Ben muslin battaniye aldim cok isime yariyor gunduz hep onu ortuyorum terletmiyor bulsam yine alacagim yazin gunduzleri hep onla gececek sanirimHee bişey soracaktım doğum yapan arkadaşlara bu müslin bez aldık ya ne işe yarar bu ? Lazım bişeymiymiş kullanıyor musunuz:)
:)) benim hamileligimi bile ordan ilan etti arkadaslarim zor valla insanlara laf anlatmak.esin yuksek sesle soyleyecek foto yasak face instagram yasakkoymuyoruz diye biz oyle yaptik mecburSosyal medyaya fotoğraf işini nasıl engellicrm hiç bilmiyorum, en canımı sıkan mevzu. Ayrıntılı usg fotoğrafı bile kondu benden izinsiz
Ben muslin battaniye aldim cok isime yariyor gunduz hep onu ortuyorum terletmiyor bulsam yine alacagim yazin gunduzleri hep onla gececek sanirim
Öyle olacak zannediyorduk ama hanımefendi pek keyifçi çıktı,pek gelmeye niyeti yok gibi..ooooww maşallah diyeyim o vakit :) bayramda mı düşünüyormuş gelmeyi Bayram şekeri olarak:)
Ben de iskenderundayim ve acaip sıcak ama müslin yinede gerekli bence.en azindan uyurken kundak yaparız42 derece sıcak burası yine de lazım olur mu ki uyurken falan müslin battaniye? Alsam mu e bebekten falan acaba?
Ben de iskenderundayim ve acaip sıcak ama müslin yinede gerekli bence.en azindan uyurken kundak yaparız
Benim koca karşı değil ki:)) benim hamileligimi bile ordan ilan etti arkadaslarim zor valla insanlara laf anlatmak.esin yuksek sesle soyleyecek foto yasak face instagram yasakkoymuyoruz diye biz oyle yaptik mecbur
Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. .Hiç haberimiz olmadı, normal mi oldu sezeryan mı? Nasıl bebiş sen nasılsın?herkese iyi bayramlar. bayram şekerimiz geldi ama evdeyiz nasipse diger bayrama gezeriz allah hepinizin kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel duygular 8 günlük olduk bile ama hiç buyumucek gibi geliyor lohusalik psikolojisi fenaymış hep bişey olur diye yüreğim ağzımda.Al_pi nasilsiniz incimiz nasıl emiyor mu :)
Kuzum bilmiyorum ama bi arkadaş yazmıştı marul dereotu yiyin süt olması için ama maydanoz hariç demişti,Kızlar maydanoz sut mu yapıyor süt mu kesiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?