2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sen yazinca banada bi sizi sardi bak simdi banada asagi yukaari bu tarihi vericek demek heycan yaptm

Bişey sorucam depend alanlar hangi beden almıştı? Normalde 40 42 beden giyerim ben emin olamadım büyüğünden aldım ama orta boy mu alsaydım büyük gelirse sızdırma olur mu acaba ?
Canım bende normalde 40-42 giyiyorum ama hamileliğimde 20 kilo aldım büyüğünden aldım orta boy olmazdı bana sen kaç kilo aldın bide kiloyu kalçadan mı aldın

Kızlar ben dogum yaptım nstde sancım cıktı çok şukur iyiyz emıo kızım bni suan :) 3375 gram dgdu
Gözün aydın canım normal doğum mu oldu sağlığınızın yerinde olmasına çok sevindim maşallah kilosuda çok güzel ne güzel sütünde gelmiş adı ne oldu kızının canım

Canım bende normalde 40-42 giyiyorum ama hamileliğimde 20 kilo aldım büyüğünden aldım orta boy olmazdı bana sen kaç kilo aldın bide kiloyu kalçadan mı aldın
14 kilo aldım ben de kalçadan almadım pek aslında.ama mezuroyla ölçtüm eve geldikten sonra beden olarak büyük boy olacak galiba yanlış ölçmediysem eğer

14 kilo aldım ben de kalçadan almadım pek aslında.ama mezuroyla ölçtüm eve geldikten sonra beden olarak büyük boy olacak galiba yanlış ölçmediysem eğer
Yok ya büyük geleceğini düşünmüyorum istersen dene ben eve gelince hemen denemiştim ama sanada iyi gelir merak etme bende kalçadan pek kilo almadım ama ister istemez alt tarafta genişliyor

Adana sıcağı işe yarar umarım. 1ayda 10 kg zor zaten 6 ayda düşündüm ben onu. Sen de iki yılda eskiye dönmüşsün geçen sefer ne güzel
Ben normalde iki gün öğün atlasam kilo veren insanım, metabolizma eskiye döner sporla da desteklersem kalmaz sanırım. Zaten bir 5-6 kg kalsada dert etmem.
Birde ne biliyim millet bir anlatıyor; suyuymuş plasentaymış bebekle birlikte epey yapıyormuş. Onların yalancısıyım Azmedersek verilir bir yıl-iki yıl.Ben sarkma olmasını istemem esas.

Kizlar benim suyum cok azalmis ve düzenli sancim çıktı bi kac tahlil istedi doktorum sabah ac gel sen yinede dedi hazirlikli ol dedi sezaryenle alinacak büyük ihtimal cok streslendim heyecanliyim hepsi karma karisik oldu duygularim
Çok heyecanlı:)) hiç stres yapma kuzum meleğine kavuşacaksın ne güzel haberdar et bizleri

Bişey sorucam depend alanlar hangi beden almıştı? Normalde 40 42 beden giyerim ben emin olamadım büyüğünden aldım ama orta boy mu alsaydım büyük gelirse sızdırma olur mu acaba ?
58 kiloyla hamile kaldım 71 kiloyum orta boy aldım tam vücudumu saracak şekilde oturdu ama büyük alsaymışım da iyi olurdu. Popo basen genişlemedim bu arada, ödemim de yok

Canım bende diyetten çok sporla verdim ama kilo vermek için çok uğraşmamıştım bu defa daha dikkatli olursam daha çabuk veririm bide hep beraber olacağız birşey kalmaz kız ben kilodan korkmuyorum

Reactions: SGd
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…