2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum yapan arkadaşlar çok geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin. Doğum yapacak arkadaşlara da Allah şifa versin ağrısız sızısız doğum nasip etsin. Bu aralar bende de yalancı sancılar kasılmalar filan sıklaştı. Sırayla geliyor artık bebişler Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin

Ay hadi hayırlısıyla hayırlı zamanda gelsin

Kizlar dogurdum normal,epidurale zaman kalmadi :) anam babam dogurdum cok sukir iyiyiz darisi basiniza

Rabbim sağlık sıhhat versin gözünüz aydın olsun.. maşallah yaa beni de heyecan bastı şimdi benden 1 gün sonra gözüküyor dogumunuz :)

Kızlar sorum var sizlere
Tüm gün boyunca karnım sertleşiyor , 3 gün oyledi , dün dr kontrole gittim nst bagladılar yalancı dogum sancısı dedi dr.
Ama bu kasılmalar neredeyse hep var ,agrım yok. Gecen haftaki kontrolumde bebek kanala girmiş, hatta 1 cm acılmam var dedi dr.
Ama bu kasılmalar cumartesinden itibaren hep var sizinde boyle oluyor mu?

Bebeğin kanala girdiği nasıl anlaşılır?
Başörtülü bağyanlar ameliyathaneye giderken başınız açık mıydı?
Bu ikisini istiyorum

Harikasın:) ne güzel anlatmışsın yaşadım sanki :) mutlulukla sağlıkla büyüt bebeğini

Hiç kimse kasılma yaşamamış burdaki kızlardan herhalde...
Cvp veren yok

Hiç kimse kasılma yaşamamış burdaki kızlardan herhalde...
Cvp veren yok

Ben yaşıyorum. 2 gündür çok sık oluyordu hatta en son saatte 2-3 kere oluyodu dün akşam iftardan sonra hastaneye gittik. Nst de sıfır sancı çıkıyor. Benim sertleşmem genellikle ayaktayken oluyor. Yatarken bazen oluyo, o da nst anına denk gelmedi. Düzenli bi kasılma olmadığı için sıkıntı yokmuş tıpış tıpış eve geldik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…