamadım dualarım hep sizlerle sıkma güzel canınıBebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım gözünaydın:) kimsenin ne dediğine takılma. Bir patavatsız insan örneği. Benim de erken doğum riskim var doktor 34 e kadar tutmaya çalışıyor bebeği. Dün kv geldi ay 7 aylık bebek yaşar da 8 aylık doğanın şansı az dedi yüzümebir de emekli ebe bu kadın. Bütün akşam ağladım sonra karın ağrısı bel ağrısı kasılmalar başladı mahvoldum bütün gece. Yani duymıycaz mecbur yoksa olan yine bize oluyor. O kim ki beğenmek zorunda da değil yani. Patavatsız kadın özellikle yapmış belli ki üzülme sen
Allah razı olsun bacımgözünaydın canım hayırlı uğurlu olsun
benim de aklıma takılmıstı oyle erken gelırse nasıl basa cıkılır dıye dusunmustum bı yazı da okudum ama emın olamadım benım hastanenın ssk anlasması var demekkı tamamen özel de olsa almıyorlar ınsallah oyledir gercı bebeklerımız gunlerınde gelsın ama neolur neolmaz tabiBen konuştum canım. Yenidoğanlar devlet güvencesindeymiş. Yenidoğan yoğunbakımlarının bütün hastanelerde ücretsiz olması gerekiyormuş. Benm doğum yapacağım hastanenin hiç ssk anlaşması yokmuş. Ama ücretsiz dedi. Sadece bebeğin kimliğini hemen çıkarıp getirmeniz gerekiyor dedi. Fırsata çeviren hastane yoksa 28 gün ücretsiz olması gerekiyor kanunen.
Nie korkıosun ki orda olan uzmnlr hc biyerde yok üçüncü basamak hastane olduğu için gdıom gerçi üniversitelerde 3.basamak BN gcn yıl tepckte yaptgm için ve sezertn olduğu için oraya guvnıom cnm normal doğum olsa herhangi bı yere gderdm zaten yaknmda olanTepecik bni korkutuo ege uni de dusunuom.ama daha kararsisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?