Masallah cnm, gecmis olsun. Allah anali babali buyutsun :)Kızlar ben dogum yaptım nstde sancım cıktı çok şukur iyiyz emıo kızım bni suan :) 3375 gram dgdu
Arkadaslar bu nst de cıkan sancı anlık mı oluyor mesela aksam sancm vardı ama nst de cıkmadı normalmıs pek anlamıyorum bu baya gercek sancı olmayacagı anlamına mı geliyor
tesekkur ederim canımdogum sancisi ritmik olurmus ve gecmezmis canim.yalanci dediginde agri olmuyormus zaten agrin varsa sancidir ama duzenli degildir daha dogurmuyosundur yani:)) benim anladigim bu en azindan benimki de ilk gebelik,adamcagiza yani doktora her hafta anlattiriyorum sanciyi.bir de belden kasiga dogru gelir guclu dedi
Canim bugün benimde 90 ini bulan sandım cik ti nst de yüksek ama dr düzenli değil dedi.yani belli periyotta mesela 10 dk bir, 5dk bir gelirse düzenli devam ederse hemen gel dedi.yani ara ara olan ağrılar yalancı şancı oluyor.ama düzenli devam edenler doğum sancısı oluyor.r.Arkadaslar bu nst de cıkan sancı anlık mı oluyor mesela aksam sancm vardı ama nst de cıkmadı normalmıs pek anlamıyorum bu baya gercek sancı olmayacagı anlamına mı geliyor
benım de 90 yazıyordu baktı sancın yok dedi 90 yuksekmı ozman duzenlı olması gerekıyor demekkıCanim bugün benimde 90 ini bulan sandım cik ti nst de yüksek ama dr düzenli değil dedi.yani belli periyotta mesela 10 dk bir, 5dk bir gelirse düzenli devam ederse hemen gel dedi.yani ara ara olan ağrılar yalancı şancı oluyor.ama düzenli devam edenler doğum sancısı oluyor.r.
Evet düzenli olmayınca doktorlar sorun gormuyor.gunlerimiz yakın canim.benım de 90 yazıyordu baktı sancın yok dedi 90 yuksekmı ozman duzenlı olması gerekıyor demekkı
Allah allah cnm e sninkinin girmesi grekmez miydi haftan dha ileride. Bna sezaryan için gün verdi
Bişey sorucam depend alanlar hangi beden almıştı? Normalde 40 42 beden giyerim ben emin olamadım büyüğünden aldım ama orta boy mu alsaydım büyük gelirse sızdırma olur mu acaba ?
Kızlar ben dogum yaptım nstde sancım cıktı çok şukur iyiyz emıo kızım bni suan :) 3375 gram dgdu
Yok canim zorlugu yok hamileyken daha zordu.3 saatte bir mama vakti 15 dk onceden hazirliyoruz esim cok yardimci annemde sagolsunlar.beraber agliyorlar ayni anda mama vakitleri altlari aciliyor mama yiyip yatiyorlar.rutine cevirdikmi sikintisi yok.onlar beni ben onlari inceleyip duruyoruz :)Canım benim ay negüzel o minnakları yerim. Ne de güzel bilgiler vermişsin çok saol canım. Tek bebek için pompa süp poşeti falan ihtiyaç olunca alsak olurmu yoksa illaki olsun mu dersin? Kompostoları annemler halleder hastaneden çıkınca yeşillik vs de yapıversinler artık. Minnoşlarında güzel kilo alıyo ne güzel. Zor oluyomu geceleri?
Canim masallah gozun aydin Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin..Kızlar ben dogum yaptım nstde sancım cıktı çok şukur iyiyz emıo kızım bni suan :) 3375 gram dgdu
benım de 90 yazıyordu baktı sancın yok dedi 90 yuksekmı ozman duzenlı olması gerekıyor demekkı
Yok canim zorlugu yok hamileyken daha zordu.3 saatte bir mama vakti 15 dk onceden hazirliyoruz esim cok yardimci annemde sagolsunlar.beraber agliyorlar ayni anda mama vakitleri altlari aciliyor mama yiyip yatiyorlar.rutine cevirdikmi sikintisi yok.onlar beni ben onlari inceleyip duruyoruz :)
Benim bir aydir az az su oluyor camasirimda ama doktor hep suyu normal diyor o yuzden hic aklima gelmiyor suyum mu acaba diye :)
Hakkinda hayirli olsun artik haziran ayindayiz hepimiz kavusuyoruz yavas yavas ..
Amin kuzum benim cok sagol
Canim nst bagliyken cektigin sanci cikiyorArkadaslar bu nst de cıkan sancı anlık mı oluyor mesela aksam sancm vardı ama nst de cıkmadı normalmıs pek anlamıyorum bu baya gercek sancı olmayacagı anlamına mı geliyor
Evet simdiden hergunlerini ozluyorum desem hergun buyuyorlar gozumun onunde rabbimin mucizeleri..Yiaaaa iki tane nasıl güzeldir kim bilir
Bol bol incele annesi beynine kazı bu anlarını, büyümelerine gıcık olacaksın ne kadar sevsen doyamayacaksın, bir arkadaşım annelik akıl işi değil gönül işi demişti gerçekten öyle,
Bir de bol bol foto video çek, sonra bakıp bakıp ağlamalık
Ben mayis sonu bayramda burda misiniz diye sordum doktoruma o da bayramda buralardayiz 17-25 haziran arasi yokum dedi. Zaten sonra haftalik kontrollere başladık. Bir onceki hafta tekrar kendi soyledi izinde olacagim mutlaka diger arkadasima gel diye. Ama ben cuma gunu izne cikmadan kendisine gittim bayramin 2. Yada 3. Gunu gelirsin dedi. İstese soyleyebilirdi iznini. Ama planli degilde aniden aldiysa karari bilemeyiz tabievet başka doktora geçmek en iyisi sanırım. erken doğum da olabilir sonuçta. endişeyle bekleyeceğine kafam rahat olur. cevap verdiğiniz için gerçekten çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?