2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kiraza çok düşkünüm ama kanı sulandırıyomuş abartma nefsini körleyecek kadar ye dediler bana
Bi sıkıntı olur mu kanı sulandrsa bn bi oturuşta 1 kilo yiuorm tek başımaa hala da yiyesm geliyoo brazck motoru bozdmm hep karnm ağrıyo

Nazar değecek diye kızın hayır kesinlikle koymayın diye bağırın hatta koyulurmu küçücükken allah allahh
Benim de esim koydurmuyor, kiziyor.Hamislik fotolarini,bebisle ilgili bir seyi koyunca ona iyi gelmedigini soyluyor.Bebegi de koydurmaz.Cok minikken koymamak lazim zaten.

Allah hayırlı uzun ömürlü kılsın.Gözünaydın.İnşallah göğüs yaran da iyileşir.Zamanla düzene girer geçmiş olsun Allah kolaylık versin

Ben de bol bol karpuz yiyorum.sabah öğle akşam yiyorum desem yeridir kışın da portakal ve mandalina yiyodum.bi ara da çileğe dadanmıştım hep meyvelerden gitmisim ben ya

Bu bende de var nasil aşıcam bilmiyorim.etrafimda oyle anlayışsız insan da yok ama bu konuda çok takintiliyim ben de

Kizlar bu arada bebek çantası almayan varsa fossil in sırt cantasini tavsiye ederim.içi öyle geniş ki hayran kaldım.on gözü bile bi dünya eşya alır.cok kullanışlı.fiyati da uygun.

Eklentiler

• 20170624_221257_HDR-1.webp
    15 KB · Görüntüleme: 73
  • 20170624_221327_HDR-1.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 66
  • 20170624_221337_HDR-1.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 64
Hee bişey soracaktım doğum yapan arkadaşlara bu müslin bez aldık ya ne işe yarar bu ? Lazım bişeymiymiş kullanıyor musunuz:)
Müslin bezler ağızbezi olandan elli tane falan var bende canım. Mamada ya da emerken yatarken hep bir tane koyuyorum boynuna. Kusuyor akıtıyor hep üst değişmek zor. Kirlendi mi hemen değiştiriyorum. İki çamaşır arasında hepsi kirlenmiş oluyor nerdeyse. Dışarı çıkınca güneş gelmesin milrop olmasın diye yüzüne de örtüyorum arada. Bir de müslin battaniye aldım e bebekten. Onu da havlu olarak kullanıcam. Bir süre havlular sert geliyor tenleri çok hassas. Yani ben epey kullanıyorum:)

Ağız bezlerini yikamadim ben daha.beyazlarla mi yıkanır ki onlar?

Can'ım ben bebeğin kıyafetleri ile Bebek programında yıkadım , dalin toz sabunla dalin yumuşatıcı kullandım . Beyazlarla atmana gerek yok, kıyafeti de yoksa eğer 15 dk kısa programda yine toz sabunla yıka gitsin.

Kiyafetleri yikadim.ağız bezlerini annem işliyodu.yeni gönderdi kaldi o yüzden.bir iki biseyle beraber 15 dk da yikayayim o zaman sagol canım:)

Ya benim gibi 10 dk da bir kendini wc de bulan varmi ??? Bazen 1 damla bazen daha fazla.. çok sıkışıyorum gunde kac kere gidiyorum sayamadim (

Ya benim gibi 10 dk da bir kendini wc de bulan varmi ??? Bazen 1 damla bazen daha fazla.. çok sıkışıyorum gunde kac kere gidiyorum sayamadim (
Olmaz mi canım banyo da serin zaten orda mi yatsam diyorum artık

Canım bebeğin çamaşırlarını hep ayrı yıkıyorum ben. Sen de bir çamaşır filesine koy tek at başka çamaşırı kalmadıysa. Fileyi tavsiye ederim küçük parçalar lastiğe falan kaçıyor durulanmıyor bazen. Bir de dört durulama yaptırdım ben hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…