Kizlar dogurdum normal,epidurale zaman kalmadi :) anam babam dogurdum cok sukir iyiyiz darisi basiniza
Ben yaşıyorum. 2 gündür çok sık oluyordu hatta en son saatte 2-3 kere oluyodu dün akşam iftardan sonra hastaneye gittik. Nst de sıfır sancı çıkıyor. Benim sertleşmem genellikle ayaktayken oluyor. Yatarken bazen oluyo, o da nst anına denk gelmedi. Düzenli bi kasılma olmadığı için sıkıntı yokmuş tıpış tıpış eve geldik.
Aa hadi gozunaydin canım, geçmiş olsun. .Allah analı babalı büyütsün. .Kizlar dogurdum normal,epidurale zaman kalmadi :) anam babam dogurdum cok sukir iyiyiz darisi basiniza
Anladım cnm ... bana da düzensiz sancı , yalancı kasılma dedi dr gönderdi, ama cok sık oluşu biraz rahatsız edici.
Magnesym kullanıyor musun ? Sıcak duş ta iyi geliyor kasılmalara
Zor hareket ediyorum annem gelecekti güya yine yok meydanda bende ona sinirlendirm karnım iyice sertleşti , geniiiiş bir anam var sağolsun pesssSabah akşam magnezyum için kasılma için benim de ayaktayken karnım artık kazık gibi hep bence herkesin bu saatten sonra öyledir diye düşünüyorum
Canim ılık dus iyi ama sıcak düş sakıncalı.kasilmalari arttırıyor.ben serkilaji hamile olduğum için drun ilk uyarısı asla sıcak düş yok hep soğuğa yakın ılık diyor.Anladım cnm ... bana da düzensiz sancı , yalancı kasılma dedi dr gönderdi, ama cok sık oluşu biraz rahatsız edici.
Magnesym kullanıyor musun ? Sıcak duş ta iyi geliyor kasılmalara
Nst nasıl çıktı canım orda görünüyor mu kasılmaların? Magnezyumu çok düzenli kullanmıyordum açıkçası ama artık içiyorum. Fark ediyor gerçekten fayda ediyor. Sıcak duşu denememiştim ihtiyaç olursa onu da denerim canım. Bugün yumuşacık karnım. Biraz da ayakta kalıp iş yapınca artıyor herhalde
Maşallah hayırlı evlat olsun gözün aydın :)Kizlar dogurdum normal,epidurale zaman kalmadi :) anam babam dogurdum cok sukir iyiyiz darisi basiniza
Evt nst de kasılma cıktı , duzensiz bunlar yalancı kasılma dedi sadece dr.
Bende düzenli kullanmıyordum magnesymu , artık içiyorum,inş faydasını görürüm.
Ilıkk duş alınca bi 30 dk.fln yumuşak kalıyor karnım.
Ben bol bol uzanıp dinlenmeye calısıyorum artık..
Magnesyumu sabah akşam mı içsem diye düşünüyorum en azından bir gün yapsam öyle bi zararı olmz herlde
Ayrıca ben yatarken de oluyor malesef, eskiden olmuyordu şimdi fark etmiyor
Canım bizim hastanede başına bone veriyorlar herkes aynı şekilde bone takıyor saçın görünmüyordu oğlumda bunda nasıl olur bilmiyorum ama aynı hastane yine bone verirler herhaldeBebeğin kanala girdiği nasıl anlaşılır?
Başörtülü bağyanlar ameliyathaneye giderken başınız açık mıydı?
Bu ikisini istiyorum
EriiiiiikkkkkErik de fayda ediyor canım ben bi ara sırf erikle magnezyum içmeden azaltmıştım kasılmayı. Ama 2 kere magnezyum içsen de birşey olmaz sanırım burda içen arkadaşlar var. Endişe etme artık normal, rahim hazırlanıyor. Senin haftan benden ileriymiş yatarken de olması normal bende de ara ara oluyor ama genelde ayaktayken. Benim 26. Haftada başladı zaten
Ben temmuzda doğuracam ama tahmini doğum günü ne bakarsan bende temmuz annesi gözükmüyorum kendimi bildiğim için baştan beri bu topikteyim hepiniz bize abla abisinizHer telefonu elime aldigimda doguranlar var maşallah annelerimize ALLAH analı babali sağlıklı büyütsün bebisleritemmuza dogum yapan kalmayacak galiba grupta
Canım sende özel gopa mı gidiyordun yanlış mı hatırlıyorum?
Insallah zamanın saglikla kucağına alırsın canım yavrunuBen temmuzda doğuracam ama tahmini doğum günü ne bakarsan bende temmuz annesi gözükmüyorum kendimi bildiğim için baştan beri bu topikteyim hepiniz bize abla abisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?