2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bişey sorucam depend alanlar hangi beden almıştı? Normalde 40 42 beden giyerim ben emin olamadım büyüğünden aldım ama orta boy mu alsaydım büyük gelirse sızdırma olur mu acaba ?

Karnıma sürdüğümde kasılmamı sancımı falan rahatlatıyor canım. Bende işe yarıyor en azından :) bacaklarıma da kramp için sürüyorum iyi geliyor. Evet yasaklar hep öyle
Hım kolonya işini doktora sordun mu yada araştırdın mı bi zararı var mıdır? Biz magnezyumu bıraktık bakalım ne olacak

Hım kolonya işini doktora sordun mu yada araştırdın mı bi zararı var mıdır? Biz magnezyumu bıraktık bakalım ne olacak

Oğlumdayken de kullandım canım sorun olmadı. Gaz sancım varsa onu da alıyor cadı da ne zaman sürsem hareketleniyor oğlum artık diyor ki kardeşimin iksiri bu sormadım doktora aklıma da gelmedi. Zararı olmaz ki elime falan da kullanıyorum sonuçta gripken ellerime sürmemi söylemişti mikrop açısından doktorum.

Kız gaz sancısına iyi geldiğini niye söylemiyon daha önce ben kolonyayla bir banyo yapıp geliyorum :))

Hangisini süreyim kolonya çok severim safran mandalina lavanta limon :))

Senin doktor sezaryen olsun istiyor heralde

Korkutmak gibi olmasın ama ben oğlumda hamile kalma esnasında 6 ayda 8 kilo aldım sonra hamilelik esnasında 22 kilo daha aldım 30 kilo oldu doğuma girdim çıktım 3250g oğlum oldu benden giden sadece 4 kg oldu sonra da öyle 1 ayda 10 kilo falan gitmedi 2 senede 28 kilo verdim tekrar hamile kaldım bu defa 2 çocukla inşallah daha hızlı gider bide şimdi Adana dayım sıcaktan eririm belki

Ay senin ağzını mıncıklamak geldi için. Duygusal taze annecik ne tatlısın sen öyle. Bizde seni sewiyoruz. Daha senden çok şey öğreneceğiz
Kiz o neydi öyle :)))...
Estağfurullah canım, hep birlikte ogrenecegiz ❤❤inşallah

Bence Beren

Benimde oyle herkesin bir sulueti var hepinizi seviyorum hakkinizi helal edin guzel neseli korkulu ama pekde duygusal zamanlar gecirdik..bazen kizdik bazen mutlu olduk..burada kurulan dostluklarimiz baki kalir insallah..
Tabi ikinizde doğurdunuz lohusa kafasıyla duygusala bağladınız hepimiz kalben bir şekilde dostluk kurduk birbirimizin heyecanını mutluluğunu endişesini korkusunu yaşıyoruz ama daha buradayız hiçbir yere gitmek yok kızlar daha çok paylaşımlarımız olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…