- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
Saol canım inşCanim hayirli olsun gun bilmekte insani rahatlatiyor gece stresin azilir.saglikla kavusun insallahzifirirose
Hım kolonya işini doktora sordun mu yada araştırdın mı bi zararı var mıdır? Biz magnezyumu bıraktık bakalım ne olacakKarnıma sürdüğümde kasılmamı sancımı falan rahatlatıyor canım. Bende işe yarıyor en azından :) bacaklarıma da kramp için sürüyorum iyi geliyor. Evet yasaklar hep öyle
Hım kolonya işini doktora sordun mu yada araştırdın mı bi zararı var mıdır? Biz magnezyumu bıraktık bakalım ne olacak
Kız gaz sancısına iyi geldiğini niye söylemiyon daha önce ben kolonyayla bir banyo yapıp geliyorum :))Oğlumdayken de kullandım canım sorun olmadı. Gaz sancım varsa onu da alıyorcadı da ne zaman sürsem hareketleniyor oğlum artık diyor ki kardeşimin iksiri bu sormadım doktora aklıma da gelmedi. Zararı olmaz ki elime falan da kullanıyorum sonuçta gripken ellerime sürmemi söylemişti mikrop açısından doktorum.
Hangisini süreyim kolonya çok severim safran mandalina lavanta limon :))Oğlumdayken de kullandım canım sorun olmadı. Gaz sancım varsa onu da alıyorcadı da ne zaman sürsem hareketleniyor oğlum artık diyor ki kardeşimin iksiri bu sormadım doktora aklıma da gelmedi. Zararı olmaz ki elime falan da kullanıyorum sonuçta gripken ellerime sürmemi söylemişti mikrop açısından doktorum.
Kız gaz sancısına iyi geldiğini niye söylemiyon daha önce ben kolonyayla bir banyo yapıp geliyorum :))
Hangisini süreyim kolonya çok severim safran mandalina lavanta limon :))
Doğumda vereceğimiz şişelerim geldi kardeşim sağolsun yapmış bir bakin bakalım güzel mi :)
Senin doktor sezaryen olsun istiyor heraldeMaşallah kanala girmiş ama normal mi diyor benim doktorun da kanala girecek diye ödü patlıyor anlamıyorum ben bu doktorları bazen ya benimkinin ilk baktığı şey o , banada gösteriyor bak burda olsa skıntı ama değil falan diye , yada farklı şeyleri değişik mi adlandırıp anlatıyorlar bilmiyorum , ben çünkü çok şikayetçiyim aşağı düştü gibi zor taşıyorum çok acıyor oralarım diye bakıyor yok değil diyor
Çok güzel, güle güle dağıtın.Doğumda vereceğimiz şişelerim geldi kardeşim sağolsun yapmış bir bakin bakalım güzel mi :)
İstiyor değil öyle olmak zorunda ilki de sezaryandı da o bakımdan :)Senin doktor sezaryen olsun istiyor heralde
Çok teşekkürlerÇok güzel, güle güle dağıtın.
Bencede güzel olmuş :)Çok şirin bence :)))
Hayırlı olsun güle güle büyüt yavrunu canımCok şükür rabbime evladını kucağıma aldim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
Spinal oldum ve çok guzel bir doğum oldu hamd olsun.herkese çok teşekkür ederim
Korkutmak gibi olmasın ama ben oğlumda hamile kalma esnasında 6 ayda 8 kilo aldım sonra hamilelik esnasında 22 kilo daha aldım 30 kilo oldu doğuma girdim çıktım 3250g oğlum oldu benden giden sadece 4 kg oldu sonra da öyle 1 ayda 10 kilo falan gitmedi 2 senede 28 kilo verdim tekrar hamile kaldım bu defa 2 çocukla inşallah daha hızlı gider bide şimdi Adana dayım sıcaktan eririm belkiAh şu bebekler bir doğsaydı hayırlısıyla, popomu görünce içim acıyor. Ammaa hemen doğumdan sonra 6 kilo kafadan gitmiş olur bence. Sonraki 5ayda emzirirken, uykusuzken 10 kg daha gitse, sporlarda 5-6 kg daha... ohh oldu mu yine anneler fıstık gibi
Gözünaydın canımKizlar sezeryandan ciktim. Cok sukur kavustuk. Ayrintilari anlatirim sonra
Kiz o neydi öyle :)))...Ay senin ağzını mıncıklamak geldi için. Duygusal taze annecik ne tatlısın sen öyle. Bizde seni sewiyoruz. Daha senden çok şey öğreneceğiz
Bence BerenYa kizlar isim konusunda hala karar veremedikDüşündüğümüz isimler ve anlamlari
Beren : Güçli kuvvetli akilli
Berfin : Tertemiz kar gibi bembeyaz
Zümra : Guzel iyi ahlakli bilgili kadin
Sizce hangisi kulaga daha hos geliyor
Kınayı ben yakinmaya devam edeceğim artik :)).
Ne güzel şeyler paylaştık burada, ne kadar guzel kutsal bir yolun yolcusu olduk beraber. Gönüllerimize dokunduk buradan mesafelere rağmen içimizi ısıttı yüzümüzü gulumsettı paylaştıklarımiz...
Acılarımızı paylaştık hafifletmeye çalıştık, destek olduk her konuda.
Her birinizin profilini çizdim kafamda :) tanıyor gibi oldum... Belki bir yerlerde karşılaşacağız ama tanımayacagiz birbirimizi, belkide bebislerimizin yolları kesisecek bir yerlerde :))
Yolun sonuna geldik hep birlikte, Rabbim kolaylık versin bundan sonrasinda, hayirli evlatlar uzun ömürler versin herbirine. Bizlerede onlara bakabilecek gücü, sabrı, omru, ilmi eksik etmesin Rabbim.
Paylasabildigimiz yere kadar paylaşalım burada, ara ara olsada....
Kırkimiz da çıktı ama hormonlar düzelmemis sanırım benim haladuygusala bağladım yine. :)
Çocukluktan sonra olduğumuz en temiz, en günahsız donemimizdeyiz. Öpüyorum hepinizi kizlar gönlünüzden. Sizi seviyorum demek geldi içimden
Tabi ikinizde doğurdunuz lohusa kafasıyla duygusala bağladınız hepimiz kalben bir şekilde dostluk kurduk birbirimizin heyecanını mutluluğunu endişesini korkusunu yaşıyoruz ama daha buradayız hiçbir yere gitmek yok kızlar daha çok paylaşımlarımız olacak inşallahBenimde oyle herkesin bir sulueti var hepinizi seviyorum hakkinizi helal edin guzel neseli korkulu ama pekde duygusal zamanlar gecirdik..bazen kizdik bazen mutlu olduk..burada kurulan dostluklarimiz baki kalir insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?