2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben bişi SORUCAM ya benim bebişim 2 hafta önde karın çevresi kilolu. Bi bebiş olacak Dedi doktor.
Acaba erken doğuma yol açar mı karın çevresi büyüklüğü ????????

Hee bişey soracaktım doğum yapan arkadaşlara bu müslin bez aldık ya ne işe yarar bu ? Lazım bişeymiymiş kullanıyor musunuz:)
Ben muslin battaniye aldim cok isime yariyor gunduz hep onu ortuyorum terletmiyor bulsam yine alacagim yazin gunduzleri hep onla gececek sanirim

Sosyal medyaya fotoğraf işini nasıl engellicrm hiç bilmiyorum, en canımı sıkan mevzu. Ayrıntılı usg fotoğrafı bile kondu benden izinsiz
:)) benim hamileligimi bile ordan ilan etti arkadaslarim zor valla insanlara laf anlatmak.esin yuksek sesle soyleyecek foto yasak face instagram yasakkoymuyoruz diye biz oyle yaptik mecbur

Ben muslin battaniye aldim cok isime yariyor gunduz hep onu ortuyorum terletmiyor bulsam yine alacagim yazin gunduzleri hep onla gececek sanirim

42 derece sıcak burası yine de lazım olur mu ki uyurken falan müslin battaniye? Alsam mu e bebekten falan acaba?

herkese iyi bayramlar. bayram şekerimiz geldi ama evdeyiz nasipse diger bayrama gezeriz allah hepinizin kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel duygular 8 günlük olduk bile ama hiç buyumucek gibi geliyor lohusalik psikolojisi fenaymış hep bişey olur diye yüreğim ağzımda. Al_pi nasilsiniz incimiz nasıl emiyor mu :)

Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. .Hiç haberimiz olmadı, normal mi oldu sezeryan mı? Nasıl bebiş sen nasılsın?

Kızlar bebekler öpülmesin resim çekilmesin fln diye konu döndü ya,
Annem aradı az önce abimin kızı 3 4 günlük falan,
Abim yanına yaklaştırmıyormuş kimseyi baktırmıyormuş bile yüzüne
Ay aklıma siz geldiniz yengemi tembihliyormuş kimse kucağına almasın sakın öpmesin nazarla bakarlar bakmasınlar felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…