- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Bi sıkıntı olur mu kanı sulandrsa bn bi oturuşta 1 kilo yiuorm tek başımaa hala da yiyesm geliyooBende kiraza çok düşkünüm ama kanı sulandırıyomuş abartma nefsini körleyecek kadar ye dediler bana
Benim de esim koydurmuyor, kiziyor.Hamislik fotolarini,bebisle ilgili bir seyi koyunca ona iyi gelmedigini soyluyor.Bebegi de koydurmaz.Cok minikken koymamak lazim zaten.Nazar değecek diye kızın hayır kesinlikle koymayın diye bağırın hatta koyulurmu küçücükken allah allahh
Allah hayırlı uzun ömürlü kılsın.Gözünaydın.İnşallah göğüs yaran da iyileşir.Zamanla düzene girer geçmiş olsun Allah kolaylık versinEvet yaptım canım salı günü çoook guzel bir kızım oldu. 3.280 kilosu 48 cm boyu.Bir gece hastanede kaldım. İlk gün iyi gitti ama sonra gögüslerim şişti gögüs ucum içe kaçtı yara oldu. 2 gündür mücadele halindeyiz. Yorucu bir işmiş bu annelik.
Ben de bol bol karpuz yiyorum.sabah öğle akşam yiyorum desem yeridirKızlar benim kadar salatalık yiyen varmı yaa nasıl bi yeme istegidir.. dolaptan cıkarıp çıkarıp yiyorum.. başlarda tuzluyofum bide baktım ayaklar şişiyor bıraktım tuzu.. varmı sizinde sürekli yediğiniz bişey
Bu bende de var nasil aşıcam bilmiyorim.etrafimda oyle anlayışsız insan da yok ama bu konuda çok takintiliyim ben deŞimdiden kafaya neyi taktım ya çocuğumu biri öpmeye kalkarsa görümcelerden korkuyorum o açıdan hele bi kızı var her istedigi olan şımarık bişe dokunmasını bile istemiyorum kimse ellemesin benim çocuğumu kucaklamasın istiyorum valla biri öpmeye kalkarsa onu yolarım yolarımmmm
2500 1 ay önce öğrendimArkadaslar mefipol bagcilarda sezeryan ucretini bilen var mi?
Hangi dr a gidiyorsun megada ?Arkadaslar mefipol bagcilarda sezeryan ucretini bilen var mi?
Müslin bezler ağızbezi olandan elli tane falan var bende canım. Mamada ya da emerken yatarken hep bir tane koyuyorum boynuna. Kusuyor akıtıyor hep üst değişmek zor. Kirlendi mi hemen değiştiriyorum. İki çamaşır arasında hepsi kirlenmiş oluyor nerdeyse. Dışarı çıkınca güneş gelmesin milrop olmasın diye yüzüne de örtüyorum arada. Bir de müslin battaniye aldım e bebekten. Onu da havlu olarak kullanıcam. Bir süre havlular sert geliyor tenleri çok hassas. Yani ben epey kullanıyorum:)Hee bişey soracaktım doğum yapan arkadaşlara bu müslin bez aldık ya ne işe yarar bu ? Lazım bişeymiymiş kullanıyor musunuz:)
Kan lazım olacak ya doğumda cıvık olunca sıkıntı tabi :)Bi sıkıntı olur mu kanı sulandrsa bn bi oturuşta 1 kilo yiuorm tek başımaa hala da yiyesm geliyoobrazck motoru bozdmm hep karnm ağrıyo
Ağız bezlerini yikamadim ben daha.beyazlarla mi yıkanır ki onlar?Müslin bezler ağızbezi olandan elli tane falan var bende canım. Mamada ya da emerken yatarken hep bir tane koyuyorum boynuna. Kusuyor akıtıyor hep üst değişmek zor. Kirlendi mi hemen değiştiriyorum. İki çamaşır arasında hepsi kirlenmiş oluyor nerdeyse. Dışarı çıkınca güneş gelmesin milrop olmasın diye yüzüne de örtüyorum arada. Bir de müslin battaniye aldım e bebekten. Onu da havlu olarak kullanıcam. Bir süre havlular sert geliyor tenleri çok hassas. Yani ben epey kullanıyorum:)
Can'ım ben bebeğin kıyafetleri ile Bebek programında yıkadım , dalin toz sabunla dalin yumuşatıcı kullandım . Beyazlarla atmana gerek yok, kıyafeti de yoksa eğer 15 dk kısa programda yine toz sabunla yıka gitsin.Ağız bezlerini yikamadim ben daha.beyazlarla mi yıkanır ki onlar?
Kiyafetleri yikadim.ağız bezlerini annem işliyodu.yeni gönderdi kaldi o yüzden.bir iki biseyle beraber 15 dk da yikayayim o zaman sagol canım:)Can'ım ben bebeğin kıyafetleri ile Bebek programında yıkadım , dalin toz sabunla dalin yumuşatıcı kullandım . Beyazlarla atmana gerek yok, kıyafeti de yoksa eğer 15 dk kısa programda yine toz sabunla yıka gitsin.
Ben de ayniyim cok sıkıştım diye gidiyorum ama bi kac damla sadece bebek baski yaptigi icin sanırımYa benim gibi 10 dk da bir kendini wc de bulan varmi ??? Bazen 1 damla bazen daha fazla.. çok sıkışıyorum gunde kac kere gidiyorum sayamadim(
Olmaz mi canım banyo da serin zaten orda mi yatsam diyorum artıkYa benim gibi 10 dk da bir kendini wc de bulan varmi ??? Bazen 1 damla bazen daha fazla.. çok sıkışıyorum gunde kac kere gidiyorum sayamadim(
Canım bebeğin çamaşırlarını hep ayrı yıkıyorum ben. Sen de bir çamaşır filesine koy tek at başka çamaşırı kalmadıysa. Fileyi tavsiye ederim küçük parçalar lastiğe falan kaçıyor durulanmıyor bazen. Bir de dört durulama yaptırdım ben hep.Ağız bezlerini yikamadim ben daha.beyazlarla mi yıkanır ki onlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?