Geçmiş olsun güzelim. Ne güzel Allah ım seni de kavuşturdu yavruna.Darısı başımıza. Detayları bekliyoruz zamanın oluncaKızlar ben dogum yaptım nstde sancım cıktı çok şukur iyiyz emıo kızım bni suan :) 3375 gram dgdu
Bence orta boy sana iyidir diğeri büyük gelir58 kiloyla hamile kaldım 71 kiloyum orta boy aldım tam vücudumu saracak şekilde oturdu ama büyük alsaymışım da iyi olurdu. Popo basen genişlemedim bu arada, ödemim de yok
Aminn inş darısı sze canmGeçmiş olsun güzelim. Ne güzel Allah ım seni de kavuşturdu yavruna.Darısı başımıza. Detayları bekliyoruz zamanın olunca
Bende ilk doğumda 66 ile hamile kaldım sonra 100 ü gördüm daha da tartıya çıkamadım korkudan:) bilmiyorum en son kaçtım ama kocaman bir göbek vardı şimdikinden büyükmüş resimlere bakıyorum da buna rağmen bu kadar zorlamadı o da ayrı mesele neyse doğuma girdim çıktım 87 idim sonra evde kendi kendine 78 olmuş bir ara baktığımda derken zamanla 70 oldum :) rejim spor yapmadım bu sefer çol almadım 10 kilo falandır en fazla bakalım nasıl olacakAdana sıcağı işe yarar umarım. 1ayda 10 kg zor zaten 6 ayda düşündüm ben onu. Sen de iki yılda eskiye dönmüşsün geçen sefer ne güzel
Ben normalde iki gün öğün atlasam kilo veren insanım, metabolizma eskiye döner sporla da desteklersem kalmaz sanırım. Zaten bir 5-6 kg kalsada dert etmem.
Birde ne biliyim millet bir anlatıyor; suyuymuş plasentaymış bebekle birlikte epey yapıyormuş. Onların yalancısıyımAzmedersek verilir bir yıl-iki yıl.Ben sarkma olmasını istemem esas.
Kalıpları dar gibi geldi, umarım işe yarar :)Bence orta boy sana iyidir diğeri büyük gelir
Darısı başımıza:) Allah sağlık ve mutlu bir ömür versin sare ciğe:) geçmiş olsunHepnze çok tesekkr ederm rabbim hepnze nasip etsn çok guzl bı duygu toparlanaym detaylandrcm :)
Tabi mutlaka orası da nasibinİ almıştır 14 kilodanYok ya büyük geleceğini düşünmüyorum istersen dene ben eve gelince hemen denemiştim ama sanada iyi gelir merak etme bende kalçadan pek kilo almadım ama ister istemez alt tarafta genişliyor
Aynen bende de ödem falan yok çok şükür.basen de genişlemedi.tedbir olsun diye büyük aldım iyi olur inşallah58 kiloyla hamile kaldım 71 kiloyum orta boy aldım tam vücudumu saracak şekilde oturdu ama büyük alsaymışım da iyi olurdu. Popo basen genişlemedim bu arada, ödemim de yok
Ben doktordan çıkar çıkmaz bir sonraki randevuyu aldım hep hem istediğim saat olsun diye hem plan yapılsın diye şimdi senin randevu falan olmayınca kim neye göre haber verecek , bilmiyorum kendilerince bir takip yaptıklarını sanmıyorum , gittiğinde nst parası vereceksin e onu değerlendirecek bir doktor görecek seni illaki birde muayene parası vereceksin , doktorundan memnunsan değiştirmeiyi geceler arkadaşlar. nolur bana bir akıl verin.
en son 32+3 deyken doktora gittim. 1 ay sonra gel demişti doktorum. geçen hafta randevu almak için aradığımda doktorumun izne çıktığını öğrendim. bi an şok oldum. hemşiresini aradım telefonu kapalı. o an sancım filan tutsa b planım yok. ortada kaldım resmen. çok moralim bozuldu. doktorun haber vermesi gerekmez mi hastalarına. ben mi abartıyorum.
ertesi gün hemşiresini aradım. yerine başka bir doktor önermiş ve bayramdan sonra gelecekmiş.
hemşire haftaya gel nst ye ben bağlıycam dedi. ama benim muayene de olmam gerekmez mi. sırf nst için neden muayene parası ödeyeyim. onun yerine başka doktora gitsem hem muayene edip hem nst ye bağlar mı.
şimdi sizce hemşirenin dediği gibi yapıp kendi doktorumu mu bekliyim. yoksa başka biyerden randevu alıp oraya mı devam ediyim. içim de iyice soğudu kendi doktoruma karşı. bu saatten sonra başka doktor kabul eder mi . of napsam bilmiyorum. nolur akıl verin.
anamm ne ara dogurdun beraberdik hani ayni gun olacakti :)) Saglikla huzurla buyusun kizin bahti acik olsun insallah canim.. 3. Dogum bugun pazartesiler suprizli hep.Kızlar ben dogum yaptım nstde sancım cıktı çok şukur iyiyz emıo kızım bni suan :) 3375 gram dgdu
Ben doktordan çıkar çıkmaz bir sonraki randevuyu aldım hep hem istediğim saat olsun diye hem plan yapılsın diye şimdi senin randevu falan olmayınca kim neye göre haber verecek , bilmiyorum kendilerince bir takip yaptıklarını sanmıyorum , gittiğinde nst parası vereceksin e onu değerlendirecek bir doktor görecek seni illaki birde muayene parası vereceksin , doktorundan memnunsan değiştirme
Aynı hastanede değil mi tavsiye ettiği kişi hımm valla seni sıkıntıya sokmuş niye izne çıkmış dediğin gibi neyin garantisi var biraz yarı yolda bırakmış gibi olmuş ama iyi bir doktor hastane bulup değiştirebilirsin kafan rahat olur aslındadosyam onlarda var. doğumu ona yaptıracağımı biliyorlar. hastanede başka kadın doğumcu yok. ya bekliycem ya başka bir hastaneye gidicem. yerine tavsiye ettiği kişinin özel muayenehanesi varmış. biraz uzak. oraya gitmek istemiyorum.
eğer beklersem de doktorum döndüğünde 39. haftamda olucam ve 6 hafta hiç kontrol edilmemiş olucam. suyum mu azaldı. açılma var mı belli değil. bi yandan da evet çok memnundum ve doğumu onun yaptırmasını istiyordum. ama bu şartlarda pek mümkün olmayacak heralde.
ay canım çok sevindim gözün aydın :)Kızlar ben dogum yaptım nstde sancım cıktı çok şukur iyiyz emıo kızım bni suan :) 3375 gram dgdu
Aynı hastanede değil mi tavsiye ettiği kişi hımm valla seni sıkıntıya sokmuş niye izne çıkmış dediğin gibi neyin garantisi var biraz yarı yolda bırakmış gibi olmuş ama iyi bir doktor hastane bulup değiştirebilirsin kafan rahat olur aslında
Rica ederim neredesini siz hangi şehir yanievet başka doktora geçmek en iyisi sanırım. erken doğum da olabilir sonuçta. endişeyle bekleyeceğine kafam rahat olur. cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim.
Aaa çok şaşırdım şu an, cumaydi sanki..Geçmiş olsun, Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün. .Maşallah size. .Kızlar ben dogum yaptım nstde sancım cıktı çok şukur iyiyz emıo kızım bni suan :) 3375 gram dgdu
Gözünaydın canim.masallah sağlıklı guzel bir ömrü olsun kızının.sen ayrancilardaydin sanirim.medifemada mi doğum yaptinKızlar ben dogum yaptım nstde sancım cıktı çok şukur iyiyz emıo kızım bni suan :) 3375 gram dgdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?