2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ne güzel anlatmışsın, okurken eşime de okudum, ikimiz de doğum yapmış kadar olduk:) herşey yolunda gitmiş çok şükür. Bebeğinle sağlıklı günler geçir inşallah

Arkadaşlar depremdi külotlardan marketlerde bulabilir miyiz.ivinden kac tane çıkıyor kac paket almak gerekir .ben çıkamıyorum eşim ya da anneme aldırıcam.biraz bilgilendirir mısınız
E bebekte de var marketlerde de var canim.bim de bile vardi burda ama erkek icin olani kalmıştı.icinde bedene gore 9 yada 10 tane var

Ne güzel anlatmışsın.bilinmeyince korkuluyor ama böyle anlatilinca insan rahatliyor.darısı bize.sağlıkla büyüt çirkinini :) maşallah ikinize de

Dün yazamadım sana cevap.. Ama gercekten cok güzel arkadaşliklar kurduk burada ilk zamanlarin strestini hep birlikte yaşadik cinsiyetleri beraber ögrendik..
Koca bir 8 ay gecirdik disarda olsak 8 ay ne kadar uzun bir zmaan aslinda..

Daha da paylasacak çok seyimiz olacak senin pasa erken geldi ama bizimkilerin daha gazi guzu var :)
Her zaman yazdigin mesajlara duygularini cok iyi katiyorsun annelik gercekten senin isin oldugunu hissettiriyorsun ..Sende iyiki varsin ❤

Chedarice canım ne güzel anlatmışsın.. bende yaşadım buna benzer ve çok rahat geçti inşallah bu da öyle geçer. Sağlıkla büyüsün bebeğin kokla bizim için ❤

Arkadaslar bu nst de cıkan sancı anlık mı oluyor mesela aksam sancm vardı ama nst de cıkmadı normalmıs pek anlamıyorum bu baya gercek sancı olmayacagı anlamına mı geliyor

Valla o makineye güvenilmez bi gün çok sancım vardı ama çıkmadı bişey dr a dedim nasıl oluyo bu sonuçta makine dedi her şeyi algılamayabilir bana senin söylemlerin önemli dedi

yaklasik 15 senedir 5 adet bel fitigim var. Bazen yurutmeyen ataklarim olurdu.fizik tedavi ve kortizon ignesi olmustum. 6sene once falan. Sezeryandan once anaztesizte sordum. Ameliyatlik bir fitik yoksa sorun olcagini sanmiyorum dedi. Cok sukur ki olmadi.

Bir de yazmayi unuttum. Dikis aninda tum bu topik annelerine de dua ettim. Kolaylik ve saglik diledim.

Hepnze çok tesekkr ederm rabbim hepnze nasip etsn çok guzl bı duygu toparlanaym detaylandrcm :)

Canım benim gözün aydın. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin sanada geçmiş olsun.

Bi annemiz daha olmuş ne güzel.. eskisi gibi gerilerden takip edemiyorum sayfayı açtığımda o an ne yazılmışsa göz atıp çıkıyorum. Cuma günü son iş günüm. Bavulu yarım yamalak hazırladım ağzı açık duruyor aklıma gelenleri atıyorum içine. Düzenleme yapılacak. Bayramın ertesi günü annem gelecek. Son bi haftadır hiç isim olmamasına rağmen hiç bi şeye yetişemiyorum. Cumadan sonra oturup kızımı beklicem.

Aralarda kacırdıysam eğer doğum yapan annelerimizin gözü aydın olsun diyorum. Yapacak olanlara da hayırlı zamanlar nasip etsin Rabbim diyorum.

Doğum öncesi ve hemen sonrası en az 13 kg farketmiş sende. Demekki kişiden kişiye çok farklı bu konu. Bakalım kaçak Doğuma gidip ne kadar hafifleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…